Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Marketing


Index » business » Marketing
» Cum se construieste o structura Multi-Level-Marketing plina de succes


Cum se construieste o structura Multi-Level-Marketing plina de succes


BAZELE MLM - Cum se construieste o structura Multi-Level-Marketing plina de succes

Aceasta carte este un manual de initiere.

PUNCT IMPORTANT: Lasati vanzarile dvs. Sa curga natural, carezultat al construirii structurii. Multi oameni esueaza in loc sa reuseasca, incercand un drum gresit, adica sa si construiasca structura prin cresterea vanzarilor.

PRODUSELE TREBUIE SA SE MISTE, ALTFEL NIMENI NU VA FI PLATIT!

Ca sa ti construiesti o AFACERE IMPORTANTA SI PLINA DE SUCCES ai nevoie de o BALANTA Pe de o parte trebuie sa sponsorizezi si sa predai MLM, iar pe de alta parte sa construiesi o clientela de baza. Prin revanzarea produselor la prieteni, vecini si rude.Iata cum se pot face bani intr o afacere, avand o multime de oameni care sa faca fiecare cate putin. Dar amintiti va mereu ca dvs personal nu lucrati decat cu 5 oameni seriosi, si nu cu o armata intreaga!

Daca doriti in mod real sa va dubalti, atunci trebuie sa aveti cel putin TREI NIVELE IN ADANCIME.

Trebuie sa aveti o structura de trei persoani in adancime! Nu aveti nimic pana cand nu indepliniti aceasta conditie si numai atunci sunteti MULTIPLICAT.

Daca nu lucreaza EFECTIV cu oamenii (si nu poate cu mai mult de 5 deodata) , el va vedea cum oamenii sai se descurajeaza si renunta.

Iata cum puteti recunoaste o persoana serioasa sau un vapor cu aur:

Este nerabdatoare sa invete. Te suna tot timpul si ti pune sute de intrebari.

Solicita ajutorul dvs. Doreste sa faceti cunostinta cu viitorii sai colaboratori, pe care sa I informati despre afacere.

Este entuziasmata de afacere. Intelege suficient din program, ca sa realizeze ca va functiona, ceea ce il cincurajeza.

Isi cunoaste obligatiile. Cumpara si utilizeaza produsele petrecandu si timpul liver invatand tot ce se poate despre produse si afacere.

Are teluri. Un om care are un scop in viata, stie ce vrea. Nu e absolut necesar ca sa si noteze telurile, atat timp cat are in subconstient dorinta arzatoare de a realiza ceva

Detine o lista cu nume. Persoana respectiva isi scrie lista pe o foaie, care se poate completa cu nume noi.

E amuzant sa fii cu el. Asteapta cu nerabdare sa l vizitezi penru afacere sau distractie.

Este pozitiv. Tuturor ne place sa fim inconjurati de oamnei cu gandire pozitiva - e contagios!

Singura diferenta evidenta dinrtre vaporul cu argint si cel cu aur este ca cel cu argint n a fost suficient de ult implicat in afacere ca sa inteleaga cat de seris trebuie sa continue.

Trei cuvinte importante:

Prezentarea

Implicarea

Promovarea.

Este foarte important ca ei sa realizeze ca dvs. Ii sunati sau ii vizitati ca sa I ajutati ssi nu pentru ca trebuie impinsi de la spate.

Oamenii sa se pazeasca de vapoarele goale si sa lucreze cu vapoarele de aur, sau cu cele de agint, ajutandu le sa se transforme in vapoare cu aur.

NICIODATA NU SUNATI UN NOU DISTRIBUITOR CA SA L INTREBATI CAT A VANDUT SAPTAMANA TRECUTA.

Banii vor aparea automat daca va ajutati oamenii sa aiba succes.

"Poti avea orice doresti pe lume, daca intr un mod cumpatat ajuti alti oameni sa aobtina ceea ce doresc" Zig Ziglar.

Cand doriti sa vorbiti cu cineva din structura, pe care l ai sponsorizat direct, incercati tinai sa vorbiti u unul din oamnii lui si intrebati l daca I puti fi deajutor. Dupa aceea puteti chema persoana pe care ati dorit sa o sunati la inceput. Primul lucru pe care il veti mentiona este ca ati vorbit cu unul dintre distribuitorii sai, care este foarte entuziasmat, si ca doriti sa o ajutati sa dezboltati afacerea impreuan. Demonstrati oamenilor dvs. Ca atucni cand ii sunati doriti sa I ajutati, nu sa I verificati.

Undeva in josul structurii, pe treapta a treia sau a patra, veti gasi pe cienva care se va transforma in trun vvapor cu aur. Veti lucra cu acest aur - singrurul aur pe care l aveti in aceasta linie. Lucrand cu aceasta persoana, vapoarele cu argint se vor transforma in aur. Transformati vapoarele cu argint in aur, cautand pe cineva pe un nivel mai jos.

"Poti stimula mai rapid si mai eficient oamenii punandu le o lumanare sub fund, decat o torta la cap."

Nu facetigreseala sa mergeti cu distribuitorul dvs. Sa vizitati 5 persoane deodata.Mergeti cu el de 5 ori ca sa vizitati de fiecare data o singrua persoana. Daca vantintalniti cu toti cinci odata, o singura persoana negativista I ar putea influenta pe ceilalti. Pe langa aceasta, daca mergeti cu distribuitorul dvs. De 5 ori, acesta va avea ocazia sa auda prezentarea de 5 ori, nu numai o singura data. Cele mai importante doua cuvinte din MLM sunt sponsorizare si instruire. Cel mai putin important cuvant este "vinde".

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate