Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Management


Index » business » Management
» Dilemele manageriale


Dilemele manageriale


Dilemele manageriale

Cum putem avea o cultura caracterizata de schimbare, flexibilitate si imbunatatire permanenta si totusi sa mentinem un sentiment de stabilitate si siguranta?

Cum facem ca oamenii si cultura organizatiei sa respecte strategia astfel incat toti cei din organizatie sa fie la fel de devotati strategiei ca si cei care au formulat-o?

Cum dam frau liber creativitatii, resurselor, talentului si energiei vastei majoritati a oamenilor care alcatuiesc actuala forta de munca si ale caror posturi nu solicita si nu recompenseaza folosirea acestor calitati?

Cum putem intelege clar ca dilema dintre a te comporta dur pentru a obtine rezultatele de baza si a fi draguti cu oamenii se bazeaza pe o falsa dihotomie?

Cum oferim si mancam pranzul campionilor (feedback-ul), apoi cina campionilor (corectarea rutei) in contextul micului dejun al campionilor (viziunea)?Cum transformam o declaratie a scopurilor intr-o constitutie - suprema forta conducatoare a intregii organizatiei - si nu intr-o ingramadire de platitudini neclare, fara sens si producatoare de cinism?

Cum cream o cultura in care managementul ii trateaza pe angajati ca si cum ar fi clienti si ii foloseste ca experti locali?

Cum cream un spirit de echipa si de armonie intre departamente si intre oameni care ani de zile sau atacat si criticat, certandu-se pe resursele limitate, jucand jocuri politice si lucrand in vederea unor scopuri ascunse?Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate