Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Meseria se fura, ingineria se invata.Telecomunicatii, comunicatiile la distanta, Retele de, telefonie, VOIP, TV, satelit
Aeronautica Comunicatii Constructii Electronica Navigatie Pompieri
Tehnica mecanica

Comunicatii


Index » inginerie » Comunicatii
Tehnologia psihotronica, in trecutul si viitorul spionajului


Tehnologia psihotronica, in trecutul si viitorul spionajului


Tehnologia psihotronica, in trecutul si viitorul spionajului

In ziua de azi, persoanele cat de cat interesate de aceste subiecte incitante, isi pot da cu usurinta seama ca tehnologiile utilizate in mod curent de cetatenii planetei, chiar si tehnologiile nou iesite pe piata, sunt cu mult depasite. De altfel, este si normal intr-un fel, am putea spune. Se descopera ceva in secret, se investigheaza totul despre acel subiect, se testeaza totul, dupa care, o mica parte din descoperire, insignifianta, este data pe piata cu o intarziere de zeci de ani ca fiind ultima revolutie in tehnologie. Asta binenteles, in cazul in care se da ceva pe piata, depinde de anvergura descoperirii.

Pentru a da doar doua exemple, as dori sa ma refer, in primul rand, la descoperirile facute de Nikola Tesla la sfarsitul secolului XIX, si care sunt si in ziua de azi, dupa mai bine de un secol, tinute sub mare secret. Descoperirea de catre acesta a unei tehnologii care oferea energie libera, nepoluanta si nelimitata, a intrat in conflict direct cu uriasele interese financiare ale marilor industriasi americani. Tehnologia tinuta secret, Tesla debarasat, liniste totala.Al doilea exemplu, mai apropiat ideii din paragraful introductiv, este legat de banalul cuptor cu microunde. Dupa cum vom vedea, rusii, lideri de necontestat in cercetarea fenomenelor paranormale si in dezvoltarea tehnologiilor si metodelor psihotronice, au facut primele descoperiri si cercetari serioase in privinta microundelor inca din anii '60! Iar ei nu au cercetat aceste unde ca sa-si poata incalzi mai usor mancarea, ci ca sa vada in ce mod aceste unde pot influenta de la distanta comportamentul uman, si intr-adevar au descoperit o mina de aur in acest sens. Iar populatiei, din aceasta tehnologie, i s-au dat cuptoarele cu microunde, undeva prin anii '90 in America, ca o revolutie stiintifica nemaipomenita si cu totul noua. Aidoma GPS-urilor din ziua de azi, sau a nenumaratelor aparaturi nou aparute, care prefer sa nici nu ma gandesc cand au fost descoperite si mai ales ce relevanta ar avea aceste lucruri pentru modul in care ne privim azi istoria, din care oricum sunt convins ca nu stim mai mult de 20% din ce s-a intamplat cu adevarat.

Pentru ca, dupa cum bine spunea George Orwell in monumentalul sau roman 1984: "Cine controleaza trecutul, controleaza viitorul. Cine controleaza prezentul, controleaza trecutul."

Dar pentru a reveni la date mai concrete legate de acest subcapitol, trebuie sa mentionez de la inceput, dupa cum mi se pare normal in cazul de fata, ca din cauza lipsei de documentatie solida (deci nu speculatii fanteziste sau subiective de pe Net), singura sursa reala si serioasa in acest domeniu o constituie cartea domnului Gl.Bg.(r.)Dr. Emil Strainu. Cel putin din sursele autohtone, insa sunt convins ca aceasta carte poate fi pusa langa orice studiu serios asupra acestui subiect de oriunde din lume. Si dupa cum am putut constata lecturand aceasta incitanta carte, adevarul este chiar mai ciudat decat speculatiile de pe Net despre care aminteam. Si sunt sigur ca asta nu e tot. Dupa cum spunea chiar domnul general fiind invitat la o emisiune televizata, ceea ce scrie si spune dumnealui este doar ce are voie sa stie publicul in momentul de fata. Dar se pare ca publicul, si daca-l aduci pe om la televizor si mai scoate si o carte, tot nu se repede sa se intereseze in acest domeniu. Sunt sigur totusi ca cei care urmaresc acest gen de emisiuni si cumpara astfel de carti sunt un public select si cultivat, facand abstractie de mine, binenteles, mai am pana sa ma includ in aceasta categorie.

Astfel, ma voi referi la activitatile britanicilor, foarte pe scurt, iar apoi la cele ale rusilor si ale americanilor in aria psihotronica, ce cuprinde o gama extrem de larga de arme si activitati, care aduc o provocare adevarata chiar si omului modern in a accepta ceea ce se intampla in jurul nostru.

Aflam deci, ca exista probe care demonstreaza faptul ca serviciul secret MI5 foloseste pe scara larga aparate cu microunde asupra cercetatorilor stiintifici, activistilor sau figurilor publice, cu scopul de a influenta comportamentul lor in anumite privinte, sau chiar de ucidere a lor pe cale psiho-electronica. Se pare ca, inca din anii '70 britanicii se straduiau destul de mult sa ajunga din urma Rusia in aceste privinte, dar, dupa cum vom vedea, era destul de mult de recuperat. Mai putem mentiona doar (de parca n-ar fi destul ce urmeaza spus) ca britanicii au facut cercetari amanuntite privind controlul mintii unor anumite persoane timp de 18 ani de guvernare conservatoare, pana in 1997, dupa care acestea au fost continuate intr-o si mai mare taina. In prezent, in Marea Britanie functioneaza un program de control al mintii care are ca tinta marele public, fiind independent de controlul guvernamental si utilizand MI5 ca politia lor secreta.

Imediat dupa 1960, rusii au inceput explorarea stiintifica a potentialului militar reprezentat de energia psihica, scopul acestor cercetari fiind de a inclina balanta Razboiului Rece, insa cunostintele dobandite s-au dovedit a fi de un infinit mai mare folos Rusiei si mai apoi americanilor prin propriile lor cercetari.

Spre deosebire de savantii vestici, cei sovietici nu au pus deloc la indoiala veridicitatea perceptiilor extrasenzoriale si au mers pe conceptia ca acestea exista. Astfel, ei s-au axat pe implementarea telepatiei si a perceptiilor extrasenzoriale in spionaj, dand nastere spionajului psihic, folosit imediat in spionarea bazelor militare americane si la interogarea psihica a personalului NATO, pentru care s-a folosit "scanarea - telepatia militara utilizata in obtinerea de informatii din creierul unei alte persoane".

Psihotronica a fost dezvoltata pentru realizarea mortii la distanta, spionajul psihic fiind conceput ca un mecanism pentru sistemul de arme paranormale. Psihotronica cuprinde o sumedenie de arme si procedee cu eficacitate maxima, de la arme cu microunde, pana la uciderea la distanta prin mijloace psi, adica prin asasini capabili sa ucida cu puterea mintii (provocand atacuri cerebrale, stopuri cardiace sau inducandu-se in creierul victimei ganduri de sinucidere sau orice alt gand).

Pentru a atinge perfectionarea acestor metode, rusii au dezvoltat repede forme controlabile de clarviziune, proiectie astrala, telepatie sau hipnoza telepatica, rezultatele fiind uimitoare. Baze subterane secrete ale americanilor ca Dolce, Aria 51 sau Pine Gap au putut astfel sa fie documentate, obtinandu-se baze de date uriase cu informatii din fisiere ultra secrete. Aceste operatiuni au permis rusilor sa faca un spionaj de cea mai inalta calitate, fara a lasa urme sau a pune in pericol viata propriilor spioni si mai ales, fara ca americanii sa-si dea seama.

Tot rusii au fost cei care au dezvoltat primii, cu mult inaintea americanilor, primele sisteme de aparare impotriva unui astfel de spionaj, asigurandu-se ca nu vor pati ei insisi ce au facut americanilor. Acest sistem, care exista azi de partea ambelor tabere, cuprinde doua bobine Tesla care functioneaza pe principii de sincronicitate si care sunt capabile sa absoarba si sa capteze energia psihica a unor eventuali spioni inamici.

Mai mult, in ziua de azi, incercarile de a spiona psihic actualii lideri rusi au aratat ca, atat Putin, cat si alti membrii marcanti ai Federatiei Ruse, sunt protejati prin scuturi psihice de o foarte mare complexitate. Astfel, orice spion psihic care incearca sa atace sau sa influenteze de la distanta pe acestia, este atacat de bombe logice biofizice care sunt stocate in aceste scuturi psihice, acestea fiind un fel de virusuri logice care provoaca rapid nebunia sau moartea.

Aparatura psihotronica destinata imbolnavirii sau uciderii oamenilor, a fost testata de rusi pe dusmanii statului. Experimentele telekinetice au fost produse pentru a demonstra cat de mult poate influenta in rau un practician paranormal pe o persoana neantrenata, prin folosirea mintii asupra materiei. In felul acesta, detinutilor supusi acestor experimente li s-au spart, prin telekinezie, vasele capilare ale creierului, provocandu-le masive embolisme in creier. De asemenea, s-a reusit provocarea de atacuri de cord si chiar a ruperii coloanei vertebrale a unui subiect.

Odata cu terminarea Razboiului Rece, acesti experti au fost redirectionati in spionajul economic, la spionarea intalnirilor guvernamentale din tari straine, cat si pentru influentarea de la distanta a politicienilor si brokerilor pentru a manipula pietele financiare si de marfuri.

In Rusia, razboiul paranormal este vazut ca un sistem de arme strategice. Posibilitatea de a produce telepatic spalarea creierelor a permis sovieticilor sa devina o putere globala, spre deosebire de americani, care urmareau acelasi lucru, dar foloseau pentru asta puterea militara, in timp ce expertii paranormali rusi actionau in liniste, erau invizibili si imposibil de detectat.

Fortata sa recupereze si sa se pregateasca pentru contracararea armelor psihice ale sovieticilor, cehilor si chinezilor, care lucrau de mai bine de un deceniu in cadrul unor vaste proiecte de cercetare paranormala si psihotronica, cercetarile americane care au fost intreprinse in primii ani dupa 1970 erau de foarte mica extindere in raport cu uriasele investitii acordate de rusi institutelor lor de cercetare in aceste domenii. Aceasta stare de fapt se datora comunitatii stiintifice vestice care minimiza importanta paranormalului. De altfel, si in ziua de azi, rusii dispun de mii (!) de psi-maestri, pe cand in lumea occidentala acestia se pot numara pe degete.

Cu toate ca americanii au interprins cercetari in domeniul spalarii pe creier, in special prin folosirea nou-descoperitului drog psihic LSD, acestia au facut abstractie de potentialul mental sau spiritual al acestuia ce putea da rezultate incredibile in domeniul psihotronic. Rusii nu numai ca au aprofundat exact potentele acestea ale drogurilor psihedelice puternice, dar au ajuns pana in stadiul in care au studiat influentele magnetice ale blestemelor sau binecuvantarilor samanilor din Altai si Siberia, cercetari interprinse de Dr. Abraham Sifrin. Se pare ca deschiderea rusilor spre exploatarea acestor dimensiuni spirituale au conferit un enorm avantaj in fata occidentalilor sceptici care astazi nu pot decat sa plece capul in pamant inaintea rusilor.

Realizand importanta acestui domeniu, cat si vulnerabilitatea lor in fata sovieticilor, americanii au recuperat o parte din teritoriul pierdut, la inceputul anilor '80 CIA dispunand de un intreg sector dedicat psihotronicii. De altfel, ei sunt cei care au impus terminologia care se foloseste in ziua de azi in domeniul RV (remote viewing), prin declasificarea in 1995 de catre CIA a protocoalelor dezvoltarii capacitatilor extrasenzoriale bazate pe cercetarile SRI (Standford Research Institute).

Aceste declasificari au fost indelung regretate de CIA, dar ele au venit in urma unei dezvaluiri inofensive, dar inoportune, in 1995 a fostului presedinte Jimmy Carter prin care a spus ca atunci cand era presedinte, CIA a folosit, fara a-l consulta, clarvazatori cu scopul localizarii unui avion guvernamental disparut in Africa, si care a fost gasit astfel. Iata cum, dintr-o imprudenta in alta, opiniei publice i s-a dat confirmarea, si nu numai, ca guvernul american interprinde si el cercetari in acest domeniu. Probabil ca regretele vin din prisma compromiterii imaginii CIA in fata opiniei publice, care probabil nu considera aceste cheltuieli ca fiind fondate. Nimic mai fals.

In 1994 compania Sony a cumparat tehnologia psihotronica de la rusi, aruncand aceste cercetari in mana corporatiilor. Subiectul este tratat intr-un numar al revistei "New Scientist" din 1995, in care se si mentioneaza ca Sony intentioneaza sa creeze un aparat de citire a mintii oamenilor, pentru a-si asigura monopolul pe piata in fata companiilor americane, care, si ele sub efectul ochelarilor de cal, nici nu se gandesc la asa ceva.

Dar SUA a intrat si ea intr-o noua era, in care spionii psihici americani protejeaza capitalismul vestic prin influentarea psihotronica a miliardarilor si a marilor bancheri pentru a lua decizii care sa serveasca democratiile vestice.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate