Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Afaceri


Index » business » Afaceri
Cum sa pornim afacerea in sistemul par hemel


Cum sa pornim afacerea in sistemul par hemel


CUM SA PORNIM AFACEREA IN SISTEMUL PAR HEMEL

Deschideti un Centru Personal de urmarire a rulajului

Aceasta se face prin achizitionarea de produse la alegere in valoare de cel putin 150 P si dupa platirea a 10 euro pentru serviciul anual de urmarire a rulajului dumneavoastra oferit din partea companiei. Completati formularul de inregistrare, pentru care va va ajuta persoana care v-a recomandat afacerea, si in aceasta baza ocupati un loc in sistem. Aceasta se numeste "pozitionarea PC-ului".

Persoana care v-a inclus in afacere devine sponsorul dumneavoastra direct (DS), iar dumneavoastra in relatie cu aceasta persoana sunteti partenerul direct sponsorizat (DSP).

PC-ul dumneavoastra poate fi pozitionat direct sub DS-ul dumneavoastra, dar si sub alt PC din linia DS-ului dimneavoastra. Acest PC la care sunteti conectat (legat) este PC de "Legatura".

Aceasta conditie de asigurare - pozitionare in sistem este valabila 365 de zile din ziua in care ati inregistrat propriul PC, iar dupa ce trec aceste 365 de zile dumneavoastra trebuie sa "reinnoiti" - confirmati locul la fel cum ati pozitionat PC-ul in sistem prima data. Aceasta inseamna ca dupa ce au trecut 365 de zile trebuie din nou sa cumparati produse in valoare de 150 p si sa platiti 10 euro pentru a va asigura locul in urmatoarele 365 de zile. Conditia pe care trebuie sa o indepliniti este simpla si accesibila tuturor si o data pentru un an.

Sistemul par Hemel este unic din acest punct de vedere, nu conditioneaza o mare investitie, dimpotriva, investitia anuala in produse in valoare de 150 de puncte si cei 10 euro pentru cheltuielile de urmarire a rulajului dumneavoastra sunt intr-adevar acceptabile.O achizitie de 150 p si o plata de 10 euro anual va asigura o afacere stabila si profitabila in compania Hemel care, dupa faza de dezvoltare rapida, va poate aduce un venit anual de pana la 30000 de euro pe un PC. Renteaza o investitie anuala de 150 euro in produse pentru posibilitatea de castig de 30000 de euro?

Daca doriti sa deschideti mai multe PC proprii atunci pentru fiecare dintre ele trebuie sa indepliniti conditiile stabilite, dar de asemenea fiecare dintre ele poate realiza 30000 euro anual.

Sa presupunem ca ati deschis propriul PC in sistemul par Hemel.

Ati cumparat produse in valoare de 150 p, ati platit 10 euro si ati completat formularul de inregistrare. Compania v-a repartizat un ID pentru PC si dumneavoastra, cu ajutorul DS-ului, demarati sistemul dumneavoastra par in compania Hemel.

Ca sa incepeti cu construirea afacerii, dumneavoastra trebuie sa includeti doi parteneri directi (DSP) - parteneri care la randul lor vor deschide propriul PC. Dumneavoastra ati format cu ei propria baza structurala para. Conditia companiei este ca dumneavoastra sa sponsorizati direct doi parteneri. Pe unul il pozitionati pe partea stanga iar pe celalalt pe partea dreapta sub PC-ul dumneavoastra. (Priviti shema de mai jos)

Partenerii dumneavoastra A si B au aderat la fel ca si dumneavoastra, la recomandarea dumneavoastra. Partenerii dumneavoastra direct sponsorizati, A si B, doresc sa construiasca afacerea si dumneavoastra ii veti ajuta, ii veti invata ca si ei sa ii invete pe viitori lor parteneri sa faca la fel!!! Ati format baza structurala a afacerii dumneavoastra!


Ajutati partenerii vostri directi A si B ca si ei sa includa cate doi DSP, exact cum ati facut si dumneavoastra. Cand se intampla acest lucru, compania va plateste suma bruta de 100 euro.

Asta de fapt, vorbind in limbaj de afacere inseamna: "in doua ramuri ale dumneavoastra (stanga si dreapta) sunt inclusi in total 6 parteneri noi, trei pe o parte - partea stanga si trei pe cealalta - partea dreapta a PC-ului dumneavoastra (3+3).

Dar pozitionarea structurii dumneavoastra poate fi si altfel: partea stanga poate se dezvolta mai putin si intr-o saptamana la partenerul dumneavoastra "A" in ramura stanga a aderat un partener al lui, pe partea dumneavoastra stanga s-au pozitionat doua PC-uri, si de exemplu, in aceeasi saptamana in partea dreapta, la B au aderat inca trei parteneri noi, iar acum in total sunt - 4, adica (2+4) iar dumneavoastra primiti o recompensa de 100 euro brut. Acesta este echilibrul asimetric de rulaj astfel: 1/3 din rulaj pe stanga si 2/3 din rulaj in ramura dreapta. Bineinteles, acest rulaj asimetric poate fi ca in partea stanga sa fie 4 PC-uri, iar pe dreapta 2 PC-uri, si vedem ca rulajul total, numarul de PC-uri sub dumneavoastra este reprezentat de 6 PC-uri.

Primul pas:

Acest prim nivel de castig se numeste Primul pas dintr-un ciclu.

Castigul din primul pas este intotdeauna de 100 euro brut si nu poate fi mai mic.

Rulajul exprimat in ambele ramuri in primul pas este de 900 p. Precum ati observat, 450 p + 450 p, sau 300 p+600 p sau 600 p + 300 p.

Timpul necesar pentru a realiza primul pas nu este conditionat. Aceasta se poate intampla intr-o zi, intr-o saptamana, o luna, intr-o jumate de an sau intr-un an. Cand se intampla, in cel mult o saptamana Compania va trimite un raport de plata si va va plati castigul dumneavoastra.

In sistemul de marketing par Hemel calculul castigului se face saptamanal. In fiecare vineri, in fiecare saptamana, in decursul anului intreg se face calculul, se face analiza rulajului dumneavoastra si pe baza rezultatelor se plateste castigul. Acesta este avantajul, pentru castig se asteapta mai putin de 7 zile.

In schema de mai sus este prezentat Primul Pas al dumneavoastra cu castigul de 100 euro.

Dupa primul pas si castigul brut de 100 euro, dumneavoastra incepeti - continuati cu realizarea pasului doi.

Pasul doi:

Cand dumneavoastra si ai dumneavoastra 6 parteneri din sistem pozitionati inca 12 PC-uri, 12 parteneri noi sau realizati rulajul adecvat, ceea ce inseamna cate 6 PC-uri in fiecare ramura (sau 8 in ramura stanga si 4 in ramura dreapta, sau 4 in stanga si 8 in dreapta), dumneavoastra ati terminat pasul doi.

Compania, pe aceasta baza va plateste castigul brut de 125 euro.

Dumneavoastra acum in doua ramuri aveti in total 18 PC-uri. Ati terminat pasul 2 din ciclu.

Acum, dupa ce ati terminat pasul doi, in reteaua dumneavoastra aveti in total 18 PC-uri sau 18 parteneri pozitionati in cele doua ramuri ale dumneavoastra. In stanga 9 si in dreapta 9, dupa formula simetrica, sau 12 + 6 parteneri dupa formula asimetrica de pozitionare a PC-urilor.

Pasul trei!

Daca, de exemplu, fiecare din cei 18 parteneri de sub dumneavoastra include numai cate un partener nou cu propriul PC, 9 PC pe stanga si 9 PC pe partea drepta, vom avea 18 parteneri noi.

Reteaua dumneavoastra de PC sau reteaua de parteneri va numara in total 36, in fiecare ramura cate 18, sau asimetric privit intr-o ramura vor fi 24 iar in a doua 12, in orice caz inseamna ca aveti in total 36 de parteneri in doua ramuri.

Cand ati realizat acest lucru, Compania va plateste 150 euro brut. Ati terminat pasul trei din ciclu.

Pana acum ati castigat 100+125+150 euro = 375 euro brut din trei pasi ai unui ciclu. Aceasta reprezinta jumate din ciclu si va ramane numai pasul patru ca ciclul sa fie terminat.

Ca sa realizati castigul - sa incasati castigul din pasul patru, este nevoie ca in decursul celor trei pasi, sa cumparati produse in valoare de 15 puncte. Aceasta obligatie face parte din fiecare ciclu, indiferent cate cicluri realizati intr-o anumita perioada (in imaginea de mai jos sunt schematic prezentati cei trei pasi)

Pasul patru:Deci, 36 parteneri din trei pasi sunt in reteaua dumneavoastra de PC-uri. Daca fiecare din partenerii dumneavoastra include numai cate un partener nou, bineinteles dupa modelul simetric sau asimetric de la inceput, cu conditia ca inainte sa cumparati produse in valoare de 15 puncte, compania va va plati castigul de 250 euro brut. Astfel ati terminat si ultimul, pasul patru dintr-un ciclu (priviti shema de mai jos).

In concluzie, pentru primul ciclu - in patru pasi, dumneavoastra ati castigat in total 625 euro. Cu pasul patru s-a terminat primul ciclu in care ati inregistrat in doua ramuri 72 PC-uri, sau 72 parteneri.

Tabelul rulajului pe un ciclu

Pe un PC

RULAJUL CUMULATIV    pentru pasii ciclului

RAMURA (DREAPTA) STANGA

RAMURA

(STANGA) DREAPTA

Castigul    pe pasi

CICLU

Primul pas

≥900 p

≥450 p

≥600 p

si

sau

si

≥450 p

≥300 p

100 euro

Pasul doi

≥2700 p

≥1350 p

≥ 1800 p

si

sau

si

≥1350 p

≥ 900 p

125 euro

Pasul trei

≥5400 p

p

≥3600 p

si

sau

si

≥2700 p

≥ 1800 p

150 euro

Pasul patru

≥10800 p

≥ 5400 p

≥ 7200 p

si

sau

si

≥5400 p

p

250 euro

Cand ati terminat primul ciclu propriu: NU AVETI OBLIGATIA DE A CUMPARA din nou 150 p si sa platiti din nou 10 euro. PRIN ACHIZITIONAREA DE PRODUSE IN VALOARE DE 150 P si cu PLATA 10 euro este INDEPLINITA CONDITIA PENTRU CONSTRUIREA AFACERII DUMNEAVOASTRA PENTRU URMATOARELE 365 DE ZILE. INDIFERENT CATE CICLURI ATI REALIZAT IN ACEL TIMP - PROBABIL SI TOATE 52 - IN FIECARE SAPTAMANA CATE UNUL, DUMNEAVOASTRA ATI INDEPLINIT CONDITIA.

Dupa ce au trecut 365 de zile sunteti obligati, pentru a mentine reteaua proprie, construita in decursul anului de afaceri, sau in toti anii de afacere ai dumneavoastra, sa confirmati PC prin cumpararea de produse in valoare de 150 p si cu plata de 10 euro. Subliniem: Numai o data pe an.Indiferent cate PC-uri aveti, pentru fiecare separat, sunt valabile aceleasi reguli.

Profitati de avantajele sistemului par

Partenerii din reteaua dumneavoastra lucrand pentru sine, prin includerea noilor proprii PC si parteneri, cresc rulajul sau il reinnoiesc ciclic construindu-va si dumneavoastra afacerea.

Prin faptul ca dumneavoastra includeti noi parteneri ai dumneavoastra si realizati rulaj, prin deschiderea de noi PC si pozitionarea lor sub partenerii dumneavoastra din adancimea ramurii -ii ppzitionati sub partenerii dumneavoastra, in adancimea celei mai adanci ramuri, pe ultimul loc liber - asigurati pentru dumneavoastra si partenerii dumneavoastra conditiile pentru plata castigului.

Acest lucru nu exista in alt sistem de marketing in retea. De aceea sistemul Hemel este atractiv, motivant, rentabil, modern, flexibil, simplu si este sistemul cresterii rapide si a unor venituri saptamanale mereu crescande.

La intrebarea "Cand incepe al doilea ciclu?", raspunsul este: imediat dupa ce se termina primul ciclu al dumneavoastra. Deja in prima zi de luni din urmatoarea saptamana.

Inainte de a primi banii (prima zi de miercuri din saptamana curenta), pentru dumneavoastra a inceput deschiderea celui de-al doilea ciclu.

Nu va mirati daca deja luni ati constatat ca pe partea stanga si cea dreapta a dumneavoastra aveti noi parteneri in adancimea structurilor, parteneri cu care va fi realizat primul pas din noul ciclu al dumneavoastra. Aceasta inseamna ca in acea zi ati castigat 100 de euro. Se poate intampla c in acea zi, sa fie in total 18 PC-uri si veti constata ca castigul dumneavoastra in ziua de luni este 100+125 euro. Dar ce credeti daca miercuri pe partea dumneavoastra stanga se afla 36 si pe partea dreapta se afla alte 36 noi PC, acesta inseamna ca PC-ul dumneavoastra, sub care se intampla toate acestea, a castigat 625 de euro. Da, intr-adevar asa se intampla! Dumneavoastra, inainte de a se termina saptamana ati castigat 625 de euro.

Dar numarul de parteneri sub dumneavoastra creste, creste in continuare si vineri seara pot fi mult mai multi! Aceasta informatie pentru dumneavoastra este extraordinara si va ofera si siguranta. Probabil ca si in urmatoarea saptamana veti castiga 625 de euro din ciclul trei. Un PC poate castiga saptamanal cel mult 625 de euro, indiferent cate PC-uri au fost deschise in acea saptamana in ambele ramuri. Inseamna ca multi parteneri sub dumneavoastra au castigat 100, 125, 150 sau 250 euro. Cu cat sunt mai multi in adancimea dumneavoastra in cele 2 ramuri, cu atat mai mult reprezinta garantia ca pe fiecare luna veti castiga 2500 euro. Dumneavoastra trebuie sa aveti grija ca pentru fiecare saptamana sa faceti cumparaturi in valoare de 15 puncte, in total 60 de puncte.

Trebuie sa fiti multumiti cu castigul de 2500 euro, mai ales in aceste imprejurari. De aceea observati care ramura este mai puternica si imediat, fara indoiala, in adancimea ei, pe partea stanga, de exemplu, deschideti un nou, propriu PC. Faceti acest lucru si pe partea dreapta. Acesta este un fel de triunghi de aur al dumneavoastra care, in loc de 2500 de euro, va poate aduce in acea luna de trei ori mai mult. Daca ati putut printr-un centru propriu sa castigati 2500 de euro, de ce nu ati putea sa faceti acest lucru si prin alte doua proprii PC-uri ulterior deschise.

Nu va mirati de viteza cresterii afacerii dumneavoastra.

Nu va mirati daca in loc de o ramura care fuge si creste rapid pe fiecare zi vi se formeaza si a doua ramura care creste si o copiaza pe cea dintai.

Ce trebuie atunci facut:

Trebuie invatate strategiile si aplicate dupa propria viziune, posibilitate si ambitie. Dar nu trebuie niciodata spus - nu am stiut de ele, dar daca stiam, ar fi fost astfel?!

Concluzie:

Dumneavoastra, in aceasta afacere ati investit numai 150 puncte pentru produse si 10 euro pentru propriul PC, o data pe an, dar daca presupunem ca in trei luni ati incheiat un ciclul si ati castigat 625 euro. Astfel, de patru ori pe an. Dumneavoastra, in perioada de 365 zile ati castigat 2500 euro. Dar daca pe fiecare luna ati fi castigat cate 625 de euro sau la fiecare 2 saptamani cate 625 de euro sau pe fiecare saptamana cate 625 de euro, OARE RENTEAZA INVESTITIA DUMNEAVOASTRA ANUALA DE 150 P SI 10 EURO?

OARE RENTEAZA?

Calea dumneavoastra posibila catre succes poate fi si in acest mod mai lent si, sincer spus, cel mai usor:

Sa presupunem ca sunteti capabili sa includeti numai o persoana intr-o luna si partenerii dumneavoastra la fel de capabili sa includa numai o persoana lunar si ca partenerii partenerilor dumneavoastra sunt capabili sa includa numai cate o persoana intr-o luna. Sau fiecare persoana din grupul dumneavoastra include o persoana lunar in timpul anului de afacere.

Ce aveti in final ca si rezultat - calculati singuri!

Dar, daca dumneavoastra in prima luna ati inclus numai doi DSP si fiecare din ei a facut la fel si ai lor DSP fac la fel, si asa mai departe in urmatoarele 12 luni. Ce aveti?

Dumneavoastra veti avea in total 4096 parteneri, 2048 pe stanga si 2048 pe dreapta. Impartiti acest rezultat pe cicluri. Cat ati fi castigat? Si in cat timp? Si daca aceasta se intampla si in anul urmator si trebuie numai sa reinnoiasca locul propriu - propriul PC, dumneavoastra aveti 30000 euro venit anual.

Acest lucru starneste fiecare persoana careia i-am prezentat sistemul Par in compania Hemel.

Dupa aceasta agitatie ceea ce urmeaza sunt intrebarile - cum si in ce mod sa pozitionam propriile PC-uri ?

CONDITIILE NECESARE PENTRU FUNCTIONAREA AFACERII

DUMNEAVOASTRA IN SISTEMUL PAR AL COMPANIEI HEMEL

Sa ne reamintim regulile de baza - conditiile stabilite de companie:Ca sa deschidem propriul PC este necesar sa achizitionam produse de 150 puncte si sa platim 10 euro pentru logistica oferita de catre companie, cu obligatia completarii primei liste de inregistrare.

Valabilitatea acestui PC dureaza 365 de zile. Ca sa prelungiti valabilitatea propriului PC pentru urmatoarele 365 de zile este necesar ca inainte de a se termina cele 365 de zile sa-l "reinnoim" in urmatorul mod: prin achizitionarea de produse de 150 puncte si plata de 10 euro pentru PC-ul existent.

Proprietarul PC-ului poate fi persoana fizica sau persoana juridica, avand aceeasi conditie.

Pentru ca partenerul sa realizeze castig prin propriul PC -este suficient ca sub PC-ul propriu sa pozitioneze doi parteneri direct sponsorizati (doi DSP). Pe unul il pozitioneaza pe partea stanga si pe al doilea pe partea dreapta.

Aceasta conditie de a pozitiona pe cei doi DSP, partener-proprietar al unui PC, se realizeaza obligatoriu in primii trei pasi din primul ciclu. Daca acesta nu indeplineste conditia in acest timp, sau o face numai intr-o ramura, nu va realiza comisionul. Daca acesta face construirea in timpul primilor trei pasi, comisionul i se plateste integral.

Daca, de exemplu, a indeplinit aceasta conditie dupa construirea faptica a ciclului, dupa pasul patru, comisionul pentru acest ciclul nu se plateste.

Pentru ca partenerul sa realizeze castigul din pasul patru din ciclu prin propriul PC este obligat ca pana la sfarsitul pasului patru sa cumpere personal produse in valoare de minim 15 puncte. Castigul de 250 euro il va primi numai prin indeplinirea acestei conditii de cumparaturi de 15 puncte.

Daca partenerul in fiecare saptamana are posibilitatea sa inchida un ciclu pe propriul PC atunci poate face aceasta cumparatura si mai devreme, cu instiintarea ca este vorba despre cumparaturi pentru plata castigului din pasul patru al acestui ciclu.

Daca partenerul are mai multe PC-uri atunci pentru fiecare sunt valabile conditiile mentionate in precedentele 8 puncte.

Cand partenerul pozitioneaza sub el un nou PC pe numele sau, acel nou PC este de fapt al lui DSP, iar daca sub el pozitioneaza doua PC-uri pe numele sau, unul pe stanga si unul pe partea dreapta a primului PC, el pentru primul PC a realizat conditia de 2 DSP, indiferent ca si acele doua PC-uri noi sunt pe numele lui.

PC-urile lui, cele noi, jos pozitionate-au obligatia sa pozitioneze fiecare cate doi DSP ca si ei sa indeplineasca conditia pentru plata unui eventual viitor castig prin acele PC-uri.

Nimeni nu poate limita numarul de PC, asadar o persoana poate deschide cate PC-uri proprii doreste.

Fiecare partener in sistem poate deschide un PC prin acumularea punctelor in mai multe moduri.

Primul mod: personal, prin achizitionarea de produse - in suma totala de 150 p si plata de 10 euro.

Modul doi: prin acumularea punctelor din rulajul unuia sau al mai multor consumatori directi ai sai pana la suma de 150 p. Atunci partenerul cu acele puncte acumulate si cu plata de 10 euro, completeaza formularul de inregistrare si deschide noul PC pe numele sau sau pe orice nume la alegere. Acest PC il pozitioneaza in sistem pe locul care ii convine.

Modul trei: prin combinare - adunarea punctelor din cumparaturi personale cu punctele de la grupul sau de consumatori - pana la suma de 150 puncte. Cu plata de 10 euro si completarea listei de inregistrare, pe numele sau sau oricare alt nume poate pozitiona acest nou PC dupa considerarea sa.

Modul patru: prin acumularea punctelor din cumparaturi personale pana la suma de 150 puncte si plata de 10 euro.

Modul cinci: daca partenerul intermediaza rulajul cu persoane juridice atunci poate deschide PC conform intelegerii cu aceasta firma- cumparator:

a)      Conform punctelor realizate - rulajului - deschide unul sau mai multe PC-uri pe numele acestei persoane juridice sau

b)      Conform intelegerii cu acea firma deschide un PC pe numele proprietarului acestei firme sau

c)      Conform intelegerii cu aceasta firma deschide PC pe numele sau sau pe numele oricarei alte persoane.

In fiecare dintre posibilitatile mentionate, pentru fiecare PC este necesara completarea listei de inregistrare, 150 puncte si plata de 10 euro.

Fiecare consumator inregistrat, care inca nu are propriul PC, conform cu propria decizie, prin sponsorul sau poate efectua ulterior deschiderea PC-ului cu urmatoarele conditii:

Va completa formularul de intentie a deschiderii PC-ului prin acumularea punctelor pentru deschiderea PC-ului personal.

Va plati 10 euro si personal pe numele sau va cumpara primele 50 puncte. In urmatoarele 30 de zile este obligat sa acumuleze - o data sau prin mai multe cumparaturi personale - 150 de puncte si daca in aceasta perioada face acest lucru, atunci cu ajutorul sponsorului (DS), prin completarea formularului de inregistrare va pozitiona in sistem propriul PC - sau pozitionarea va fi pe locul stabilit de sponsorul sau (DS). Acest consumator inregistrat acum, cu aceasta pozitionare, a devenit DSP al DS, indiferent care este sponsorul lui de legatura.

"Sponsorul de legatura" este de fapt proprietarul PC-ului la care DS a pozitionat partenerul sau DSP - propriul PC.

Fiecare partener - proprietar al unuia sau al mai multor PC poate oricand in cursul anilor de afacere (anul de afacere pentru fiecare PC dureaza 365 de zile), oricand si oriunde in ramurile sale, la alegerea sa, sa pozitioneze proprii noi PC, dar compania interzice ca aceasta pozitionare sa fie facuta in afara liniei sponsoriale.

Sistemul par Hemel nu are limita!Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate