Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelorAfaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Management


Index » business » Management
» Studiu aplicativ - situatii manageriale de actualitate


Studiu aplicativ - situatii manageriale de actualitate

Disciplina: Management

Prerequisite Master

Studiu aplicativ

Partea I

Cerinta: Formularea in scris a unei situatii manageriale de actualitate cu care se confrunta o firma (organizatie), avand ca suport teoretic capitolele prezentate la curs.

Organizare: Studiul va fi realizat individual sau pe echipe de maxim 4 studenti. Studiu va fi predat cu o saptamana inainte de incheierea semestrului, la seminarul grupei din care face parte echipa. Fiecare zi de intarziere va fi penalizata cu 1 punct din nota proiectului.

Optiuni: Studiul va putea fi realizat pe baza unei documentari intr-o firma romaneasca, pe un site Internet sau prin conceptie proprie.

Format: Maxim12 pagini tehnoredactate cu caractere de 12 pt, la un rand.

Continut informational:

  1. Scurta prezentare a firmei: domeniu, misiune, obiective pe termen scurt, mediu si lung, valorile culturii organizationale.
  2. Definirea problemei cu care se confrunta firma (delimitarea cauzelor)
  3. Persoanele implicate la nivelul firmei: actorii principali in situatia prezentata, atributiile si responsabilitatile lor in cadrul firmei, organigama.
  4. Efectele care au fost inregistrate in activitatea firmei: economice, sociale si culturale.
  5. Solutia propusa si/sau realizata de firma.
  6. Solutia propusa de grup.

Partea II

Cerinta: Sintetizarea unei situatii manageriale din practica firmelor, prezentata in presa sau pe Internet in anul 2005, avand ca finalitate formularea unei intrebari-problema si a unei solutii-raspuns.

Organizare: Fiecare dintre membrii grupului, va realiza cate doua sinteze. Acestea vor fi predate cadrului didactic odata cu studiul aplicativ, insotite de o fotocopie a sursei de documentare folosite.

Format: Sinteza impreuna cu intrebarea nu trebuie sa depaseasca 10 randuri, caractere de 12 pt. Solutia-raspuns nu trebuie sa depaseasca 5 randuri.Politica de confidentialitate


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate