Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Informatica


Index » educatie » Informatica
» AGER Solutions - Solutii software pentru excelenta in afaceri


AGER Solutions - Solutii software pentru excelenta in afaceri
Profil de Companie

Copyright © 200 AGER Solutions S.R.L Toate drepturile rezervate.

CUPRINS

AGER Solutions - Solutii software pentru excelenta in afaceri

AGER Solutions - Inovam pentru succes: misiune, viziune, valori

AGER Solutions - Partener Microsoft pentru multiple directii de activitate

AGER Solutions este partener Microsoft® Gold Certified Partner,

AGER Solutions- in elita partenerilor Microsoft Dynamics NAV.

AGER Solutions -Membru Partner Power

AGER Solutions - Partener Tectura pentru Tectura Process Manufacturing

AGER Solutions - Partener NovaVision pentru solutia PrintVis

AGER Solutions - Partener ACA pentru solutia Retailium

AGER Solutions - Partener ProClarity pentru solutiile Business Intelligence

AGER Solutions - Portofoliu de solutii pentru performanta

9.1 Profit inseamna echilibru, flexibilitate si experienta

9.2 Microsoft Dynamics NAV, libertatea de a va construi succesul

9.3 Business Intelligence: intelegeti istoria si planificati viitorul.

AGER Solutions - Proiecte Software Majore

Proiecte Profit cu dezvoltari specifice

Proiecte Microsoft Dynamics NAV cu dezvoltari specifice

Proiecte la cerere

Anexa*: AGER Solutions - Proiecte Majore

AGER Solutions - Solutii software pentru excelenta in afaceri

AGER Solutions dezvolta si implementeaza solutii software pentru administrarea afacerilor pe platformele si tehnologiile Microsoft.

Experienta complexa de implementare, dezvoltare si suport ne recomanda drept partenerul pentru succesul dumneavoastra. Prin solutiile noastre reusim sa acoperim necesitatile celor mai diverse tipologii si domenii de activitate, de la companii de productie, la companii de distributie, tipar, media, servicii de consultanta sau servicii financiare (leasing, creditare, asigurari)

Oferta AGER Solutions contine doua solutii de tip ERP: Profit si Microsoft Dynamics NAV In plus, alocam resurse pentru proiecte foarte personalizate, fie pe baza solutiilor din portofoliu, fie pentru dezvoltarea de noi solutii la cerere.

Activitatea companiei este structurata pe doua directii principale de activitate, care sustin in totalitate serviciile de analiza, dezvoltare, implementare, instruire, consultanta si mentenanta pentru cele doua solutii din portofoliu.

Cele doua solutii se adreseaza in mod diferentiat segmentului companiilor mici si mijlocii, precum si filialelor de companii multinationale.

In timp ce Profit se adreseaza nevoilor mai restranse ale companiilor mici si ale segmentului inferior al companiilor medii, Microsoft Dynamics NAV se adreseaza segmentului de mijloc si superior al companiilor medii si in crestere.

Avantajele competitive ale AGER Solutions intre companiile de software din Romania se refera la capacitatea de a oferi solutii personalizate prin:

o       Intelegerea exacta a specificului clientilor nostri

o       Cunoasterea profunda a platformelor si instrumentelor de dezvoltare cu care lucram

o       Promptitudinea si calitatea inalta a serviciilor.

AGER Solutions - Inovam pentru succes misiune, viziune, valori

AGER Solutions are o mostenire de exceptie, prin apartenenta la grupul AGER, un grup de companii B2B specializate in domenii de varf: IT&C, leasing, advertising, un grup cu peste 150 angajati, cu o cifra de afaceri de peste 50 milioane Euro si proiecte complexe in derulare, cu o atitudine deschisa, prietenoasa, forta si dinamism.

Lucram in echipa pentru ca rezultatele noastre trebuie sa vorbeasca despre performanta
Ne respect
am partenerii si colegii pentru ca este calea ce ne asigura o pozitie puternica
Identific
am oportunitati de dezvoltare si cream lucruri noi pentru ca inovatia este modul nostru de a face. Perseveram sa ne indeplinim obiectivele pentru ca puterea noastra sta in proiecte finalizate cu succes. Ne dezvoltam in permanenta pentru ca dinamismul este legea care ne guverneaza actiunile.

Valorile noastre ne reprezinta si fac parte din viata noastra de zi cu zi.

Prietenia - Suntem deschisi comunicarii. Prin oameni. Credem in relatii. Lucram in echipa

Respectul - Respect pentru tine ca individ si in acest fel pentru ceilalti. Respect pentru business si valorile sale.

Inovarea - Cream lucruri (solutii, idei, proiecte) noi, diferite si viabile, pentru noi si pentru business. Identificam oportunitati de dezvoltare.

Tenacitatea - Perseveram pana la atingerea scopului/obiectivului propus. Incercam sa ducem lucrurile pana la capat, indiferent de obstacole.

Dinamismul - Avem energia si suntem hotarati sa facem fata provocarilor. Ne place schimbarea, suntem intr-o continua dezvoltare.

Misiunea noastra este sa construim solutii software puternice dedicate partenerilor nostri. Inovam pentru succes. De aceea, suntem increzatori in puterea noastra de a spune despre noi in 2010 ca investim in parteneriate puternice si oameni valorosi pentru o crestere a afacerii cu 25% anual.

Intotdeauna am reusit sa ne alaturam celor puternici si am fost preocupati sa invatam de la ei. Ca rezultat, suntem angajati in parteneriate foarte valoroase care adauga valoare ofertei noastre. Avem parteneriate tehnologice, parteneriate de solutii si parteneriate strategice, toate acestea consolidand solutiile pe care le oferim si rezultatele obtinute de clientii nostri.

AGER Solutions Partener Microsoft pentru multiple directii de activitate

Inca din 1998, AGER a devenit partener certificat Microsoft®, obtinand de atunci competenta dupa competenta si expertiza dupa expertiza.

Acest parteneriat a reprezentat pentru AGER Solutions o mare provocare pe care si-a asumat-o cu entuziasm si cu seriozitate. AGER Solutions si-a propus sa obtina recunoasterea solutiilor si serviciilor sale si sa dezvolte in permanenta acest parteneriat.

Ca rezultat, AGER Solutions a devenit partener de top Microsoft® dupa evaluari conform standardelor unitare Microsoft® la nivel mondial. Ca Microsoft® Gold Certified Partner, AGER Solutions a fost recunoscuta drept unul dintre cei mai competenti parteneri Microsoft, cu vasta experienta in solutiile construite pe tehnologiile Microsoft® si cu referinte foarte importante.

AGER Solutions este partener Microsoft® Gold Certified Partner,

ceea ce inseamna recunoasterea sa ca partener de excelenta ce detine expertiza si referinte pentru solutiile bazate pe tehnologiile Microsoft®. Titlul de Microsoft Gold Certified Partner inseamna cel mai inalt nivel de parteneriat pentru solutiile Microsoft si este un indicator foarte fidel al gradului de expertiza si profesionalism pentru companiile care il detin.

In Romania exista peste 550 companii care au o relatie de parteneriat cu Microsoft. Dintre acestea insa, sub se bucura de pozitia de Microsoft Gold Certified Partner atingand nivelul maxim de competenta.

Asa cum sunt prezentati de catre Microsoft Romania, partenerii Microsoft Gold Certified sunt "Cei mai experimentati parteneri Microsoft, asigurand servicii profesionale de nivel inalt si competente tehnice dovedite in timp, cu suport nemijlocit de la Microsoft".

AGER Solutions indeplineste cu succes cele mai inalte criterii de competenta impuse de catre Microsoft® Corporation si a demonstrat ca dezvolta si implementeaza cele mai fiabile, eficiente si flexibile solutii, fructificand directiile ilustrate prin competente recunoscute

o       Advanced Infrastructure Solutions

Certifica expertiza companiei in derularea proiectelor complexe de infrastructura.

o       Data Management Solutions

Castigarea acestei competente permite AGER Solutions sa ofere clientilor si partenerilor garantia expertizei pentru realizarea si implementarea solutiilor de: Data Warehousing, Business Intelligence, Online Analytical Processing (OLAP), Data Mining, Decision Support.o       ISV Software Solutions

Inseamna recunoasterea calitatii de Independent Software Vendor care permite dezvoltarea si comercializarea pachetelor de solutii software proprii, testate si certificate in prealabil dupa standarde tehnologice foarte clare.

o       Microsoft Business Solutions

Certifica experienta AGER Solutions in domeniul implementarii si customizarii solutiilor bazate pe platforma Microsoft Dynamics NAV. Obtinerea acesteia este rezultatul evaluarilor echipei Navision precum si a succesului proiectelor de implementare realizate.

o       OEM Hardware Solutions

Competenta dovedeste capabilitatea de a oferi consultanta in asamblarea de PC-uri si servere si in preinstalarea de software Microsoft pe PC-urile si serverele comercializate.

AGER Solutions in elita partenerilor Microsoft Dynamics NAV

AGER Solutions este cel mai important partener local Microsoft Dynamics NAV. Meritele sale au fost recunoscute de Microsoft Romania pentru realizarea celor mai mari cifre de afaceri pe segmentul Microsoft Dynamics in anul fiscal 2005 (iulie 2004 - iunie 2005) si in primul semestru al anului fiscal 2007 (iulie - decembrie 2006).


Aceste realizari reflecta demersul continuu de profesionalism, dedicare si implicare in proiectele angajate alaturi de clientii nostri.

AGER Solutions a dobandit statutul de Navision® Solutions Center in cursul anului 2004, iar in prezent face parte din noul sistem de parteneriat Microsoft® Business Solutions pentru solutia Microsoft Dynamics NAV

De-a lungul parteneriatului Microsoft® Business Solutions, AGER Solutions a realizat proiecte importante de implementare Microsoft Dynamics NAV, pentru clienti de referinta precum: Gallaher Romania, Gallaher Romania Distribution (fosta Tobaccoland) Televiziune Romana (TVR , Tonerfill Romania, Hilti Romania, Hoedlmayr Lazar Romania, Fabryo Corporation (fosta Guzu Chim), Sover Romania, KD Romania, Mondial Elite, Den Braven, Eurex Alimentare, ICB Group (companiile Granddis si Suntory), Nexans Romania, RH Printing, Einhell Romania, WIROM Gas, WIEE (detalii despre fiecare veti gasi in lista proiectelor AGER Solutions si in anexa "Proiecte Majore"

AGER Solutions -Membru Partner Power

Calitatea resurselor umane si experienta rezultata in urma numeroaselor proiecte informatice recomanda AGER Solutions drept partener local Partner Power in Romania inca din 2004 AGER Solutions este membru si co-proprietar al Partner Power- cea mai mare alianta a partenerilor Microsoft Dynamics din lume cu sediul in Danemarca. Cu o prezenta globala in 40+ tari, prin 1 0+ birouri si 3 00+ profesionisti, Partner Power a realizat 4000+ implementari ale solutiilor Microsoft Dynamics. Maniera de lucru presupune realizarea proiectelor locale pe principiul hub-and-spoke simultan in mai multe tari prin partenerii locali. Managementul de proiect se face local, insa este intotdeauna supervizat la nivel international prin Partner Power International si prin structurile companiilor beneficiare la nivel de sedii centrale. Am realizat impreuna proiecte pentru Gallaher Romania si pentru KD Invest Romania.

AGER Solutions - Partener Tectura pentru Tectura Process Manufacturing

Colaboram cu Tectura pentru furnizarea pe piata din Romania a solutiei Tectura pentru verticala productiei de proces, solutie construita pe platforma Microsoft Dynamics NAV.

Unul dintre cei mai experimentati parteneri Microsoft Dynamics la nivel global, Tectura s-a extins in permanenta si a dezvoltat solutii verticale pentru un numar impresionant de industrii. Cele mai importante solutii verticale (add-on-uri sunt cele dedicate unor domenii de activitate precum productia de proces, productia discreta sau life science. Cu nenumarate ocazii, meritele TECTURA au fost apreciate in cadrul lantului de parteneri Microsoft, unul dintre cele mai recente titluri obtinute fiind acela de "Pioneer of the Year 2005"-worldwide. TECTURA are peste 4000 de clienti in intreaga lume si este prezenta in 20 de tari prin peste 60 de birouri locale de pe 4 continente: America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu si Asia Pacific.

Suntem partenerul NovaVision pentru solutia PrintVis dedicata companiilor din industria tipografica. NovaVision Software A/S este o companie daneza fondata in 1997, cand patru oameni au decis sa realizeze cea mai performanta solutie pentru industria tipografica. Avand peste 90 de clienti in 12 tari din Europa, SUA, Asia si Australia, solutia de tip ERP / MIS PrintVis construita pe platforma Microsoft Dynamics NAV acopera nevoile avansate ale tipografiilor, pentru toate procesele si operatiunile, inclusiv administrarea activitatilor de prepress, press si postpress. Politica de dezvoltare a solutiei presupune cresterea acesteia odata cu platforma pe care se bazeaza, Microsoft Dynamics NAV, precum si respectarea cerintelor specifice industriei, legate de dezvoltarile JDF stabilite prin conventia CIP4.

Parteneriatul vizeaza distribuirea si implementarea solutiei de retail in domeniul modei, solutie dezvoltata de ACA International pe platforma Microsoft Dynamics NAV. Compania olandeza este lider in Europa Occidentala in furnizarea de solutii Microsoft Dynamics NAV pentru retailul non-food care acopera end-to-end necesitatile companiilor de retail. Solutia pentru fashion retail - Retailium permite administrarea integrata pentru sediul central si punctele de vanzare ale lanturilor de magazine din domeniul modei.

Retailium vine cu o experienta de implementare la nivel european in peste 2.000 de companii, fiind solutia utilizata zilnic de peste 50.000 de operatori in toata Europa. Printre clientii Retailium se numara: Intersport, Esprit, Mexx, Livera, Bjorn Borg, etc.

AGER Solutions - Partener ProClarity pentru solutiile Business Intelligence

Recent achizitionata de Microsoft Corporation, compania ProClarity este partenerul tehnologic care permite AGER Solutions sa ofere solutii avansate de Business Intelligence. Parteneriatul semnat in 2005 a imbogatit portofoliul de solutii al AGER Solutions si a marit deschiderea specialistilor nostri catre noi arii de competenta.

AGER Solutions - Portofoliu de solutii pentru performanta

Flexibilitate si Adaptabilitate

Fie ca este vorba despre Microsoft Dynamics NAV sau Profit, marele beneficiu obtinut de clientii nostri este gradul inalt de customizare, datorat platformelor de dezvoltare. Flexibilitatea este caracteristica intrinseca a solutiilor noastre, dovada reusita ambelor in a oferi suport de inalta calitate pentru cele mai variate tipologii de business, de la productie la comert si distributie, servicii de consultanta, media, tipografii, utilitati sau servicii financiare.

Usurinta in utilizare

Tehnologiile Microsoft pe care sunt construite solutiile oferite de AGER Solutions ofera un inalt nivel de intuitivitate, datorita interfetei specifice Microsoft Outlook. Aspectul prietenos al aplicatiilor si ergonomia lor au ca efect imediat reducerea timpului alocat instruirii utilizatorilor si implicit un grad inalt de adoptie in cadrul companiilor client. Pe termen mediu, acest lucru contribuie la o recuperare accelerata a investitiei si la reducerea costurilor de detinere.

Inovatie

AGER Solutions a inovat in permanenta pe platformele de lucru. Managementul de proiect AGER Solutions inseamna tratarea diferentiata a cerintelor standard, a cerintelor specifice si a cerintelor unice ale fiecarui client. Asadar, acolo unde solutia standard nu acopera in totalitate cerinte speciale, utilizam potentialul de inovare al echipelor de dezvoltare.
Rezultatul este diversificarea ofertei noastre: solu
tii standard pentru cerinte standard, solutii specifice pentru cerinte specifice, solutii unice pentru necesitati unice.
M
arturie a capacitatii noastre inovative stau certificarea primului addon pe platforma Microsoft Dynamics NAV din Romania (Cecuri si bilete la ordin) si forta de a dezvolta propriul produs Profit - think business ahead

Profit inseamna echilibru, flexibilitate si experienta

Profit - think business ahead este solutia software pentru managementul informatic dezvoltata de AGER Solutions. De Profit sunt legate inceputurile diviziei de software AGER Solutions in 1998, iar acum, dupa opt ani de experienta de dezvoltare marca Profit - think business ahead este una dintre cele mai importante marci inregistrate AGER. Profit dovedeste forta echipei AGER Solutions de a patrunde pe piata aplicatiilor software pentru afaceri cu un produs propriu, 100% romanesc.

Intr-o lume in continua schimbare, in care progresul este rapid si determinant, iar tehnologiile si performantele sunt decisive, Profit ofera puterea si siguranta unui management de succes. Solutia se adreseaza companiilor mici si mijlocii si ofera suport pentru administrarea inteligenta a resurselor in urmatoarele domenii: management financiar, contabilitate, gestiune, mijloace fixe, vanzari.

Echilibru Suita de aplicatii Profit - think business ahead ofera un echilibru puternic intre functionalitatile standard ale unui sistem pentru administrarea resurselor si functionalitatile foarte specifice beneficiarilor sai din domenii de activitate diverse: leasing, distributie, servicii financiare, asigurari, turism. Beneficiind de viteza marita, stabilitate sporita si securitate avansata Profit propune beneficiarilor sai, intr-o maniera accesibila si intuitiva, o lista cuprinzatoare de functionalitati care sprijina managementul resurselor companiei.

Flexibilitate si eficienta

Flexibilitatea si durata scurta a implementarii face din Profit un sprijin excelent pentru cresterea productivitatii, reducerea riscurilor si maximizarea performantelor. Conceptul central al solutiei face din Profit simultan o solutie standardizata si flexibila, pregatita sa raspunda necesitatilor de administrare a companiilor mici si mijlocii. Profit - think business ahead este conceput ca o suita de module principale, carora li se adauga module sau functionalitati specifice tipului de activitate desfasurata de beneficiar. Aceste functionalitati sunt cuprinse in pachetele standard oferite, dar pot fi dezvoltate in mod specific pentru necesitatile clientului. Prin acest sistem de configurare, clientii Profit - think business ahead beneficiaza de acele functionalitati de care au nevoie, la un raport pret-performanta ideal. Rezultatul obtinut este o aplicatie care poate fi implementata intr-un timp minim si cu resurse reduse.

Experienta Solutia software integrata de gestiune economica si management informatic Profit - think business ahead este dezvoltata pe tehnologia Microsoft SQL Server 2005 si reprezinta un mediu complet integrat care asigura suportul complet pentru gestionarea eficienta a unei companii. Bazele tehnologice foarte moderne asigura un produs performant, ultra-modern si inovator. Experientei de 30 de ani de tehnologie Microsoft i se adauga experienta de 8 ani de dezvoltare de solutii a AGER Solutions pe piata romaneasca

Microsoft Dynamics NAV, libertatea de a va construi succesul

Microsoft Dynamics NAV este solutia de tip ERP marca inregistrata Microsoft ce permite administrarea unitara a tuturor resurselor unei companii medii sau in dezvoltare pentru consolidarea punctelor forte si utilizarea eficienta a timpului si resurselor. In prezent exista peste 1 milion de utilizatori de Microsoft Dynamics NAV, in peste 50.000 de companii beneficiare din intreaga lume. Solutiile Microsoft Dynamics NAV sunt dedicate companiilor mijlocii si in crestere, filialelor companiilor multinationale, cu o pozitie importanta pe piata si care doresc sa si creasca avantajul competitiv.

Complexitate si flexibilitate

Datorita facilitatilor pe care le ofera, de la Management Financiar, SCM, CRM, e-business si pana la optiunile de interogare si raportare, Microsoft Dynamics NAV este solutia complexa care ofera in permanenta date critice referitoare la starea actuala a activitatii oricarei companii, permite identificarea factorilor de succes si realizarea previziunilor.
Performante exceptionale centrate pe roluri si procese

Microsoft Dynamics sustine beneficiarii pentru performante exceptionale in rolurile pe care le indeplinesc in cadrul companiei, sprijina intuitia in afaceri, mentine oamenii conectati si creeaza procese adaptabile. Sistemele construite pe platforma Microsoft Dynamics NAV isi sprijina beneficiarii pentru a-si administra eficient afacerile asa cum doresc pentru ca

o       furnizeaza cu precizie informatia de care au nevoie fara a perturba procesele de business

o       ofera raspunsuri rapide pentru a facilita luarea deciziilor;

o       valorifica la maximum relatiile cu clientii;

o       pregateste compania pentru a raspunde rapid si eficient cerintelor pietei

Avantaje competitive

Fata de alte solutii existente pe piata, Microsoft Dynamics NAV are cateva avantaje competitive foarte importante:

o       Inca de la inceput, a fost proiectata avand in centru necesitatile segmentului companiilor medii si in crestere;

o       Este foarte flexibila: poate fi modelata cu usurinta pentru a satisface orice tip de necesitati

o       Beneficiaza de planuri de dezvoltare publicate de catre Microsoft - "roadmap" pana in 2013

o       Ofera un bun suport pentru managementul schimbarii pentru ca permite implementarea in mai multi pasi;

o       Are un timp de implementare mult redus in comparatie cu solutiile similare si de tier superior de pe piata

o       Ofera un raport calitate pret optim, protejeaza investitia si permite esalonarea ei pentru ca beneficiarul nu plateste decat ceea ce utilizeaza la un moment dat, avand optiunea de a adauga treptat functionalitati suplimentare

o       Este foarte scalabila deoarece permite extinderea cu usurinta a sistemului atat ca functionalitati cat si ca numar de utilizatori

o       Este deschisa si colaborativa pentru ca ofera posibilitati multiple de lucru cu terte aplicatii

Business Intelligence: intelegeti istoria si planificati viitorul

AGER Solutions este partener Microsoft pentru solutii de Business Intelligence. Elementul central al solutiilor de Business Intelligence dezvoltate pe platforma Microsoft este Microsoft SQL Server 2005 cu toate editiile sale (Enterprise, Standard, Workgroup si Express). De asemenea, componente ale platformei sunt si: Integration Services (cunoscut la versiunile anterioare ale SQL Server ca Data Transformation Services - DTS), Analysis Services (suportul de baza pentru Online Analytical Processing - OLAP), Key Performance Indicators - KPI, Multidimensional Expressions - MDX, Unified Dimensional Models - UDM, Data Mining, Reporting Services si Microsoft Office Business Intelligence Accelerators.

Pentru a putea prezenta datele astfel incat sa reprezinte un suport decizional, implementam solutii de Business Intelligence cu ajutorul serviciilor si aplicatiilor special dezvoltate de Microsoft pentru acest lucru.

Cand ai nevoie sa iei decizii rapide si intelepte, solutiile de Business Intelligence sunt cel mai bun prieten. Luarea unor decizii bune in afaceri este la fel de important ca si in viata particulara In fiecare zi facem alegeri care determina directia si eficienta activitatilor din organizatia noastra, in ce priveste productia, marketingul, personalul, etc. Aceste decizii afecteaza costurile, vanzarile, profitul, etc. De aceea, trebuie sa ne bazam pe valoarea informatiilor pe care le detinem si mai mult, acestea trebuie sa fie eficiente.

Cine ia deciziile, ce sunt deciziile eficiente si ce aduc solutiile de Business Intelligence

Se spune ca doar persoanele din varful ierarhiei (CEO, director, presedinte) trebuie sa ia decizii eficiente care sa aduca succesul in organizatie. Insa planurile dezvoltate de conducerea organizatiei pot esua si datorita deciziilor gresite luate de catre alte persoane, indiferent de nivelul ierarhic pe care se afla. Asadar, deciziile eficiente trebuie luate de toti cei din organizatie si numai ele duc catre succes.

Deciziile eficiente sunt acele alegeri care duc organizatia mai aproape de obiectivele stabilite in timp util. Exista trei componente majore ale deciziilor eficiente: stabilirea obiectivelor, stabilirea unor marimi de masurat pentru stabilirea abaterii de la obiective, stabilirea termenelor in care trebuie atinse obiectivele.

Solutiile de Business Intelligence raspund tuturor acestor criterii, pentru ca ele reprezinta platforma de prezentare a informatiilor rapid, corect, util specific, inteligibil si usor de utilizat pentru fiecare persoana care ia decizii

AGER Solutions - Proiecte Software Majore

Proiectele dezvoltate recomanda AGER Solutions ca fiind un important furnizor de solutii software pentru clienti din cele mai diverse ramuri de activitate:

Proiecte Profit cu dezvoltari specifice

o     AEROTRAVEL - sistem integrat de management pentru agentii de turism Profit Travel, acopera domeniile management financiar, contabilitate, mijloace fixe, salarii.

o     ADESGO solutie integrata construita pe platforma Profit

o     CARGUS - sistem informatic de management (ERP/CRM) in domeniile: management financiar, contabilitate, vanzari, mijloace fixe, salarii

o     DUNA Armatura sistem informatic pentru management in domeniile: management financiar, contabilitate, gestiune, vanzari.

o     SCHMIDT BRETTEN - sistem informatic pentru management ce acopera urmatoarele domenii: management financiar, contabilitate, gestiune, vanzari, amortizari, salarii, productie, management

o     BUSE Prodgaz - sistem informatic de management (ERP/CRM) cu functionalitati in domeniile: management financiar, contabilitate, gestiune, vanzari, mijloace fixe, salarii

o     INTERSOFEX sistem informatic de management (ERP/CRM)

o     SIMPLU CREDIT - sistem informatic pentru managementul companiilor IFN

o     Grup AGER sistem informatic de management (ERP/CRM), web

o     AGER Leasing - sistem informatic de management Profit Leasing, cu dezvoltari specifice si extensii necesare administrarii companiilor de leasing, inclusiv managementul documentelor.

o     TRANSILVANIA Leasing sistem informatic de management Profit Leasing, cu dezvoltari specifice administrarii companiilor de leasing

o     KORLEA INVEST- sistem informatic pentru management

o     ROMINVENT - management documente, sistem informatic de management

o     MARSH - sistem integrat de management pentru asigurari

o     FIT Distribution - sistem informatic de management(ERP/CRM)

Proiecte Microsoft Dynamics NAV cu dezvoltari specifice

o     Den Braven Lider mondial in adezivi profesionali, isi distribuie produsele in 100 de tari si desfasoara operatiuni in Romania inca din 1997. Den Braven Romania asigura solutii pentru 5000 de clienti directi in toata tara prin sapte sucursale. Microsoft Dynamics NAV este introdus in domeniile: management financiar, contabilitate, aprovizionare, inventar, mijloace fixe, distributie. Specificul proiectului consta in integrarea dintre sistemul Microsoft Dynamics NAV si sistemul SFA existent la Den Braven, precum si cu o alta aplicatie AGER Solutions - Profit Salarii.

o     EINHELL Romania - Unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente electrice din gama " do it yourself ", avand peste 1000 de angajati Einhell dezvolta si comercializeaza la nivel mondial solutii pentru casa, gradina si recreere.

o     Eurex Alimentare (Ulker) - Companie a ULKER Group, cel mai mare producator alimentar de origine turca. Alaturi de sistemul standard Microsoft Dynamics NAV deja existent la beneficiar si implementat de alt partener, a fost instalata aplicatia de tip addon "Efecte Comerciale- Cecuri si Bilete la ordin" dezvoltata de AGER Solutions

o     Fabryo Corporation (fosta Guzu Chim Prod Com ) Producator si distribuitor de vopsele, la nivel national. Din gama de produse fabricate fac parte urmatoarele: lacuri, vopsele, diluanti, adezivi, emailuri, detergenti lichizi, etc. Proiectul de implementare cuprinde urmatoarele domenii: financiar-contabilitate, aprovizionare, desfacere, gestiune inventar, mijloace fixe, CRM (management relatii clienti), management de proiect si productie.

o     Gallaher Romania - Companie multinationala cu sediul central in Anglia. Este producatoare de tigarete, ocupa locul cinci pe plan mondial. Extinderea activitatii acestei companii a necesitat implementarea unei solutii de tip ERP care sa asigure un control riguros al intregii activitati. Proiectul de implementare s-a desfasurat in etape si a cuprins urmatoarele domenii: financiar-contabilitate, aprovizionare, desfacere, gestiune inventar si mijloace fixe. In perspectiva dezvoltarii activitatii se impune extinderea proiectului de implementare si pentru domeniul productie.

o     Gallaher Romania Distribution (fosta TOBACCOLAND ROMANIA Companie multinationala, face parte din grupul Gallaher. Are ca domeniu principal de activitate distributia de tigarete. Solutia Microsoft Dynamics NAV acopera domeniile: financiar-contabilitate, mijloace fixe, aprovizionare, distributie, gestiune inventar.

o     Granddis si Suntory - doua companii ale ICB Group. Implementeaza un sistem integrat Microsoft Dynamics NAV pentru management financiar, vanzari, lant aprovizionare, gestiune inventar, mijloace fixe.

o     HILTI Romania Companie multinationala cu sediul central in Lichtenstein. Compania din Romania este o companie de distributie de unelte pentru constructii industriale. Proiectul de implementare a cuprins urmatoarele domenii: financiar-contabilitate, aprovizionare, vanzare, gestiune inventar, mijloace fixe, CRM -management relatii clienti si CRM - management service.

o     HOEDLMAYR-LAZAR Romania joint venture intre grupul austriac Hoedlmayr International si International Lazar Company. Ambele companii sunt furnizori de solutii pentru transport: pe de o parte Hoedlmayr- furnizor de servicii de logistica pentru vehicule, iar International Lazar -furnizor de servicii de transport international. Proiectul cuprinde implementarea unui sistem Microsoft Dynamics NAV pentru management financiar, vanzari, aprovizionare si transport.

o     KD Romania Companie multinationala, face parte din grupul KD. Principalele domenii de activitate sunt: asigurarile de viata, brokeraj si gestionarea fondurilor de investitii. Microsoft Dynamics NAV ofera solutia pentru domeniile: financiar-contabilitate, mijloace fixe, aprovizionare, distributie, gestiune inventar.

o     Mondial Elite Grup industrial printre primii cinci jucatori din Italia pe piata refrigerarii si conservarii alimentare. Realizeaza productie prin trei fabrici amplasate in Italia si Romania si desfasoara distributie prin filialele din Italia, Franta, Elvetia, Spania. Serviciile furnizate de AGER Solutions acopera urmatoarele: management de proiect, consultanta, dezvoltare, training, suport si mentenanta. Solutia instalata la Mondial Elite cuprinde urmatoarele arii: management financiar, achizitii, vanzari, inventar, mijloace fixe, productie.

o     NEXANS Romania lider mondial in industria de cabluri, ofera o gama larga de solutii in domeniul cablurilor pe baza de cupru si fibra optica, solutii aplicabile in domeniul infrastructurii, industriilor si constructiilor.

o     SOVER Companie internationala lider in solutii pentru ingrijirea vederii, atat cele de larga adresabilitate, cat si cele profesionale. Proiectul de implementare structurat in doua etape presupune implementarea solutiei in domeniile: management financiar, contabilitate, aprovizionare, vanzari, gestiune relatii clienti.

o     Tonerfill Romania Companie multinationala cu sediul central in Germania. Este producator si distribuitor de consumabile de imprimanta laser remanufacturate. Proiectul de implementare a cuprins urmatoarele domenii: financiar-contabilitate, aprovizionare, vanzare, gestiune inventar, mijloace fixe, si, in cea de-a doua etapa, productie.

o     Televiziunea Romana Societatea publica de televiziune a ales solutia Microsoft Dynamics NAV pentru implementarea in cadrul Directiei Economice. Proiectul de implementare a cuprins urmatoarele domenii: financiar-contabilitate, aprovizionare, vanzare, gestiune inventar si mijloace fixe. Aceleasi arii functionale sunt acoperite si la nivelul sediilor teritoriale ale companiei.

o     RH Printing - Companie lider in industria tipografica, parte a unui important grup de presa din Romania. Solutia implementata este construita pe platforma Microsoft Dynamics NAV si include addon-ul PrintVis special construit pentru necesitatile industriei tipografice, dar si aplicatia Profit Salarii Sistemul acopera urmatoarele domenii: financiar, aprovizionare, vanzare, productie.o     WIEE si WIROM GAS Companii ale grupului WIEE cu domenii de activitate in comercializarea gazelor naturale in tarile est-europene. De curand, grupul s-a concentrat din ce in ce mai mult pe pietele din Romania si Bulgaria

Proiecte la cerere

o       OMNIASIG Asigurari de Viata - sistem integrat de management pentru asigurari

o       Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei

o        Proiectul portalsanatate.ro

o        Sistemul informatic e-Europe +

o       Televiziunea Romana

o        sistem pentru gestiunea evenimentelor sportive

o        sistem pentru gestiunea in domeniul resurselor umane

o       TENIS CLUB informatizarea bazei sportive Dinu Pescariu

o       IMAGER sistem informatic media planner

o       ASITRANS salarii si resurse umane

o       Anuntul Telefonic Platforma web pentru Ghidul Serviciilor

o       Roline Romania - Platforma web

o       Liceul "Andrei Saguna Platforma web

o       Pizza Hut Platforma web

o       KFC Platforma web

o       Institutul National al Magistraturii Platforma web

o       Photo Inside Platforma web

o       ERICSSON Romania - sistem informatic logistica.

Proiect la cerere pentru OMNIASIG -

ASIGURARI DE VIATA

Aplicatia constituie o solutie pentru intregul flux de business caracteristic companiei de asigurari de viata - OMNIASIG. De la operatiunile de gestionare a contractelor, la activitatile specifice de asigurari, relatiile cu partenerii, administrarea interactiunilor cu clientii si gestionarea resurselor umane, solutia propusa de AGER Solutions este perfect costumizata pentru nevoile clientului.


Solutia aplicata este proiectata pe baza unui nomenclator de produse care permite crearea de inregistrari si parametrizarea produselor. Fiind un instrument foarte flexibil, nomenclatorul permite definirea de noi produse precum si modificarea celor existente. Finalitatea sa se refera la obtinerea rezultatelor si simularilor de polite cu diverse optiuni standardizate, dar flexibile ca posibilitate de definire. In cadrul aplicatiei s-au definit urmatoarele tipuri de produse: asigurari de supravietuire, asigurari de deces, asigurari mixte de viata, asigurari de accidente, asigurari de boala, asigurari dotale, asigurari de nuptialitate, asigurari de pensii, asigurari de grup (cu componenta de protectie si componenta de investitie), asigurari de credite de trezorerie si credite ipotecare, asigurari pentru tratamente stomatologice, etc.


Pentru fiecare din aceste produse sunt specificate tabelele de tarife si tabelele de comutatie utilizate in calculul de prime si sume asigurate.

La sfarsitul anului 2006 AGER Solutions a reinnoit aplicatiile utilizate de Omniasig Asigurari de Viata pentru ca acestea sa reflecte noul flux de lucru implementat si s-a adaugat o noua aplicatie pentru agentiile teritoriale. Cu ajutorul acesteia din urma, agentii de asigurari vor putea introduce direct in sistem cererile de asigurare. Mai mult, fiecare agent va avea acces online si va putea vizualiza propriul portofoliu de clienti, in timp ce fiecare manager de departament va putea vizualiza portofoliul agentilor din echipa sa. Peste 2000 de utilizatori la nivelul intregii tari beneficiaza de noua aplicatie instalata in agentiile teritoriale.

 
Anexa AGER Solutions - Proiecte Majore

ADESGO a inceput implementarea sistemului Profit in iunie 2005 si opereaza cu acesta din august 2005. Dupa etapa de analiza au fost identificate toate nevoile specifice pentru configurarea solutiei.

Datorita cresterii continue a companiei ADESGO - avand consecinta cresterea nevoilor de administrare si planificare, s-au stabilit obiectivele strategice pe care compania le urmarea prin implementarea sistemului Profit. Acestea se refera la: planificarea si urmarirea in mod inteligent a tuturor activitatilor administrative(gestiune, vanzare, financiar, contabilitate), urmarirea si utilizarea optima a resurselor financiare (prin generarea situatiilor referitoare la bugete, termene scadente, fluxuri financiare), urmarirea si utilizarea optima a resurselor fizice (stocuri, utilaje, resurse umane).

Tinand cont de aceste obiective precum si de alte detalii specifice, dimensionarea solutiei s-a realizat in mod coerent si ergonomic. Configuratia solutiei presupune implementarea modulelor de baza (Gestiune, Vanzare, Financiar, Contabilitate) pentru 10 utilizatori, toti operand intr-o singura locatie- la nivelul sediului central.

Pentru ca solutia sa indeplineasca cerintele specifice, s-au programat dezvoltari suplimentare in ceea ce priveste factura de vanzare interna, contabilitatea de gestiune si recalcularea stocurilor la costurile standard pentru produsele finite, bilantul, contul de profit si pierdere. Un alt aspect important care a intervenit in customizarea solutiei se refera la politicile de reduceri ilustrate in factura de vanzare.

 


Anexa AGER Solutions - Proiecte Majore


Proiectul Navision pentru TONERFILL ROMANIA

La 1 iulie 2005, Tonerfill Romania a inceput operarea in noul sistem Microsoft Dynamics NAV implementat cu succes de AGER Solutions. Scopul proiectului a fost acela de a obtine un sistem functional pentru filiala din Romania a TURBON Group. Necesitatile managementului local erau acelea de a monitoriza in timp real activitatile si productia de la materia prima pana la produsele finite.

Necesitatile de competitivitate se refereau la cresterea volumului de vanzari si a profitului, la furnizarea de informatii exacte pentru personalul de vanzari si la obtinerea rapoartelor si declaratiilor financiare in acord cu legea romana. In ceea ce priveste ariile de implementare ale solutiei, acestea au acoperit urmatoarele domenii: registru general, operatiuni trezorerie, registru vanzari si procesarea comenzilor de vanzare, registru achizitii si procesare comenzi achizitie, inventar, mijloace fixe. Pe parcursul celor doua luni de implementare a sistemului Microsoft Dynamics NAV, s-au parcurs toate etapele agreate la inceputul proiectului, realizandu-se, de asemenea, si dezvoltari specifice pentru facilitati care raspund caracteristicilor activitatii beneficiarului. Este vorba, mai ales, de dezvoltari ale facilitatilor de raportare. Personalul care va opera in acest sistem a parcurs sedinte de instruire pe domenii de activitate si responsabilitate. Cei 9 utilizatori ai solutiei beneficiaza acum de un mediu integrat in care 'lucreaza impreuna' si partajeaza informatia esentiala pentru monitorizarea activitatii companiei Tonerfill Romania.

Migrarea datelor din vechiul sistem in Microsoft Dynamics NAV s-a realizat automat, iar de la inceputul lunii iunie 2005, Tonerfill Romania a inceput operarea in paralel pe noul sistem Microsoft Dynamics NAV, cu date reale, pentru a se familiariza cu sistemul. Dupa operatiunile de denominare realizate conform scenariilor agreate de Microsoft Romania, Tonerfill Romania a renuntat la vechiul sistem. 

 
Anexa AGER Solutions - Proiecte Majore


Anexa AGER Solutions - Proiecte Majore


HOEDLMAYR - LAZAR ROMANIA a ales

AGER Solutions ca partener de

implementare Microsoft Dynamics NAV

Lansat oficial in 2004, grupul Hoedlmayr-Lazar Romania este un joint venture intre grupul austriac Hoedlmayr International si International Lazar Company. Ambele companii sunt furnizori de solutii pentru transport: pe de o parte, Hoedlmayr- furnizor de servicii de logistica pentru vehicule, si, pe de alta parte, International Lazar -furnizor de servicii de transport international. Cu o cota de piata de 32%, grupul Hoedlmayr-Lazar Romania este lider pe piata nationala de transport si logistica a autovehiculelor. Solutia Microsoft Dynamics NAV, a carei implementare a inceput in cadrul Hoedlmayr, va avea componente pentru management financiar, vanzari, aprovizionare, transporturi si presupune migrarea de la vechiul sistem utilizat pana in prezent. Politica grupului din care face parte compania Hoedlmayr-Lazar Romania a impus implementarea unui sistem Microsoft Dynamics NAV care sa conecteze sediul central cu sediul operational din Romania. Solutia Microsoft Dynamics NAV este utilizata si in alte filiale din lume ale companiei, iar optiunea s-a bazat pe necesitatea operarii pe o baza de date unica localizata pentru fiecare filiala. De asemenea, sistemul Microsoft Dynamics NAV vine in intampinarea cerintelor de disponibilitate a datelor pentru raportare la sediul central al grupului si rezolva impedimentul legat de introducerea dubla a datelor pentru raportari financiare sau de vanzari. In urma procedurilor de selectie a partenerului de implementare, AGER Solutions a fost desemnat pentru realizarea proiectului datorita expertizei detinute in proiectele cu componenta internationala, precum si a pozitiei de prim partener Microsoft Business Solutions in Romania.
Echipa implicata in realizarea implementarii are o componenta internationala prin participarea reprezentantilor sediului central al beneficiarului, cei care si supervizeaza acest proiect. Prima etapa a proiectului are o durata estimata de 2,5 luni si presupune localizari ale solutiei pentru ariile implementate, alaturi de integrarea cu modulul de transporturi, un add-on special pentru
Microsoft Dynamics NAV

 
Anexa AGER Solutions - Proiecte majore

TOBACCOLAND este o companie a grupului Gallaher, activitatea sa constand in distributia produselor de tutun. La nivelul acestei companii sunt emise lunar peste 6000 de facturi de vanzare. Cerinta standard de integrare a sistemelor Navision pentru companiile grupului presupune realizarea de rapoarte financiare si de vanzari in format specific, pentru transmiterea catre alte structuri ale grupului. Prin urmare, datorita flexibilitatii sistemului in ceea ce priveste organizarea companiilor de distributie, TOBACCOLAND a avut ca optiune alegerea partenerului de implementare Navision. Buna experienta de colaborare dintre Gallaher Romania si AGER Solutions alaturi de referintele AGER Solutions in domeniul distributiei au determinat selectarea aceluiasi partener de implementare. Noul sistem Navision introdus in locatia din Bucuresti raspunde nevoilor de inregistrare a tranzactiilor financiare specifice companiei de distributie si acopera necesitatile celor 11 utilizatori din cadrul departamentelor financiar-contabilitate, vanzari, aprovizionare, stocuri. Sistemul ofera sprijin in urmarirea politicilor de preturi variabile, gruparea si analiza vanzarilor pe arii, tipuri, clase de clienti, lanturi de companii sau clase de articole. Din punctul de vedere al solutiei, specificul clientului se refera la orientarea pe rapoartele de vanzari pentru care AGER Solutions realizeaza dezvoltari suplimentare. Datorita modului flexibil de configurare, beneficiarul poate schimba din mers caracteristicile pe care face analiza in cadrul rapoartelor. O dezvoltare viitoare a sistemului se refera la necesitatea de preluare automata a datelor de vanzari din teren (de la personalul de vanzari) prin integrarea sistemului cu o solutie de tip SFA.

Cu o durata de 1 luna, proiectul de implementare a presupus implicarea de ambele parti a competentelor complexe in management de proiect, consultanta, IT si dezvoltare. De asemenea, s-a realizat o supervizare riguroasa a proiectului prin structurarea lui pe etape si faze parcurse pe baza unei proceduri standard de lucru.

 


Anexa AGER Solutions - Proiecte majore


Anexa AGER Solutions - Proiecte majore


AGER Solutions este o companie a AGER Grup care include urmatoarele companii: AGER Business Tech AGER Leasing AGER Solutions

Profit - think business ahead este marca inregistrata a AGER Solutions

Microsoft DynamicsT NAV este marca inregistrata a Microsoft® Corporation si parte a Microsoft Dynamics. Microsoft DynamicsT NAV este noua denumire a suitei de aplicatii de business Microsoft ® Business Solutions NAVISION®

Celelalte marci si denumiri care apar in acest document pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari

Nota privind materialele informative din Anexa legate de proiectele majore realizate de AGER Solutions: informatiile descriu starea din momentul redactarii si aprobarii materialului de catre beneficiar. Ele sunt pur informative si nu obliga in nici un fel AGER Solutions sau companiile respective. Este posibil ca ulterior datei publicarii lor in acest format, sa apara modificari in structura proiectelor sau a sistemelor informatice utilizate de respectivii beneficiari. Astfel de fapte nu prezinta obligativitate de actualizare a materialelor respective pentru AGER Solutions. AGER Solutions se angajeaza sa realizeze actualizari in ceea ce priveste denumirile companiilor, a marcilor de comert si a insemnelor grafice ale acestora, ulterior comunicarii lor de catre beneficiari.

Str. George Calinescu nr.53A, Bucuresti, Sector 1 011692, ROMANIA

Tel : +40 21 233 8096; Fax : +40 21 233 8098

e-mail: office@ager-solutions.ro

www.ager-solutions.ro

 Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate

Informatica


Access
Adobe photoshop
Autocad
Baze de date
C
Calculatoare
Corel draw
Excel
Foxpro
Html
Internet
Java
Linux
Mathcad
Matlab
Outlook
Pascal
Php
Powerpoint
Retele calculatoare
Sql
Windows
Word


Exemple de probleme ce se pot rezolva cu retele neuronale
GRAFICA 3D - Modelare
Particle Swarm Optimization - Modelul ansamblului de particule
Auditul - provocarea guvernantei corporative
VISUAL BASIC - TEST GRILA
Atestat informatica - Catalog si gestiune de imbracaminte
REFERAT LA DISCIPLINA INSTRUIRE ASISTATA PE CALCULATOR - DEZVOLTAREA E -LEARNING
Informatica - test grila
Movie Maker
Convertorul analog numeric
termeni
contact

adauga