Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelorAfaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Management


Index » business » Management
» OFERTA DE PARTENERIAT PENTRU PATRONATE


OFERTA DE PARTENERIAT PENTRU PATRONATE
OFERTA DE PARTENERIAT PENTRU PATRONATE

Stimati parteneri, societatea noastra va propune un parteneriat pt a beneficia impreuna de avantajele produsului BILET DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta).

PATRONATELE pentru a eficientiza activitatea personalului trebuie sa gasesca diverse solutii de motivare a salariatilor.Angajatii care sunt motivati conform studiilor si experientei societatilor in managementul resurselor umane fie ca este vorba de perioada empirica sau de perioada moderna,muncesc mai eficient.Pentru a-i motiva patronatele folosesc diverse metode si tehnici dintre care cea mai practicata este recompensarea.Recompensarea poate sa fie sub diverse forme, dar cea mai uzata este recompensarea prin prime pt diverse. Recompensarea cea mai eficienta pt societate si care are efect,de motivare cel mai puternic pt angajati este recompensarea de prime de concediu pt angajati.Dupa 1990 si pana in acest an patronatele au folosit un sistem complicat, ineficient, rigid si birocratic de prime de concediu pt angajati care in decursul anilor a scos prezenta probleme si insuficienta in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor si cererilor atat a angajatilor cat si a administratiilor care se afla intr-o continua modificare.Vechiul sistem de prime de concediu pt angajati datorita acestor probleme s-a cerut a fi schimbat cu un sistem nou si modern care trebuie sa fie simplu, eficient, nonbirocratic, capabil sa se adapteze nevoilor si cererilor pietei aflate intr-o continua schimbare deci un sistem nou care sa rezolve problemele vechiului sistem si in plus sa vina cu alte noi avantaje atat pt angajat(vechiul sistem prezenta avantaje doar pt angajat) cat si pt patronat.
Societatea noastra a gasit solutia optima si eficienta prin care se rezolva toate cererile prezentate mai sus.Solutia este reprezentata prin intermediul BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) prin intermediul caruia sa rezolvat probleme vechiului sistem iar in plu ofera avantaje suplimentare si multiple atat pt patronat cat si pt angajat.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care patronatul si angajatii optin avantaje in mod echitabil.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala, optima si eficienta prin care un patronat (societati, administratii, s.a.) isi motiveaza,stimuleaza si fidelizeaza angajatii prin recompensarea lor cu prime de concediu iar patronatul isi reduce cheltuielile aferente cu aproximativ 60%, in timp ce angajati au posibiliatea alegerii serviciul turistic dorit.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care angajatul beneficiaza din partea sindicatului si a patronatului de libertatea de a utiliza prima de concediu pt membrii de sindicat respectiv angajati, cand doreste, unde doreste si pe ce serviciu doreste sa o preschimbe iar in plus este scutit de la plata impozitului salarial aferent si primeste optional cadou 12% din salariul net .

BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) este proprietatea societatii el fiind realizat si conceput in cadrul acesteia in conformitate cu normele legale aflate in vigoare.

BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) este singurul produs de acest gen din tara si care in plus ofera concomitent o serie de avantaje directe si indirecte pt toate partile implicate in cadrul de desfasurare a BILETULUI DE TURISM.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) este un produs nou si modern atat prin natura lui cat si ca mod de aplicare prin intermediul caruia se simplifica forma de acordare de catre admistratiile societatilor,sindicatelor, s.a., a primelor,bonificatiilor de concedii pt angajati si care in plus genereaza o serie de avantaje directe si indirecte,fiscale si de alta natura atat pt administratiile societatii cat si pt angajati.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) este o varianta superioara a tichetului de vacanta de care puteti sa beneficiati imediat ce optati pt una dintre formele de parteneriat.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) este un produs comercial-financiar-contabil-juridic avand ca si baza legala de functionare Codul Fiscal si alte norme legale aflate in vigoare.

BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta o forma moderna de prima,bonificatie pt concedii primite de catre angajati din partea administratiilor societatii,sindicatelor ,s.a. prin intermediul caruia se beneficiaza de avantaje fiscale si de alta natura atat de catre societate cat si de catre angajat.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) are ca si beneficiar final,utilizator pe angajatul,salariatul oricarei administratii care au salariati iar ca si client,utilizator admistratiile societatiilor, sindicatelor, s.a. a carui angajat,membru este si care de fapt platesc aceste BILETE DE TURISM. Avantajul prin prisma caruia valoarea BILETULUI DE VACANTA (varianta superioara tichetului de vacanta) este determinata de catre fiecare societate in parte pt fiecare angajat ii confera clientului respectiv administratiei si sindicatelor libertatea de decizie prin care sa determine valoarea recompensatiilor aferente concediilor ce le revin angajatiilor in functie de "politica" societatii,sindicatelor si de posibilitati fara ca acestia sa fie constransi asupra unei valori comparativ cu restul care ii constrange la o anumita valoare.

Angajatii care sunt beneficiarul,utilizatorul BILETULUI DE TURISM pot sa preschimbe BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) la AGENTIA DE TURISM PARTENERA pe urmatoarea gama de servicii:

- servicii de turism -intern si extern

- servicii de cazare proprii sau intermediate

- servicii de transport : bilete de avion, autocar si servicii rent- a- car

servicii auxiliare: cheltuieli aferente transportului pe perioada concediului (combustibil, taxe de autostrazi)

PROPUNEREA DE PARTENERIAT

cuprinde doua oferte:

1) prima oferta cuprinde oferta de utilizare a BILETELOR DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) de catre patronate (societati, administratii,s.a.) pt angajati. Prin intermediul UTILIZARII BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) societatea si angajatul beneficiaza de o serie de avantaje directe sau indirecte de natura fiscala(deductibile si neimpozabile) sau de alta natura.

2) a doua oferta cuprinde intrarea SINDICATULUI in RETEUA PARTENER. RETEUA PARTENER este o oferta speciala de formare de retele formate din alte societati sau agentii de turism partenere care vor beneficia de avantajele BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) prin intermediul societatii cap de retea.Iar societatea cap de retea isi va suplimenta in mod considerabil veniturilor prin prisma comisioanelor ce-i revin din partea fiecarui membru a retelei proprii in calitate de cap de retea

Avantajele utilizarii BILETULUI DE TURISM(tichet de vacanta) sunt diverse si multiple atat pt angajat cat si pt patronat(societati,administratii,s.a.) si vor fi prezentate detailat in prezentarea ofertelor dar o sa amintim cateva mai importante:

Societatea motiveaza,stimuleaza si fidelizeaza angajatul prin recompensarea lui cu o prima de concediu pt angajat sub forma BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

Societatea beneficiaza de reducerea cheltuielilor cu personalul prin prisma faptului ca BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) este deductibil si neimpozabil si in plus nu este purtator de impozite si taxe sociale sau fiscale speciale atat pt societate cat si pt angajat(reduceti cheltuielile cu aproximativ 60% pt suma alocata aferenta primelor de concediu pt angajati)

Angajatul poate sa beneficieze de dreptul libertatii de a alege pe ce serviciu il preschimba, unde il preschimba,la ce agentie il preschimba,cand il preschima,si cat foloseste din valoarea BILETULUI DE TURISM ,

Marirea veniturilor considerabil prin formarea de catre dvs de retele de alte patronate sau agentii de turism carora le veti furniza avantajele BILETULUI DE TURISM, s.a. .

PREZENTARE GENERALA A BILETULUI DE TURISM

Societatea noastra a elaborat un produs nou pe piata denumit generic "BILET DE TURISM" care reprezinta o varianta superioara tichetului de vacanta, fiind de fapt omologul pe turism a tichetului de masa si a tichetului cadou. BILETUL DE TURISM din punct de vedere legilativ nu necesita o lege speciala el fiind un produs financiar-contabil-juridic-comercial avand un cadru de functionare perfect legal.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care patronatul si angajatii optin avantaje in mod echitabil.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala, optima si eficienta prin care un patronat (societati, administratii, s.a.) isi motiveaza,stimuleaza si fidelizeaza angajatii prin recompensarea lor cu prime de concediu iar patronatul isi reduce cheltuielile aferente cu aproximativ 60%, in timp ce angajati au posibiliatea alegerii serviciul turistic dorit.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care angajatul beneficiaza din partea sindicatului si a patronatului de libertatea de a utiliza prima de concediu pt membrii de sindicat respectiv angajati, cand doreste, unde doreste si pe ce serviciu doreste sa o preschimbe iar in plus este scutit de la plata impozitului salarial aferent si primeste optional cadou 12% din salariul net .

BILETUL DE TURISM este adresat angajatilor care beneficiaza din partea administratiilor si sindicatelor de prime, bonificatii pt. concedii sub diverse forme.

BILETUL DE TURISM are ca si piata de desfacere societatile, care dau angajatilor prime, bonificatii pt concedii. Intr-o alta ordine de idei, BILETUL DE TURISM se adreseaza spre utilizarea acestuia de catre societati pt angajati ca forma noua de prime, bonificatii pt. concedii in loc vechea forma de prime, bonificatii pt. concedii.

Pana in prezent aceste prime si bonificatii sunt pe piata sub diverse forme si aspecte care ascund in spate o procedura invechita si birocratica care se cerea perfectionata.

BILETUL DE TURISM este o forma, noua si moderna de recompensare si motivare a salariatilor prin a carui utilizare se ajunge la o serie de avantaje atat pt societate cat si pt salariat.

Deci, societatile au posibilitatea ca in loc de forma utilizata in prezent de compensare a salariatilor pt concedii,forma invechita si birocratica care se bazeaza ca si mod de functionare pe un sistem complicat si greu de utilizat de catre societati, in acelasi timp greu de folosit de catre angajati si care mai prezinta o serie de dezavantaje si disfunctionalitati in functionare, sa utilizeze BILETUL DE TURISM ca forma noua si moderna care a rezolvat vechile probleme si care se bazeaza ca si mod de functionare pe un sistem mult mai simplu de utilizat de catre societati si mai usor de folosit de catre angajati respectiv utilizatorul BILETULUI DE TURISM.Acesta forma noua evita canalele birocratice si in plus aduce o serie de avantaje atat societatilor cat si angajatilor societatii adica utilizatorul de BILET DE TURISM.

Valoarea BILETELOR DE TURISM este stabilita de catre clientii,utilizatori (societati, sindicate,s.a. ) pt. fiecare salariat, angajat in functie de "politica firmei" si posibiliati. Clientul are libertatea de a alege modul in care determina valoarea BILETULUI DE TURISM(sunt cele care sunt utilizate si pana in prezent, nefiind nevoie astfel sa-si modifice modul de determinare a valorii primelor, bonificatiilor prevazute a fi acordate angajatiilor pt concedii) in functie de :suma fixa, procent din salar,procent din pachetul de servicii, procent din pachetul de servicii dar sa nu depaseasca o anumita valoare iar in plus clientii si utilizatorii beneficiaza de o serie de avantaje de care inainte de aparitia BILETULUI DE TURISM nu sa beneficieze.

Scopul BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) este:

Motivarea,stimularea si fidelizarea suplimentara a angajatilor prin recompensarea lor cu prime si bonificatii de concedii sub forma BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) si a avantajelor oferite de catre acesta

inlocuirea vechiului sistem birocratic de prime,bonificatii de concedii pt. angajati cu noul sistem modern de prime,bonificatii pt concedii si care in plus ofera o serie de avantaje reprezentat prin BILETUL DE TURISM (produsul ofera avantaje directe si indirecte atat pt angajator cat angajati) .

sa stabileasca un standard superior pt calitatea serviciilor oferite de catre agentiile de turism partenere

includerea in stilul de viata a salariatilor ca un nou mod de cumparare de servicii turistice (mijloc de cumparare,decont pt achitionarea serviciilor turistice sau utilizarea de alte servicii pt si in perioada concediilor).

oferirea libertatii utilizatorilor pt a alege firma si serviciul dorit.

   BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) are urmatorul circuit:

Circuitul produsului BILET DE TURISM in piata:

- emiterea BILETULUI DE TURISM va fi asigurata de catre societatea emitenta

- furnizarea BILETULUI DE TURISM va fi asiguarata de societatea emitenta atat pentru clientii si beneficiarii directi [patronate(societati, administratii, s.a.), sindicate,s.a.] cat si pt.beneficiarii indirecti, distribuitori, retele de distributie (agentii de turism partenere, sindicate, firme de cupoane de masa, asociatii profesionale si non profesinale s.a.)

- distributia BILETULUI DE TURISM va fi asigurata de catre:

a) societatea emitenta pentru beneficiarii finali si beneficiarii indirecti.

b) agentiile de turism partenere

c) diversi distribuitori,retele de distributie formate din sindicate, federatii, confederatii ;firme de cupoane de masa ,asociatii profesionale si non profesionale, alte persoane fizice sau juridice abilitate, s.a.

- preschimbarea BILETULUI DE TURISM se va asigura de catre :

a) agentiile proprii

b) agentiile de turism partenere, agentii care vor forma o retea la nivel national

c)alte forme,unitati afiliate si abilitate care vor fi implementate esalonat in functie de cererea pietei

- gestionarea BILETULUI DE TURISM va fi asigurata de catre societatea emitenta

La preschimbarea BILETULUI DE TURISM in servicii, societatii emitente ii se va revenii un comison de preschimbare de la agentia de turism partenera, respectiv taxa de operare de la utilizatorul BILETULUI DE TURISM.

Piata nationala minima estimata pt. Inceput este 1.000.000 de utilizatori

Piata de desfacere a BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

BILETUL DE TURISM are 2 piete de desfacere principale:

1)prima piata o reprezinta piata directa formata din

a) angajatii societatilor comerciale care vor primi de la acestea in loc de prime pt concedii, BILETE DE TURISM, pe care le vor putea preschimba pe o gama larga de servicii oferite de agentiile de turism partenere .

b) colaboratori si clienti a-i societatilor comerciale care vor putea sa primeasca in loc de prime,reduceri,bonificatii sau alte forme de compensare

2)a doua piata o reprezinta piata indirecta care este reprezentata de canalele de distributie care pot sa foloseasca BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) ca si o sursa de venituri sau ca si un mijloc de a optine venituri si este formata din:

a)agentiile de turism partenere

b)diversi distribuitori si retele de distributie formate din agentii de turism partenere, sindicate, federatii, confederatii ; firme de cupoane de masa , asociatii profesionale si non profesionale, persoane fizice sau juridice abilitate, s.a.

Modul de functionare pt piata presupune:

incheierea unui contract de furnizare si distributie a BILETULUI DE TURISM intre societatea emitenta si clientii potentiali pt salariatii lor,utilizatorii BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) care reprezinta consumatorul final.Urmand ca in etapa finala angajatul,utilizatorul BILETULUI DE TURISM sa se prezinte pt preschimabarea BILETULUI DE TURISM in servicii la: agentia de turism proprie, agentiile de turism partenere sau alte unitati afiliate si abilitate.

incheierea unui contract de furnizare,parteneriat a BILETULUI DE TURISM cu partenerii abilitati pt distributia BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) clientiilor potentiali pt salariatii lor,utilizatorii BILETULUI DE TURISM care reprezinta consumatorul final cu diversi distribuitori.Urmand ca in etapa finala angajatul,utilizatorul BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) sa se prezinte pt preschimabarea BILETULUI DE TURISM in servicii la: agentia de turism proprie, agentiile de turism partenere sau alte unitati afiliate si abilitate.

Modul de functionare pt piata

EMITEREA

BILETELOR

DE TURISM

FURNIZAREA

BILETELOR

DE TURISM

DISTRIBUTIA

BILETELOR

DE TURISM

UTILIZATORII

CLIENTII

BILETELOR

DE TURISM

BENEFICIARII,

UTILIZATORII

BILETELOR DE

TURISM

PRESCHIMBAREA

BILETELOR DE

TURISM IN SERVICII

S.C.MARKETING

GRUP S.R.L.

SOCIETATE EMITENTA DE

BILETE DE TURISM

SOCIETATEA

EMITENTA

SOCIETATEA

EMITENTA

SOCIETATI

COMERCIALE

SALARIATII

(angajatii)

AGENTIA DE

TURISM PROPRIE

AGENTIILE DE TURISM

PARTENERE

ALTE FORME

ADMINISTRATIVE

CLIENTI SI COLABORATORI

ai CLIENTIILOR

BILETELOR DE TURISM

AGENTIILE DE TURISM PARTENERE

SINDICATE

PATRONATE

SI ALTE UNITATI ABILITATE CARE VOR PUTEA SA PRESCHIMBE BILETUL DE TURISM IN SERVICII(unitati ostrum)

FIRME DE

CUPOANE DE MASA

SINDICATE

MEMBRII DE

SINDICATE

PARTENERI

POTENTIALI

(capi de retea)

S.A.

CIRCUITUL BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

IMPORTANT: Distribuitorii indiferent de nr. lor nu influenteaza valoarea BILETELOR DE TURISM deoarece valoarea lor este stabilita de clienti,societati,sindicate,s.a.Clientii stabilesc in functie de politica de firma si de posibilitati valoarea BILETELOR DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) pt angajatii lor.Deci nu au cum sa mareasca valoarea BILETELOR DE TURISM dimpotriva pot ofere anumite avantaje suplimentare prin care valoarea lor poate sa creasca fara ca, clientii sau utilizatorii sa foloseasca alte fonduri suplimentare pt achizitionare respectiv utilizarea lor decat cele prevazute si stabilite.

AVANTAJELE BILETULUI DE TURISM

I) AVANTAJELE SOCIETATILOR /SINDICATELOR

1. Motivarea, stimularea si fidelizarea angajatilor prin recompensarea lor cu BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) ca prima de concediu pt angajati.

Avantaj financiar

100 % deductibile si neimpozabile-in limita a 2% din fondul de salarii, 2% din profit si 20% din impozitul pe profit datorat,suma cumulata

valoarea BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) nu este purtatoare de taxe sociale, TVA sau alte taxe fiscale speciale ;

reduce cheltuielile cu angajatii si cu personalul administrativ

mareste profitul societatii prin reducerea cheltuielilor

valoarea BILETULUI DE TURISM poate fi achitata esalonat;

societatea sau sindicatul beneficiaza de un procent din valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

valoarea BILETULUI DE TURISM poate fi determinata in functie de :

suma fixa

procent salariu

procent pachete servicii turistice

procent pachete servicii turistice, fara a se depasi o anumita suma

Avantaj fiscal-juridic

● conform Codului fiscal si a normelor de aplicare a acestuia beneficiaza de deductibilitate, in limita unei cote, aplicata asupra valorii cheltuielilor cu salariile personalului, potrivit Legii nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare,respectiv profit si impozit pe profit.

● valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) nu afecteaza intr-un mod negativ rezultatul economico-financiar al beneficiarului, deci nici impozitul pe profit, avand efecte doar la momentul semnarii contractului cu beneficiarul final si a stabilirii pachetului de servicii ales ;

● prin utilizarea BILETULUI DE TURISM , rezultatul economico-financiar al beneficiarului nu este influentat negativ, ci dimpotriva pozitiv, deoarece tichetele de turism ofera o deductibilitate si neimpozitare mai mare si reduce costurile eliminand o parte din cheltuieli;

Avantaj administrativ

eficientizeaza activitatea si reduce volumul activitatilor administrative cu personalul

simplificarea gestiunii si eliminarea unei proceduri administrative anevoioase si a cheltuielilor aferente;

reducerea costurilor administrative;

rentabilizarea si optimizarea muncii personalului;

5. Accesul la servicii turistice intr-o procedura simplificata

Angajatii primesc de la administratie, sindicat BILETELE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) cu care se prezinta la o agentie de turism partenera si le prechimba pe ce servicii doresc ei.

6. Evitarea fraudelor

Prin utilizarea BILETULUI DE TURISM se evida evaziunea fiscala care era facuta direct sau indirect atat de catre societate cat si de catre angajat si de asemenea se elimina fraudarea societatii de catre angajati.

Prin implementarea si utilizarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) se elimina intr-un procent destul de mare turismul la negru.

7. Asigurarea de insolvabilitate a societatii emitente

Prin asigurarea de insolvabilitate a societatii noastre se evita astfel riscul oricarei pierderi financiare din partea atat a unitatii beneficiare cat si a angajatului.

II) AVANTAJELE ANGAJATILOR

marirea veniturilor proprii

beneficierea din partea societatii de BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) ca prima de concediu pt angajati

posibilitatea de a beneficia de concediu platit de societate.

oferte de pachete de servicii deosebit de avantajoase ca pret

contravaloarea BILETULUI DE TURISM este scutita de plata pe impozitelor si taxelor salariale pentru angajatul beneficiar

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) poate fi preschimbat intr-unul din urmatoarele servicii:

- servicii de turism -intern si extern

- servicii de cazare proprii sau intermediate

- servicii de transport : bilete de avion, autocar si servicii de rent-a- car

- servicii auxiliare: cheltuieli aferente transportului pe perioada concediului (combustibil, taxe de autostrazi)

fiecare angajat care beneficiaza de acest produs primeste in cursul anului viitor cadou din partea societatii emitente un bonus cu valoare de pana la 12% din salarul net al fiecarui angajat.

angajatul beneficiaza de valoarea biletului de turism timp de 1 an de zile.

Elementul principal al parteneriatului este reprezentat de BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) prin intermediul caruia puteti optine o serie de avantaje atat societatea cat si administratia.

   Va rog sa analizati cu atentie oferta si o sa constatati ca ea este foarte avantajosa din toate punctele de vedere.

Avantajele BILETELOR DE TURISM fata de tichetele de vacanta

Proiectul legii tichetelor de vacanta prevede urmatoarele:

Angajatul contribuie lunar cu o suma de minim 25% din salariul minim pe economie si 100% din acesta pe o perioada de minim 4 luni si maxim 11 luni angajatorul urmand sa vina cu diferenta,variind intre suma egala cu cea a angajatului si cel mult dublul ei, insa nu mai mult de 6 salarii minime/economie, suma deductibila si neimpozabila in limita profitului ;

Angajatul poate preschimba acest tichet de vacanta numai cu servicii de turism intern la unitati de cazare de 1-3 stele;

Societatile comerciale pot beneficia de aceste tichete doar daca au profit si nu au nici un fel de datorii la stat ;

Tichetul de vacanta este valabil 1 an putand fi utilizat o singura data;

BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta), in schimb,prezinta urmatoarele diferentieri si in acelasi timp avantaje:

  1. BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) poate sa fie preschimbat in :

1. servicii de turism intern/extern

2. servicii cazare propri si intermediate

3. servicii auxiliare (combustibil pt turismul individual, taxe autostrazi, etc)

4. servicii transport (bilete de avion, autocar si servicii de rent-a-car)

B. Angajatul nu trebuie sa contribuie in avans cu un procent din salariu, urmand ca el sa plateasca valoarea serviciilor turistice in momentul achizitionarii lor

C. Valoarea BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) poate fi determinata in urmatoarele modalitati:

suma fixa

procent salariu

procent pachete servicii turistice

procent pachete servicii turistice, fara a se depasii o anumita suma

D. Perioada de valabilitate este de 1 an, urmand ca angajatul sa poata beneficia pe intreaga perioada in limita valorii stabilite

E . Angajatorul poate plati in mai multe transe valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

F. Societatea care achizitioneaza aceste BILETE DE TURSM(varianta superioara tichetului de vacanta) nu este conditionata de datoriile fiscale catre bugetul de stat

G.Prin aceasta optiune angajatul poate beneficia de o suma ,oferita cadou, de pana la 12% din valoarea salariului net ,in plus fata de valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

In urma acestei comparatii se observa ca produsul BILET DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) are o serie de avantaje prin care se pozitioneaza ca un produs superior tichetului de vacanta.In plus la analiza serviciilor pe care poate sa fie preschimbat tichetul de vacanta care este net inferioara serviciilor pe care poate sa fie preschimbat BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) la care se adauga si celelalte avantaje suplimentare si superoare ale BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) comparativ cu avantajele tichetului de vacanta rezulta ca BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) este mai competitiv, are o piata mult mai mare de desfacere si de satisfacere a cererii iar in plus a rezolvat mult mai multe probleme ale partilor implicate decat tichetul de vacanta fata de vechiul sistem de prime si bonificatii de concediu pt angajati.

Deci BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta o alternativa superioara si fiabila a tichetului de vacanta iar tichetul de vacanta poate fi considerat un produs complementar BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

OFERTA DE UTILIZARE A

BILETELOR DE TURISM

DE CATRE

PATRONATE PENTRU ANGAJATI

Stimati parteneri societatea noastra va propune spre utilizare cea mai noua, moderna si avantajoasa forma de prime de concediu pt angajati care este elaborata de societatea noastra BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care patronatul si angajatii optin avantaje in mod echitabil.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala, optima si eficienta prin care un patronat (societati, administratii, s.a.) isi motiveaza,stimuleaza si fidelizeaza angajatii prin recompensarea lor cu prime de concediu iar patronatul isi reduce cheltuielile aferente cu aproximativ 60%, in timp ce angajati au posibiliatea alegerii serviciul turistic dorit.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care angajatul beneficiaza din partea sindicatului si a patronatului de libertatea de a utiliza prima de concediu pt membrii de sindicat respectiv angajati, cand doreste, unde doreste si pe ce serviciu doreste sa o preschimbe iar in plus este scutit de la plata impozitului salarial aferent si primeste optional cadou 12% din salariul net .

PREAMBUL

Patronatele(societati,administratii,s.a.) reprezinta un element esential prin care un stat isi etaleaza puterea economica.Patronatele (societati, administratii, s.a.) isi etaleaza puterea pe plan national si international prin intermediul capitalului pe care il detin.Deci capitalul reprezinta elementul esential de existenta a unui patronat in cadrul economiei de piata.Cel mai important capital pe care il are un patronat prin prisma caruia se produc si celelalte capitaluri este reprezentat de capitalul uman si capitalul finanaciar, capital,care este produs si detinut tot de catre capitalul uman.

Capitalul uman este reprezentat prin intermediul persoanei fizice care este angajata de catre patronat sa presteze o anumita activitate pt patronat in schimbul careia urmand sa primesca o plata de la patronat sub forma salariului.Patronatele in ultimii ani au constientizat avantajul si importanta de avea un capital uman, angajati de valoare pt eficientizarea activitatilor societatii si pt a putea concura si impune in fata concurentilor de pe piata.Prin prisma acestei situatii au incercat sa-si pastreze angajatii prin diverse procedee si tehnici de management.Toate tipurile de management de resurse umane au un element comun care de altfel reprezinta baza psihologica care determina comportamentul uman,acel element este MOTIVATIA. Formele de motivare sunt diverse si diferite in functie de fiecare curent,scoala sau tip de management. Forma cea mai utilizata de catre patronate pt motivarea angajatilor este RECOMPENSAREA. Angajatii sunt recompensati de catre patroni sub diverse forme dintre care cea mai uzata este forma finacara si sunt acordate pt: diferite activitati, rezutate, compensari, evenimente, situatii, CONCEDII,s.a..Scopul recompensarii este de a-l motiva pe angajat:

sa motiveze angajatul pt activitatea pe care o desfasoara,

sa stimuleze angajatul

sa ramana fidel societatii,

sa influenteze pozitiv comportamentul angajatului in cadrul societatii si in viata personala.

sa simnta ca apartine unei clase exclusiviste fata de alti angajati ai altor societati concurente,

sa obtina rezultate pozitive in desfasurarea activitatii profesionale,

sa contribuie la bunastarea societatii;

sa realizeze armonia si cooperarea in cadrul societatii (sinergia);

sa-si imbunatateasca continuu activitatea;

sa manifeste curtoazie si umilinta (personalul);

sa se manifeste onestitate in actiuni si comportamente;

sa se lupte pentru rezultate din ce in ce mai bune;

sa se realizeze corectii si asimilari de noi elemente (inovare);

sa se exprime gratitudine ori de cate ori este cazul,

s.a.

In practica motivarile puternice se leaga de cele mai multe ori de anumite elemente de natura existentiala tinta care se obtin mai rar, nu le poseda sau sunt mai greu de obtinut,sau beneficierea si marirea drepturilor prevazute de lege pt angajati din partea patronatului.Elementele existentiale tinta sunt diverse si sunt determinate de diversi factori care influenteaza macromediul si micromediul existential a fiecarui angajat in parte, in schimb drepturile legale sunt foarte clar delimitate de CODUL MUNCII.Deci, exista cateva elemente comune tuturor angajatilor care sunt date de CODUL MUNCII care reprezinta cadrul legal al angajatului.Astfel in CODUL MUNCII sunt precizate drepturile obligatorii de care trebuie sa beneficieze fiecare angajat:salar,zile de lucru,timp de lucru,ore de lucru,zile libere si CONCEDIUL. SINGURUL DREPT DE CARE ANGAJATUL LEGAL BENEFICIAZA DE MAXIM 2 ORI PE AN ESTE CONCEDIUL.

CONCEDIUL ESTE UN IMPORTANT ELEMENT EXISTENTIAL TINTA PT ORICE ANGAJAT SI ESTE SINGURUL DREPT LEGAL DUPA CARE ASTEPTA UN AN DE ZILE CA SA POATA BENEFICIA.Restul de drepturi sunt foarte importante si ele dar datorita faptului ca de ele se beneficiaza mult mai des ele nu reprezinta un element existential tinta la fel de puternic dorit ca si concediul.DECI CONCEDIUL REPREZINTA O MOTIVATIE PUTERNICA UN DREPT AL ANGAJATULUI CARE POATA SA FIE FOLOSITA DE CATRE PATRONAT PT A CASTIGA UN ANGAJAT VALOROS.MODUL DE RECOMPENSARE PT CONCEDIU REPREZINTA CHEIA CASTIGARII UNEI ANGAJAT VALOROS.

In contextul actual in care economia nationala face parte din reteaua mondiala de economie de piata iar capitalul uman al unei tarii nu mai apartine in exclusivitate tarii de origine in prezent asistam la o migratie a fortei munca spre tarile unde nivelurile salariale sunt mai ridicate si tara respectiva ofera o siguranta mai mare in ceea ce priveste locul de munca,siguranta personla si un nivel de trai mai ridicat, patronatele(societatile,administratiile,s.a.) din Romania trebuie sa faca fata unei concurente accerbe internationale si nationale pe piata capitalului uman.

Deasemenea trebuie tinut cont si de probleme generale ale economiei de piata a uniunii europene (economia de piata se bazeaza pe consum) de care depindem intr-o mai mica sau mai mare masura care sunt generate pe moment de actuala pseudocriza mondiala:

-lipsa de lichiditati pe piata

-lipsa de cere pe piata cauzata de lipsa de lichiditati

-datorita lipsei de cerere comenzile de produse au scazut ce a dus implicit la inchidere anumitor industri.Acest fapt a generat o crestere a nivelului somajului

-declinul industriei prelucratoare si a industrie de masini care erau mari consumatori de capital uman

-intensitatea sporita a competitiei internationale, indeosebi din partea statelor asiatice, unde salariile sunt mai scazute decat in Occident.

-actuala pseudocriza care a determinat o recesiune mondiala si care a generat somaj,scadere a cererii de pe piata, lipsa de masa monetara de pe piata, s.a.

Pintr-o analiza a situatiei expuse anterior rezulta ca patronatele se confrunta cu o serie de probleme cu privire la "politica" in interiorul societatii cat si in exteriorul societatii,probleme la care managerul trebuie sa gaseasca solutii optime de rezolvare. In acest context managerii sunt obligatii sa gasesca acele solutii optime inovatoare care le pot rezolva concomitent mai multe probleme dar care sa le genereze in acelasi timp si avantaje. In conditiile in care angajatii sunt indispensabili pt asi putea desfasura activitatea si pt a face fata problemelor de piata precum si concurentei managerii sunt obligatii sa aibe personal calificat loial si motivat.In acest context managerii trebuie sa gasesca solutii optime inovatoare si eficiente prin care sa ii motiveze pe angajati.Solutiile de motivare sunt consacrate deja in cadrul oricarei societati dintre care precum am expus mai sus cea mai utilizata, care motiveaza cel mai puternic, dupa care angajatul asteapta un an care pt societate insumeaza o cheltuiala minima este recompensarea anagajatilor pt concedii care dupa aceasta analiza rezulta ca este cea mai eficienta forma de recompensare. Prin prisma acestui context managerii sunt obligatii ca sa poata sa o pastreze ca si forma de recompensare sa gasesca alternative,SOLUTII la sistemul pe care il foloseau pana acum de prime de concedii pt angajati.SOLUTII care sa determine o scadere a cheltuielilor aferente care sunt generate de utilizarea primelor de concedii pt angajati fata de sistemul actual folosit pana in prezent si care in plus sa: amplifice efectul de motivare,sa simplifice modul de functionare a sistemului actual de prime de concedii pt angajati, sa fie capabil sa se adapteze si sa satisfica nevoile si cererile atat a patronatului(societatii,administratiei,s.a.) cat si a angajatilor si sa prezinte in plus avantaje suplimentare atat pt patronat cat pt angajat.

In conformitate cu cerintele impuse de piata societatea noastra a gasit solutia ideala si a conceput si realizat un produs care satisface cerintele in totalitate si in plus este capabil sa se adapteze la fiecare cerere care este impusa de piata.

Produsul a fost intitulat generic BILET DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)

Pana la sfarsitul anului 2008 la aparitia BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) recompensa privitoare la concedii era sub forma unor prime sau bonificatii de concedii pt angajati.Acest sistem impunea un mod de functionare invechit si birocratic care prezenta mai multe lipsuri si dezavantaje,cheltuieli suplimentare majore pt societate generate de taxe si impozite, cheltuieli cu personalul desemnat si in plus nu mai satisfacea nevoile si cererile angajatului. Deci in cadrul vechiului sistem de prime si bonificatii de concedii pt angajati, pana la aparitia BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) exista un singur avantajat ANGAJATUL ,caruia nici lui nu ii satisface nevoile si cererile actuale.Prin prisma celor aratate mai sus societatea noastra a reusit sa gasesca solutii si sa rezolve problemele si insuficientele vechiului sistem de prime sau bonificati de concedii pt angajati rezultand un sistem nou si modern de prime si bonificatii de concedii pt angajati sub forma produsului BILET DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) care in plus mai ofera si o serie de avantaje atat pt angajat cat si pt societate.

BILETUL DE TURISM este un produs nou si modern care inlocuieste sistemul vechi si birocratic de prime sau bonificatii de concedii pt angajati care nu oferea avantaje, utilizat pana acum cu un sistem nou si modern de prime si bonificatii de concedii pt angajati care simplifica modul de functionare, rezolva si inlocuieste vechile probleme si dezavantaje cu solutii optime si moderne de functionare care genereaza in plus avantaje directe si indirecte atat pt anagajat cat si pt societate.

BILETUL DE TURISM este o varianta superiora tichetului de vacanta, care este o varianta pe turism la tichetele de masa si cadou.

Propunerea de parteneriat prin care puteti beneficia de BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)si de avantajele oferite de catre acesta a fost transpusa in urmatoarea oferta:

OFERTE DE UTILIZARE A BILETULUI DE TURISM DE CATRE PATRONATE.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) se adreseaza patronatelor(societatilor,administratiilor,s.a.) pt a fi utilizat de catre acestea ca:

-- mijloc de recompensare a angajatilor de catre societate pt concediu cu scopul de motiva direct angajatul.

-- prima sau bonificatie de concediu pt angajati prin prisma caruia societatea si angajatul beneficiaza de o serie de avantaje fiscale si de alte natura .

Valoarea BILETELOR DE TURISM este stabilita de catre Patronate (societati, administratii,s.a. ) pt. fiecare salariat, angajat in functie de "politica firmei" si posibiliati. Societatea are libertatea de a alege modul in care determina valoarea BILETULUI DE TURISM(sunt cele care sunt utilizate si pana in prezent, nefiind nevoie astfel sa-si modifice modul de determinare a valorii primelor, bonificatiilor prevazute a fi acordate angajatiilor pt concedii) in functie de :suma fixa, procent din salar,procent din pachetul de servicii, procent din pachetul de servicii dar sa nu depaseasca o anumita valoare iar in plus clientii si utilizatorii beneficiaza de o serie de avantaje de care inainte de aparitia BILETULUI DE TURISM nu sa beneficieze.BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)reprezinta legatura dintre administratia societati si angajat prin intermediul caruia angajatul beneficiaza din partea societatii de recompensa de concediu in conditii avantajoase atat pt societate cat si pt angajat.

BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)este sub forma unui tichet pe suport de hartie care reprezinta o anumita valoare hotarata de catre administratie.Angajatul dupa ce intra in posesia BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)de la administratie il preschimba la o agentie de turism partenera sau alta unitata abilitata si afiliata pe unul dintre serviciile dorit de catre acesta.

BILETUL DE TURISM poate sa fie preschimbat de catre angajat la agentie de turism partenera pe urmatoarele servicii :

- servicii de turism -intern si extern

- servicii de cazare proprii sau intermediate

- servicii de transport: bilete de avion,autocar si servicii de rent-a-car

servicii auxiliare: cheltuieli aferente transportului pe perioada concediului (combustibil, taxe de autostrazi)

BILETUL DE TURISM este un produs comercial-juridic-financiar-contabil care datorita naturii poate sa se adapteze foarte usor nevoilor si cererilor atat a angajatului cat si a patronatului.

OFERTA DE UTILIZARE consta:

-1) Utilzarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)de catre patronate(societati,administratii,s.a.) ca:

-- mijloc de recompensare a angajatilor de catre societate pt concediu cu scopul de motiva direct angajatul.

-- prima sau bonificatie de concediu pt angajati prin prisma caruia societatea si angajatul beneficiaza de o serie de avantaje fiscale si de alte natura .

-2) Furnizarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)de catre societatea emitenta sau distribuitori spre utilizare de catre patronate pt angajati in schimbul unui comision pe care il plateste societate emitenta patronatelor.

-3) Costul de achizitie a BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) este zero.

Modul de functionare este unul simplu care include cheltuieli de administrare minime,timp utilizat minim,personal desemnat minim care presupune incheierea contractului BILETELOR DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)intre societatea emitenta,distribuitri si patronat(societati, administratii)carora le furnizeaza BILETELE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)spre utilizarea acestora de catre angajatii societatii.Angajatii ulterior preschimba BILETELE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)pe unul dintre serviciile dorite de catre angajat.Acest mod de functionare simplu care presupune un singur contract comercial intre 2 societati,o livrare de bani intre cele 2 societati,deplasarea angajatului la agentia de turism partenera pt preschimbarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) in servicii a permis eliminarea birocratiei, a problemelor si dezavantajelor care generau cheltuieli suplimentare,timp pierdut de catre angajat si angajatii desemnatii,s.a.pe care le prezenta vechiul sistem de prime sau bonificatii de concediu pt angajati

Modul de functionare pt piata presupune 2 variante:

1)incheierea unui contract de furnizare si distributie a BILETULUI DE TURISM intre societatea emitenta si clientii potentiali pt salariatii lor,utilizatorii BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) care reprezinta consumatorul final.Urmand ca in etapa finala angajatul,utilizatorul BILETULUI DE TURISM sa se prezinte pt preschimabarea BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)in servicii la: agentia de turism proprie, agentiile de turism partenere sau alte unitati afiliate si abilitate.

2)incheierea unui contract de furnizare,parteneriat a BILETULUI DE TURISM cu partenerii abilitati pt distributia BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) clientiilor potentiali pt salariatii lor,utilizatorii BILETULUI DE TURISM care reprezinta consumatorul final cu diversi distribuitori.Urmand ca in etapa finala angajatul,utilizatorul BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) sa se prezinte pt preschimabarea BILETULUI DE TURISM in servicii la: agentia de turism proprie, agentiile de turism partenere sau alte unitati afiliate si abilitate.

IMPORTANT:

Distribuitorii indiferent de nr. lor nu influenteaza valoarea BILETELOR DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) deoarece valoarea lor este stabilita de clienti,societati,sindicate,s.a.Clientii stabilesc in functie de politica de firma si de posibilitati valoarea BILETELOR DE TURISM pt angajatii lor.Deci nu au cum sa mareasca valoarea BILETELOR DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) dimpotriva pot ofere anumite avantaje suplimentare prin care valoarea lor poate sa creasca fara ca, clientii sau utilizatorii sa foloseasca alte fonduri suplimentare pt achizitionare respectiv utilizarea lor decat cele prevazute si stabilite.

Exemplu:Societatea X are un nr de 1000 de angajati .Societatea X opteaza pt utilizare pt un nr de 1000 de BILETE DE TURISM (tichete de vacanta) in valoare de 1000 de ron fiecare care se incadreaza in cuantumul de deductibilitate si neimpozabilitate .Se face contractul BILETELOR DE TURISM intre societate emitenta,distribuitori si patronat dupa care patronatul livreaza valoarea BILETELOR DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)societatii emitente iar patronatul primeste BILETELE DE TURISM.Societatea daca s-ar fi dus pe metoda veche de prime si bonificatii de concediu pt angajati atunci ar fi trebuit sa plateasca aproximativ 700 de ron impozite si taxe la stat.Iar prin utilizarea BILETULUI DE TURISM Societatea X face economie de 700de ron deci pt cei 1000 de angajati face economie de 700.000 ron in plus angajatii nu mai platesc impozit pt suma respectiva.

AVANTAJELE BILETULUI DE TURISM

I) AVANTAJELE SOCIETATILOR /SINDICATELOR

1. Motivarea, stimularea si fidelizarea angajatilor prin recompensarea lor cu BILETE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)ca prima de concediu pt angajati.

Avantaj financiar

100 % deductibile si neimpozabile-in limita a 2% din fondul de salarii, 2% din profit si 20% din impozitul pe profit datorat,suma cumulata

valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) nu este purtatoare de taxe sociale, TVA sau alte taxe fiscale speciale ;

reduce cheltuielile cu angajatii si cu personalul administrativ

mareste profitul societatii prin reducerea cheltuielilor

valoarea BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) poate fi achitata esalonat;

societatea sau sindicatul beneficiaza de un procent din valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta).

valoarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) poate fi determinata in functie de :

suma fixa

procent salariu

procent pachete servicii turistice

procent pachete servicii turistice, fara a se depasi o anumita suma

Avantaj fiscal-juridic

● conform Codului fiscal si a normelor de aplicare a acestuia beneficiaza de deductibilitate, in limita unei cote, aplicata asupra valorii cheltuielilor cu salariile personalului, potrivit Legii nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare,respectiv profit si impozit pe profit.

● valoarea BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) nu afecteaza intr-un mod negativ rezultatul economico-financiar al beneficiarului, deci nici impozitul pe profit, avand efecte doar la momentul semnarii contractului cu beneficiarul final si a stabilirii pachetului de servicii ales ;

● prin utilizarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) , rezultatul economico-financiar al beneficiarului nu este influentat negativ, ci dimpotriva pozitiv, deoarece tichetele de turism ofera o deductibilitate si neimpozitare mai mare si reduce costurile eliminand o parte din cheltuieli;

Avantaj administrativ

eficientizeaza activitatea si reduce volumul activitatilor administrative cu personalul

simplificarea gestiunii si eliminarea unei proceduri administrative anevoioase si a cheltuielilor aferente;

reducerea costurilor administrative;

rentabilizarea si optimizarea muncii personalului;

5. Accesul la servicii turistice intr-o procedura simplificata

Angajatii primesc de la administratie, sindicat BILETELE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)cu care se prezinta la o agentie de turism partenera si le prechimba pe ce servicii doresc ei.

6. Evitarea fraudelor

Prin utilizarea BILETULUI DE TURISM se evida evaziunea fiscala care era facuta direct sau indirect atat de catre societate cat si de catre angajat si de asemenea se elimina fraudarea societatii de catre angajati.

Prin implementarea si utilizarea BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) se elimina intr-un procent destul de mare turismul la negru.

7. GARANTAT 100%.Asigurarea de insolvabilitate a societatii emitente

Prin asigurarea de insolvabilitate a societatii noastre se evita astfel riscul oricarei pierderi financiare din partea atat a unitatii beneficiare cat si a angajatului.

II) AVANTAJELE ANGAJATILOR

marirea veniturilor proprii

beneficierea din partea societatii de BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)ca prima de concediu pt angajati

posibilitatea de a beneficia de concediu platit de societate.

oferte de pachete de servicii deosebit de avantajoase ca pret

contravaloarea BILETULUI DE TURISM este scutita de plata pe impozitelor si taxelor salariale pentru angajatul beneficiar

BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) poate fi preschimbat intr-unul din urmatoarele servicii:

- servicii de turism -intern si extern

- servicii de cazare proprii sau intermediate

- servicii de transport : bilete de avion, autocar si servicii de rent-a- car

- servicii auxiliare: cheltuieli aferente transportului pe perioada concediului (combustibil, taxe de autostrazi)

fiecare angajat care beneficiaza de acest produs primeste in cursul anului viitor cadou din partea societatii emitente un bonus cu valoare de pana la 12% din salarul net al fiecarui angajat.

angajatul beneficiaza de valoarea biletului de turism timp de 1 an de zile.

Elementul principal al parteneriatului este reprezentat de BILETUL DE TURISM prin intermediul caruia puteti optine o serie de avantaje atat societatea cat si administratia.

   Va rog sa analizati cu atentie oferta si o sa constatati ca ea este foarte avantajosa din toate punctele de vedere.

OFERTA SPECIALA PT FORMAREA DE

RETELE DE DISTRIBUTIE PT

BILETE DE TURISM

FORMATE DIN PARTENERI

"RETEAUA PARTENER"

Stimati parteneri, societatea noastra va ofera oportunitatea unica de va marii substantial veniturilor cu investitie zero.Parteneriatul presupune includerea dvs. in RETEUA PARTENER pt. a putea beneficia de avantajele produsului BILET DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) .Avantajele care sunt multiple si diverse pt toate partile care sunt implicate in cadrul de desfasurare a produsului.

RETEUA PARTENER este o retea de distributie a BILETULUI DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) pe piata. Membri retelei pot sa fie patronate(societati,administratii,s.a.) ; sindicate; agentii de turism partenere; alte persone fizice sau juridice; s.a.. Modul de functionare a RETELEI PARTENER se bazeaza pe cel mai nou si la moda sistem de distributie de pe piata mondiala SITEMUL M.L.M.(multi-level-marketing),sistem care ofera membrilor retelei posibilitatea unor castiguri substantiale cu investitie zero. RETEUA PARTENER este o retea unica ca si conceptie si mod de functionare in ROMANIA precum si prin natura produsului distribuit si a pietei foarte largi de desfacere.Practic fiecare utilizator sau neutilizator al BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) poate sa faca parte din retea iar prin natura retelei care este de tip arborescent fiecare utilizator poate sa depaseasca in castiguri pe capul retelei din care face parte.

Elementul de baza in jurul caruia graviteaza toata afacerea este BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care patronatul si angajatii optin avantaje in mod echitabil.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala, optima si eficienta prin care un patronat (societati, administratii, s.a.) isi motiveaza,stimuleaza si fidelizeaza angajatii prin recompensarea lor cu prime de concediu iar patronatul isi reduce cheltuielile aferente cu aproximativ 60%, in timp ce angajati au posibiliatea alegerii serviciul turistic dorit.

BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) reprezinta solutia ideala prin care angajatul beneficiaza din partea sindicatului si a patronatului de libertatea de a utiliza prima de concediu pt membrii de sindicat respectiv angajati, cand doreste, unde doreste si pe ce serviciu doreste sa o preschimbe iar in plus este scutit de la plata impozitului salarial aferent si primeste optional cadou 12% din salariul net .

Scopul ofertei speciale este crearea unui sistem de vanzari si distributie nou si modern care sa aduca beneficii fiecarui participant in calitate de partener.

Oferta speciala se adreseaza unor potentiali parteneri, persoanelor fizice sau juridice,patronate(societati, administratii, s.a.),sindicate sau agentii de turism partenere care vor deveni membri ai RETELEI PARTENER intitulati astfel PARTENERI AFILIATI respectiv PARTENERI CAP DE RETEA. PARTENERI CAP DE RETEA vor putea sa contribuie la distributia BILETULUI DE TURISMprin cooptarea de catre acestia a altor PARTENERI AFILIATI persoane fizice sau juridice,patronate(societati, administratii, s.a.),sindicate sau agentii de turism partenere care la randul lor vor deveni si ei PARTENERI CAP DE RETEA in cadru unui sistem organizat sub forma de retea de distributie. PARTENERI CAP DE RETEA vor putea sa-si formeze aceste retele proprii formate din alti PARTENERI AFILIATI persoane fizice sau juridice,patronate(societati, administratii, s.a.),sindicate sau agentii de turism partenere si care vor beneficia de avantajele oferite de BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) prin intermediul OFERTELOR DE PARTENERIAT. PARTENERII CAPI DE RETEA vor oferi celorlalti parteneri potentiali - PARTENERI AFILIATI OFERTELE DE PARTENERIAT aferente naturii fiecarui partener in parte.

   BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)are urmatorul circuit:

Circuitul produsului BILET DE TURISM in piata:

- emiterea lor este asigurata de catre societatea emitenta

- furnizarea produsului va fi asiguarata de firma emitenta atat pentru beneficiari directi(societatile comerciale si alte forme in care exista persoane remunerate sau care obtin direct sau indirect sau sub diverse forme) cat si pt, beneficiarii indirecti,intermediarii,retele de distributie(sindicate,firme de cupoane de masa,asociatii profesionale si non profesinale s.a.)

- distributia produsului va fi asigurata de catre:

a) societatea emitenta pentru beneficiarii finali si beneficiarii indirecti.

b) agentiile de turism partenere

c) diversi distribuitori si formarea unor retele de distributie formate din patronate, sindicate,federatii,confederatii ;firme de cupoane de masa ,asociatii profesionale si non profesionale, alte persoane fizice sau juridice,parteneri cap de retea, s.a.

- preschimbarea produsului se va asigura de catre :

a) agentiile proprii

b) agentiile de turism partenere,asociate care vor forma o retea la nivel national

c)alte forme,unitati care vor fi implementate esalonat in functie de cererea pietei

- gestionarea produsului va fi asigurata de catre S.C. MARKETING GRUP S.R.L. societatea emitenta

Piata de desfacere a BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

BILETUL DE TURISM are 2 piete de desfacere principale:

1)prima piata o reprezinta piata directa formata din

a) angajatii societatilor comerciale care vor primi de la acestea in loc de prime pt concedii BILETE DE TURISM pe care le vor putea preschimba pe o gama larga de servicii oferite de agentiile de turism partenere .

b) colaboratori si clienti a-i societatilor comerciale care vor putea sa primeasca in loc de prime,reduceri,bonificatii sau alte forme de compensare

2)a doua piata o reprezinta piata indirecta care este reprezentata de canalele de distributie care pot sa foloseasca BILETUL DE TURISM ca si o sursa de venituri sau ca si un mijloc de a optine venituri si este formata din:

a)agentiile de turism partenere

b)diversi distribuitori si retele de distributie formate din parteneri cap de retea sindicate, federatii, confederatii ; firme de cupoane de masa , asociatii profesionale si non profesionale, agentii de turism partenere, alte persoane fizice sau juridice, s.a.

Locul PARTENERULUI CAP DE RETEA care formeaza reteaua proprie formata din persoane fizice sau juridice,patronate(societati, administratii, s.a.),sindicate sau agentii de turism partenere in cadrul circuitului BILETULUI DE TURISM(tichet de vacanta) pe piata se incadreaza la piata indirecta ca si colaborator tert care desfasoara activitate adiacenta pe langa agentiile de turism partenere pt a distribui produsul pe piata.

Prin prisma BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) S.C.MARKETING GRUP in calitate de societate emitenta devine un partener strategic atat pt partenerul potential care isi formeaza reteua de agentii de turism partenere cat si pt agentiile de turism partenere deoarece BILETUL DE TURISM este un produs strtegic care a creat o piata noua si in acelasi timp asigura piata,"clientela sigura", pt agentiile de turism partenere.

OFERTA SPECIALA PT FORMAREA DE RETELE DE DISTRIBUTIE PT BILETE DE TURISM FORMATE DIN PARTENERI consta in :

1)Formarea de retele proprii de PARTENERI AFILIATI formate din patronate(societati, administratii, s.a.),sindicate sau agentii de turism partenere, alte persoane fizice sau juridice care vor putea beneficia putea beneficia prin intermediul dvs in calitate de PARTENER CAP DE RETEA de avantajele BILETULUI DE TURISM prin intermediul OFERTELOR DE PARTENERIAT aferente naturii fiecarui partener.

2)Formarea de catre PARTENERUL AFILIAT de retele de alti PARTENERI AFILIATI iar PARTENERUL AFILIAT care a format reteua devine PARTENER CAP DE RETEA .

3) fiecare PARTENER CAP DE RETEA beneficiaza de castig sub forma de comision de la fiecare PARTENER AFILIAT din reteua proprie. Deasemenea primeste comision in continuare de la fiecare PARTENER AFILIAT sau PARTENER CAP DE RETEA care se afla in reteua proprie .4)castigarea unui comision de catre PARTENERUL CAP DE RETEA direct de la societatea emitenta daca coopteaza in cadrul retelei PARTENERI AFILIATI(care detin angajati) a caror natura este alta decat de PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera

PARTENERI, distribuitori sau utilizatori de BILETE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)sunt impartiti pe urmatoarele categorii:

a) - PARTENERI AFILIATI sunt partenerii care nu au propria lor retea de distributie si care utilizeaza BILETELE DE TURISM(tichetele de vacanta)

PARTENERI AFILIATI poate fi reprezentat prin: patronate, sindicate,federatii,confederatii ;firme de cupoane de masa ,asociatii profesionale si non profesionale, alte persoane fizice sau juridice, s.a. care distribuie si/sau utilizeza BILETE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) si care nu au retele proprie de distributie

b) - PARTENERI CAP DE RETEA sunt fosti PARTENERI AFILIATI care si-au format propria retea de distributie si utilizatori formata din PARTENERI AFILIATI , alti PARTENERI CAP DE RETEA , PARTENERI AFILIATI agentie de turism partenera sau PARTENERI CAP DE RETEA agentie de turism partenera

PARTENER CAP DE RETEA poate fi reprezentat prin: patronate, sindicate,federatii,confederatii ;firme de cupoane de masa ,asociatii profesionale si non profesionale, alte persoane fizice sau juridice , s.a. care distribuie si/sau utilizeza BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) si are retea proprie de distribuitie

c) - PARTENERI AFILIATI agentie de turism partenera sunt agentii de turism partenere care distribuie si preschimba BILETE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)PRIN INTERMEDIUL OFERTEI SPECIALE LIMITATE si nu au formata inca reteaua proprie de distributie

d) - PARTENERI CAP DE RETEA agentie de turism partenera - sunt agentii de turism partenere care distribuie si preschimba BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) PRIN INTERMEDIUL OFERTEI SPECIALE LIMITATE,fosti PARTENERI AFILIATI agentie de turism partenera care si-au format retele de distributie formate din PARTENERI AFILIATI, PARTENERI CAP DE RETEA, PARTENERI AFILIATI agentie de turism partenera sau alti PARTENERI CAP DE RETEA agentie de turism partenera.

AGENTIILE DE TURISM PARTENERE CARE NU BENEFICIAZA DE AVANTAJELE OFERTEI SPECIALE LIMITATE FAC PARTE DIN CATEGORIA PARTENERILOR AFILIATI respective PARTENERI CAP DE RETEA.

PARTENERI CAP DE RETEA sunt clasificati dupa nr. de stele, stabilite in functie de nr. de linii de distributie pe care le detine reteaua proprie fiecarui PARTENER CAP DE RETEA , astfel:

PARTENER CAP DE RETEA * - este fostul PARTENER AFILIAT care si-a format propria retea cu o singura linie de distribuitori sau utilizatori formata din PARTENERI AFILIATI utilizatori sau distributori de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta)

PARTENER CAP DE RETEA** - este fostul PARTENER CAP DE RETEA *, si detine retea cu doua linii de distribuitori sau utilizatori formata din PARTENERI CAP DE RETEA*, PARTENERI AFILIATI utilizatori sau distributori de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) .Deci reteaua isi mareste numarul de linii progresiv pe masura ce fosti PARTENERI AFILIATI devin PARTENERI CAP DE RETEA* in momentul in care si-au format propria retea de PARTENERI AFILIATI

PARTENER CAP DE RETEA*** - este fostul PARTENER CAP DE RETEA **, si detine retea cu trei linii de distribuitori sau utilizatori formata din PARTENERI CAP DE RETEA**, PARTENERI CAP DE RETEA*, PARTENERI AFILIATI utilizatori sau distributori de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta).

PARTENER CAP DE RETEA****....... ** ** * - fiecare

PARTENER CAP DE RETEA isi mareste nr. de stele in functie de cat de complexa este reteaua de distributie.

Nr. de stele acordate PARTENERILOR CAP DE RETEA cresc progresiv in functie de nr. linii de distributie pe care le detine retele proprii de distributie precum de altfel cresc si veniturile.

SOCIETATEA EMITENTA ofera PARTENERILOR CAP DE RETEA stabilite in ordinea clasificarii urmatoarele comisioane distribuite astfel:

I) PARTENERULUI CAP DE RETEA in ordinea clasificarii.

PARTENERULUI CAP DE RETEA* ii revine comisioanele de la fiecare:

a)PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din reteua proprie :

 - comision intre 5% si 10% din garantia care este achitata de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din cadrul retelei proprii de PARTENERI AFILIATI agentii de turism partenere, 

b) PARTENER AFILIAT care utilizeaza BILETELE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) pt proprii angajati contractat direct de catre PARTENERUL CAP DE RETEA*

- comision de 1 euro de fiecare angajat,utilizator de BILETE DE TURISM si 2% din valoarea BILETELOR DE TURISM, aferent PARTENERILOR AFILIATI. PARTENER AFILIAT contractati in propria retea de catre PARTENERUL CAP DE RETEA*, pt. cazul in care PARTENERUL CAP DE RETEA* incheie contracte pt utilizarea BILETELOR DE TURISM direct cu consumatorii PARTENERI AFILIATI pt angajatii acestora.

PARTENERULUI CAP DE RETEA** ii revine pe langa comisioanele aferente PARTENERULUI CAP DE RETEA* si urmatoarele comisioane de la fiecare:

a) PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism partenera care a distribuit BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)PARTENERILOR AFILIATI

 -  comision de 0,5 eurocenti pt. fiecare angajat,utilizator de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) angajat la PARTENERULUI AFILIAT contractat de catre PARTENERUL AFILIAT agentie de turism devenit intre timp PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism.

b) PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera

comision de 1% din garantia care este achitata de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din cadrul retelei propri de PARTENERI AFILIATI agentii de turism partenere a fiecarui PARTENER CAP DE RETEA* sau PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism.

c) PARTENER AFILIAT care utilizeaza BILETELE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)pt proprii angajati contractat direct de catre fostul PARTENER AFILAT care a devenit PARTENER CAP DE RETEA*

- comision de 0,1 euro de fiecare angajat,utilizator de BILETE DE TURISM si 0,1% din valoarea BILETELOR DE TURISM, ale PARTENERILOR AFILIATI contractati in propria retea de catre PARTENERUL CAP DE RETEA*, in cazul in care PARTENERUL CAP DE RETEA* incheie contracte pt utilizarea BILETELOR DE TURISM direct cu consumatorii PARTENERI AFILIATI pt angajatii acestora.

PARTENERULUI CAP DE RETEA*** ii revine pe langa comisioanele aferente PARTENERULUI CAP DE RETEA** si PARTENERULUI CAP DE RETEA * comisioanele de la fiecare:

a) PARTENER CAP DE RETEA** agentie de turism partenera care a distribuit BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) PARTENERILOR AFILIATI

 -  comision de 0,1 eurocenti pt. fiecare angajat, utilizator de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta), al fiecarui PARTENER AFILIAT client contractat de fiecare PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism partenera.

PARTENERULUI CAP DE RETEA**** ii revine comisioanele aferente PARTENERULUI CAP DE RETEA*, PARTENERULUI CAP DE RETEA ** respectiv PARTENERULUI CAP DE RETEA***

5) Comisioanele urca progresiv conform desfasuratorului pana la

PARTENERULUI CAP DE RETEA****** cand se modifica comisionul ce ii revine de la fiecare

a) PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera

comision de 0,5% din garantia care este achitata de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din cadrul retelei propri de PARTENERI AFILIATI agentii de turism partenere a fiecarui PARTENER CAP DE RETEA***** sau PARTENER CAP DE RETEA*****agentie de turism partenera.

b) PARTENER AFILIAT care utilizeaza BILETELE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)pt proprii angajati contractat direct de catre fostul PARTENER AFILAT care a devenit PARTENER CAP DE RETEA*

- comision de 0,01 euro de fiecare angajat,utilizator de BILETE DE TURISM si 0,05% din valoarea BILETELOR DE TURISM, ale PARTENERILOR AFILIATI contractati in propria retea de catre PARTENERUL CAP DE RETEA*, in cazul in care PARTENERUL CAP DE RETEA* incheie contracte pt utilizarea BILETELOR DE TURISM direct cu consumatorii PARTENERI AFILIATI pt angajatii acestora.

PARTENERULUI CAP DE RETEA******* ii revine pe langa comisioanele aferente PARTENERILOR CAP DE RETEA de la * la****** si PARTENERULUI CAP DE RETEA * comisioanele de la fiecare:

a) PARTENER CAP DE RETEA******* agentie de turism partenera care a distribuit BILETUL DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta)PARTENERILOR AFILIATI

 -  comision de 0,o1 eurocenti pt. fiecare angajat, utilizator de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta), al fiecarui PARTENER AFILIAT client contractat de fiecare PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism partenera.

II) PARTENERULUI CAP DE RETEA agentie de turism partenera care distribuie si preschimaba BILETE DE TURISM (varianta superioara tichetului de vacanta) prin intermediul OFERTEI SPECIALE LIMITATE ii revin acelasi comisoane ca si PARTENERULUI CAP DE RETEA dintre care se scot comisioanele PARTENERULUI AFILIAT si raman numai cele referitoare la PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera.Astfel stabilite intr-o ordine in functie de clasificarea dupa stele a PARTENERULUI CAP DE RETEA agentie de turism partener se prezinta astfel:

1) PARTENERUL CAP DE RETEA* agentie de turism partenera contractata direct de catre societatea emitenta ii revine comisioanele de la fiecare:

a)PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din cadrul retelei propri :

 - comision intre 5% si 10% din garantia care este achitata de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din cadrul retelei proprii de PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera

2) PARTENERUL CAP DE RETEA** agentie de turism partenera ii revin pe langa comisioanele PARTENERUL CAP DE RETEA* agentie de turism partenera si urmatoarele comisioane de la fiecare:

a) PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism partenera ,fost

PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera care si-a format propria retea de PARTENERI AFILIATI agentii de turism partenere care distribuie si preschimba BILETELE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta), prin intermediul OFERTEI SPECIALA LIMITATA

comision de 0,5 eurocenti pt. fiecare angajat,utilizator de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta), de la fiecare PARTENER AFILIAT contractat de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera care astfel devine PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism partenera,

b) PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera

comision de 1% din garantia care este achitata de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera din cadrul retelei proprii

3) PARTENERUL CAP DE RETEA*** agentie de turism partenera ii revin pe langa comisioanele PARTENERUL CAP DE RETEA* agentie de turism partenera si PARTENERUL CAP DE RETEA** agentie de turism partenera si urmatoarele comisioane de la fiecare:

a) PARTENER CAP DE RETEA**agentie de turism partenera ,fostul PARTENER CAP DE RETEA* agentie de turism partenera

-  comision de 0,1 eurocenti pt. fiecare angajat, utilizator de BILETE DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta),de la fiecare PARTENER AFILIAT contractat de fiecare PARTENER AFILIAT agentie de turism partenera care a devenit PARTENER CAP DE RETEA*agentie de turism partenera din cadrul retelei proprii

PARTENERULUI CAP DE RETEA**** agentie de turism partenera, ii revine comisioanele aferente PARTENERULUI CAP DE RETEA* agentie de turism partenera, PARTENERULUI CAP DE RETEA ** agentie de turism partenera respectiv PARTENERULUI CAP DE RETEA*** agentie de turism partenera

5) Comisioanele urca progresiv conform desfasuratorului in functie de nr . PARTENERILOR CAP DE RETEA* agentie de turism partenera

6) IMPORTANT. Daca un PARTENER AFILIAT care nu este agentie de turism partenera si care se afla in reteua unui PARTENER CAP DE RETEA agentie de turism partenera,isi formeaza propria retea de distributie si devine PARTENER CAP DE RETEA* atunci PARTENERULUI CAP DE RETEA agentie de turism partenera ii revine urmatorul comision care creste progresiv cu dezvoltarea retelei:

- comision de 0,1 euro de fiecare angajat,utilizator de BILETE DE TURISM si 0,1% din valoarea BILETELOR DE TURISM, ale PARTENERILOR AFILIATI contractati in propria retea de catre PARTENERUL CAP DE RETEA*, in cazul in care PARTENERUL CAP DE RETEA* incheie contracte pt utilizarea BILETELOR DE TURISM direct cu consumatorii PARTENERI AFILIATI pt angajatii acestora.


 

MODUL DE FUNCTIONARE PE PIATA A BILETULUI DE TURISM

(varianta superioara tichetului de vacanta) prin prisma RELEI PARTENER

Conditiile de functionare a sitemului se stabilesc de comun acord in functie de: dorintele si cererilor partenerilor, cererile de pe piata, alti factorii care pot sa influenteze buna desfasurare a parteneriatului si de BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta). Daca se tine cont de sistemul de lucru, conditiile de functionare a sitemului si de BILETUL DE TURISM care este un produs comercial-juridic-comercial-financiar ,rezulta ca atat produsul cat si sistemul de colaborare se poate adapta conditiilor impuse de piata ,respectiv partener, in functie de profilul companiei,de conditiile de functionare a acesteia si de alti factori.

Elementul principal al colaborarii este reprezentat de BILETUL DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta) prin intermediul caruia se pot optine o serie de avantaje de catre fiecare parte implicata.

Avantajul principal este reprezentat de marirea substantiala a veniturilor PARTENERILOR fara ca acesta sa efectueze investitii.

Ex.Pt o agentie de turism partenera din TIMISOARA se percepe o garantia recuperabila integral de catre aceasta(conform ofertei speciale limitate) de 30.000euro. Agentia de turism partenera intr-un an are clienti de la 4,5 societati mari si alte cateva societati mai mici care in total insumeaza un nr de 20.000 utilizatori de BILETE DE TURISM. Avantaje:

Agentie de turism partenera din reteaua proprie a unui tert:

- castig 20 euro/utilizator BILETE DE TURISM care un nr de 20.000 utilizatori de BILETE DE TURISM rezulta un castig de 400.000 euro.

Pt capul de retea rezulta un castig numai de la aceasta agentie de 3.000euro din garantie plus 10.000 euro din nr. de utilizatori de BILETE DE TURISM = 13.000euro in total.Daca se adauga si celelalte agentii din retea PLUS comisionul daca face singur contracte pt distributia si furnizarea de BILETE DE TURISM direct consumatorul(societatea comerciala,s.a. ) rezulta un castig substantial de cateva zeci de mii de euro.

Va asteptam in RETEUA PARTENER pt a putea beneficia de mari castiguri suplimentare si de avantajele BILETULUI DE TURISM(varianta superioara tichetului de vacanta).

VA MULTUMESC ANTICIPAT

OVIDIU TULEU   TEL. 0724.303.506  E-MAIL   alexandruo@ymail.com

  0770.366.771


Politica de confidentialitate


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate

Management


Resurse umane


Metode generale de management
METODE SI TEHNICI DE MASURARE A NIVELULUI CALITATII
VERIFICAREA PARAMETRILOR DE CONTROL
Subsistemul metodologic
MANAGEMENT IN UNIUNEA EUROPEANA
Conceptul de structura organizatorica
Surse de poluare si influenta lor asupra calitatii mediului
MANAGEMENTUL SOCIETATILOR MULTINATIONALE SI IMPACTUL ACESTORA ASUPRA STATULUI GAZDA
CIBERNETICA-ECONOMICA - PLANUL INFIINTARII FIRMEI SC.QUARTZ-CAFFE.SRL
ORGANIZAREA SISTEMULUI SPORTIV NATIONAL