Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Ca sa traiesti o viata sanatoasa. vindecarea bolilor animalelor, protectia si ingrijirea, cresterea animalelor, bolile animalelor


Alimentatie Asistenta sociala Frumusete Medicina Medicina veterinara Retete

Medicina


Index » sanatate » Medicina
ASTM BRONSIC - tratament cu plante medicinale


ASTM BRONSIC - tratament cu plante medicinale
ASTM BRONSIC

Este o afectiune a arborelui traheobronsic caracterizat prin obstructia usoara pana la severa a fluxului aerian. Principalele simptome sunt: tusea care este predominanta, expir prelungit, hipersonorotate, cianoza, tahicardie, inflamatia mucoasei si producerea de mucus, edem. In cazul acestei afectiuni se pot administra urmatoarele:

◊ infuzii din urmatoarele plante: infuzie de cimbru, de cimbrisor, isop, sovarv. Aceasta se obtine astfel: 1-2 lingurite pulbere de planta la o cana de apa clocotita. Se lasa 15-20 min, se strecoara si se beau 2-3 cani pe zi.

◊ infuzie din amestec de frunze maruntite de: salvie-2 lingurite, musetel-1 lingurita, coada soricelului-1 lingurita la 100 ml de apa clocotita, se beau 2 cani pe zi.

◊ extract de roinita obtinut din 2 lingurite pulbere de frunze la 1 l vin se macereaza 15-20 zile la temperatura camerei si se agita zilnic. Se strecoara si se pastreaza in sticle bine astupate din care se bea zilnic 1-2 paharele.

◊ inhalatii cu planta sovarv, din 2-4 lingurite de planta maruntita intr-un vas cu apa clocotita si se inspira aburul emanat.
loading...
Politica de confidentialitate


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate

Medicina
Ingineria procesului de obtinere a aspirinei
COLIBACILOZA
Actiunea si resorbtia medicamentelor pe cale rectala
DIABET ZAHARAT
Epilepsiile copilului si adolescentului
Glicogenozele musculare
SUBSTANTE CU ACTIUNE ASUPRA SCHIMBURILOR NUTRITIVE
NOTIUNI DE ANATOMIE - SPLINA
PLANUL DE NURSING AL CAZURILOR STUDIATE
Acidum meclofenamicum - acid meclofenamic


loading...