Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Management


Index » business » Management
» Proiectarea componentei metodologice a managementului organizatiei


Proiectarea componentei metodologice a managementului organizatiei
Proiectarea componentei metodologice a managementului organizatiei

Asigurarea unor sisteme metodologico-manageriale functionale si eficace nu se poate realiza in mod empiric numai pe baza de intuitie, talent, experienta si improvizatie. Complexitatea si specificitatea lor deosebita - reliefate in capitolul precedent - impun o abordare elaborata, de tip profesionist, de natura sa garanteze dotarea organizatiilor cu sisteme metodologico-manageriale functionale si performante.

Asa se explica de ce in ultimele doua decenii proiectarea/reproiectarea sistemului de management al organizatiei si a subsistemelor sale a devenit una dintre preocuparile prioritare ale teoreticienilor si practicienilor domeniului, dar si o conditie fundamentala a eficacitatii si eficientei manageriale. Iata de ce, in economia problemelor cu care se confrunta organizatiile romanesti, un astfel de demers este de maxima importanta si urgenta.
Prezentam in continuare, in premiera nationala, varianta de metodologie de reproiectare a sistemului metodologico-managerial, bazata pe experienta autorilor, care, de aproape 15 ani, efectueaza reproiectari manageriale. Metodologia are in vedere firmele de dimensiuni mari si medii, unde se inregistreaza maximum de complexitate si dificultate. In cazul firmelor mici si microfirmelor se recomanda variante mult simplificate, corespunzator dimensiunii si resurselor fiecareia.
Politica de confidentialitate

Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate