Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Marketing


Index » business » Marketing
» PRODUSUL


PRODUSUL


PRODUSUL

Descrierea produsului

In cazul aparatelor de aer conditionat, toate au in prezent functiuni identice, performante apropiate si design asemanator, diferentierea facand-o marca, pretul si intr-o anumita masura fiabilitatea.

Aparatele de aer conditionat "Hot Ice" creeaza un climat ideal pentru confortul fiecaruia.

Obtinerea unui mediu ambiant sanatos se datoreaza combinarii acestor elemente: TEMPERATURA, UMIDITATEA, PURITATEA SI RECICLAREA AERULUI. Aceste aparate de aer conditionat controleaza aceste elemente prin intermediul a sase functii:

 1. Racire

Pentru racirea, deumidificarea si purificarea aerului, mentinand temperatura dorita; 1. Incalzire

Pentru incalzirea si purificarea aerului, mentinand temperatura ideala;

 1. Deumidificare

Pentru deumidificarea si purificarea aerului;

 1. Ventilare

Pentru reciclarea si purificarea continua a aerului;

 1. "I Feel"

Selectioneaza automat modalitatile de functionare si temperatura, in functie de conditiile climatice. Monitorizeaza si regleaza temperatura intr-un loc selectat din camera.

 1. Functionare in regim de noapte

Adapteaza temperaturain mod automat pentru a evita oscilatiile termice neplacute in timpul orelor de somn.

Caracteristici cheie

Filtre de purificare a aerului

Filtrele de purificare a aerului desfasoara atat o functie de improspatare, cat si una antialergica, eliminand mirosurile neplacute, fumul, polenul si particolele de praf de pana la 0,01 microni.

Lamele duble de directionare a aerului

Acestea permit distribuirea uniforma a fluxului de aer, garantand o climatizare echilibrata intr-un mod optim. In afara de reglarea verticala, exista si posibilitatea de a regla orizontal fluxul de aer prin intermediul celor trei cursori, pentru a obtine o progamare mai ampla si mai precisa a acestuia.

Cursor rotativ de inlta eficienta

Tehnologia avansata a compresoarelor, garanteaza o compresiune optimala a lichidului refrigerent, asigurand o eficienta ridicata.

Telecomanda si ajantaj cu cristale lichide

Telecomanda este dotata cu un amplu afisaj ce permite selectionarea cu mai multa usurinta a functiilor si a temperaturii dorite.

Design modern si compact

Multulita designu-lui modern si culorii neutre, aparatele de aer conditionat "Hot Ice" se integreaza armonios in orice decor al camerei.

Aparatul de aer conditionat " Hot Ice" are :

 • capacitate de racire/ incalzire de 2.93071*10-4kwh
 • 3 viteze de ventilare
 • filtru de aer cu eficienta ridicata
 • compresor de inalta eficienta, la care garantia este de 2 ani
 • panou frontal demontabil
 • kit de instalare gratuit
 • garantie la produs 2 ani

Produsul este ambalat in cutii de carton, si protejat de polistiren pe partile laterale, pentru a elimina riscul defectarii la transport. Pe ambalaj este ilustrat aparatul si sunt evidentiate principalele diferentieri prin incercuirea si marirea imaginii lor. Pe spatele ambalajului sunt trecute instructiunile de folosire, adresa societatii si telefoanele la cere se pot reclama anumite nereguli cu privire la functionarea produsului. Marca si numele produsului sunt trecute cu albastru pe fata cutiei in partea stanga sus.Linia de produse

Linia de produse din care face parte "Hot Ice", este linia aparatelor de climatizare. De aici fac parte si centralele termice. Acestea se comercializeaza in magazine de specialitate sau magazine de tip Metrou.

Instalarea se face obligatoriu la toate acestea de catre personal specializat, instalarea de catre altcineva determinand pierderea garantiei la produs.

Analiza ciclului de viata

Lansarea este prima etapa din viata unui produs, si de obicei este marcata de o crestere foarte inceata a vanzarilor. In anul 2000, cand a fost lansat produsul, pe piata era in top un altul mai putin performant, dar in care lumea avea incredere.

O data cu resimtirea nevoii unui aparat de aer conditionat mai performant, dupa aflarea caracteristicilor Produsului "Hot Ice", acesta s-a bucurat de o crestere rapida a vanzarilor, care continua sa creasca, si tinde sa ajunga spre maturitate, cand vanzarile vor ramane constante, si produsul va trebui sustinut.

Urmatoarea faza a ciclului de viata a unui produs este cea de declin, in care produsul va ajunge dupa ce unul mai performant ii va lua locul.

In etapa in care se afla produsul, trebuie pus accentul pe reducerea costurilor , pe eliminarea punctelor slabe, trebuie imbunatatit ambalajul, adaugate unele caracteristici noi, prelungind astfel durata de viata a produsului.

Diferentierea si pozitionarea produsului

Diferentierea produsului nostru se poate face prin intermediul analizei caracteristicilor esentiale si identificarea segmentelor de piata care sa fie satisfacute de acestea.

Una dintre cele mai importante caracteristici prin care se diferentiaza produsul nostru este capacitatea de racire/incalzire, dubla fata de produsul "Free Ice" aparut in 1997, care a avut un ciclu de viata de 4 ani, fiind inlocuit imediat de "Hot Ice". Diferentierea se face si prin nivelul foarte scazut de zgomot produs in timpul functionarii, prin design si prin dimensiuni. Aparatul are un aspect elegant, si poate fi amplasat la vedere, ocupand un spatiu restrans.

Telecomanda este o caracteristica care vine in sprijinul utilizatorului putand astfel sa programeze aparatul fara a se deplasa pana la el. Garantia care insoteste acest produs include si instalarea acestuia, care se asigura gratuit.

Pozitionarea unui produs vizeaza stabilirea locului sau fata de altele din acelasi lant de produse.
Politica de confidentialitate

Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate