Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Ca sa traiesti o viata sanatoasa.vindecarea bolilor animalelor, protectia si ingrijirea, cresterea animalelor, bolile animalelor
Alimentatie Asistenta sociala Frumusete Medicina Medicina veterinara Retete

Medicina


Index » sanatate » Medicina
Colica intestinala


Colica intestinala


COLICA INTESTINALA

Prin colica intestinala se inteleg durerile spasmodice ale tractului intestinal care inceteaza, in majoritatea cazurilor prin golirea intestinelor sub forma de diaree. Crampa intestinala dureroasa este provocata de o contractie neobisnuita si extrem de puternica a muschilor intestinali.

Exista diversi factori care declanseaza o colica intestinala: hrana excesiva, alimente partial sau total nedigerate, inflamatia mucoasei intestinale, substante toxice prezente in mancaruri, alergii alimentare.

In cazul acestei afectiuni se pot administra:◊ Infuzii obtinute din urmatoarele plante: izma, busuioc, maghiran, mataciune, roinita, care se prepara din 1 ligurita frunze maruntite la o cana de apa clocotita. Se lasa acoperit 20 min, se strecoara si se beau 2-3 cani pe zi.

◊ Infuzia obtinuta din sovarv se prepara din 10g planta maruntita la 1 l apa clocotita din care se bea cate o cescuta neindulcita cu inghitituri rare de 3 ori pe zi.Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate