Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Biologie


Index » educatie » Biologie
Adevarul despre adn


Adevarul despre adn


ADEVARUL DESPRE ADN

Salutari, iubitilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic! V-am spus adesea, ca nu sunt de fel ceea ce sunt: eu sunt un frate si o sora; eu sunt o parte din voi si voi sunteti o parte din mine, chiar daca nu intelegeti acum, acest fapt. Cand iesiti din cutia denumita dimensiunea a patra, voi toti luati cunostinta de acest lucru.

Unii dintre voi v-ati uitat peste cuvintele mele si ati vazut mult mai mult decat cuvinte. Ati simtit imbratisarile unui frate sau a unei surori. Poate ca chiar ati simtit vesnicia a cine sunteti, cu adevarat! Daca sunteti unul care ati simtit asta, se datoreaza faptului ca aceasta a fost intotdeauna proiectia adevarului. Noi toti suntem sacri, in mod egal - fragmente si parti din cel pe care voi l-ati numit Dumnezeu.

Intr-adevar, va aducem concepte care nu sunt noi, dar care continua sa fie senzationale pentru cei ca voi, care sunt patru-dimensionali. Este un loc placut aici si eu va cunosc pe voi toti. Ii cunosc pe tinerii care abia incep viata pe cei care stiu mult mai multe, decat au stiut tinerii cu o decada in urma. Eu ii cunosc pe seniori, Lucratori ai Luminii, care au venit aici si se simt revigorati fiind aproape de Spirit, de mult timp. Daca ii luati pe acei tineri si ii asezati langa seniori, va exista ceva in comun: toti au constiinta lui Dumnezeu din interiorul ADN-ului lor. Ei sunt eterni, insa se intampla ca ei sa aiba biologii diferite, in acest moment. In alte circumstante, ei se pot intalni, unii cu altii si sa impartaseasca intre ei, ca si cum s-ar cunoaste dintotdeauna si nu ar exista nici o deosebire profunda, in interese sau in maturitatea gandurilor. Este vorba despre o cunoastere, in care la un anumit nivel, varsta nu este importanta si nu schimba lucrurile. Chiar experienta de viata, la un anumit nivel, nu schimba lucrurile. In acest fel functioneaza darul divinitatii, ce leaga lucrurile impreuna.Eu stiu cine sunteti! Si nu din cauza ca am ascultat meditatiile sau  l-am auzit pe cineva care se ruga Spiritului. Este datorita faptului ca Spiritul se afla pe umarul vostru, ati stiut asta? Voi sunteti o parte dintr-un colectiv cuantic - o energie atotcunoscatoare, atotiubitoare, care stie exact prin ce treceti - fricile, provocarile, intrebarile. Data viitoare cand veti medita, incercati acest lucru: Stati pe jos si nu rostiti nici un cuvant. Nu va ganditi la lucrurile pe care veti incerca sa le faceti sau la lucrurile pe care doriti sa le realizati, deoarece partenerul pe care il numiti Dumnezeu, le stie pe toate. Voi uitati ca noi traim in fiecare moment cu voi!

Experienta vietii voastre pe pamant este mult mai importanta decat credeti voi! Alegerile pe care le experimentati acum - provocarile - deciziile pe care le veti lua - chiar si ceea ce veti face dupa ce veti pleca de aici, sunt cele mai importante lucruri din univers pentru noi la fel cum sunt si pentru voi! Voi sunteti inaintasii - casele luminii in zori, venind din intuneric. Voi sunteti cei ce va petreceti timpul astazi, ca sa vedeti daca ceva din acestea au vreun sens.

Sunt aici cei care au facut deja o diferenta pe aceasta planeta si voi ii celebrati. Apoi sunt cei care se simt atat de obisnuiti! Si va spun, "Voi realizati o schimbare pe planeta, la fel ca Yawee." (se refera la numele lui Todd Ovokaitys, care a mentionat calatoria sa in Africa de Sud si a descris primirea calduroasa pentru cercetarile sale despre SIDA.)

Mesajul de astazi va fi din nou despre biologie si va fi stiintific. (ceva care a devenit normal pentru intalnirea anuala din Noua Anglie). Informatiile vor fi oferite aici si vor fi transcrise si va garantez ca vor ajunge intr-un loc, in care vor fi validate in urmatorii trei ani, de stiinta voastra. Vi le voi oferi voua aici, mai intai. Dar, sunt mai mult decat predictii, pentru ca atunci cand incepem sa vorbim despre ADN-ul Uman, noi incepem sa vorbim despre o forta de viata, pe care o veti intelege total.

Inainte de a incepe, sa luam o pauza

(pauza)

Este un moment spiritual aici un moment placut orice ar insemna pentru voi. Poate veti patrunde in interior, atingandu-va Sinele Superior, incat sa aveti o intelegere mai mare a stiintei, pe care o vom oferi astazi.. Daca va aflati aici ca om de stiinta, acest lucru este pentru voi, prezentat in iubire.

Va oferim informatii, care oricum vor fi descoperite pe planeta. Insa ne face placere sa vi le oferim. Apoi, voi puteti spune ca ati auzit de acestea aici, mai inainte.

Discutie despre ADN

Voi continuati sa studiati ADN-ul, ca si cum ar fi un lucru static (ca o formula sau un postulat din stiinta). Va voi explica acest comentariu imediat. Dar, cand a inceput activitatea partenerul meu, el nu vorbea prea mult despre ADN. Acum, odata cu realinierea grilei magnetice, este lucrul despre care vorbim adesea. Ce s-a intamplat intre atunci si acum, in timpul vostru liniar este uimitor (16 ani). Este uimitor nu numai pentru propria voastra stiinta ci si pentru esoterism, noi acum etichetam nivelele ADN-ului. Noi le denumim in Ebraica, vom denumi locul in care vom patrunde si veti observa ca stiinta face acest lucru, pentru ca ei inteleg cat de profund este.

Unii au intrebat, "De ce in Ebraica? De ce nu sunt in limbajele vechi, cum ar fi cel Lemurian sau poate cel Sumerian?" Raspunsul: Mergeti si gasiti un dictionar Sumerian sau Lemurian si noi vom face asta insa nu exista un astfel de lucru. Limbajul central al planetei care este mai bine inteles, cel mai profund si care are semintele creatiei, este cel Ebraic. Astfel este acest lucru.

Incepem sa identificam nivelele ADN-ului pentru voi si incercam sa va oferim o imagine interdimensionala, despre modul in care ele se intalnesc impreuna. Este o chestiune imposibila pentru ca, pentru voi, doisprezece este intotdeauna doisprezece. Exista unu, apoi exista doi, apoi exista trei si patru si toate sunt intr-o coloana. Ei bine, ele nu sunt asa! Ele exista una in varful celeilalte si ele se ating una pe alta, in moduri care sunt complexe. De exemplu: V-am spus ca nivelele patru si cinci merg impreuna: ele pot lucra doar impreuna. Vor fi cei care ar spune, "Ei bine, de ce este asa, de ce  ele pot lucra numai impreuna? Daca acesta este modul lor de existenta, de ce nu alcatuiesc un nivel? De ce doua nivele, ce nu pot fi separate? Si raspunsul este "da" (rasete). Este imposibil sa descrii culorile celor care nu le-au vazut niciodata. Este imposibil de descris lucrurile interdimensionale, celor care se afla doar, in dimensiunea a patra.

De asemeni, v-am vorbit despre doua tipuri de nivele ale ADN-ului, care par similare: ambele au de-a face cu Inregistrarea Akashica. Dar, un nivel este personal si celalalt este universal. Ele se ating unul pe celalalt, in mod constant si schimba informatii. In plus, ambele ating nivelul unu, care este nivelul biologic 4D. Ele intotdeauna "ating" celelalte nivele, asa ca ele sunt interactive. Nu le puteti pune intr-o cutie, sa le dati nume si sa le spuneti ce sa faca insa eu o sa fac asta oricum, pentru a va ajuta sa ajungeti la o intelegere.

Va voi vorbi despre un altul in aceasta noapte si voi veti dori sa-l puneti intr-o cutie din nou.   Unii vor spune, "Kryon a vorbit despre acesta si este foarte interesant. El face asta sau aceea"  in timp ce altele nu fac. Ele toate sunt impreuna! Din nou, va spunem ca este asemanator unei supe. Voi veti gusta informatiile din ADN. Ingredientele sunt acolo, dar ele nu se caracterizeaza pentru voi. Ele doar sunt acolo si lucreaza impreuna pentru a crea nutritia, gustul si chiar placerea. Astfel stau lucrurile cu ADN-ul si inainte de a patrunde in discutie, vrem sa va reamintim acest lucru, din nou. Orice v-am spune, reamintiti-va ca este un fragment din poveste.

Examinarea ADN-ului

Vom incepe concentrandu-ne pe chimic. Multi dintre voi nu sunteti oameni de stiinta, asa ca vom vorbi in limbaj obisnuit. Imaginati-va ADN-ul pentru o clipa o pereche rasucita de nucleotide agatate pe o superstructura de glucoza. Exista o mare parte din ea atunci cand incepeti sa o observati, insa sunt doar patru parti repetate atat de des si in atatea modalitati, incat ele se esaloneaza: exista trei trilioane de perechi de baze care sunt implicate.

Se presupune ca acest enorm numar de perechi de baze, alcatuiesc intreg genomul uman si exista ceva caruia recent i-ati "intocmit o harta" si ar trebui sa fiti mandri de acest lucru. Insa ceea ce vreau sa va prezint este: Voi va aflati intr-o cutie si aveti prejudecati! Chiar si in studierea intocmirii hartii ADN-ului, voi aveti prejudecati. Voi credeti ca stiti cum lucreaza, dar nu stiti si voi cautati doar ceea ce asteptati sa gasiti, din moment ce voi credeti ca stiti cum lucreaza.

Trei trilioane de perechi de baze! Ei bine, harta genomului este alcatuita, dar este ca si cum ati obtinut o carte intr-o limba straina, pe care nu ati mai vazut-o niciodata. In sfarsit, ati reusit sa fotografiati fiecare pagina si acum puteti observa fiecare litera. Acum este momentul sa interpretati limbajul necunoscut si sa aiba sens ceea ce spune harta acestui genom uman. Si aici apare prejudecata, pentru ca chiar acum oamenii vostri de stiinta spun, "Incepem sa observam ca exista o multime de codificari si structuri chimice, dar exista doar trei procente care par sa faca ceva! Putem spune ca trei procente realizeaza ceva, pentru ca ele sunt partile proteice codificate din ADN, care creeaza genele Genomului Uman. Restul, cele nouazeci si sapte de procente, par sa nu realizeze nimic."

Biologii vostri continua: "Nu va fi greu sa gasim raspunsurile de care avem nevoie, pentru ca noi am descoperit ca doar trei procente din ADN functioneaza si sunt doar aproximativ 40 000 de gene care sunt create din aceste trei procente de parti proteice codificate. Acum, noi putem incepe sa aflam cum functioneaza corpul si sa indepartam/sa aruncam majoritatea ADN-ului codificat non-proteic, deoarece cumva a fost lasat in suspensie, timp de mii de ani de evolutie. De fapt, il vom numi deseu."

Cele nouazeci si sapte de procente ale ADN-ului vostru au fost etichetate de stiinta ca "deseu". Acum, exista unele lucruri care pot fi gresite in legatura cu acest lucru, chiar in realitatea si in logica voastra 4D. Sa studiem unul sau doua din ele! Dar, mai intai, sa spunem de ce oamenii de stiinta fac asta. In rezumat ei spun, "In mod evident, aceste parti necodificate din ADN sunt lasate in suspensie de dezvoltarea Umana. Ele nu mai sunt necesare si nu mai sunt folosite. Ele reprezinta deseuri. Cumva, Omul antic a avut nevoie de ele, dar nu mai are acum." Si iata cum probeaza ei logica lor. Ei spun, "Datorita faptului ca o ceapa are 36 de trilioane de perechi de baze de douasprezece ori marimea Genomului Uman, este evident ca si ea are o cantitate mare de deseuri, de asemeni."

Ei continua logica lor: "Ceapa nu necesita complexitatea Omului, asa ca este evident ca natura a creat mai mult deseu de ADN pentru vegetale, fata de cat are Omul." Adevarat? As dori sa observati ca cepele nu fac razboi (rasete). Parasiti sindromul "Cred ca stiu cum functioneaza"! Cepele sunt mult mai complexe decat ganditi! Ce ar fi daca ele ar avea instructiuni imprimate, incat nutritia si relatia fructuoasa cu Gaia sa fie foarte profunde mult mai complexe la nivel interdimensional, decat cele prin care treceti voi ca Oameni. V-ati gandit vreodata la aceasta? Poate ca exista un scop pentru ele, care este ascuns unul care cere o conectare cu toate vegetalele de pe planeta!

Cele nouazeci si sapte procente din ADN-ul Uman, nu este deseu! Sa examinam natura pentru un moment. Cati dintre voi ati studiat acest minunat proces natural pe care il numiti evolutie? Intr-adevar, el a modelat planeta in mod profund si procesul vietii este foarte eficient. Voi puteti observa cum functioneaza in propria voastra viata, la unele specii. Acei oameni de stiinta care au studiat biologia, va spun ca pestele din fundul oceanului, care nu mai are nevoie de ochi ii elimina. Creaturile care nu mai au nevoie de picioare, isi dezvolta inotatoare si invers. Acest lucru nu dureaza atat de mult si voi puteti privi acum, cum se intampla la insecte, cand ele isi schimba culorile pentru supravietuire, de-a lungul catorva generatii, ca sa faca fata celor ce se petrec in mediu sau schimbarilor din interiorul pradatorilor lor.

Vedeti, evolutia este foarte eficienta. Ea nu creeaza deseuri. Ea se afla intotdeauna in modalitatea de supravietuire. Va intrebam, cum se potriveste modelul ADN-ului vostru, ca fiind nouazeci si sapte procente deseu? Credeti voi, cu adevarat, ca biologia voastra a evoluat atat de pretios si de minunat, cu ajutorul semintelor celor Sapte Surori (Pleiade), pana intr-un punct in care sta cu nouazeci si sapte procente de deseu? Nu. Nu functioneaza in acest mod!

"Prin urmare, despre ce este vorba, Kryon?" puteti voi intreba.

Iata prima metafora a zilei: Voi ati identificat toate literele din codul ADN-ului, insa apoi, voi faceti presupuneri despre ele si una este cea mai gresita. Voi ati decis prin profunzimea intelepciunii voastre si a tot ce stiti, ca doar o litera din ADN este importanta si (sa pretindem pentru metafora ca este litera "e"). Acum reamintiti-va, aceasta este o metafora! Astfel, singurele cuvinte din ADN carora le veti acorda atentie, din cele trei trilioane de perechi de baze, sunt cuvintele care au un "e" in ele! Prin urmare, oricine stie ca acele cuvinte care nu au un "e" constituie deseul!

Limitarea voastra bazata pe supozitii sarace, este aceea ca modul in care lucrurile probabil lucreaza/functioneaza, se realizeaza prin eliminarea tuturor literelor, inafara de cele cu "e". Prin aceasta metafora, in care litera pot fi considerata ideea voastra privind modul in care genele functioneaza si prin care genele construiesc caramizile vietii si ca ea este singura chimie activa, pe care o puteti vedea in actiune. Mai mult decat atat, stiinta voastra spune ca genele sunt alcatuite chimic in ADN, din ADN-ul proteic codificat. Daca nu vedeti codurile proteice, sau literele care alcatuiesc codurile proteice, nu veti obtine nici o gena, caci voi simtiti ca  sunt singurele grupari de viata care sunt importante. Astfel, ca sa continue argumentarea, daca nu exista coduri proteice in ADN, atunci acesta este deseu. Cu alte cuvinte, ignorand istoria evolutiei, voi ati judecat inainte de a cerceta modul in care totul functioneaza si ati decis ce este important si ce nu este bazat pe premiza voastra.

Ce dorim noi sa va spunem, dragi Fiinte Umane, este ca "deseul" cele nouazeci si sapte de procente - reprezinta locul in care se afla  aurul. Este vorba despre ARN. Sunt aproximativ 120 000 de gene in Genomul Uman. Intr-o zi veti afla ca am avut dreptate, caci daca voi numarati doar "e"-urile, exista doar 40 000! Priviti acest puzzle in acest mod: Portiunile codificate proteic ale ADN-ului constituie mortarul si caramizile pentru construirea vietii, fiind construite in mod constant in corp. Genealogia pe care o studiati este doar proteina codificata si reprezinta doar caramizile constructiei. Inteligenta planului si partile ce reprezinta setul de instructiuni sunt cuprinse in ARN si reprezinta majoritatea ADN-ului vostru dar nu este organizat in maniera liniara si de altfel nu exista coduri care sa aiba sens.

In liniaritate, voi asteptati ca cuvintele din ADN sa aiba configuratie, ca in matematica sau in programul computerului. Daca priviti un cod, in mod normal el are repere de inceput si de sfarsit.  El are indicatori, ce sunt liniari. Acelasi lucru se petrece in biologie, exceptandu-va pe voi, cand observati reperele liniare din cele trei procente ale ADN-ului. In cele nouazeci si sapte de procente ale ARN-ului, nu exista codificare, care sa dea vreun sens. Ea este interdimensionala, scrisa intr-un limbaj interdimensional, care nu are sens pentru nimeni, pana cand nu incepe sa fie utilizata matematica bazata pe doisprezece. Atunci ea va intra intr-un tipar, intr-o grila. Veti incepe sa vedeti partile care se repeta si exista o multime. Veti incepe sa puneti de acord ARN-ul si instructiunile pentru genealogie, care este codificata genetic. Codurile instructiunilor au o profunzime de douasprezece nivele.

Acum, va cer daca doriti sa studiati, cu adevarat, ADN-ul, ati dori sa stiti despre caramizi sau ati dori sa vorbiti cu zidarul, care le aseaza pe acestea? Raspunsul este evident. Acum voi studiati doar caramizile si cum sa le inlocuiti daca merg prost. Nu pare ca va pasa, daca studiati caramizile sau planul.

 "Kryon, care este secretul comunicarii prin ARN? Tu spui ca exista seturi de instructiuni, dar cum comunica ele? Cum pot comunica cu nivelele, pe care nu le poti vedea care sunt interdimensionale?" Pentru a raspunde la aceasta intrebare, in modul cel mai bun posibil, va vom prezenta inca un nivel din cele douasprezece nivele ale ADN-ului.

Nivelul Noua al ADN-ului

Va voi prezenta nivelul noua si noi am asteptat mult pentru acest moment, pentru discutarea ADN-ului, pentru a vorbi despre nivelul noua. Oh, este minunat! Am asteptat mult timp, ca sa va oferim acest nivel noua. Stiti, noua reprezinta incheierea/sfarsitul. El completeaza povestea despre nivelul unu. V-am spus ca acesta va crea confuzii si ca este chiar putin interdimensional.

Nivelul noua al ADN-ului este numit Shekinah Esh. Shekinah Esh. Il vom traduce in modul vostru, ca Flacara Expansiunii. El este nivelul noua. Acum, permiteti-mi sa va spun ce este si ce face. Ca si altele, el este un nivel interdimensional si aceasta este o informatie esoterica, care nu a putut fi, nicicand, furnizata in viata voastra. Dar, unii dintre voi vor sti acest lucru, caci el suna ca adevar. Vedeti, nivelul noua reprezinta ceea ce lipseste la nivelul unu! Puteti spune ca nivelul noua este ceea ce face ca "deseul" sa functioneze! Cand puneti nivelul noua si unu la un loc, obtineti o perfectionare a comunicarii, cu restul nivelelor interdimensionale.

Seturile de instructiuni din ARN, cele nouazeci si sapte procente profunde, sunt seturi de instructiuni pentru intreg ADN-ul, nu doar pentru nivelul unu. Prin urmare, nivelul noua este podul. El este podul pentru mandria de sine. Este ceea ce voi cautati sa atingeti, din ceea ce voi numiti Reteaua Cosmica, pentru care exista energia nivelului noua.

Exista mai mult. Expansiunea. Daca cineva spune, "ADN-ul meu se extinde" ceilalti ar spune, "Ei bine, mergi la spital!" (rasete). Si, care este prejudecata voastra aici? Vedeti voi nu credeti ca ADN-ul ar putea sa se extinda. Voi vreti sa ramana la fel acum, nu-i asa? O expansiune a ADN-ului ar arata ca un lucru oribil! Dar, acesta trebuie sa faca asta!

Nivelul noua isi are si un patron, St. Germain! Flacara din descriere este Flacara Violet a lui St. Germain. Ea reprezinta vindecare, putere, schimbare si activare. El este singurul nivel al ADN-ului care este conectat cu o fiinta spirituala, in acest mod. Este vorba despre Flacara Expansiunii - Shekinah Esh - si este podul spre ceea ce numiti Maiestrie. Intr-adevar, toti maestrii care au umblat pe pamant aveau acelasi ADN, insa ei aveau nivelul noua activat si vibrant.

Este important ca voi sa intelegeti, oricat de esoteric este acest fapt, ca este adevarat. Intr-adevar, exista un nivel al ADN-ului responsabil de legatura dintre gruparea nivelelor alcatuirii biologice, cu setul de instructiuni ale Universului. Stiinta spune acum ca voi aveti unsprezece nivele dimensionale. Noi spunem ca exista douasprezece (douasprezece care sunt evidente si alte 24 care nu sunt). Acum, chiar si stiinta voastra intelege implicatiile fizicii interdimensionale. Este momentul sa fie aplicata in biologie!

"Cum pot deveni acestea informatii practice, Kryon?" Va voi spune. Cand voi veti vizualiza aceste lucruri pe care vi le-am oferit, ele va vor ajuta sa intelegeti, cu adevarat, ceea ce se intampla in interiorul vostru. Nu trebuie sa intelegeti chimia, ca sa vedeti aceste doua nivele reunite. Nivelele unu si noua creeaza numarul zece in numerologie. Zece se reduce la unu si unu reprezinta in mod energetic, noi inceputuri. Cand incepeti sa preluati numerologia ADN-ului si sa o puneti la un loc, obtineti si mai mari intelesuri - informatii despre ce realizeaza numarul unu cand se combina cu alte nivele. Chiar aplicand numerologia de baza la ceea ce v-am oferit, nivelul patru si cinci trebuie intotdeauna sa lucreze impreuna, pentru ca ele fac noua. Si acest noua functioneaza ca noua pe care vi l-am oferit, care lucreaza cu unu despre care deja v-am vorbit. Este complex? Da. Si, exista mesaje ascunse despre cum se petrece si cum lucreaza, chiar in termenii numerologiei bazale.

Vizualizare                                 

Oh, nu am terminat! As dori sa va duc intr-un loc unde se afla ADN si sa va fac de marimea unei nucleotide. As dori sa aruncati o privire la imensitatea acestui atribut biologic. Patrundeti in camera neagra cu mine, unde vom privi ADN-ul!

In aceasta vizualizare, imaginati-va pentru un moment ca sunteti aici, observand totul in toata splendoarea si gloria sa. Este complex. In timp ce "observati" eu va voi oferi doua sugestii despre ADN, despre care am vorbit candva. Exista mai multe lucruri despre ADN decat credeti voi. As dori sa inchideti lumina nici un fel de lumina. Este intuneric cat se poate intunericul intunericului. ADN-ul este inca acolo cu voi si voi stati si il observati. Nu puteti vedea nici un lucru.

Acum, as dori sa va amplificati vederea. As dori sa o faceti de 12 000 de ori mai sensibila decat este. Acum, veti observa ceva, desi este intuneric total. ADN-ul creeaza lumina! Veti observa acest lucru. Camera incepe sa se lumineze si ADN-ul incepe sa straluceasca. ADN-ul creeaza fotoni si are propria sa sursa de energie. ADN-ul este activ. Nu doar atata, am dori sa va amplificati auzul in frecvente de megahertzi si sa va amplificati sensibilitatea, dincolo de ceea ce aveti ca Om sau chiar decat are un caine. As dori sa auziti orice este posibil si sa fiti constienti ca ADN-ul, nu numai ca isi creeaza propria sa lumina, ci si canta! In frecvente de megahertzi, ADN-ul creeaza sunete sau cel putin ceea ce voi ati numi vibratie. Si el creeaza aceasta prin el-insusi. Filamentul prin el-insusi, cel care contine toate cele douasprezece filamente interdimensionale, creeaza lumina si canta cantece.

Si, voi puteti spune, "Ei bine, este foarte dragut, Kryon, ce sa facem cu acesta?". Va spun ca in laboratoare, veti vedea acestea, daca veti dori. Acum, puteti vedea cum creeaza lumina si cum vibreaza la frecvente dincolo de ceea ce asteptati voi. Aceste lucruri nu sunt intelese si nu au fost nicicand notate. ADN-ul vibreaza si creeaza, cu adevarat, energie sonica. Este ceva ce voi puteti observa acum si are aplicatii practice. Va invitam sa incercati si sa aflati acestea!

Un Experiment Anterior care a fost incomplet

Acum, as dori sa las toate acestea la o parte, pentru un moment si sa va duc intr-un loc, la care nu va asteptati. Fac acest lucru pentru a va arata ceva important, in legatura cu presupunerile. As dori sa mergeti cu mine in trecut intr-un laborator din Utah. Cu cativa ani in urma, doi cercetatori - unii buni - fizician si chimist - erau impreuna intr-un subsol. Ei erau emotionati, ei erau foarte emotionati. Numele lor erau: Ponds si Fleicshman.

Vedeti? Ei observau fuziunea la rece (este vorba despre o reactie nucleara, din care rezulta imense cantitati de energie) chiar in fata lor! Ei urmareau reactiile chimice, care erau o amintire lasata de o reactie ceva ce se arata pe sine, ca sa indice ca fuziunea la rece era prezenta. Iata cum oricine ar putea sti, daca fuziunea la rece apare si ea, intr-adevar apare, iar ei o vedeau si erau emotionati. Ei au tinut acest lucru in tacere. Ei nu au implicat echipa lor de cercetatori, pentru ca ei se vedeau ca noii Waton si Crick ai Secolului 21. Ei ar fi fost cei care ar fi adus fuziunea la rece pe pamant, iar ei observau asta acum si erau emotionati.

Si, singurul lucru din aceasta poveste, care este cu ghinion, este ca ei erau singurii oameni care au vazut acest lucru vreodata! Ei au anuntat acest fapt prin zelul lor si poate ca nu au fost prea stiintifici, pentru ca ei nu au repetat experimentul de un numar de ori, pentru validare. Ei l-au observat in mod clar, ei au aratat ca oricine poate sa realizeze acest experiment si sa obtina aceleasi rezultate. Problema  a fost ca nimeni nu a obtinut aceleasi rezultate! Si asa, cei doi oameni de stiinta au fost ridiculizati si si-au pierdut functiile si reputatia lor. Stiinta a crezut ca a fost pacaleala.

Astazi voi nici nu stiti unde se afla ei, nu-i asa? Si aceasta a fost informatia, pe care am dorit sa v-o aduc. Doi oameni de stiinta calificati au observat fuziunea la rece, pentru ca ea s-a intamplat, cu adevarat. In camera in care se aflau, ceea ce nu au inteles ei, era ca ei s-au plasat intr-o cutie de constiinta stiintifica a gandirii. Ei au gandit ca stiu cum functioneaza, au ales-o si apoi ei au observat-o functionand, asa cum se asteptau. Prin urmare, ei au simtit ca sunt corecte alegerile lor si postulatul lor privind modul de realizare a acesteia. Parea total de inteles. Dar, ceea ce nu au stiut a fost: Era un element lipsa insa unul pe care ei l-au primit "din intamplare". Fara el, nu ar fi observat niciodata fuziunea la rece.

Ei se aflau in subsol si in acest subsol erau alte lucruri care se petreceau, de care ei nu stiau. Acum, am sa va spun ceva, ce o sa vedeti la stiri, curand. Potentialele exista in acest moment, de a o observa in urmatorii doi ani poate mai repede. Doua lucruri se petreceau in acea camera. Unul era un camp magnetic mediu, creat de un transformator de cealalta parte a peretelui, care a fost acum mutat. Dar un alt lucru, cel mai profund lucru, era ca acolo se aflau un numar de oscilatii in domeniul megahertzilor, create de o piesa dintr-un echipament, care nu avea nimic de-a face cu experimentul din subsol. Numiti-le oscilatii reziduale, daca doriti, caci erau acolo, interpretand un cantec.

Ei au observat fuziunea la rece, iubitilor, caci fuziunea la rece necesita ultrasunete. Atunci ei au adaugat ultrasunete la reactiile chimice pe care le asteptati si iata ce s-a intamplat. Aici este un sfat pentru cei care sunt orientati stiintific: trebuiau sa existe doua generatoare de ultrasunete pentru aceasta lucrare. Era o anomalie in acel subsol, existenta acestor frecvente oscilatorii, lovind una in alta, aproape la unison, dar nu chiar, pentru a oferi amintiri ale unui vid, care adaugat reactiilor chimice si carora le vorbea intr-un mod, care a creat rezultatele fuziunii la rece. Unii dintre voi veti sti ce va spun acum si unii veti sti mai tarziu, cand vor apare la stirile voastre. Priviti-o! Fuziunea ultrasonica, la rece!

V-am adus aceasta poveste, pentru a va exemplifica informatia pe care deja v-am oferit-o, privitor la ADN. ADN-ul isi creeaza propria lui lumina si vibreaza in domeniul megahertzilor. Aceste elemente, care nu au fost masurate si astfel, nu sunt stiintifice, joaca un rol foarte important in comunicarea setului de instructiuni din ARN cele nouazeci si sapte de procente, pe care stiinta vrea sa le indeparteze.

Un Nou Efect al ADN-ului

Din fericire, acum va incepe sa aiba sens si va incepe sa se adune la un loc, cele ce le-ati experimentat unii dintre voi. In experimentele Dr Todd Ovokaitys, pe care noi il numim Yawee, ceva a fost descoperit, ceva ce era foarte profund. El nu a numit acest efect, asa ca il vom denumi noi. Atunci cand vorbiti intr-un anumit mod stiintific celulelor corpului, in special ADN-ului si cand atributele sunt corecte, cand energia furnizata este potrivita, veti obtine un mai mare efect de vindecare, decat suma partilor de tratament, pe care le-ati infatisat pentru aceasta vindecare!

Permiteti-mi sa va dau un exemplu inca o alta metafora. Sa spunem ca este treaba voastra sa mentineti o minge in miscare, intr-un camp de joc. Mentinand-o in miscare, aceasta sustine viata voastra. Asa ca singur aruncati mingea de la un capat al campului, spre celalalt. Apoi alergati la celalalt capat al campului si o aruncati inapoi. Apoi, voi repetati acest lucru, pentru ca mingea trebuie sa ramana in miscare, cat de mult posibil, pentru a sustine viata. Sa spunem, pentru un moment, ca aceasta reprezinta metafora vindecarii mentinerea mingii in miscare. Curand, apare un  proces care este interdimensional. Campul de joc a inceput sa se schimbe o schimbare de constiinta. Si acum, se intampla ceva uimitor. In loc de a trebui sa aruncati acea minge in camp si apoi sa alergati la celalalt capat pentru a o reintoarce alergand si aruncand, voi realizati o aruncare si ceva invizibil o prinde si o arunca inapoi! Voi incercati din nou si ceva invizibil o prinde si o arunca catre altceva invizibil si voi stati acolo, privind mingea suierand in preajma prin ea-insasi, creand forta de viata si vindecare, intr-un mod dincolo de ceea ce ati gandit vreodata ca ar fi posibil. Este o metafora, dar poate sa va ajute sa observati ce va predam, adevarata natura a ADN-ului. El asteapta activarea si rezultatul va fi mai mare decat suma partilor, care produc activarea.

Voi aruncati mingea in camp si ceea ce obtineti este un miracol. El continua sa se produca, pentru ca exista o energie in camp, care nu a existat nicicand, acolo. Oh, poate ca era acolo, dar nu s-a aratat nicicand pana cand voi nu ati aruncat mingea, intr-un mod doar putin diferit. Aceasta metafora este esenta informatiei lui Yawee si la ce lucreaza el, ea era prezenta in Templele de Reintinerire antice din Lemuria.

Exista mesaje in structura propriilor voastre celule si in surse exterioare, care contin seturi de instructiuni, ce afecteaza ADN-ul intreg. Yawee a aruncat mingea intr-un mod prin care el a activat setul de instructiuni, care erau inactive si care asteptau acest tip de proces prin care sa obtineti o mai mare vindecare, decat suma partilor din procesul de vindecare. Este ca si cum ati oferi cuiva un peste si o azima si imediat vor exista mai multi pesti si mai multe azime. Ati prins ideea?

Asa ca, noi vom denumi acest efect multiplu/multiplicat. Este vorba despre un efect din biologie, care a fost observat doar aici in lucrarea lui Yawee. Asa ca, noi oficial il numim Efectul Yawee! (rasete). Oh, nu va ramane asa mult timp. Stiinta, intr-adevar, ii va da un nume, pe care nimeni nu il va putea pronunta, in afara de oamenii de stiinta. Dar, voi puteti sa-l numiti intotdeauna Efectul Yawee, daca doriti.

Acum, permiteti-mi sa va spun mai mult despre Efectul Yawee. Exista mai mult decat doar vindecarea. Exista mai mult decat un efect in biologie si in chimie, datorita celor pe care vi le voi prezenta in urmatoarea si ultima sectiune. Trebuie sa va prezint inca o alta metafora despre ADN. Sper ca veti intelege. Sper ca veti prinde ideea. Si, vom incerca sa o redam in mod simplu.

Metafora Pianului

Pretindeti, pentru un moment, ca omenirea a descoperit un minunat pian. Aceasta este metafora pianului. Pianul este numit ADN. Pianul nu este doar un minunat instrument, care este complex, cu multe note care se canta impreuna, care se impletesc prin armonicele lor, ci si artistul numit Dumnezeu, care a realizat acordul sonic perfect.

Acest pian canta o melodie prin el-insusi, in mod continuu. Si aceasta melodie este numita Sanatatea Umana. Structura pianului este denumita nivelele ADN-ului. Exista un muzician care interpreteaza melodia si el este numit Forta de Viata a Constiintei si ea este Fiinta Umana. Asa ca trebuie sa avem ADN-ul perfect, creand sanatate prin el-insusi si realizand aceasta, prin si in constiinta si biologia unei Fiinte Umane.

De eoni, ati incercat sa studiati functionarea acestui pian. Si, doar apoi omenirea poate spune, "Acum, suntem capabili sa observam partile! Am descoperit fiecare centimetru al pianului, stim ce il face sa functioneze. Noi cunoastem sunetele acestuia; noi putem sa apucam corzile lui; stim cum sunt denumite; stim numele notelor; stim cate corzi are; am identificat melodia; stim cum functioneaza". Acum, aceasta este metafora intelegerii genomului Uman, trecut pe harta. Melodia pe care o canta? Ei bine, este vorba despre genealogie si despre partile din ADN codificat proteic.

Acum, mentineti aceasta viziune! Voi aveti pianul, aveti melodia, aveti interpretul. Si acum, voi puteti sa le studiati in aceasta forma statica. Dar, voi ati decis sa puneti acest scenariu intr-o cutie a constiintei, Draga Fiinta Umana! Iata ce ati decis: Acest minunat pian, acest ADN, poate sa cante doar o melodie cea pe care voi credeti ca puteti sa o auziti.

 (pauza)

Ridicol, nu-i asa? Decizia voastra de a exista doar o melodie, este bazata pe faptul ca nu vedeti alta si credeti ca aceasta este tot ce poate canta pianul. Si interpretul? Oh, este intotdeauna acelasi interpret. Trebuie sa fie, pentru ca aceasta este esenta vietii si ea este statica neschimbabila.

Permiteti-mi sa va spun ceva. Repertoriul ADN-ului vostru este nelimitat! El poate interpreta cantec dupa cantec. Si, permiteti-mi sa va vorbesc despre muzician: El are o tastatura a pianului foarte lunga. Si invitatia este de a invita si alti muzicieni! De ce sa nu il aduceti pe Sinele Superior? El realizeaza o munca foarte buna, in aceste parti melodioase complexe. Acum, exista doi care stau in fata pianului, asa ca de ce sa nu invitati un ghid sau doi, sau poate un patron sfant cu o flacara violet?!

Ascultati aceasta muzica, doriti? "Dar, oh, nu!" veti spune voi. "Acest lucru il face pianul. Nu mai face si altceva." Draga Fiinta Umana, stiinta vede volumul acestuia si il numeste deseu. Adevarul este ca cele nouazeci si sapte de procente asteapta sa-si ia elanul! Voi posedati cel mai avansat avion cu reactie si nimeni nu a observat ca acesta sa faca altceva, decat sa decoleze si sa aterizeze. Este momentul sa incepeti sa intelegeti ce reprezinta cele nouazeci si sapte de procente. Ele raspund nu doar la reactiile chimice, nu doar inventiilor lui Yawee. Nu. Ele raspund constiintei Umane; ele va raspund voua; ele raspund rugaciunii; ele raspund luminii. ADN-ul Uman este pregatit pentru maiestrie. Fiecare copil nascut pe pamant are semintele maiestriei. Iata ce se va intampla! Va socheaza faptul ca stiinta il vede doar ca pe un deseu? Acest lucru se va schimba si acest lucru este adevarul.

Si cu acestea, noi ne oprim. "Kryon, ce-am putea sa facem acum, inainte de a fi realizate descoperirile, pentru a folosi ceea ce ne-ai spus?"

Iubitilor, eu va cunosc! Nu va reamintiti ultima data cand ati plecat si ati revenit? Voi spuneti, "Nu-mi reamintesc". Mi se intristeaza inima, ca nu puteti sa va reamintiti. Dar, aceasta este partea Fiintei Umane de a avea un invelis, care sa va impiedice sa va reamintiti. Voi ma stiti, de asemeni. Va reamintiti? Trilioane de entitati trec prin voal, pentru a sustine omenirea. Noi stam cu voi si va tinem de mana. Voi sunteti fratii si surorile, voi sunteti eterni, ca si noi. Voi nu ne vedeti si multi nici nu ne simt. Unii dintre voi va indoiti ca un astfel de lucru poate exista, vreodata. Va aflati in realitatea voastra. Dar, de partea noastra de voal, voi sunteti familia.

Nu exista o mai mare iubire decat aceasta! Va vom spune din nou. Dumnezeul care pune toate lucrurile la un loc este destul de mare ca sa observe universurile care vin si pleca, este acum suficient de mic, ca sa traiasca in inima voastra! Voi sunteti iubitii Gaiei; voi sunteti iubitii universului! Umanitatea exista in acest mod, desi voi stati aici, unii intrebandu-va "Cand se va termina aceasta lectura? Am lucruri de facut."  Nu exista nici o judecata in acestea, exceptand faptul ca intr-o zi veti afla, ca ceea ce am spus este corect si adevarat.

Ce puteti face? De ce sa nu il luati de mana acum pe Sinele Divin? Nu va intalniti cu nimeni. Nu cititi nimic. Doar  stati si cunoasteti ca voi sunteti Dumnezeu!  Apoi, pregatiti-va pentru expansiune! Permiteti sa fie ceva, care va va apartine pentru tot restul vietii voastre! Nu exista ceva ce devine mai bun sau mai rau ci doar este! Indata ce expansiunea incepe, este dificil de stapanit. Pas cu pas, veti observa maretia voastra! Pare prea usor, nu-i asa ca sa o puteti prelua de fiecare data, si sa o puteti  "vedea"? Dar acesta este modul ei de a fi si reprezinta invataturile noastre pentru multi ani. Ea exista in invataturile celor mai populari maestri ai planetei, incat voi puteti controla natura fara un manual sau o invocare a elementelor planetei, fara a studia nimic, mai intai. Acest lucru este posibil doar pentru ca voi toti sunteti conectati cu ele, in moduri despre care incercam sa va vorbim care sunt miracole pentru voi si normalitate pentru noi.

Permiteti ca anomaliile cu care ati venit aici, sa fie vindecate! Noi stim cine sunteti! Lasati lucrurile din corpul vostru, care nu sunt potrivite sa fie transformate, datorita noilor voastre ganduri si ADN-ului vostru expansionat! Voi sunteti stapanii acestora, asa ca nu le mai permiteti sa va controleze! Permiteti chiar acum, ca aceasta vindecare sa fie precisa, adevarata si permanenta! Permiteti-i sa se intample, pentru ca exista maiestrie in aceasta camera si in ochii cititorului!

Si asa este!    

KRYON

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate