Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Ca sa traiesti o viata sanatoasa.vindecarea bolilor animalelor, protectia si ingrijirea, cresterea animalelor, bolile animalelor
Alimentatie Asistenta sociala Frumusete Medicina Medicina veterinara Retete

Alimentatie


Index » sanatate » Alimentatie
» Varietatile merelor in U.S.A


Varietatile merelor in U.S.A
Varietatile merelor in U.S.A

Mere sunt cele mai variate produse alimentare de pe planeta, cu mai multe soiuri de mere pe decat pentru a inregistra orice alte alimente. Lista de soiuri de mere topped 7500 ultima data pe cineva in considerare, inclusiv mai mult de 2500 soiuri cultivate aici, in Statele Unite


Braeburn
Cameo®
Cortland
Empire
Fuji
Gala Ginger Gold
Golden Delicious
Granny Smith
Honeycrisp
Idared
Jonagold Jonathan
McIntosh
Newtown Pippin
Pink Lady®
Red Delicious
Rome Beaut
Braeburn

    Acest mar in Noua Zeelanda provenit de la inceputul anilor 1950, ca o sansa de rasad cu Lady Hamilton Smith si bunica posibil ca parinti.Acum crescut in Statele Unite, in Braeburn este un mar bune multipurpose pentru toate tipurile de utilizari de merele sale de culoare variaza de la portocaliu la rosu peste un fundal de culoare galbena. Acest lucru se rumeni, suculent de mere are o bogata, gust picant-dulce Braeburns sunt disponibile inceput in octombrie, prin iulie.

Cameo

Acest nou de mere cu un vechi nume de-lume a fost descoperit ca o sansa de rasad in sfarsitul anilor 1980 in Washington. Medalion medalion ® isi face aparitia inceput in octombrie. Se poarta dungi rosii pe o crema de culoarea de fundal Extra-crispy medalion are un gust dulce-acrisor. a . Acest mar rezista Browning, astfel, o alegere naturala pentru salate de fructe si taviBucatarii, va rugam sa luati nota ca, medalion de extra-densitate ia un pic mai mult pentru a gati.

Medalion este o marca inregistrata a medalion de asociere.

Cortland

Acest soi provenit de tarziu in 1890, la New York de stat, o incrucisare intre Ben Davis McIntosh si dezvoltat de la New York, membru Agricola Experiment Station. Mai dulce decat cel de mama McIntosh, cu doar un indiciu de acrimeCortland a ofertei, carne alba de zapada care rezista Browning, astfel, o excelenta alegere pentru salate, kabobs si garnishes. Cortland este disponibil in septembrie, prin aprilie.

Empire

Empires premiered in 1966 in Imperiul de stat din New York, o incrucisare intre Red Delicios si McIntosh dezvoltat de la New York Agrara de Stat Experiment Station. Acest proaspat, umed are o fermecator mar dulce-acrisor gust de crema de culoare alba si de carne, astfel, un bun-la-toate scop de mere

Fuji

Dezvoltat initial in Japonia in 1930 si tarziu numit dupa renumitul MtFujis crescut in piete au inceput sa apara in anii 1980. Fuji este o incrucisare intre Ralls Janet si Red Delicios. Aceasta varietate de popularitate este skyrocketing, datorita sa gust dulce si fermitate Fuji mere sunt bi-colorate, de obicei, cu dungi galbene si rosii Ele sunt disponibile anul, incepand din septembrie.

Gala

Acest soi are originea in Noua Zeelanda, o incrucisare intre Kidd's Orange rosu si Golden Delicious. The Royal Gala A fost adus in Statele Unite la inceputul anilor 1970, si este acum una dintre cele mai populare tarii mere Acest crispy, suculent, foarte dulce de mere este ideal pentru snacking. Galas can vary in color, from cream to red- and yellow-striped. Galas poate varia de la culoare, de la crema de la rosu-galben-si dungi. US-Galas sunt cultivate, recoltate incepand din mijlocul lunii iulie, si sunt, de obicei, disponibil anul.

Ginger Gold

Un Virginia de cultivator de acest mar sprouting printre ruinele unui uragan-livada devastata de tarziu, in 1960, si a numit acest verzui-aurie, dulce-acrisor mar dupa ce sa draga. Acest sezon de Est devreme-de mere este de mare pentru salate, si gateste prea bine Disponibil in limitate, dar in crestere de bunuri incepand la mijlocul lunii octombrie.

Golden Delicious

    Acest vechi favorit a fost descoperit ca o sansa de rasad in 1890 in Clay County, W.Va., si a fost initial numit Mullin lui Yellow semincer Redenumit in 1916. Posibilitati de alimentatie de parte, de coacere si salate De aur a se rumeni, galben deschis corporal rezista Browning, astfel, o alegere buna pentru salate si alte feluri de bucate. Goldeni aparea pe piata in luna septembrie, sunt disponibile si anul

Granny Smith

Acest nativ australian a fost descoperit in 1868 ca o sansa de rasad de 'bunica' de Anne Smith Ryde, Sydney Grannys sunt cunoscute pentru carne lor distinctive de verde, care uneori poarta o rusine de rosii, si foarte tarta aroma lor. Toate-un scop de mere, Grannys de lucru la fel de bine ca o gustare sau in pies si sos SUA Grannys sunt recoltate inceput in august, sunt disponibile si anul.Honeycrisp

    Aceasta miere de un mar are un dulce, usoare si o varianta crispness considerate explosive. Crispy, suculent si dulce, nou venit acest populara este o incrucisare intre un Macoun si o Honeygold. Honeycrisp pielea este o distinctiv marmorat rosu peste un fundal de culoare galbena, cu carne de proasta calitate. Inceputul recoltate in septembrie, de bunuri sunt limitate, dar in crestere.

Idared

Introdusa in 1942, acest Idaho Agricola Experiment Station produs este o cruce intre Jonathan Wagener si mere Are un gust ca de tangy Jonathan, dar este mult mai mare. Ea are o piele luminoasa de culoare rosie, textura si de firma. g. Acest lucru este bun pentru Apple snacking detine si forma in mod ideal pentru coacere Disponibil din septembrie, prin iunie.

Jonagold

Un amestec de Jonathan si mere Golden Delicious, New York-ul nativ Jonagold ofera un unic de miere-gust acrisor, si crispy, suculent aproape galben carneA debutat in 1968, un produs de la New York, membru Agricola Experiment Station Cu un galben-verde de baza si o piele de culoare rosu-portocaliu, rosi, este excelent pentru ambele mananca proaspete si pentru gatit Jonagold de obicei, este disponibil prin octombrie iulie.

Jonathan

    Aceasta varietate de mere a fost descoperit in Woodstock, NY, in anii 1920 si este cunoscut pentru utilizarea sa in pies si sos de mere. Jonathan este de obicei disponibil din septembrie, prin aprilie.

McIntosh

    Acesta este vechi, bine-cunoscut soi, a fost descoperit ca o sansa de rasad de John McIntosh in 1811h. Sale de adancime de culoare rosie se termina, uneori, care poarta o rusine de verde. Suculenta, acidulat tangy McIntosh are o oferta, carne alba.Este cel mai bine utilizate pentru snacking si sos de mere, dar unii oameni sa se bucure de gust acrisor in pies, de asemenea .Acest mar este de obicei disponibil din septembrie, prin mai.

Newtown Pippin Newtown Pippin

De asemenea, cunoscut ca Albemarle Pippin, o varietate de preferat de Thomas Jefferson. Descoperit pe Long Island in 1759, acest mar este una dintre cele mai vechi soiuri original SUA, ajutand la lansare SUA, industria de export de fructe. Newtown Pippin este o distinctive de verde, galben de multe ori cu evidentiaza. Pippin este de obicei disponibil din septembrie, prin decembrie.

Pink Lady®

    Notabile pentru pielea de culoare roz vie si de crin alb, carne, aceasta emisfera sudica nativ este acum in crestere la vita loca stateside. O cruce intre Golden Delicious si Lady Williams, crunchy Pink Lady are un unic gust dulce-acrisor descrise ca fiind 'Gala cu un zing!' Pink Lady este de mare pentru snacking, slicing sau joc cu zaruri pe o salata, si pentru coacere. Acest lucru face-o doamna de debut, la mijlocul lunii octombrie, una din ultimele soiuri de a fi recoltate. Consumabile disponibile prin intermediul tarziu sau primavara devreme de vara.

Red Delicious

    Acest cel mai larg recunoscute de toate soiurile de mere SUA originea in Iowa, in 1870s. Acest dulce, crispy, suculent de mere variaza in culoare rosie de la dungi la miezul noptii solide de culoare rosie. Red Delicios de Vest sunt in forma alungita, cu pronuntat 'picioare'; Est-Delicios sunt cultivate mai multe runde. Acest lucru este cel mai bun mar mancat in stare proaspata sau in salate Red Delicios mere sunt disponibile anul, incepand din septembrie.

Rome Beauty

Mentionate ca 'brutarie amice,' acest mar a fost descoperit ca o sansa de rasad la inceputul anilor 1800 pe o ferma aproape de Roma Township, Ohio Renumit pentru calitatile sale de stocare, aceasta usoara tarta de mere este in primul rand, utilizate pentru gatit si este deosebit de bun la cuptor sau sautéed. De la Roma de mere este de obicei disponibile inceperea in luna septembrie.
Politica de confidentialitate

Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate