Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Marketing


Index » business » Marketing
» PLAN DE MARKETING - Agentia de turism New Travel


PLAN DE MARKETING - Agentia de turism New Travel


Universitatea Romano-Americana

Facultatea Relatii Comerciale Si Financiar-Bancare Interne si Internationale

PLAN DE MARKETING

- Agentia de turism New Travel -

Prezentarea firmei New TravelAuditul de marketing

Analiza mediului intern

Analiza SWOT

Stabilirea obiectivelor

Strategii de marketing

Buget

Control (evaluare)

Prezentarea firmei New Travel

New Travel - agentia de turism a companiei New Air, face parte din grupul New Holdings LTD. .

Pe langa organizarea zborurilor de afaceri cu aparatele din flota sa, compania New Air ofera prin intermediul agentiei New Travel si posibilitatea cumpararii de bilete de avion pe orice companie aeriana, catre toate destinatiile din lume, precum si servicii turistice intr-o gama foarte variata.

Datorita relatiilor foarte bune pe care New Travel le are cu companiile aeriene care opereaza sau sunt reprezentate in Romania, agentia are posibilitatea de a oferi tarifele cele mai avantajoase pe toate destinatiile din lume, in functie de conditiile concrete ale calatoriei atat pentru pasageri individuali, cat si pentru grupuri.

Concomitent cu activitatea de rezervari si emiteri de bilete de avion, agentia New Travel pune la dispozitia clientilor sai o gama completa a serviciilor turistice in tara si peste hotare.

Agentia are o retea de peste 40 de parteneri in Romania, precum si in tari din Europa, America de Nord si de Sud, Asia si Australia.

New Travel are in prezent un personal alcatuit din 17 angajati, din care compartimentul de marketing si vanzari numara 9 persoane specializate in acest gen de activitati (conducerea si personalul emitent de bilete avand certificarile IATA precum si o experienta de peste 20 de ani la Compania Tarom in domeniul marketingului si al emiterii de bilete).

Personalul foarte bine calificat, cu experienta indelungata in domeniul turismului, asigura efectuarea rapida si eficienta a tuturor operatiunilor legate de pregatirea calatoriei sau evenimentului .

In mod evident, toate eforturile agentiei sunt canalizate catre realizarea satisfactiei clientilor, singura baza pe care activitatea companiei poate creste intr-un mediu competitiv.

Colaborarea cu compania New Travel asigura servicii intr-o gama larga, de o calitate ireprosabila, care pot motiva o relatie de lucru exclusiva cu New Travel, reciproc benefica nu numai din punct de vedere financiar.

Analiza mediului intern

Informatii generale despre New Travel

Anul infiintarii:  2002
Sediu:  
Bucuresti

Filiale:  

 • Bucuresti, Bd. Magheru 1-3 sect. 1 tel 021/3102922
 • Timisoara, Str. Eugeniu de Savoya nr. 7 Tel. 0256 435414


Structura capitalului:  
privat

Actionariat:   New Air

Domenii de activitate:  

Infiintata in 2002 agentia de turism este specializata pe activitatea de ticketing si   continua sa puna la dispozitia celor interesati posibilitatea organizarii de zboruri speciale cu aparatele din flota Companiei New Air si ofera servicii turistice complete pentru adulti si copii, in strainatate sau in Romania.

Serviciile oferite sunt:

 • Turisti: Programe turistice: Vacante pentru simturile tale (gust, miros, vaz, auz, tactil)
 • Servicii de cazare (Romania, strainatate)
 • Servicii de transport: bilete de avion orice destinatie, orice companie aeriana; zboruri speciale cu aparatele din flota NewAir; croaziere; inchiriere de autoturisme si autocare; rent a car; transferuri
 • Programe speciale pentru copii: vacante educationale, parcuri de distractii
 • Asigurari medicale
 • Consultanta turistica si servicii VIP
 • Servicii companii:- marketing - organizare de evenimente, - resurse umane - training, calatorii motivationale, cursuri de limbi straine in strainatate; - administrativ - deplasari in interes de serviciu, consultanta si servicii VIP etc.)
 • Programe pentru straini
 • Tururi speciale, tururi de oras, excursii cu sau fara ghid
 • Asistenta, transferuri, taxi aerian, zboruri charter
 • Servicii business
 • Personalul bine calificat, cu experienta in domeniul turismului, asigura efectuarea rapida si eficienta a tuturor operatiunilor legate de pregatirea calatoriei sau evenimentului solicitat.

Aria de acoperire:  

 • Locala, nationala, interationala


Standarde si premii:  

 • Aprilie 2004 - Diploma de Diploma de excelenta 'Cel mai atractiv program realizat de tour-operatori' - TNT Numeroase diplome si premii din partea companiilor aeriene ce opereaza pe piata Romaniei.

Parteneri:  

 • Cei mari mari touroperatori din strainatate

New Travel ofera o gama larga de avantaje distincte clientilor-companii, incluzand solutii practice, suportul unui personal specializat si experienta pentru atingerea obiectivelor propuse, toate acestea tinand cont ca principiul de baza este furnizarea serviciilor conform cu promisiunile facute.

Beneficiile sunt date de:

- Legaturi puternice cu turoperatori si furnizori de servicii turistice din intreaga lume

- Seriozitatea si garantia unor servicii de inalta calitate

- Agentie dinamica si flexibila

- Comisioane atractive si politica de motivare stimulanta

- Atentia si suportul sunt prioritati tocmai pentru a avea clienti si parteneri multumiti.

Facilitatile aduse de parteneriatul cu New Travel:

- Consultanta pentru gasirea variantei optime in ceea ce priveste programul, ruta, pretul, gradul de confort, serviciile auxiliare etc.

- Rezervari on-line, telefonic, fax sau la sediul agentiei; contact personalizat

- Livrarea documentelor la sediul companiei

- Sistem de bonusuri sau reduceri pentru clientii fideli

- Toate formele de plata acceptate in Romania: numerar, virament, carti de credit (VISA, American Express, Eurocard/Mastercard, Diners Club, JCB), cecuri.

- Cercetari de specialitate etc.

Statistici si informatii financiare La momentul actual New Travel dispune de o cota de piata de peste 16%

in turismul romanesc si in jur de 20 % din serviciile totale oferite persoanelor care vor sa plece in strainatate.

La sfarsitul anului 2005, principalele date din bilant si din contul de profit si pierdere sunt urmatoarele:

cifra de afaceri : 5,600,000 EUR

profit brut : 700,000 EUR

profit net : 530,000 EUR

datorii totale : 500,000 EUR

activ total : 9,200,000 EUR

capital social : 6,000,000 EUR

Societatea a incheiat anul cu un profit cu 121% mai mare decat in anul precedent, insa cu 19% mai mic decat cel previzionat. Cifra de afaceri a crescut cu 66 % fata de anul precedent.

Avand in vedere modificarea ratei inflatiei, cifra de afaceri a crescut cu 0.48, profitul brut cu 88%.

Din activitatea de exploatare, societatea a inregistrat o pierdere mai mica decat anul precedent, insa activitatea financiara este cea care a adus profit.

Astfel se observa faptul ca profitul brut a crescut fata de anul precedent datorita reducerii mari a pierderilor din exploatare, aceasta reducere fiind posibila ca urmare a unei gestionari mai bune a costurilor (cresterea cheltuielilor nu a avut amploarea cresterii veniturilor).

Pe parcursul anului 2005 societatea a facut investitii in valoare de 2,000,000 EUR avand ca obiective diverse modernizari si dotari dar mai ales extinderea parteneriatelor si diversificarea ofertei.

Numarul clientilor anul trecut a fost de peste 1.5 milioane, fata de aproximativ 850 000 in anul precedent, iar durata medie a unui sejur achizitionat prin agentia New Travel a scazut de la 1.52 zile la 1.51 zile.


Cifra de afaceri:  

 • 2002 - 3 000 000 EUR
 • 2003 - 3 500 000 EUR
 • 2004 - 4 500 000 EURNumarul de angajati:  

 • 2004 - 26

Analiza protofoliului de produse

New TRAVEL selectioneaza pentru clientii sai cele mai bune modalitati de cazare si servicii, totul pentru ca acestia sa se simta ca acasa in deplasarile lor. Este oferit cel mai bun raport calitate/pret astfel incat clientii sa beneficieze de un grad ridicat de satisfacere a nevoilor de calatorie. Angajamentul firmei este flexibilitate, performanta, atentie la nevoile oricarei persoane pentru a oferi cele mai bune servicii. 

S-au creat legaturi cu sute de hoteluri din Romania, totul pentru a ajuta clientul sa faca alegerea potrivita stilului si bugetului fiecaruia: de la hoteluri foarte luxoase, situate in centrele comerciale sau hoteluri standard situate in centrele istorice ale oraselor, pana la hoteluri mici sau pensiuni pentru calatorii aflati in tranzit.

In cadrul diverselor programe elaborate, New Travel a initiat si numeroase programe speciale pentru vacantele copiilor clientilor sai:“DACA SUNT COPII, SA SE JOACE!”este lozinca cu care compania incearca sa atraga atentia clientilor parinti si sa ii convinga sa aleaga vacanta ideala pentru copii lor. New Travel ofera oricand informatiile necesare pentru astfel de experiente locatiile propuse fiind: Germania, Spania, Malta, Marea Britanie, SUA, Franta, Austria, Irlanda, Australia etc.

Oferta servicii de baza:

1. Marketing

- Incentive-uri - programe de motivare a clientilor sau dealerilor

- Organizare de evenimente

2. Resurse Umane

- Training

- Cursuri in strainatate

- Calatorii motivationale pentru angajati

- Facilitati speciale pentru angajati - programe pentru copii, credite pentru vacante, informatii de sezon pentru timpul liber, etc.

3. Departament Administrativ

- Deplasari in interes de serviciu

- Programe pentru straini (parteneri, expatriati)

- Consultanta si servicii VIP

1. Incentive Travel

New Travel pune la dispozitie, prin departamentul dedicat programelor speciale, consultanta, planificarea si organizarea activitatilor destinate motivarii persoanelor in vederea atingerii unor obiective organizationale specifice.

Aceste programe vizeaza produse turistice motivationale pentru:

Clienti/consumatori programe personalizate, in functie de grupul tinta si individualitatea companiei; avantajele oferite asigura integrarea eforturilor de marketing (promovare, imagine companie sau marca, promotii etc.);

Dealeri: premii si recompense turistice;

2. Organizare de Evenimente

New Travel organizeaza orice tip de eveniment: conferinte, seminarii, cocktail-uri, congrese, intalniri de afaceri, conferinte de presa, etc. 

Agentia identifica, planifica, gestioneaza si opereaza serviciile necesare organizarii unui eveniment in functie de tipul lui, bugetul si solicitarile clientului. 

Serviciile specializate furnizate sau integrate sunt:

- inchirierea locatiilor

- dotari si servicii audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, flipchart-uri, instalatii de sonorizare, IT etc)

- catering (cine festive, cocktail-uri, receptii, pauze de cafea)

- cazare

- transferuri si transport

- traducere simultana

- evenimente sociale

- tururi/programe optionale pre- si post-eveniment

- mijloace promotionale pentru eveniment (obiecte promotionale personalizate)

- hosting

- asistenta, etc.

3. Training

New Travel intervine in organizarea oricarui program de training ce implica utilizarea unei locatii diferite, pauze de masa sau relaxare, cursuri de supravietuire, expeditii, evenimente de echipa si alte activitati outdoor ca sport, paintball, calarie, catarare, rafting, mountainbiking, aventura sau doar destindere.

4. Deplasari in Interes de Serviciu

New Travel pune la dispozitia companiilor intreaga gama de servicii turistice in vederea optimizarii serviciilor de comunicare si administrare implicate, a timpului precum si a bugetului. 

Servicii de transport.

New Travel rezerva si emite bilete de avion pentru orice destinatie externa sau interna, pe orice companie aeriana. Agentia este acreditata IATA si dispune de sistemul de rezervari computerizate AMADEUS (leader-ul mondial al sistemelor de rezervare si emitere pentru produse turistice). Serviciile sunt furnizate operativ de catre personal calificat, cu o experienta bogata.

Dintre facilitatile oferite mentionam:

- Consultanta pentru gasirea variantei optime in ceea ce priveste ruta, pretul, gradul de confort, serviciile auxiliare

- Sistem de bonusuri sau reduceri pentru clientii-companii fideli

- Sistem de plati personalizat in fuctie de specificul fiecarei companii

- New Travel continua sa puna la dispozitia celor interesati posibilitatea organizarii de zboruri speciale cu aparatele din flota Companiei NewAir, recent imbogatita prin achizitionarea unei aeronave Boeing 737-300 in varianta 'executive', care se alatura celor doua elicoptere, Bell 206 de 4 locuri si, respectiv, Agusta, de 6 locuri si aeronavei Gulfstream 200 de 9 locuri. Compania New Air opereaza zborurile de pe propriul terminal business din aeroportul Otopeni.

New Travel ofera posibilitatea inchirierii de autoturisme si/sau autocare de diverse tipuri cu sofer sau fara, in Romania si oriunde in lume.

Serviciile de rent-a-car sunt asigurate prin parteneriatul cu AVIS rent-a-car avand o flota diversificata: Mercedes, Opel, Ford, Hyundai, Smart, tarife variate, flexibile si competitive.

 Servicii in Romania:

- inchirieri de autoturisme si microbuze pe termen scurt si lung;

- leasing operational pe o perioada de 3 luni pina la 3 ani;

- inchirieri de autoturisme de lux cu sofer.

5. Programe pentru Straini

New Travel dispune de un departament specializat in oferirea de servicii pentru turistii straini (parteneri de afaceri sositi in Romania, expatriati, prieteni etc.) raspunzand astfel dorintei acestora de a cunoaste si de a simti Romania, cazari in Bucuresti si in tara, circuite si tururi specializate si personalizate.

Alte servicii: Tururi de oras, transferuri aeroport–hotel–aeroport, rent-a-car, programe la cerere, informatii turistice etc.

Analiza SWOT

Aceasta analiza este o sinteza a auditului de marketing, care prezinta punctele forte si cele slabe ale organizatiei, oportunitatile si amenintarile mediului extern.

Concluziile auditului intern sunt prezentate sub forma punctelor forte si ale slabiciunilor intreprinderii. Este realizata astfel o lista a caracteristicilor positive si negative ale organizatiei analizate care o diferentiaza de firmele concurente.

Puncte tari

1. Grad inalt de adaptabilitate la cerintele pietei

2. Imagine buna pe plan extern

3. Gama diversificata de servicii oferite

4. Calitatea serviciior aliniate la standardele internationale

5. Personal calificat

6. Prezenta activa pe Internet

6. Eficienta instrumentelor de marketing folosite

Puncte forte

Nota

Pondere

Total

Total note: 50

Total nota x pondere: 8

Puncte slabe

Punctele slabe din cadrul sistemului trebuie remediate pentru a obtine un impact economic ridicat.

sezonalitatea cererii

prezenta redusa la targurile de turism internationale

3. campanii de promovare slab reprezentate

4. birocratie

lipsa unor programe/oferte speciale pentru clientii fideli

6. site-ul companiei nu este tradus in principalele limbi straine de circulatie intermationala

7.putine programe de formare profesionala si dezvoltare a propriilor angajati

Puncte forte

Nota

Pondere

Total

Total note: 54

Total nota x pondere: 8

Oportunitati

1. Intrarea pe piete externe

2. Perspectiva integrarii Romaniei in UE

3. Interesul acordat de turistii strain turismului rural/religios

4. Posibilitatea adresarii unor noi segmente de consumatori

5. Dezvoltarea Internetului

6. Dezvoltarea unor specializari in domeniu in cadrul universitatilor

Puncte forte

Nota

Pondere

Total

Total note: 45

Total nota x pondere: 8,1

Amenintari

1. Slaba imagine a Romaniei pe plan extern

2. Intrarea altor agentii concurente pe piata produsului turistic

3. Intrarea unui concurent puternic pe piata Austriei

4. Schimbarile frecvente ale legislatiei in domeniu

5.Posibilitatea scaderii interesului consumatorilor tinta fata de produsele turistice traditionale

Puncte forte

Nota

Pondere

Total

Total note: 40

Total nota x pondere: 8,3

Suma amenintarilor este mai mare de cit suma oportunitatilor, deci destinatia se va axa pe o strategie de tip “T”.

In urma analizei a mediului intern si extern a agentiei de turism New Travel rezulta ca agentia de turism va opta pentru o strategie de tip S.T. (puncte forte-amenintari), strategia de diversificare a serviciilor turistice, prin care isi va valorifica punectele forte, totodata protejandu-se de amenintarile mediului extern.

Misiunea firmei si obiective de marketing

 • Misiunea firmei

Misiunea companiei este de a promova inovatia, profesionalismul si turismul de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii la cele mai ridicate standarde internationale.

 • Obiectivele firmei

Compania isi asuma raspunderea de a educa turistii prin promovarea unor produse noi, diversificate, total diferite de tendintele pietei actuale; produse specializate, cu ceva in plus; produse care se axeaza pe ceea ce-si doreste fiecare persoana de la propria vacanta.

Cultura organizatiei se reflecta in responsabilitate, dedicare si satisfactia reusitei.

Compania are ca obiectiv general mentinerea, in urmatorii ani in primii 5 operatori de turism din Romania prin oferirea unor servicii de calitate superioara concurentei.

Pe urmatorii 5 ani firma are ca obiective:

Cantitative

 • sa creasca indicele de notorietate al companiei pe plan intern cu 25%
 • sa creasca indicele de notorietate al companiei pe plan extern cu 50%
 • sa creasca cota de piata cu 3 pp
 • sa creasca numarul de locatii din tara cu 40%
 • cresterea ratei profitului de la 2, 5 la 3,5

Calitative

 • sa diversifice gama de produse si servicii oferite
 • sa adreseze noi segmente de consumatori
 • sa fidelizeze clientii actuali si sa creasca numarului de turisti internationali prin oferirea unor servicii de turism la nivelul standardelor internationale
 • sa imbunatateasca imaginea produselor si a firmei pe plan international
 • sa obtina noi certificari de atestare a calitatii serviciilor oferite.

Strategii de marketing

Produsul turistic realizat de agentia noastra New Travel reprezinta un produs nou in cadrul ofertelor de sejururi in zone traditionale romanesti

Avand in vedere ca este vorba despre un produs nou pe o piata relativ noua strategia abordata este cea a diferentierii produselor si segmentarii pietei.

Cum exigentele consumatorilor privind calitatea serviciilor din turism au inceput sa fie din ce in ce mai ridicate vom adopta o strategie a exigentelor ridicate.

Strategia de produs.

Prin realizarea acestui produs turistic dorim sa oferim un produs nou, superior din punct de vedere calitativ. Astfel strategia aleasa este cea a innoirii sortimentale si de asemenea diferentierea calitativa de oferta celorlalte agentii de turism axate pe turism cultural/religios.

Astfel vom avea un numar de 2 pachete standard pentru un numar de minim 25 de turistii ce vor include:

a)      Neamt’s Best Churches - Find peace in a fascinating tour

Primul pachet: turul manastirilor

Biserica Domneasca
Biserica Darmanesti
Biserica 'Sf. Neculai'
Schitul Draga (Cozla)
Biserica din Valeni
Schitul Doamna
Biserica din Sarata
Biserica din Vanatori

timp de 9 zile cu cazare in cele mai pitoresti pensiuni din judetul Neamt

4 margarete

9 nopti

650 Euro

b)      Neamt’s Best History – Discover historic heritage

Al doilea pachet: turul manastirilor

Cetatea Batca Doamnei
Curtea Domneasca
Turnul clopotnita
Casa Paharnicului
Sinagoga
Casa Ivascu
Primul gimnaziu
Casa Albu
Casa Hausschild
Casa Menzilului Postei
timp de 7 zile cu cazare in cele mai pitoresti pensiuni din judetul Neamt

4 margarete

7 nopti

450 Euro

In afara de aceste 2 pachete standard tour-operatorii, ghidati de consilierii New

Travel isi vor putea realize propriul pachet in functie de obiectivele turistice vizate, anotimpul specific precum si preferintele turistilor adresati.

Strategia de promovare

Avand in vedere obiectivele urmarite de campania promotionala, compania se va axa pe strategia promovarii pachetelor sale turistice, cu accent pe destinatia Neamt.

In functie de rolul activitatii sale promotionale se va utiliza strategia ofensiva agresiva, strategie determinata si prin analiza SWOT.

Pentru promovarea acestor pachete vom incepe prin inserarea lor pe site-ul companiei – www.newtravel.ro . In continuare ne vom folosi de mass-media precum si de participarea la diverse targuri si alte manifestari expozitionale.

Aceasta campanie de promovare va fi initiata cu 2 luni inainte de postarea ofertei.

Strategia de pret

New Travel si-a dorit sa promoveze destinatia turistica Neamt pe piata din Austria la un pret mediu si nivel ridicat al calitatii. Vom adopta astfel strategia valorii ridicate.

Strategia de distributie

Produsul va fi distribuit prin intermediul tour-operatorilor din Austria cu care colaboreaza in mod curent compania New Travel si prin atragerea de noi tour-operatori prin programele de comunicare folosite.

Pachetele se vor putea distribui si prin intermediul site-ului companiei: www.newtravel.ro.

Estimare rezultate

Estimarea rezultatelor programului de marketing se va realiza prin intermediul mai multor indicatori atat de ordin cantitativ cat si de ordin calitativ. Acesti indicatori sunt setati astfel incat sa indice gradul de atingere al obiectivelor de marketing stabilite anterior precum si sa ne dea o masura a succesului programului:

- nivelul vanzarilor

- nivelul cheltuielilor

- eficienta actiunilor de marketing

- perioadele cu cel mai mare impact la consumatori

- gradul de raspandire a produsului pe piata austriaca

- numarul de pachete comandate in primele 6 luni

- evaluarea satisfactiei consumatorilor dupa terminarea sejurului.

Buget

Pentru promovarea acestor 2 pachete standard + pachetele personalizabile am alocat un buget total de 14.000 Euro pe o perioada de 3 luni.

Acest buget va fi alocat in conformitate cu actiunile prevazute prin strategiile incluse in mixul de marketing.

Bugetul se va cheltui de catre departamentul de Marketing si Vanzari cu urmatorul scop:

comunicarea pachetelor turistice aflate in program

stimularea vanzarilor

dezvoltarea unei comunicari on-line

dezvoltarea unei comunicari cu reprezentantii si functionarii agentiilor de turism

Procedura

Ce inseamna ?

Cat costa ?

Cine se ocupa ?

Impact

Design pachete turistice

realizarea unor materiale de communicate privind pachetele : brosuri, pliante

1000 EUR

Agentia de advertisng specializata in servicii de ATL

Format atractiv care sa comunice eficient produsul

Productie Brosuri, pliante

Realizarea efectiva a materialelor promotionale

3000 EUR

O firma specializata

Materiale de calitate care sa atraga

Prezenta pe Internet

Inserare produs in site companie precum si in alte site-uri

1000 EUR

Firma Tiriac Travel (programator) si firma specializata

Acces rapid la consumatori, austriecii fiind mari consumatori de Internet

Targuri nationale si internationale

inscrierea produsului in cataloagele turoperatorilor internationali

4000 EUR

Dept de Marketing din cadrul firmei Tiriac Travel

Eficientizarea comunicarii

Promovare produs in reviste de specialitate internationale

Inscrierea ofertei in reviste de specialitate pe plan international

1000 EUR

Dept de Marketing din cadrul firmei Tiriac Travel

Eficientizarea comunicarii

Cataloage (15.000 buc.)

inscrierea produsului in cataloagele turoperatorilor internationali

1.500 EUR

O firma specializata

Eficientizarea comunicarii

Publicitatea pe plan extern in cadrul agentiilor detailiste

invitarea reprezentantilor si functionarilor agentiilor de turism;

1000 EUR

Dept de Marketing din cadrul firmei Tiriac Travel

Eficientizarea comunicarii

Oferte speciale

Reduceri de pret pentru tour operatorii fideli

1500 EUR

Dept de Sales din cadrul firmei

Stimularea vanzarilor

In continuare vom incerca sa detaliem planul de marketing al firmei pe urmatorii 2 ani impreuna cu lista de activitati si bugetul aferent.

Semestrul I

 • Campanie publicitara in presa -5000 €
 • Participare la targuri (interne si internationale)  -2.000 €
 • Prezentarea pe internet -300 €
 • Relatii publice -1000 €
 • Campanie publicitara in presa -5.400 €
 • Participare la targuri (interne si internationale)  -10.000 €
 • Prezentarea pe internet -300 €

Semestrul II

 • Campanie publicitara in presa - 1000 €
 • Participare la targuri (interne si internationale)  - 1000 €
 • Prezentarea pe internet - 200 €
 • Publicitatea pe plan extern in cadrul agentiilor detailiste
 • Relatii publice -500 €
 • Campanie publicitara in presa - 800 €
 • Participare la targuri (interne si internationale)  - 2000 €
 • Prezentarea pe internet - 300 €
 • Campanii publicitare la radio si/sau televiziune  - 8400 €
 • Relatii publice -500 €

Semestrul III

 • Prezentarea pe internet - 100 €
 • Oferte speciale

-1.000 €

 • Prezentarea pe internet - 300 €
 • Oferte speciale

Semestrul IV

 • Productie Brosuri, pliante
 • Participare la targuri (interne si internationale)  - 1000 €
 • Prezentarea pe internet - 300 €
 • Promovare produs in reviste de specialitate internationale

-2.000 €

 • Productie Brosuri, pliante
 • Prezentarea pe internet - 300 €
 • Promovare produs in reviste de specialitate internationale
Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate