Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Meseria se fura, ingineria se invata.Telecomunicatii, comunicatiile la distanta, Retele de, telefonie, VOIP, TV, satelit
Aeronautica Comunicatii Constructii Electronica Navigatie Pompieri
Tehnica mecanica

Constructii


Index » inginerie » Constructii
VEROCHROME vopsea semi-permanenta


VEROCHROME vopsea semi-permanenta


VEROCHROME

Verochrome este o vopsea semi-permanenta, cu un ph acid, care are aceleasi calitati reconstructive ca si K-PAK Deep Penetrating Reconstructor. Proprietatile K-PAK se vad imediat, rezultatul final fiind extraordinar! Parul este hidratat, refacut si luciul este incredibil.

Verochrome se foloseste cu un activator special care nu decoloreaza pigmentul natural al parului, permitand o depunere maxima de pigment.

In formula verochrome gasim :

Complexul de triamine si Complexul de triamine cationic - refac structura firului de par si ofera un luciu inbcredibilPh 6.8 - este foarte bine tolerat de scalp, permite o depunere mai buna si culoarea rezista mai mult, culori spectaculoase, vibrante si cu luciu incredibil

Baza crema - foarte usor de aplicat, nu curge, rata de amestec 1 - 2

Pigmenti directi si indirecti - culori intense si vibrante, creativitate nelimitata .

Fara amoniac - nu deschide pigmentul natural, culoarea rezista 15 samponari, nu are miros, nu sensibilizeaza scalpul si parul .

Verochrome se foloseste in amestec cu activatorul special creat pentru a obtine cele mai bune rezultate. Verochrome activator are o concentratie de 2,5% . Proportia de amestec este de 1 parte verochrome + 2 parti activator.

Consultantul este cel care ofera sfaturi tehnice si profesionale. Tu esti expertul in colorarea profesionala a parului. Asculta-ti clientul, ofera-i informatia de care are nevoie tot timpul pentru a-i satisface toate dorintele. Descopera nevoile clientilor tai folosind pasii pe care noi ii recomandam :

Clientul merita toata atentia si respectul tau.

  1. Mentineti un bun contact visual;
  2. Evitati sa priviti clientul prin oglinda;
  3. Zambiti tot timpul;
  4. Evita sa stai cu mainile incrucisate, lasa impresia de dezinteres;
  5. Vocabularul clientilor in ceea ce priveste culoarea este total diferit de al nostru;
  6. Evitati terminologii pe care noi ca hair - dresseri

le folosim, folositi cuvinte prietenoase.

7 . Repeta dorinta clientului pentru a evita neintelegerile;

8 . Tineti cont de imagimea, ocupatia, stilul de viata, trasaturile clientilor;

9 . Faceti o buna analiza a calitatii parului, a formei fetei .

- stabiliti corect baza naturala a clientului, forma fetei, culoarea pielii, culoarea ochilor si structura oaselor.

- determinati structura parului, textura, densitatea, porozitatea si elasticitatea.

- un diagnostic corect si cunostintele dumneavoastra conduc la un rezultat final excelent.

- stabiliti formula verocolor corecta, tehnica de colorare si tunsoarea.

Iata cateva intrebari care ne permit sa aflam ce isi doreste clienta si astfel sa obtinem rezultatul cel mai bun:

1 . de cat timp va vopsiti parul?

2 . ce va place la culoarea pe care o aveti acum?

3 . ce nu va place la culoarea pe care o aveti acum?

4. care sunt culorile care va plac cel mai putin ?

5 . ce produse folositi acasa pentru intretinere?

cat de des vopsiti parul ?

Intotdeauna trebuie sa acordam cam 80% din timpul de discutie clientei, lasati-o sa se exprime si veti afla foarte multe lucruri care va vor folosi in atingerea rezultatului final dorit.

Totodata trebuie sa informam clienta despre timpul pe care il va petrece in salon si mai ales cat o va costa, cat de des trebuie sa vina la salon si ce produse trebuie sa foloseasca acasa pentru intretinere.

Cu Verochrome obtinem ton / ton sau mai inchis. Daca vom aplica Verochrome pe o baza de aceeasi tonalitate rezultatul final va fi mai inchis, pentru ca Verochrome este o vopsea demi-permanenta care doar depune pigment.

Cu Verochrome putem acoperi parul alb; pentru a obtine o foarte buna acoperire trebuie sa folosim baze pana la maxim 7! Daca vom folosi bazele 8 sau 9 atunci vom obtine o nuantare.

In cazul in care vrem sa acoperim parul alb trebuie sa tinem la climazon 15 minute si 5 minute la liber. Putem opta doar pentru nuanta dorita in cazul in care parul alb este de 25%, peste acest procent trebuie sa ne folosim de baza naturala. Ex.:

50% par alb N6+ nuanta dorita.

In cazul in care veti opta pentru nuantele intense ( RO - really orange ) sau RR -really red trebuie sa le aplicati pe parul decolorat in prealabil, rezultatul final va fi foarte intens, insa vor rezista mai putin pe par. Daca optati pentru intensificarea unei nuante cu ajutorul nuantelor intense, atunci cantitatea de nuanta intense nu trebuie sa depaseasca din cantitatea de vopsea. Rezultatul final va fi foarte intens si vibrant. Ex.: RC8+ RO + 120 ml activator.

Inainte de aplicarea Verochrome faceti primii 3 pasi din sistemul professional de reparare.

Pasul 1:

-aplicati Chelating sampon si samponati foarte usor fara a masa foarte tare scalpul, lasati sa actioneze 5; clatiti

Pasul 2:

Aplicati Cuticle Sealer, doar pe lungimi si varfuri, fara a masa scalpul. Lasati sa actioneze 5 minute si clatiti foarte bine. Stergeti parul cu prosopul.

Pasul 3:

Aplicati K-PAK Deep Penetrating Reconstructor. Lasati sa actioneze 5 minute clatiti si uscati parul. Aplicati Verochrome, lasati sa actioneze 20 minute, masati produsul pe par, fara a adauga apa si clatiti foarte bine. Aplicati samponul Color Endure, samponati si clatiti. Stergeti parul cu prosopul si aplicati Cuticle Sealer doar pe lungimi si varfuri, lasati sa actioneze 5 minute, clatiti si stergeti cu prosopul. Aplicati Intense Hydrator pentru a sigila cuticula si pentru a reface nivelul de hidratare din firul de par. Lasati sa actioneze 5 minute dupa care clatiti foarte bine.

Intotdeauna dupa ce am colorat parul cu Verochrome trebuie sa folosim samponul Color Endurance, pentru o fixare mai buna a pigmentilor directi in firul de par.

Daca vom aplica Verochrome pe un par natural vom incepe de la radacina spre varfuri. Daca varfurile sunt poroase, inainte de a aplica produsul vom pulveriza HKP, pentru a egaliza porozitatea, dupa care vom aplica Verochrome. Timp de actionare 20 minute.

Daca vom aplica imediat dupa un permanent, vom aplica pe parul umed de la radacina si in ultimele 10 minute vom aplica si pe lungimi si varfuri.

Verochrome poate fi folosit in combinatie cu Verocolor. Vom aplica Verocolor pe radacina, iar pe lungimi si varfuri vom aplica Verochrome.

NOTA:

Daca vom folosi aport de caldura rezultatul final este mai inchis, mai intens si de durata.

Verochrome Post color service

Verochrome trebuie samponat dupa timpul de actionare.

inainte de a spala trebuie sa emulsionam fara a adauga apa

clatiti pana cand apa este curata

samponati cu samponul Color Endure

clatiti, repetati daca este necesar

aplicati Cuticle Sealer, lasati 5 min clatiti si stergeti cu prosopul

aplicati Intense Hydrator, lasati 5 min clatiti si stergeti cu prosopul

Aplicati Color Endure Leave - In Protectant

Produsele pentru intretinere acasa : RESPONSABILITATEA CLIENTEI

Recomandati produsele ce trebuie folosite acasa, pentru intretinerea culorii, mentinerea sanatatii parului.

Gama Color Endure este cea care ne ofera o protectie maxima a parului colorat cu Verochrome, in formula produselor din aceasta gama gasim amino-acizi, anti oxidanti si silicon.

Trebuie sa informam clienta ca pigmentul artificial are nevoie de 48 de ore pentru a se fixa in par, astfel ea nu trebuie sa samponeze parul decat dupa aceste 48 de ore.

Parul poros / lungimi si varfuri poroase

Parul poros respinge tonurile calde si retine tonurile reci. Atunci cand coloram un astfel de par, inainte de a aplica Verochrome trebuie sa folosim HKP, pentru a egaliza porozitatea, sau putem adauga in amestec cu nuanta dorita de clienta o nuanta mai calda. Pe parul poros nu se va lucra cu aport de caldura. Este bine ca atunci cand coloram un astfel de par sa alege o nuanta mai deschisa pentru a ajunge la un rezultat final dorit.

Nuantele de rosu :

Aceste nuante pateaza, datorita cantitatii mai mari de pigment direct. Folositi manusi cand aplicati o nuanta de rosu. Rezistenta in timp a nuantelor de rosu creste daca vom lucra la climazon.

Verochrome este indicat pentru repigmentare.

Baza dorita formula de repigmentare

G9

G9

RC8 +1/2 G8

RC6 +1/2 G8

RC6 + G6

RC6 + G6

RC6 + G6

RC6 + G6

RC6 + G6

Aplicati formula pentru repigmentare pe portiunea dorita, lasati sa actioneze 20 minute. Spalati parul cu samponul Color Endure, clatiti si stergeti cu prosopul . Aplicati Cuticle Sealer, lasati 5minute si clatiti. Uscati parul si aplicati formula dorita.

Repigmentarea este necesara daca clienta isi doreste o culoare de lunga durata. Verochrome are abilitatea de a umple parul fara a face repigmentare inainte. Totusi rezultatul este mai de lunga durata atunci cand facem repigmentare.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate