Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Meseria se fura, ingineria se invata.Telecomunicatii, comunicatiile la distanta, Retele de, telefonie, VOIP, TV, satelit
Aeronautica Comunicatii Constructii Electronica Navigatie Pompieri
Tehnica mecanica

Electronica


Index » inginerie » Electronica
ANALIZORUL DE RETEA ELECTRICA CHAUVIN ARNOUX CA 8334


ANALIZORUL DE RETEA ELECTRICA CHAUVIN ARNOUX CA 8334


Analizorul de retea electrica CHAUVIN ARNOUX CA 8334

Analizor de retea electrica trifazata si regimuri tranzitorii Chauvin Arnoux modelul QUALISTAR CA 8334 (fig. 1) este un aparat cu inregistrare, avand o memorie de 4 MB. Este dotat cu un set de 3 traductoare flexibile tip cordon - speciale pentru bare si cabluri de curent, avand un domeniu larg de masura - 10A3000A precum si cu clesti de masura, pentru masurarea curentilor cu valori mici, sub 10 A. Intervalul de valori in care lucreaza pentru tensiunile de faza masurate este 0 860 V RMS.

Analizorul CA 8334 masoara si afiseaza valori True RMS, afiseaza si memoreaza parametri, forme de unda (functie osciloscop), diagrame fazoriale (functie vectorscop), analiza armonica pe semnalele de curent si tensiune (mod expert), fenomenul de flicker, precum si diverse evenimente tranzitorii.

Afisarea rezultatelor se face pe un ecran LCD color de mare rezolutie, iar datele inregistrate si salvate in memorie pot fi descarcate, interpretate si exportate pe un calculator in format EXCEL sub Windows utilizand software-urile de analiza date QualistarView si Qualistar DataView.       

Fig. 1. Analizorul de retea CHAUVIN ARNOUX CA 8334 si soft-ul de analiza date QualistarView 2.5

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate