Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Marketing


Index » business » Marketing
» Campanie publicitara on-line


Campanie publicitara on-line


Campanie publicitara on-line

Despre firma

Dobidan reprezinta o firma care se ocupa cu distributia de uleiuri la vrac, motounelte,componente si piese de scutere, piese de masini, utilaje, antigeluri, baterii, cabluri de tractare, casti.

Firna si-a castigat de la aparitia pe piata un segment foarte mare de clienti care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi clientii fideli.

Firma s-a doveti a fi o firma puternica rezistand pe locul I pe piata de-a lungul celor 9 ani de cand a fost infiintata.

SC.Dobidan.srl s-a inceput activitatea cu doar doua butoaie de ultei si cateva piese de utilaje forestiere, fiind singura firma cu acest specific de pe piata. De-a lungul timpului stocul a crescut firma acumuland din ce in ce mai multi clienti fideli in primul rand prin modul de plata.In prezent firma constituie un element essential pe piata de acest gen din zona Fagetului, cei mai multi clineti fiind multumiti de serviciile si produsele oferite.

Durata campaniei de promovare: perioada 1aprilie 2010 si se va sfarsi in data de 29 aprilie

Obiective

Scopul acestei campanii este acela de a atrage cat mai multi clienti, de a face firma cunoscuta si prin intermediul internetului si de a creea intreprinderii o imagine si de a oferii informatii utile tuturor celor interesati .

Principalele obiective :

a)     accesarea a cator mai multi potentiali clienti a bannerului;

b)     prin campania on-line sa se creeze o imagine favorabila care sa ofere incredere clientului;

c)     transmiterea de informatii utile clientului, care in urma vizualizari sa vina sa achizitioneze produsele necesare.

Bannerele folosite de noi fiind cu scop de instiintare si informative,avand rolul de a atrage atentia si de a creea o anumita stare clientului, care in urma vizualizarii sa se indrepte spre magazine.

Targetul audientei

a)     publicut tinta: - firmele care se ocupa cu prelucrarea lemnului;

- firmele care se ocupa cu realizarea de drumuri forestiere;

- posesorii de scutere, biciclete, minimobre;

- detinatorii de motounelte;

- detinatorii de masini.

Campani este realizata in scopul de a arata seriozitatea, calitatea si promtitudinea in livrare a celor neinformati precum si cu scopul de a prezenta produsele si de a oferii informatii utile despre produsele existente in magazine.

b)     concurenta: - o firma nou infiintata care este la inceput de drum si nu isi permite sa faca oferte promotionale, reduceri de preturi si modul de plata precum firma DOBIDAN.

sc.Caramete.srl, firma care este deschisa cu 3 ani in urma, insa gama sortimentala nu este asa de variata, livrarea nu este promta si calitatea produselor este scazuta.

Oferta si dezvoltarea mesajului

Ceea ce doreste firma DOBIDAN sa promoveze prin cadrul campaniei sunt produsele noi din gama STIHL, HUSQVARNA, CARRANDA, precum si a uleiurilor de calitate superioara.

Produse oferite din gama STIHL:

Motoferastraie

 • Electroferastraie
 • Motocoase
 • Motofoarfeca
 • Motodebitatoare
 • Motosuflanta
 • Motostropitoare
 • Motopompa
 • Motoburghie
 • Accesorii

Produse HUSQVARNA:

 • Cultivatoare
 • Dispozitiv pentru taiat beton si asfalt
 • Ferastraie cu lant
 • Imbracaminte si unelte
 • Masini de tuns gazonul
 • Motounelte pentru curatit si cosit
 • Motounelte pentru egalaj si pentru taiat rachita
 • Motounelte pentru tuns gard viu
 • Tractoare pentru tuns gazon
 • Uleiuri si lubrifianti

Mediul online

Comunicarea online prin intermediul bannerului prezinta dupa cum stim mai multe avantaje: obtinerea de informatii in legatura cu firma , cu produsele serviciile oferite, informatii despre calitatea acestor produse pe care firma la comercializeaza, este un mod interactiv, un mod prin care cei care acceseaza au posibiliatatea de a alege, posibilitatea de comunicare intre firma si potentialul client prin intermediul internetului,

Locul unde bannerol va fi postat este pe siteurile de specialitate,siteurile de profil, precum si pe siteurile cu un trafic mare.

Bannerul va fi plasat in partea de sus a paginii web pentru a fi vazut in momentul in care pagina incepe sa se incarce.

Sloganul firmei este : " LA NOI CLIENTUL NU SE INTOARCE NICIODATA NEMULTUMIT " insemnand ca produsele noastre sunt de o calitate foarte buna, neavand de la deschidere pana in present nici o reclamatie in legatura cu produsele comercializate.

Bannerul va fi rezlizat cu culori vii pentru a atrage atentia cititorului si pentru a-l accesa.

Obiectivele planului bugetului.

Obiectivele acestei campanii au in vedere alocarea cat mai adecvata si cu eficienta a resurselor financiare precum si profitabilitatea si eficienta bannerului postat pe internet pe perioada campaniei.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate