Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Carti


Index » educatie » » literatura » Carti
Noul ordin mondial - de dwight kinman


Noul ordin mondial - de dwight kinman


THE NEW WORLD ORDER

NOUL ORDIN MONDIAL

de Dwight KinmanExista o elita a puterii ( domnii banilor ) care se auto-numeste "Ordinul". Ei au un plan de a aduce un nou ordin mondial, care este cuvantul-cod secret pentru un guvern mondial. Imensitatea acestui plen obscur si monstruos este aproape dincolo de imaginatia omenirii. Am cercetat moticulos timp de noua ani, asa ca nu va aduc fantezie. Va aduc adevar. Va aduc fapte. Aceasta nu e "vine lupul ,vine lupul". Va aduc informatii pe care le-am adunat de la profesori universitari, senatori, fosti presedinti ai Statelor Unite, bancheri internationali, experti financiari si oameni si femei in cele mai inalte pozitii in guvern. Mai mult decat toate, voi documenta totul cu Cuvantul lui Dumnezeu.

Dl.Gardner, de la "Council on Foreign Relations" a scris in "Foreign Affairs" revista oficiala a acestui consiliu :"Noi vom construi "New World Order" nu in fuga ci il vom construi bucata cu bucata chiar sub nasul lor ", adica a poporului American. Ei s-au ambalat inca de la infiintarea comisiei trilaterale sub Brezhinski in 1973. Cursa a fost deja pusa si este gata sa sara. Globalistii acestia cred ca deja o au in mana pentruca acum merg public inainte.

William Bowling doctor la Johns Hopkins University, un mare inventator si crestin a spus: "Globalismul va fi demisia Americii - sfarsitul republicii noastre". Cetatenii U.S.A, chiar in acest moment sunt conditionati de catre puternicul farmec al mediei (publicitatii) pentru un nou ordin mondial. Vreau sa va arat despre ce este vorba in acest nou ordin mondial si cine este in spatele lui.

Cand Presedintele Bush s-a intalnit cu Gorbaciov, stirea a venit din Moscova si Washington D.C.:" Un nou ordin mondial este aproape", si " O noua era de pace si prosperitate este in mana noastra, gata sa o apucam. Eliata puterii a aranjat un plan atat de monstrous, incat este dincolo de imaginatia cetateanului de rand. Planul este sa dizolve suveranitatea natiunilor si sa aduca toate natiunile sub o autoritate centrala mondiala anume : Natiunile Unite. Toate armamentele lumii vor fi puse sub aceasta autoritate.

Planul include dizolvarea suveranitatii acestei mari natiuni pe care tu si eu o iubim, si ducerea Amercii intr-un nou ordin mondial. Cand aceasta se va intampla, constitutia noastra va fi dusa , "Bill of Rights" va fi dus (fara sa se mai intoarca vreodata) armele noastre vor fi confiscate si oamenii acestei natiuni vor merge in sclavie.

Oamenii din spatele acestui plan se numesc "Ordinul". Acesta este titlul oficial pe care si l-au dat si ei numesc telurile lor "Planul". Tineti aceasta in minte :"Ordinul" si "Planul". Ei detin pozitii in cele mai inalte trepte in guvern, banca si industrie. Unii sunt presedinti si prim-ministri, ai unora dintre cele mai mari natiuni de pe pamant. Ei detin controlul in cele mai mari banci din lume si guverneaza gigantice corporatii de imperii. Averea lor combinata este coplesitoare. Ei sunt facatori de regi si ditrugatori de natiuni. Unii cred ca acest grup este comprimat fiind format din 13 oamneii care tin controlul puterii si a banilor planetei noastre. Am aflat de la autoritati de inalta credibilitate ca 12 din acesti oamenii se inchina lui SATAN. Unul este in Japonia, dar majoritatea sunt in Europa. Nici unul nu este in USA.

R.Chesterton a scris cartea ' NEFERICITII LORZI'. In aceasta carte el revela ca telul acestui grup este sa lucreze mai ales in super uriasele fundatii americane si anume: Rockefeller, Carnegie si Ford."ORDINUL : Isi ascunde actiunile sub un process numit RETEA .Acest monstru cu multe fete lucreaza in spatele scenei prin mii de organizatii globale. Unul din vehicolele principale este religia "New Age." Aceasta are un front de aproape 10.000 organizatii globale. O carte "New Age" insira o lista de 3.700 organizatii de religie New age dintre care fac parte: The Lucius Trust si The Findhorn World. Una dintre cele mai puternice unelte este noul grup al servitorilor mondiali. El pastreaza un profil mai jos dar ei sunt un brat puternic cu cartierul general in Natiunile Unite. Vreu sa va prezint trei sau patru din aceste grupuri frontale care sunt paravan pentru planul "Ordinul".

Consiliul pentru relatii straine. Acesta este prezidat de David Rockeheller. Multi cercetatori cred ca acesta este pilonul primar al "Ordinului". Cred ca sunt vro 2.000 de membrii in aceasta organizatie asa ca numesc cativa care sunt in varf.

Howad Baker, seful personalului la fostul presedinte al U.S Ronald Reagan.

George Shultz, secretar de stat sub fostul presedinte Ronald Reagan.

Cyrus Vance, secretar de stat sub fostul presedinte Jinmy Carter.

Lt. Gen.Brent Skowcroft, consilier de securitate speciala la presedintele Bush.

Henry Kissnger, scretar de stat sub fostul presedinte Richard Nixon.

D.Rockefeller, cosiderat a fi piesa de capatai in aceasta vasta retea.

2.Comisia trilaterala. A fost infintata de D. Rockefeller ca un brat al consiliului pentru relatii straine in 1973 si la plasat pe Brezhinsky la cap ca sef executive. Brezhinsky a fost profesor la Columbia Univerity si a scris o carte foarte influentanta ( pe care D. Rockefeller a citit-o ). Pe la pagina 1.459 el declara deschis ca este Marxist si ca marxismul este calea de urmat. El a fost presedinte al "Natiunilor Security Agency" sub presedintele Jinmy Carter. Telul de varf al comisiei trilaterale ( in propriile lor cuvinte ) este de a da forma unui nou ordin mondial. Cititi ziarele, urmariti sterile la TV ori radio, ascultati aceste cuvinte aproape zilnic: "The New World Order ".

Sunt doi foarte loiali americani care si-au riscat viata sa avertizeze poporul american in ce priveste planurile si telurile acestor organizatii. Primul pe care vreu sa-l citez este senatorul Statelor Unite, a fost candidat pentru presedentie, este un fost general in U.S Air Force - un adevarat American cu sange rosu, care crede in America. Si el a dat o avertizare poporului American. El a tinut un dosar Alfa acestor doua organizatii, timp de 25 de ani. In 1980 el a lansat o carte sub titlul "Fara Scuze" (With No Apologies). Am sa citesc din cartea aceasta.

"Aceasta ma poate costa tot ce am, dar trebuie sa pun poporul American in alerta: Comisia trilaterala reprezinta un efort indemanatec cooordonat de a apuca controlul si a consolida cele patru centre ale puterii: politic, intelectual monetar si eclesiastic. Ceea ce intentioneaza trilateralistii este crearea unei puteri economice mondiale, superioara guvernului natiunilor. In alte cuvinte ceea ce ei conduc, orchestreaza, imping inainte spre implinire este un nou ordin mondial, un guvern mondial".

Cineva spunea : "daca am avea o cartita, cineva care a fost inauntru, cineva care sa fi cunoscut planurile lor intrigante si care ar dezvalui aceste planuri noua !!!" avem un astfel de om. El, de asemenea a fost un american loial si a dat si el o avertizare. El se ascunde acum, dar a scris multe lucruri si el se numeste Rear Admiral Chester Ward. El a fost membrul in consiliul pentru relatii straine timp de 16 ani. Iata ce scrie el: "( Clica cea mai puternica in aceste grupuri elita, are un obiectiv sa aduca predarea suveranitatii si independentei SUA.").

El continua sa dezvaluie ca telul lor este sa mute America intr-un guvern mondial pe care ei il numesc (guvernul mondial Trans-National). Lumea a fost deja impartita in 10 regiuni de catre Culbul de la Roma, comisia Trilatrala si Globalistii. America este regiunea numarul 1, Europa este regiunea numarul 2, si Japonia este regiunea nr 3 (am sa va dau mai tarziu si celelalte regiuni). Planul lor este sa faca Comunitatea Europena de Natiuni, Statele Unite si Canada si Japonia, centrele puterii mondiale. Acesta a fost aranjat cu mare grija si planul este gata. Dar el arata mai departe ca telul lor urmator este sa mute America repede intr-un guvern Trans-national mondial in care America sa fie o regiune intr-o comunitate de natiuni.

3.Craniu si Oase (semnul pentru otrava) Aceasta organizatie a fost stabilita la Yale University in anii 1800. Este o organizatie foarte secreta, chiar bolnavicios de secreta. In fiecare an ei aleg 15 absolventi de baza, selectati cu grija ca sa intre in aceasta organizatie secreta. Foarte putine carti ale lor sunt accesibile, dare eu am una numita "Skull and bones, asezamantul secret al americii" cu codul 322. Pana acum nu stiu ce inseamna 322, dar aceasta este infratirea cu moartea. Cartea a fost scrisa de catre un om care si-a riscat viata ca sa alerteze poporul American: Anthony Sutton. El a fost profesor Stannford University. Am intrat in posesia cartii printr-un inalt gradat militar care mi-a trimis-o din Wasghington D.C. cu un avion special. Am sa condensez de la 250 de pagini ale cartii intr-o singura propozitie: Un ins poate gasi libertate doar in ascultarea oarba de un stat absolut. Am sa citesc direct din aceasta carte: "Telul (Ordinul) este sa creeze o sinteza noua folosind procesul dialectic Hegalian de a forma o societate in care statul este absolut si atot puternic si individul exista numai ca sa serveasca statul".

Brezhinsky a spus in cartea sa "Intre doua ere" ca apropiindu-ne de era tehnotonica (era in care ne aflam acum) trebuie sa fie o supraveghere totala a fiecarui individ din intreaga lume. Acesta este ORDINUL.

Anthony Sutton reveleaza numele a treizeci de familii americane de vita veche implicate in Craniu si Oase. Aceste familii sunt la varful puterii in cele mai inalte grade in guvernul American. Ele au detinut puterea in ultimii 50 de ani. Iata cateva nume:

Winston Lord care a detinut inaltul post de presedinte al consiliului     pentru relatii straine sub David Rockefeller.

Avril Harrimon, care a fost ambasador al USA in Uniunea Sovietica.

David Rockefeller, familia Rockefeller.

William Buckley care detine pozitie inalta intre magnatii Europei.

Anthony Sutton a scris in cartea sa: (Ordinul), "Craniul si Oase " este puternic - de necrezut de puternic. Dar iata un alt membru al acestei organizatii si de asemenea membru al consiliului pentru relatii straine. El si-a dat demisia, dar David Rockefeller a spus despre acest om : "El simpatizeaza cu toate politele noastre". Aces t om a fost in partea executive a comisiei trilaterale sub Brezhinsky. Este membru de talie inalta in Craniu si Oase. David Rockefeller a spus despre el (dupa cum raporteaza "Washington Post" in 10 februarie 1988). Omul acesta are cunostinta, a avut postul, si ca presedinte va fi intr-o pozitie mai buna decat oricine altul in America sa adune poporul American in convingerea ca traim intr-o lume si ca trebuie sa actionam ca atare el se numeste George Herbert Walker Bush. Presedintele nostru prezinta constant telul pentru un ordin mondial in fata Natiunilor Unite, a Congresului si a poporului American.

Barry Coldwater a fost bun cu acesti oameni cand a scris despre ei in cartea sa "Fara Scuze". El scrie : aceste . . .Dar Barry Coldwater a atins coarda sensibila cand a adaugat:"Dar indrumati gresit in gandirea si filozofia lor, crezand ca singura speranta a planetei este un guvern mondial" suntem conditionati pentru acest nou ordin mondial pe scara mare prin retele.

Septembrie 1990,la Natiunile Unite presedintele USA a spus: "Inaintam spre un ordin Mondial" de 5 ori. Cand a facut acest anunt multimii, au izbucnit aplauze furtunoase. Doua saptamanii mai tarziu, la sesiunea congresului:"Inaintam spre o noua era si spre un nou ordin mondial".

Noiembrie 21, 1990 la conferinta de la Paris presedintele a facut uimitoarea afirmatie: :Criza din golf ne ofera o rara oportunitate sa inaintam intr-o perioada istorica de cooperare de iesire din aceste vremuri de necaz. Un ordin nou mondial poate aparea .

Ianuarie 29, 1991 mesajul catre statul uniunii:"In seara aceasta conducem lumea in a da fata cu o amenintare a decentei si umanitatii. Ceea ce este primejdie este mai mult decat o tara mica. Este o mare idee - un nou ordin mondial.

Nu inteleg pe deplin materialul pe care am sa vi-l prezint acum, asa ca nu am sa comentez. Puteti evalua pentru voi insiva.

In ziarul :"The Oregonian", in 2 februarie 1991 s-a raportat ca presedintele USA a primit o scrisoare in 17 ianuarie. Iata o parte din aceasta scrisoare : "Orium vreau sa fiu sigur ca stiti de deplinul meu support pentru dumneavoastra si pentru tinerii servitori si servitoare care sunt sub comanda dumneavoastra. Astept sa ma alatur dumneavoastra in faurirea unui nou ordin mondial semnat) Senator Mark O.Hatfield (senator al statului Oregon).

Va dati seama ca planul este deja facut si ca aparatura este gata acum sa aplice acest plan la o lovitura intr-un ceas? Este numit"Ordinul executiv 11.400". Un om si-a dat viata ca sa puteti stiti despre ce este vorba in acest ordin executiv. Acesta a fost reprezentanta in toata natiunea, in "Don MacCulvaney Intelligence Advisor" care merge in 57 de natiunii ale lumii si este citit de catre presedinti si experti financiari din toata lumea. El este crestin si este foarte precis :

"Pe cum America coboara rapid in socialism si catre noul ordin mondial al lui George Bush si Mihail Gorbaciov, guvernul stapaneste virtual toate aspectele vietii noastre din ce in ce mai mult. Intr-o viitoare criza economica, politica ori militara, presedintelui i s-au acordat deja puterii dictatoriale, prin care, prin ordine executive un control dictatorial total peste America poate fi pusa in vigoare instantaneu. Mai putin de doua zile inainte de moartea sa, John F. Kennedi a semnat o lege, sub presiunea crizei misilelor cubaneze, o serie de masuri de urgenta. Aceste masuri stau azi ca ordine executive asceptand sa fie invocate de catre orice presedinte care deci daca ne aflam in primejdie. Aceste decizii dau presedintelui, printr-o birocratie de demnitari si oficiali nealesi apartinand de "biroul pentru Planuire de Urgenta", puteri nelimitate. Daca aceste masuri iti fac rau, nu poti vota impotriva lor sau a oficialitatilor respective. Nu ai drept la recurs, nu ai alta alegere decat sa te supui intelepciunii si judecatii lor. Controlul guvernamental total asupra vietii tale intra in vigoare (potrivit limbajului ordinelor executive) in timpuri de tensiune internationala marita sau de criza economica - financiara.

Marcati aceste doua fraze foarte atent: "In timpul de tensiune international marita", si (criza economica sau financiara). Iata un sumar al diferitelor ordine. Intr-o ora, guvernul preia:

Toate comunicatiile si media.

Toate sursele de electricitate, petrolifere si combustibil, gas.

Toate fermele si sursele de mancare.

Toate mijloacele de transport, highways si expresuri.

Toti cetatenii selectionati pentru forta de munca guvernamentala.

Intregi centre de populatie sa fie mutate.

Toate centrele de sanatate, educatie si ajutor.

Toti cetatenii sa fie inregistrati de catre dirigintele supran al postei.

Toate aeroporturile si aparatele de zbor.

Toate finantarile pentru case.

Toate caile ferate si pe apa (interne).

Si depozitele publice.

Sub Richard Nixon, aceste ordine au fost combinate intr-un singur ordin executive 11.400, a fost lustruit de cateva amendamente minore si semnat de Jinmy Carter la 20 iulie 1979. Cea ce trebuie pentru a apasa butonul la aceasta aparatura zdrobitoare este ca presedintele sa declare stare de urgenta. John F. Kennedy, vorbind la Columbia University in 1963, a spus Inaltul post de presedinte a fost folosit pentru a instiga un complot de distrugere a libertatii Americii si inainte de a parasi postul trebuie sa informez cetatenii despre pericolul care ii asteapta". Zece zile mai tarziu, John F. Kennedy a fost asasinat.

4.Iluminati Am sa mentionez aceasta organizatie doar pe scurt. A fost infintata in Europa in 1776 si este posibil sa fie organiztia cea mai puternica de pe pamant pentru noul ordin mondial. Daca te indoiesti de aceasta, deschide-ti portofelul si uita-te pe spatele unei bacnote de 1 dolar. Ai sa vezi insigna triunghiului Lucifer cu ochiul a-toate-vazator a lui Lucifer plasat pe dolarul nostru in 1933 si ce citesti sub ea? Trei cuvinte Latine: Novus Ordo Seculorum (Noul Ordin Mondial al Veacurilor).

"Ordinul" are sase teluri. Acestea nu sunt lucruri imaginate ci citez "Ordine".

Stabilirea unui nou ordin economic international unificat sub directul control al unui corp mondial.

Stabilirea a ceea ce va parea a fi un democratic guvern mondial, dar care spatele scenei va fi sub controlul total al ORDINULUI.

Cucerirea si subjugarea prin mijloace economice a celor doua supra-puteri USA si URSS.(Unirea celor doua)

Stabilirea viitoarelor state unite ale Europei, ca natiune dominanta intr-un guvern mondial.

Introducerea unui supreme conducator mondial care sa prezideze peste guvernul mondial .

Stabilirea unei religii mondiale care va coordona toate religiile pamantului sub un pontif suprem paralel conducatorului suprem politic mondial.

Acei ce-si cunosc Biblia, stiu ca acesti planuitori urmeaza capitoluli 13 din Apocalipsa cu o precizie uimitoare si o exactitate coplesitoare. Acesti oameni care detin puterea acestei planete sunt in agenda Biblica si tabelul timpului lui Dumnezeu cu atata precizie ca iti tai respiratia. Dumnezeu a stiut misculatiile acestor oamenii rai inainte de intemeierea lumii si Duhul Sfant prin minunea profetiilor Bibliei ne reveleaza cine v-a trai in ultimele zile, alesii lui Dumnezeu, toate planurile lor. Veti vedea in Apocalipsa Cap.13 desfasurarea exacta a planurilor (ORDINULUI).

Vers.1 "Apoi am statut pe nisipul marii. Si am vazut ridicandu-se din mare (neamurile) o fiara (un super dictator mondial), cu zece coarne si sapte capete, pe coarne avea zece cununi imparatesti si pe capete avea un nume de hula". Daca comparam Daniel Cap. 2 si 7 cu Apocalipsa 13 vom gasi pe un dictator mondial se va ridica din 10 natiunii ale fostului imperiu Roman, si ca va fi cel mai mare dictator pe care lumea l-a cunoscut vreodata. Uitati-va la primul lucru pe care il va face prin putere satanica:

Vers.7 "I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam". El va galvaniza toate natiunile pamantului intr-un super guvern unic mondial. Baza lui va fi imperiul roman reformat. Noua a Roma cu un Cezar. Apoi el v-a inaugura o noua religie.

Vers.4 "Si au inceput sa se inchine balaurului, (Satan) pentru ca daduse puterea lui fiarei si au inceput sa se inchine fiarei (dictatorului) zicand:"Cine se poate asemana cu fiara, si cine se poate lupta cu ea ?"

In alte cuvinte "Ordinul" urmareste tabela timpului lui Dumnezeu cu o uimitoare precizie. Telul lor este sa sintetizeze toate religiile pamantului intr-o biserica mondiala, Biblia descrie biserica mondiala in Apocalipsa Cap.17 ca "Babilon, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului".

In timp ce toata puterea politica mondiala va fi in mana "Cezarului" noii Rome, puterea religioasa va fi sub a doua fiara ( profetului mincinos descries in Apocalipsa.17).

In noua Roma edictul va fi "inchinarea si adorarea imparatului", ca si in vechiul imperiu roman. In vechiul Babilon oamenii se inchinau lui Satan (Lucifer) si in noul Babilon porunca va fi din nou inachinarea la Lucifer. Acesta, prieteni, este opera de arat a lui Satan. Se potriveste exact cu Apoc. Cap 13:4 "si au inceput sa se inchine balaurului (Lucifer) pentru ca daduse puterea lui fiarei (super-omul lumii) si au inceput sa se inchine fiarei . ".Religia de stat va inchinarea la imparat si la Lucifer. Vedeti desfasurandu-se sub ochii vostri ceea ce "Dumnezeul acestei lumi "planuie de 6.000 de ani, falsificarea satanica a trinitatii lui Dumnezeu:

1.Balaurul - Lucifer

2.Fiara antichrist(liderul politic)

3.Proorocul mincinos(liderul religios)

Aceasta este prioritatea de baza a oamenilor din spatele puterii acestei planete. Dar ei nu sunt "puterea". Dumnezeu atotputernic este puterea, Dumnezeul nostru este stapan. Isus Cristos este inca pe tron si conduce istoria. Acum sa vedem unul dintre cele mai uimitoare versete din Biblie.

"Vers.8 Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, (inchina cui?, - lui antichrist, omul de frunte si Lucifer - Satan, care va umbla pe pamant. Se va urca in templul si se va declara pe sine dumnezeu), toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii in cartea vietii Mielului, care a fost jungheat".

Satan isi va fi implinit telul sau nesatios, planuit de 6.000 de ani de a fi adorat de catre toata omenirea. Linia de baza in spatele tuturor acestor planuri globale ale "Ordinului" care cred ca au control asupra puterii si banilor lumii, in spatele planurilor lor sincronizand, orchestrand, manevrand este nimeni altul decat Dumnezeul acestei lumi, printul puterii vazduhului, printul intunericului, Lucifer insusi planurile lor nu includ crestini sau numele lui Dumnezeu sau a Domnului Isus ca supavietuind pe planeta. Toti acei care il cunosc pe Isus ca Salvator, conform planului "Ordinului" trebuiesc eliminati pana in anul 2.000. Orice ce evreu-poporul legamantului lui Dumnezeu - de asemenea trebuie eliminat. Si Biblia la fel.

Robert Muller, sub secretar general al Natiunilor Unite timp de 4 ani, a dezvaluit ca ghidul spirit al lui ( care de fapt este un demon ) - ia spus ca pana in anul 2.000 America se va inchina "Cristosului cosmic" care atunci va fi pe tronul domniei de 2.000 de ani. Aceasta este agenda Ordinului. Ei planuiesc deliberat o prabusire a sistemului monetar mondial. Vocile lor inregistrate pe banda de la banca supra mondiala, dezvalui tot planul din haos si confuzie ei vor stabili un sistem international in care banul va fi fara valoare. Toate afacerile si tranzactiile lumii vor fi facute pe baza de semene, coduri si numere, si un semn va fi pus pe frunte sau pe mana dreapta a fiecarui om pe pamant. Nimeni nu va putea vinde sau cumpara fara acest semn. Si in centrul acestui cod secret este un numar care corespunde valorii numerice a dictatorului mondial, anticristul. Acest numar este - puteti crede ? - 666. Bani noi vor fi curand emisi in USA si am sa va arat in alt mesaj ceva despre aceasta.

NOUL ORDIN ECONOMIC INTERNATIONAL

de Dwight Kinman

Liderii mondiali cer un nou sistem monetar. Planul lor este sa restructureze sistemul monetar existen intr-o societate fara bani lichizi. Ei nu realizeaza ca manevrele lor au fost scrise inainte de intemeierea lumii de catre Dumnezeu, si ca Duhul Sfant le dezvaluie in Apoc. Cap.13, de aproape 20 de secole. Cuvantul lui Dumnezeu ne arata ca in zilele din urma, se va ridica un dictator care va cauta sa restructureze sistemul monetar mondial. Banul va fi scos din uz, si tot comertul va merge pe cale de coduri, semen si numere. Aceasta este exact ce spune Biblia in Apoc.Cap.13, sa examina putin planul acestor lorzi ai banilor.

Unii cred ca sunt 13 oamenii de necrezut de puternici, care controleaza banii si astfel puterea lumii. In momentul de fata, ei detin controlul catorva banci uriase in lume si gigantice corporatii si imperii. Ei domnesc in spatele scenei Jesse Helms unul din senatorii SUA a demascat planurile lor nu de mult la o sedinta a senatului:"Acesti interesati, lucreaza mana in mana cu stapanii Cremlinului cu scopul de a creia un nou ordin mondial". Ordinul si multimea de membrii pe care o au, lucreaza mana in mana peste tot pamantul sub "1.000 de varfuri de lumina"(cum le pace celor din organizatia secreta "Masonri" sa se auto numeasca). Presedintele Bush insusi, este un mason de gradul 33, si membru al acestor organizatii secrete.

Daca intoarceti la pagina 6-7, veti revedea cele sase puncte din planul "Ordinul". Acestea sunt in perfecta concordanta cu ceea ce Duhul Sfant a scris prin mana lui Ioan pe insula Peatmos in Apocalipsa Cap si 17. Planul Ordinul, este sa stabileasca un guvern unic mondial, o singura religie mondiala, si un conducator supreme( un presedinte mondial) care va fi noul cezar la varful puterii lumii.

Statele unite ale Europei, vor fi locul de resedinta al guvernului lumii si liderul lumii va domni de acolo. Este uimitor sa vezi comunitatea Europeana de 340.000.000 de oamenii sudandu-se intr-o uniune. Si ei si-au fixat data finala pentru aceasta in 31 decembrie 1992. Ei vor intra in 1992 cautand un super lider al acelei mari uriase super-puteri, care a fost vreodata pe pamant. Biblia ne spune ca acest conducator va fi "fiara"din Apoc.Cap13, omul fara de "legii" iar "fiul pierzarii" din 2Tes. , anticristul, domul 666 insusi. Biblia spune de aproape 2.000 de ani, ca acesti oameni vor acapara toata puterea politica, economica, militara si bisericeasca a lumii sub doua "fiare". Ele sun descries in Apoc17.

Noul Babilon va fi un model al vechiului Babilon. De fapt va fi Babilon inapoi in viitor.In stravechiul Babilon, religia de stat a fost inchinarea la zeul Soare ( care de fapt era Lucifer - falsul inger de lumina, printul intunericului, dumnezeul acestei lumi, dusmanul suprem al lui Dumnezeu). Si el e pe cale de a-si dazvalui capodopera.

Religia de stat in vechea Roma, era inchinarea la imparat. Imparatul era zeul rege si fiecare avea datoria de a i se supun si inchina. Toata religia si puterea ei v-a avea ca si cap a doua fiara pe care Biblia o numeste profetul mincinos, capul "Noului Babilon". In Apoc.13: 4 si 8 este scris:

"Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: cine se poate asemana cu fiara, si cine se poate lupta cu ea ?"

"Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a junghiat" si v-a prezenta lumii in curand capodopera sa, trinitatea satanica.

1. Fiara - capul imperiului Roman renascut.

2. Profetul mincinos - capul bisericii false mondiale ( Babilon ).

3. Satan - care va da putere celor doua fiare.

Astfel Satan isi va implini telul lui de 6.000 de ani, de a fii adorat de omenirea intreaga.

Thessilia Slink a rezumat aceasta in urmatoarele cuvinte:" in cele din urma, forta conducatoare in spatele miscarii "New Age", nu este alta decat demonul lui Lucifer de a i se inchina lumea ca unui dumnezeu.

Primul pas al Ordinului este sa dea prioritate restructurarii sistemului monetar mondial. In 1987 George Shultz, secretar de stat sub Ronald Reagan, a fost citat in ziarul "Oregonianul" din 3 ianuarie 1987.

" Noua era (New Age) a rasarit, este in zori. Si un ordin financiar mondial ia curand forma;.

In 1988 conducatorii celor doua supra puteri (Mihail Gorbaciov si Ronald Reagan) au vorbit despre un nou ordin mondial in aceeas luna. Apoi, numai cu cateva luni in urma, doi oamenii din varful puterii au facut declaratii uimitoare.

Aurelio Pccei, capul "clubului Romei", (una dintre cele mai puternic e organizatii care a pregatit calea pentru un guvern unic, mondial si a impartit lumea in 10 regiuni). A spus recent :" Un dezastru, un lider mondial carismatic, si omul va face un salt urias in "New Age".

David Rockefeller, puternicul conducator al consiliului pentru relatiii straine a spus: "suntem in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora potrivita, si natiulile vor accepta noul ordin mondial".

Julian Snyder, este unul dintre cei mai insemnati experti financiari din lume. Dupa cate stiu, el nu este credincios, dar el a vorbit la unul din seminarele unui grup select de experti ininvestitii in New York City. Iata uimitoarea lui declaratie:"avem o intalnire cu un super dictator mondial, si aparitia lui poate fi foarte curand. In tot deauna din prabusirea economiei unei natiuni se ridica un dictator. Hitler este o ilustratie. Mao Te Tung in China rosie, este alta. De data aceasta din prabusirea sistemului monetar mondial se va ridica un super dictator care va stapanii economia intregii lumi. Suntem direct pe calea de a ne intalni cu un dictator mondial si aparitia lui poate fi curand.

Aceasta este exact ce a revelat si Patrick Fisher, omul de stiinta in computere, cel mai eminent din lume. El este credincios si face parte din personalul Universitatii Mc Gill din Montreal. El cunoaste profetiile Bibliei. Iata ce spune el: " Va mai fi inca un pas intre momentul de fata si ridicarea unui super dictator mondial, care va stapani economia intregii lumi."

Se intentioneaza ca in mijlocul unei crize financiare plina de panica, popoarele pamantului vor striga literalmente dupa un conducator mondial care sa-I scoata din mlastina economica provocata de prabusirea financiara. La acest punct Ordinul, va restrange sistemul bancar mondial in trei banci mondiale majore care vor avea control asupra tuturor banilor lumii si vor conduce intreaga economie mondiala. Aceste trei banci vor fi:

The Federal Reserve Bank, in Statele Unite.

Banca Centrala Europeana.

Japonia.

Carol Quigley de la consiliul pentru relatii straine, a anuntat recent ca banca centrala europeana ( Banca suprema din Europa) va fi gata in 1992. In revista lor este relevant ca prioritatea de baza a Ordinului este sa inchida bancile mici, apoi sa dezvolte un conglomerat de cateva banci mari si apoi sa le uneasca pe toate intr-o unica super banca centrala. Pentru aceasta ei trebuie sa declare in mod secret, razboi impotriva bancilor mai mici, aceasta o vedem cu ochii nostri. Banca dupa banca esueaza de-a lungul Americii. Aceasta nu este accidental, ci planuit. Iata scenariul: mai intai ei planuiesc sa fabrice o prabusire financiara. Banci, companii de imprumuturi si alte institutii financiare vor arde; deja au inceput. Televiziunea a aratat recent ca intr-o singura saptamana 45 de banci au esuat numai intr-un stat. Prapadul lui S si L (companie de imprumutri) va costa poporul American in jur de un trillion de dolari, (dupa cum declarau cei mai selecti economisti). Apoi va urma biserica globala. In mijlocul taciunilor si cenusei, se va ridica un glorios ordin economic international.

Am sa va duc acum la revista de varf a Marii Britanii, in ce priveste economia, "Economismul". Un articol pe prima pagina spune: "Pregatiti-va pentru o moneda mondiala". Apoi este o imagine a pasari Fenix, ridicandu-se din cenusa banilor lumii. Pe pasarea Fenix, intr-un lant de aur sunt cuvintele "zece feniesi". Articolul reveleaza ca numai o unica valuta mondiala va putea rezolva criza financiara a lumii. Noua moneda sau bancnota va fi numita "fenix". Fenix este un simbol stravechi in Egipt si Fenicia, si reprezinta pe insusi Lucifer. Este pasarea care s-a ridicat la cer in forma de luceafar de dimineata. Este pasarea care s-a ridicat la cer in forma de ceafar de dimineata. Cine este steaua diminetii din Isaia 14 "Luceafar, fiul diminetii" si fenix-ul reprezinta pe Lucifer dupa botezul mortii si renasterii lui. Astfel, simbolul pe care l-au ales, este vechiul simbol al zeului acestei lumi, Lucifer. Va dati seama ce inseamna asta Articolul a fost prezentat in una din cele mai selecte reviste financiare britanice. Pentru cei ce cunosc Cuvantul lui Dumnezeu, inimile lor raman linistite la aceste evenimente, pentru ca planul este schitat in Apoc.13. Ne spune ca banii noi, ce vor fi emisi in curand vor fi valuta mondiala.

Super-banca mondiala s-a format deja. Am documentatii despre locul unse s-a format, cum s-a format si cine a fost acolo. Un fost profesor la Universitatea din Colorado, care a fost acolo a inregistrat o mare parte din acea conferinta si chiar vocile lor sunt pe banda. Unii dintre cei mai mari conducatori financiari ai lumii au fost la a 4-a conferinta mondiala a pustietati, in Estes Park langa Denever, Colorado. Edmond D.Rothschild ( care stabileste standardul pentru aurul lumii ), era acolo. James Baker ( atunci secretar - casier al Statelor Unite) a facut cuvantarea de deschidere. Noii bani sunt deja tipariti si au fost deja lansati in cateva natiuni din lume.

Am descoperit ceva uimitor de recent. In numerologia oculta, satanistii au o agenda. Ierarhia satanica si a - relevant data propusa pentru aducerea in fata lumii a noului lor cristos, pe care ei il numesc " cristosul cosmic "si care - eu cred - este cel despre care Biblia spune ca e antichrist. Si data aceasta pe care si-au fixat-o este in 1993. In una din cartile lor oculte, numita " Cartea legii" marele Satanist britanic, Alester Crowley, a relevant ca numarul cel mai semnificat in lumea oculta este 1993. El urmeaza planul ierarhiei lui Lucifer si iata ce spune el :"Iluminarea intregii omeniri - toata umanitatea - se va intampla in 1993". Pe langa aceasta Jose Aguyas, cel ce a introdus "Ziua terei", si-a planificat" Convergenta armonioasa"( uriasa extravaganta pancifista care a unit prin telecomunicatie ( prin satelit) doua milioane de oameni, pentru a medita despre pacea lumii, a spus ca "ziua terei" (planetei) a fost atat de plina de succes, inca si-au fixat data de mutare a lumii in noua religie mondiala. Pe anul 1992 sau 1993.

Acesti oameni de varf recunosc ca toate planurile le-au fost date de catre spirite-calauza. Bine-inteles, noi stim ca aceste "calauze" sunt fiinte demonice dupa cum este arata in Timotei 4:1. "Dar Duhul spune lamurit ca in vremile din urma unii se vor lepada de credinta, ca sa se lipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor." . Cuvantul folosit pentru "duhuri inselatoare" este "planos" fiinte straine de pe pamant, pe care acesti oameni le numesc spirite - calauza. De fapt sunt puteri demonice inscala omenirea.

Va ingaduit Dumenezeu acestui grup minat de pe puterea banului si-si impilineasca scopul in 1993 ? Eu nu stiu. 1993 poate sa treaca fara ca ceva sa se intample. Aminteste-ti prietene ca Dumnezeul slavei de asemenea are o agenda. Marele nostru Dumnezeu si Salvator, Isus Cristos, are o tabla a timpului si el, actioneaza dupa agenda lui Dumnezeu, sin u a lor in sasi. Ei vor putea sa-si implineasca scopul numai daca Dumnezeu le va ingadui, daca Dumnezeu le va aprinde lumina verde sau daca le va semnalul de plecare. Numai atunci vor putea ei sa-si aduca planul la indeplinire.

Cand Domnul le va da alumina verde, vom intra in a 70-a saptamana a lui Daniel, ultimii sapte ani dreep de tabela profetica a timpului lui Dumnezeu. Liderul Imperiului Roman renascut va semna un tratat de pace de sapte ani cu Israel, si exact din acea secunda lumea va fi catapultata in necazul cel mare - timpul mentionat in Daniel 9, ca a 70-a saptamana a lui Daniel. Dumnezeu le va da sapte ani si apoi Domnul Isus va veni pe Muntele Maslinilor, ii va invinge si se va instaura domnia de o mie de ani. Este uimitor sa vezi cum planurile facute de liderii lumii se potrivesc exact la locul lor, din maretele profetii ale Cartii Apocalipsa. Cele sase teluri ale lor au fost de mult schitate in 18 versete din cartea Apocalipsei. Ce carte minunata avem. Dumnezeul suveran al cerului, pe care umanistii si globalistii il neaga prin " umanismul secular"(acum domnind in America si scolile ei), este de fapt sistemul actual. Umanismul secular este detronarea lui Dumnezeu si inselarea omenirii.

IDENTIFICAREA INSTANTANEE SI SUPRAVEGHEAREA TUTUROR OAMENILOR PAMANTULUI

In Apoc13, Duhul Sfant arata ca in zilele din urma, inainte de a se intoarce Domnul Isus pentru a instaura domnia de 1.000 de ani, se va ridica un dictator mondial. Vers 14 - 15 spun:

"Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fiata fiarei (dictatorului mondial). Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia.

I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca, si sa fie omorati toti cei nu se vor inchina icoanei fiarei."

Acestea sunt versete uluitoare. Ele ar putea fii implinite numai de un lider mondial care ar avea supraveghere instantanee si totala asupra oricarui om de pe pamant.

In 4 august 1990, conducatorii lumii s-au adunat la aniversarea a 40 de ani a Institutului pentru Studii umanistice din Aspen (SUA). Am urmarit acest program TV prezentat in toata America. Pentru prima data in istoria counicatiilor, conducatorii lumii in Natiunile Unite au fost reprezentati. La fel liderii Europei, ministerul de rezerva federala, liderii comisiei trilaterala, Japonia in special liderii Americii, toti au fost acolo. Timp de o ora, ei au anuntat aceste cuvinte pe canalul TV: "O comunitate globala a Natiunilor pentru un nou ordin mondial." Ei chiar au folosit cuvintele: "noul ordin mondial" cuvinte cod pentru guvernul unic mondial.

Am urmarit pe presedintele Bush in cuvantarea sa la o intalnire a congresului in septembrie 1990, pana la o alta intalnire din martie 1991. In aceste sase cuvantari majore catre America, catre Natiunile Unite si catre lumea intreaga, l-am urmarit de 14 ori:" inaintam catre noul ordin mondial".

Dupa cum am spus, telul prioritar al ordinului este stabilirea unui nou sistem economic international, adica restructurarea sistemului monetar mondial. La baza va fi o societate fara bani Cash, lume noua in care banii, valuta si cecurile vor fi scoase din uz. Tot comertul va fi pe baza de coduri si numere si in final se va progresa la un singur semn sau emblema.

Cuvantul grecesc folosit in Apoc.14:16 este "charagma", adica (emblema). Eu cred ca ei planuiesc sa puna codul produsului universal, pe mana dreapta sau pe fruntea oamenilor si apoi un mandat emis de catre presedintele mondial va interzice vanzarea si cumpararea la oricine nu va primi semnul. Va fi un numar obscur, ascuns ( un numar format din trei cifre), in acest semn care va activa intrgul sistem financiar si il va integra in super - computerul Europei. Numarul de trei cifre care este pregatit pentru orice om de pe pamant este "666".

Sa ne reamintim ca mai intai: 1. Ordinul - va muta tot sistemul bancar intr-o economie globala, printr-o manipulare masiva . Apoi, 2. Vor uni tot sistemul bancar formand un conglomerat de trei banci centrale. Aceste trei super banci care vor fii in sfera trilaterala, vor fi: Satele Unite, Comunitatea Economica Europeana si Japonia. In urma, 3. Vor uni aceste super banci intro banca suprema mondiala, aparatura este deja in miscare si planul lor deste sa aduca o prabusire deliberata a sistemului monetar mondial.

Am sa aduc acum un martor in boxa martorilor. Se numeste Morman Bailey, si a fost director al planificarii si evaluarii sub presedentia lui Ronald Reagan. Mai tarziu el a fost numit asistent special al presedintelui si al directorului afacerilor economice internationala de la Casa Alba. El a infatisat planul ordinului. A scris despre mafia industriala numita "G 7" care are o referinta la liderii celor sapte natiuni economice, care s-au intalnit la o conferinta anuala. In articolul sau Baileu, pune intrebarea: "este un cataclism financiar iminent ?'. Iata ce raspude el:" se poate dovedi ca un colaps acut finaciar, care sa curate verandele economiei, exact ce ne trebuie si se va dovedi avantajos. In scurgerea timpului. Anul 1990, vor incepe cu o recesiune severa, peste o depresiune, apoi el contiuna sa spuna ca de si o criza fifanciara este aproape sigura, natiunile nu trebuie sa se organizeze intr-o noua ordine econimica mondiala. Iata oameni buni, este infatisat pe fata. Acest om a facut parte din personal presedintelui USA. El spune ca natiunile ar trebui sa se organizeze intr-un sistem unic economic mondial pentru a fi sigur ca va fi o reconstructie a unui sistem monetar puternic, chiar daca s-ar intampla o cala mitate finaciara. Apoi n-a asigurat ca va iesi cu bine din viitoarea depresiune, si din haosul financiar care va fi.

"Apoi, va urma cea mai mare inflorire din istoria omenirii". Astfel ca anii 90 se vor termina in mijlocul unei expansiuni de proportii fara precedent. Cei care traiesc azi si care vor trai din anul 2.000 vor recunoaste cu greu lumea care va fi. Viata umana va fi literarmente transformata.

Eu cred ca se refera la oamenii care vor trai pe pamant in noul ordin mondial cu toate aspectele lui.

George Hunt a stat la sfatul facatorilor de regi ai lumii la o conferinta internationala unde bancherii lumii au programat aceasta banca suprema mondiala in 1987.

Liderii globali au o alta faza de a provoca evenimente, numita ,gradualism" ( va amintit de broasca din oala pusa la foc ). Astfel, treptat, intreaga omenire va fi dusa sunb control asa cum arata Apoc.3:15.

Iata acum ceva despre Brezinscky, omul ales de David Rockefeller in 1973, sa fie director executiv al comisiei trilaterale. Fost profesor la Columbia University, el a scris o carte " Intre doua Ere". Catre sfarsitul cartii el a afirmat deschis ca este marxist si ca marxismul este singura cale de urmat, cu alte cuvinte , comunismul. Acesta este omul care a fost consilier pentru securitatea nationala a presedintelui Jinmy Carter. El a fost consilier la 5 presedintii ai Satelor Unite. Am sa va citesc din cartea lui:" Intre doua Ere". Are sa va socheze ca un om din conducere poate face astfel de afirmatii.

Omenirea trece prin mari stagii de evolutie. Primul stagiu a fost stagiul primitiv care gravita in jurul religiei. In acea vreme omul credea ca destinul lui este in mana lui Dumnezeu aceasta este ingustimea rezultata din ignoranta si lipsa de educatie ".

Aparent. Acest lucru este de neacceptat " inteleptului" emigrant polonez cu grad de medic. Ca sa economisim timp, vom trece la al patrulea stagiu. Brezinscky il numeste "era tehnotronica" si el spune;

"Idealul este umanism rational la scara internationala". De vreme ce umanismul este ateism, el vorbeste despre o societate ateista, si ca urmare omul va fi propriul lui Dumnezeu. Ascultati acum ce spune foarte "intelept" doctor care conduce una dintre cele mai puternice organizatii: " era tehnotronica" include aparitia graduala a unei societati din ce in ce mai controlata si mai supravegeata. O astfel de societate va fi dominata de o elite neretinuta de valori traditionale."

Cu alte cuvinte, ne spuen noua taranilor amercani ca inaintam spre un guvern unic mondial care va sub supravegherea unei elite globale. S-a dus "Bill of Rights" al nostru. In editia din luna Ianuarie 1968 a revistei " The Encounter" Brezinscky, arata lagarul de inchisoare pe care-l revedea pentru America:

"Va fi posibil sa se tina o supraveghere aproape continua asupra fiecarui cetatean si sa se pastreze la o zi o evidenta care sa contina chiar si cele mai personale informatii despre sanatae si de coportament al cetateanului, pe langa alte informatii obisnuite Aceste e vidente vor fi la dispozitia Instatanee a autoritatilor."

Prin "autoritati" el intelege autoritatea centrala a natiunilor unite. Cat de aproape suntem de aceasta supraveghere totala a populatiei? Mai aproape decat credeti. Barry Smith ne vorbeste despre planul unei hartii pentru satelit. Australia si Noua Zeelanda sunt acum complet trasate pe harta, oras cu oras suburbie cu suburbie, stada cu stada, casa cu casa, este aceasata in curs de pregatire pentru cetatenii Statrelor Unite? Nu, nu este in curs depregatire este deja in curs de operare se numeste "uriasa harta trasata a Americiii". Prin satelit Statele Unite au fost trecute pe harta din spatiul extraterestru. Acei ce supravegheaza uriasa harta pot spune in ce stat locuiesti, in district in ce mila patrta (daca lucuiesti la o ferma )m pe care strada si in ce casa. Si functioneaza deja.

Cum stim aceasta ? Rebecca Brown ,medic crestina pe care satanistii au incrcat sa o distruga intr-un spital din California, a scris doua carti: " Sa eliberam Captivii", si
"Pregateste-te de razboi". Ea spune ca statul Iowa, unde locuieste ea si sotul ei, a fost ales ca prototip al natiunii. Recent, un fermier a venit la ea si a spus:" Va rog sa nu divulgati aceasta prea mult, dar recent, am fost sa-mi ridic dreptul de ajutor de la un birou federal (cultivatorii de porumb sunt ajutati de guvern pentru cultivarea porumbului). Directorul m-a informat ca datorez 27.000 de $ si eu am intrebat : De ce? El mi-a spus: Vino, si-am sa-ti arat pe ecran."El i-a pus pe ecran harta din satelit, si i-a aratat o portiune din spate unde fermierul taiase un copac, ca sa mai puna cateva randuri de porumb. El uitase cu totul despre aceasta. Si functionarul federal i-a spus: nu ne-ai anntat, dar harta din satelit a culeso. Inainte de a primi cecul de ajutor, trebuie sa ne platesti inapoi 27.000 de$.

Ai o VISA card? Uita-te pe spate. Este acolo o dunga metalica de o jumatate de inch pe doi inch. Pe aceasta banda metalica sunt cam 5 milioana de informatii despre tot ce-ai facut vreodata. Daca te indoiesti dute la banca ta. Acest lucru s-a stabilit in Oregon, si un priten al meu s-a dus la banca lui, si a amutit. Functionarul de banca i-a aratat pe ecran, toate tranzectiile financiare pe care le-a facut de cand era tanar. Inalta tehnologie este atat de avansata incat au acum un dosar pe aceea banda metalica cu tot ce-ai facut vreodata. Un om din Iowa, a intrebat pe bancherul despre aceasta. Si acesta i-a spus: Da, am sa-ti arat". Si astfel a aflat ca pana si tranzactii pe vremea cand era in liceu erau puse pe acea banda metalica.

Inaintam intr-o lume a lui George Orwll - nu 1984, ci 1994 ! El a fost 10 ani inainte de vreme. Ai cablu TV ? Folosind fibre optice, ei pot plasa 32.000 de conversatii simultan variind undele de lumina. Ce sunt fibrele optice ? Sunt mici " ochi de peste " care pot fi plasati pe o ata de marimea unui fir de par abia vizibil. Folosind fibre optice ( care sunt miniscule aparate foto puse in televizoarele pentru cablu ), o singura persoana la un computer poate urmarii 10.000 de aparate chiar daca TV - ul tau cu cablu este inchis. Televizorul tau te vede mai mult decat il vezi tu pe el.

Tocmai am primit informatii documentate ca scrutinele nationale se iau acum secret, urmarindu-te in casa ta, in fata televizorului tau cu familia ta. Totala supraveghere a fiecarui om pe pamant - dar scopul lor este dincolo de aceasta. Ceea ce am sa va spun acum este atat de fantastic, incat veti crede ca sunt tocmai bine la cap. Dar am sa citez, vorbele unor inalti conducatori, care confirma ceea ce va spun. Lideriiglobali au planuit ca fiecare aspect al vietii sa fie integrat in ceea ce numesc ei "o minune mondiala". Robert Muller, fost asistent general al Natiunilor Unite, a schitat o parte din aceasta in cartea lui " Noua Geneza ", si Vera Adler o puternica scriitoare new age de categoria grea, a schitat acelasi lucru in patru principii pentru venirea noului ordin mondial. Iata principiul al teri-lea si al patru-lea:

" Omul va face un corp mondial sa fie guvernat de 12 persoane intelepte ". Aceasta se potriveste cu cuvantul din Daniel si Apocalipsa. Zece coarne, zece de la picioare, zece regiuni globale ale pamantului care sa fie guvernate de 12 oameni intelepti. Zece coarne, zece imparatii sub un dictator mondial si un conducator al unei religii mondiale, si impreuna cele 12 persoane intelepte. Gasim in Apoc.13 si in Cap. 17:12-13. Colectiv, gandirea lumii va fi cunoscuta chiar prin acest titlu.:" O minete mondiala". Acest corp cunoscut ca un unic guvern mondial va actiona spre " binele omenirii intregi". Al 4-lea principiu spune:

"Mintea, gandirea mondiala va sintetiza toate aspectele vietii pe pamant :religie, arta si stiinta."

Palnul cere un controltotal al fiecarui aspect al vietii. Exact ce este scris in Apoc. 17:12,13.

" Cele zece coarne, pe care le-ai vazut, sunt zece imparati care n-au primit inca imparatia, ci vor primi puterea imparateasca timp de un ceas impreuna cu fiara.

Toti au acelasi gand, si dau fiarei puterea si stapanirea lor."

Lumea va deveni una sub dictatorul mondial pe care Biblia il numeste Anticrist. Generatia cea mai stralucita care a trait vreodata, cu stiinta ei de inalta tehnologie este inselata de sarpele cel vechi, Lucifer. Jose Aquyas a fost mintea de capetenie in spatele "zilei Terei", care a atras impreuna prin telecomunicatie, prin satelit, 2,5 milioane de oameni in 22 Aprilie 1990 (toti fiind indemanati sa mediteze la pacea lumii.

Actual, aceasta a fost una dintre cele mai mari deceptii impusa omenirii-un complot de a insela populatia lumii si a-i face sa accepte "New Age" ( era noua). El a spus: "Aceasta va aduce o gandire dlobala - o veriga pregatitoare in 1992, sau in 1993."

Ce vrea sa spuna aceasta? Vrea oare sa insemne aceasta declararea unui cristos Cosmic? Acum ei vorbesc despre o gandire mondiala unde intreaga lume devine una. Acesta este strigatul programelor TV acum - staul global. Mihail Gorbaciov cheama la o constiinta globala o schimbare rapida, subita in gandirea Ameririi care sa ne aduca pe toti impreuna la o unica constiinta globala.

Michael Jackson, un puternic New Age scriitor a scris cantecul " Noi suntem lumea". N-a fost doar un cantec, ci a fost filozofia religie "noua epoca" care incorporeaza hiunduismul:toti sunt una; tot este Dumnezeu; Dumnezeu este toate; Omul este propriul lui Dumnezeu; Aceasta este religia new age car einvalui azi planeta tragand ca un balaur milioane de oamenii in falcile lui ingrozitoare. Aceasta este religia lui anticrisc care va veni. Aceasi a lui Lucifer din Gradina Eden "veti fi ca Dumnezeu". Acest mit nu a murit. Omul este dumnezeu.

Inataturile dracesti ale viitoarei religii mondiale sunt o falsitate a crestinismului. Aceasta a fost vechea religie a Babilonului pe care satan a stabilit-o sub Nimrod primul dictator mondial acum 4.000 de ani. Si strigatul de atunci a fost ca lumea sa devina una in Genesa 11:6 citim :

Si Domnul a zis:"Iata, ei sunt un singur popor, si toti au aceasi limba si iaca de ce s-au apucat; Acum nimic nu i-ar impiedica sa faca tot ce si-au pus in gand."

Noul slogan este "fii tot ce pti fi ?". Stiti cine a formult acest slogan pe care acum il puteti auzi in fiecare zi a TV ? Acest slogan a fost enuntat de un inchinator al satanei pentru armata americana, pe nume Colonel Michael Aguino de unde stiu asta ? unul dintre cei mai apropiati rieteni ai mei, un general pensionar in armata americana la aviatie, alucrat cu acest om la Fort Lewus. Sub linia parului acestui colonel este tatual numarul 666. El este inchinator la satana si mare preot al templului satenei din Set i San Fancisco. El a aparut la "Geraldo Show" si a declarat ca actualmente el este capul acestui templu. Astefel este omul care a formulat sloganul " fii tot ce poti fi ? ".

Mai este inca o faza in planul elitei romane. Ei planuiesc un card final si apoi in cele din urma un microcip in mana sau in frunetea fiecaruia om de pe pamant. Impreuna cu acet microcip, va fi un edict dat de conducatorul mondial ca nici o persoana sa nu poata cumpara sau vinte fara semnul acela impreuna cu anjamentul de a se inchina lui Lucifer. Acestea sunt cuvinte uimitoare, dar ele se gasesct in cartea Apocalipsei. Acesta este planul exact al Ordilului. De unde stiu ? Conducatorul noii religii mondiale de la Natiunile Unite, David Spangler ( care conduce cetatenia planetara prin initiativa planetei) a spus:"nimeni nu va intra in noul ordin (New Age) decat daca se va aranja sa se inchine lui Lucifer".

Biblia numeste acest semn, semnul fiarei. Prin acest plan ordinul va avea supraveghere totala si control instantaneu asupra tuturor oamenilor acestei lumi. Un microcip cu emitator a fos planuit pentru fiecare mana dreapta sau frunte din cele 5 bilioane de locuitori ai pamantului. Aceasta este manevra lui satan de a falsifica pecetea lui Dumnezeu de pe fiecare credincios in Domul Isus Cristos.

NOII BANI COLORATI - CURAND   

de Dwight Kinman

In Apocalipsa 13:4 avem descrisa noua religie si ridicarea bisericii mondiale care este falsificarea biserici adevarate, curate Mireasa rascumparata de Domul Isus cu pretul sangelui jerfit. Falsa biserica mondiala si descrisa in Apoc.17 ca si "curva cea mare" se intinde acum pe tot pamantul ca un gigantic nor nuclear otravitor, si radiatia lui otraveste si inseala mintile a milioane de oameni.

Iata ce a spus presedintele Bush, in urma inturnirii congresului din ianuarie 1991 " Suntem de fata la un moment extraordinar in Golful Persic pe cat e de grava, ne ofera o rara oportunitate de a intra intr-o perioada istorica de cooperare care ne va scoate din aceste timpuri grele. Obiectivul nostru este un Nou Ordin Mondial.

Acesta este doar varful aisbergului. El continua:

Se poate ivi o noua era, mai libera de amenintare a teroarei, mai puternica in urmarirea dreptatii si mai sigura in cautarea pacii. O era, in care natiunile lumii din est si vest, din nord si sud, pot prospera si trai in armonie. O suta de generatii au cautat aceasta cale eluziva a pacii, in timp ce 1.000 de razboaie au trecut cu furie peste eforturile umane. Astazi un nou ordin mondial se zbate sa se nasca - o lume diferita de ceea pe care o cunoastem."

Acum va rog sa va uitati pe spatele bacnotei de 1$. Priviti piramida ochiul a toate - vazator si cuvintele in limba latina sub piramida. Aceste cuvinte sunt:" Novus ordo seclorum " si inseamna exact " Noul Ordin Mondial". Noul Ordin al veacurilor. Piramida are o insemnatate obscura tainica. Dupa cum spun fostii satanisti care au renuntat la satanism si stiu exact ce inseamna piramida, ochiul a toate vazatori deasupra ei, este ochiul lui Lucifer. Piramida reprezinta "iluminati" fondat de Adam Whitehopp in 1776. Piatra din varf reprezinta consiliul a 13 vrajitori astfel, ea reprezinta defapt vrajitorie. Deasupra piramidei sunt scrise cuvintele: "ANNUIT COEPTIS" care inseamna "intelegere cu ceea ce a inceput". Satan este in intelegerea cu ceea ce a inceput, un nou ordin mondial. De ce ? pentru ca v-a stapani prin liderul supren mondial anticrist.

Triunghiul este simbolul suprem al viitoarei religii New Age, satanistii in religiile idolatre ale Egiptului si Babilonului, triunghiul reprezenta trinitatea zeilor de capetenie (o batjocura la adresa Sfintei Trinitati a lui Dumnezeu). In enciclopedia New Age Barbara Walter arata ca in vremurile stravechi hindusii, si egiptenii adorau ( zeita mama ) a carui divinitate era prezentata printr-un triunghi. Numarul ei sfant era totdeauna 666.

Organizatia Lucius Tust (fantana de capetenie a religiei New Age) care are cartierul general in New York City, are ca simbol distinctiv, triunghiul cu falsa trinitate in el. Benjamin Creme, directorul nord american al religiei new age, face legatura intre simbolul triunghiului si viitoarul domnitor mondial pe care il numeste "cristosul". Si prin aceasta el numeste ceea ce noua stium ca anticrist. El ne spune ca acest cristos va fi cunoscul ca punctul din interiorul triunghiului.

Helena Lavatsky fondatoarea moderna a religiei new age, impreuna cu Alice Bailey a fost deasemenea in legatura cu societatea teosofica. Ea dezvalui ca indusii au gravat cuvantul "ohm" intr-un triunghi de aur. N-ati auzit de cuvatul acesta ? Este intonat de catre milioane de oameni pe pamant. "Ohm" este cuvantul cheie al religiei new age. Cand ei scandeaza " ohm", " ohm" ,nu fac decat sa falsifice cuvantul pe care Dumnezeu l-a adat in Exod cand a spus lui Moise "Eu sunt, Eu sunt, cel vesnic, Dumnezeul cerurilor, si nu este altul afara de mine." Acesta este cuvantul creatorului nostru dar, a devenit o minciuna a sarpelui in Eden cand a spus primilor nostri parinti: "Sunteti fiinte divine. Veti fi ca Dumnezeu." Este minciuna pe care o spune lui Shirley McLaine cand acesta isi ridica mainile in sus in fata a milioane de oameni (prin TV) si canta:"sunt dumnezeu". Acesta este intelesul cuvantului.

Globalistii cer un nou ordn economic international, ce se asterne in spatele acestor cuvinte ? Elita puterii grupul acela select de oamenii nespus de bogati si nebuni de putere, are o agenda in care se prevede inaugurarea unui sistem monetar nou de unde stiu asta ? Dumnezeu ne-a dat avertizari puternice impotriva furtunii. Primul om pe care al sa-l citez este Ron Paul, congresman din Texas care a ridicat un puternic comitet financiar in camera reprezentantilor. El spune:

"Daca ai control asupra banilor, de fapt ai control asupra oricarei tranzanctii din tara asta. Daca ai control asupra banilor, ai control asupra puterii."

Ordinul a planuit o uriasa prabusire a sistemului financiar. Pasii au fost alesii cu grija. Sunt indatorat lui Ron Paul si cercetatorilor lui, ca si lui Tex Marrs (fost profesor de aparare america in afaceri internationale, si de stiinta politica de la Universitatea din Texas) si George Hunt (profesor de contablitate timp de 19 ani in Universitatea din Colorado). Fiecare din acesti oameni, este credincios dedicat, cunoaste Cuvantul lui Dumezeu si prfetiile Bibliei. Ei au desfarut planul profetic - pasii care vor duce la control total in Noul Ordin Mondial.

Mihail Gorbaciov in 1988 a cerut un nou ordin economic. In acea luna (accidental ? ma-ndoiesc !), presedintele Reagann de asemenea a chemat un nou ordin mondial. Acesta este scopul prioritar al Ordinului, si sunt deja destul de avansati in masiva destructurare a sistemului financiar al lumii. Lorzii banilor au ales Australia si Noua Zeelanda ca loc de experiment si prototip al societatii viitoare lipsita de bani. Dar cand poporul Domnului este in pericolul, Domul intotdeauna ridica strajeri pe zid, ca sai atentioneze pe cei ce sunt ai Lui. El a ridicat un pastor pe nume Barry Smith, lucrator al evangheliei in Australia si Noua Zeelanda. El a descoperit ca Ordinul a facut Australia si Noua Zeelanda prototipul planului lor, si a urmarit atent si s-a document timp de 27 de ani. Acum el crede, ca aceste doua tari sunt numai la cateva luni de pasul final di plan - semnul de pe mana sau de pe frunte. Acum el atentioneaza America:

"Statele Unite si Canada, si lumea intreaga sunt pe marginea celei mai mari crize economice, pe care a cunoscut-o lumea vreodata. Curand toata monetaria va fi schimbata si vor fi emisi bani noi. Curand dupa aceasta, toti banii vor fi devalorizati complet si la dispozitie prin implantarea chirurgicala a unui microcip de computer in mana sau fruntea fiecarui om de pe pamant."

Prin incercari in "raportul global 2000", el crede ca acesl semn sau numar (si fiecare numar va fi activat de catre codul numeric 666) va fi inplantat oamenilor din Europa in cursul anului 1992, si apoi se va muta spre Statele Unite si Canada. Dar noi avem acest lucru scris de mult in Apocalipsa 13:16-18.

Aceasta inseamna ca autoritatea centrala care va onduve guvernul unic mondial va putea supraveghea pe fiecare locuitor de pe planeta. Sunt patru faze prin care se ajunge la inplinirea acestui plan, si-am sa va explic acum doua dintre ele:

"Clubul Romei", a carui suta de membri cuprinde pe unii din cei mai bogati si puternici oameni din lume impreuna cu comisia trilaterala, au impartit deja lumea in zece regiuni. Primele trei pe care le-am mai mentionat inainte sunt centrul puterii noului sitem. Astfel, cele trei banci vor fi prima gruparea regiunii:

Regiunea 1: USA, Canada (si probabil Mexic)

Regiunea 2: Europa de Vest

Regiunea 3: Japonia

"Cu timpul Europa va fi centrul major al puterii"

Regiunea 4: Australia si Noua Zeelanda.

Regiunea 5: Europa de Est.

Regiunea 6: America Latina.

Regiunea 7: Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Regiunea 8: Restul Africii

Regiunea 9: Asia de Sud si Sud-Est

Regiunea10: Asia Centrala.

Carol Quigley, membru al consiliului pentru relatii straine si profesor la George town University, recent a revelat ca banca mondiala a Europei va fi gata in cursul anului 1992. Amintiti-va ca fuziunea celor zece natiuni ale Europei, va fi programata pe data de 31 decembie 1992. In "raportul monetariei mondiale viitoare" se arata prioritatea unirii tuturor bancilor intr-o banca centrala, un ordin economic, international nou si glorios, o banca mondiala suprema. S-a planuit cu grija o criza finaciar mondiala, haos si confuzie, din care popoarele lumii vor striga dupa un conducator mondial care sa-i scoata din impasul economic. La acest moment precis, cele zece regiuni mentionate vor intra in Noul Ordin Mondial. Totul este gata sa se intample. Bancherii internationali au deja bancile lor mondiale pe care ei le numesc "banca mondiala de conservare", ori asa cum a numit-o Edmond D. Rothschild, "banca marna carta a lumii".

Domul George Hunt (care a fost mentionat mai inainte) ne spune o poveste uimitoare a cautarii lui dupa Dumenezeu, in timpul careia s-a alaturat Ashram - ilor din India, acei ce urmeaza religia hindu new age din aria statului Colorado. El a devenit adanc inplicat in aceasta religie dar sufletul liu a ramas gol si in cautare.

Intr-o zi, el s-a rugat strigand catre Dumnezeul cerului:

" Of, Doamne, daca hinduismul este calea, arata-mi te rog. Daca Zen Buddihism este calea, arata-mi te rog. Daca Isus Cristos este calea arata-mi ca acesta este Adevarul !"

Dumnezeul cel viu si adevarat, totdeauna va raspude la un astfel de strigat al inimii. Mai departe s-a intamplat ca si in Faptele Apostolilor o sfanta a lui Dumnezeu, l-a vazut intr-o vedenie in celalalt capat al orasului Boulder, si Dumnezeu i-a arata ca va intalni pe acest om, si cand il va intalni, va trebui sai spuna cum Domnul Isus si-a dat viata si sangele pe crucea de la Calvar, ca plata deplina pentru pacatele lui. Cum Isus a inviat din morti, si cum prin pocainta si credinta el ar putea sa-l invite pe Domnul Isus in viata lui si va sti ca a gasit pace cu Dumnezeu si ca numele lui va fi scris in Cartea Vietii Mielului.

Peste trei zile, ea l-a intalnit pe George Hunt adeptul lui new age, care-l cauta pe Dumezeu. Ea i-a spus ce i-a revelat Domnul Isus ca Salvator Peronal.

Dar curand dupa aceasta, fiul sau a fost ucis in Noua Zeelanda si Domunl Hunt a devenit foarte intresant in problema mediului inconjurator. Intr-o zi, in 1987, el a vazut in ziarele din Colorado ca al 4 -lea Congres mondial al pustietatii va fi tinut in Estes Park Colorado. Dar preul biletelor de intratre, era dincolo de buzunarul lui. Este o minune cu l-a condus Duhul Sfant. Intr-o zi, l-a sunat un prieten de afacerii care spre uimirea lui i-a spus: "George, am fost ales una dintre gazdele congresului al 4-lea al pustietatii dar sunt foarte bolnav de gripa. Te-as ruga sa-mi iei locul." Si astfel, George Hunt - fost devotat al religiei New Age si acum copilas in credinta, a fost sa fie printre personal ca si co - gazda a congresului. El s-a gasit stand la masa cu bancherii lumii, la o intalnire care aduna varfurile nivellelor financiare mondiale. Aceasta a avut loc in septembrie 1987 in Estes Park Colorado. George, ne spune ca i s-a dat un card special cu ianlta prioritate si acces la camera presei, in orice timp la elita adunata. "Emisarii lumii divine", erau co-gazde impreuna cu el. Acesti emisari continuau sa vorbeasca despre Isus, dar un Isus diferit de acela pe care il cunoastem noi. Nu este acel Isus din Biblie. Pavel, prin Duhul Sfant le spune ca vor fi altii care se vor proclama Cristosi in Isus. Ei sunt foarte sireti. Ei vorbesc despre o lumina Luciferica si acesta este un Isus fals.

Petrecerea de inceput a fost in centrul orasului Denver, dat de catre primarul orasului. David Rockefeller de la banca Chase Manhattan, era acolo. Imperiul lui este aproape prea fantastic pentru a putea fi descris el prezideaza cel mai puternic brat conducator la formarea unui guvern unic mondial - consiliul pentru relatii straine. El a fondat comisia trilaterala. Asociat cu el, este "Clubul Romei" si puternicul brat al lui "Bilderburghers" din Europa. Ati reprezentanti au reprezentat banca mondiala si Natiunile Unite.

Secretarul tezaurului Statelor Unite, James Baker, afost acolo si a avut cuvantarea de baza. A fost acolo si prim-ministrul Norvegiei, si a fost ales sa-si prezinte tote planurile pentru ceea ce numesc ei o cauza comuna. Tocmai aceste planuri au fost prezentate o luna mai tarziu Natiunilor Unite, unde au fost aprobate si acceptate de catre corpul mondial. Ati reprezentanti au fost: William Ruckleshouse, director al agentiei pentu protectia mediului inconjurator si Edmond de Rothschild care stabileste standardul aurului in lume. 52 de natiuni ale lumii au fost reprezentate. Acest congres nu a fost raportat publicitatii pentru ca marele corporatii bancare nu au vrut ca voi sa stiti ce eveniment a avut loc. Ei au schitat planul pentru "World Conservation Bank" (Banca Conservatoare a Lumii), o banca federala de rezerve a lumii David Rockefeller a spus despre ea: "super-super banca mondiala va fi salvarea financiara a lumii."

Planul pe care l-au dezbatut este de a da pamanturile pusti in schimbul datoriilor. Prin aceasta ei vor spsune tarilor datoare (ca si Brazilia unde planul acesta a fost dus la indeplinire), "noi va iertam datoria de 6 biloane de $(miliarde), dar voi ne dati pamanturile voaste pustii" (in unele cazuri si drepturile voaste la minereuri). Si aceasta frauda este pentru a inchide pentru totdeauna o treime din suprafata pamantului prin puterea elitei bancherilor internationali. De fapt aceasta este una dintre cele mai mari farse ale tuturor timpurilor. Dupa cum am spus mai inainte, ei planuiesc sa prabuseasca sistemul monetar mondial. Acesta este planul lor. In viitoarea criza fermierul din Iowa va da faliment, afaceristul de scara mica din Oregon va oscila puternic, banca de imprumuturi " S + L" din Texas va fi in pericol. Bancherii vor spune: "Aceasta super - super banca mondiala este deja stabilita am anticipat aceasta. Are un capital nelimitat - trilioane de $. Va oferim tot ce aveti nevoie, cu dobanda de 3%, fara plata pe primii 5 ani". Ce se va intampla atunci ? Natiunile, afacerile mari si mici, companiile de imprumuturi, toate vor imprumuta de acolo. La un anumit timp hotarat, bancherii internationali vor cere inapoi banii imprumutati si cand aceasta cerinta nu va putea fi satisfacuta, cursa se va inchide deodata, si marea banca mondiala va avea in mana toata bogatia lumii.

Din cauza ca a dezvaluit aceste informatii George Hunt este in primejdie. A fost atentate la viata lui. Este urmarit de multe ori. El vorbea la o statie de Radio din Texas cand manegerul a primit un telefon in care o voce ii spunea: "Nu mai pune pe omul acesta sa vorbeasca la radio, ori iti va fi greu." Managerul statiei de Radio l-a pus din nou pe George Hunt a doua saptamana. A treia saptamana statia a fost cumparata cu banii lui Rockefeller si transmitea muzica Mexicana hard-rock.

Am sa va redeau chiar cuvintele lui Edmond Rothschild in timp ce pornea toata aceasta aparatura. Amintiti-va ca acest om are in mana tot petrolul rasaritea si imperiul sau financiar este aproape de neimaginat. Iata o varianta restransa a ceea ce a spus:"Recunoscand necesitatea de a proteja ecologia noastra si mostenirea mediului inconjurator in conceptul acestui congres, pentru prezervarea vietii salbatice si a naturii, noi cerem primului ministru al Norvegiei sa fie promotorul acestei banci internationale a conservarii".

Congresul acesta a pus in miscare un sistem economic unic, Natiunile Unite finnd congres legislativ, Banca Regala a Canadei fiind bancherul(rezerva federala a lumii), dictatorul lumii fiind "butucul, elita Londrei Michael Sweetman a fost ales ca director al bancii mondiale. Din insemnarile lui George Hunt la congres:

"Banca mondiala de conservare va fi reprezentata ca ajutor pentru "mama terra" (planeta pamant).(V-a suna familiar ?Guya-mama terra). Adeptii new age cred si multi dintre capetele celor ce se ocupa cu mediul inconjurator de asemenea cred ca pamantul este o entitate vie respirand ca orice vietate. Aceasta este stravechea religie a babilonului. Ei o introduc ajutand pe "mama terra". Religia new age este implicata ai posibilitatea sa alegi: ori sa ajungi dependent de banca mondiala atunci cand depresiuna va veni, pentru a putea supravietui ori sa te increzi in Domnul Isus Cristos sa-ti poarte El de grija. Va fi decizia pe care va trebui s-o iei si aceasta va fi dilema spirituala in care toi vor fi pusi. Tex Marrs de la Universitatea din Texas un cercetataor de talie inalta si demn de incredere a pus aceasta intr-o fraza din cartea sa "Mileniul":"Lorzii banilor au decis ca visul lor de a conduce lumea poate fi realizat numai printr-un cataclism de criza finaciara. Aceasta criza va fi catalizatorul care va matura natiunile lumii intr-un guvern unic mondial-societatea fara bani, ori ceea ce numesc ei "Noul Ordin Economic Mondial".

Am sa va citez pe John Zajac un expert financiar de cinste. El spune:"sistemul financiar al lumii libere este pe marginea unor prapastii majore. Aproape ca s-a prabusit in 1983. Guvernul USA a fost gata sa tipareasca noii bani in caz ca va trebui in ace timp. Dar noii bani colorati sunt deja tipariti. Sunt gata pentru o schimbare peste noapte cand banii nostri prezenti sa fie schimbati cu bani noi. Stim aceasta pentru ca domnul a ridicat o puternica voce crestina: Ron Paul. El a fost medic si apoi a fost ales in gongres pentru statul Texan si prezideaza unul dintre cele mai puternice comitete financiare. Ron Paul spunea: "Astazi avem bani in care mod esntial nu au nici o valoare. O sursa de la rezerva federala mi-a spus: vor fi bani noi de hartie, bani noi colorati. Vor fi de culoare diferita aceasta este in studiu de sase ani."

Ron Paul crede ca acele anumite forte distrug intentionat banii nostri. El spune: "Eu cred ca o schimbare este cu siguranta un atac asupra libertatilor noastre personale". Paul reveleaza ca a auzit rumori ca noii bani ar fi fost deja tipariti si sunt gata dar nu au putut dovedi aceasta. Asa ca int-o zi folosidu-se de puterea ce o avea ca si congresman, i-a chemat intr-o zi pe functionarii de la conducerea "Rezerva federala" sub juramnat. Ei au marturisit ca banii sunt tipariti si asteapta intr-o banca din Texas sa fie distribuiti. Aparent, se va intampla ca guvernul USA va stabili o zi cand va rechema banii care sunt in folosinta. Unul din functionari a destainuit D-lui Paul ca va fi un schimb foarte subit si rapid. Probabil ca va fi anuntat prin reteaua de televiziune. Toate hartiile verzi vor fi complet fara valoare si nu se vor mai putea cumpara cu ei bunuri sau servicii. Se va cere fiecarui cetatean sa meraga la cea mai apropiata banca sau agentie guvernamentala din aria lui si sa-si schimbe banii cu bani noi, care vor fi colorati probabil in roz sau albastru. Cat suntem de aproape? Reteaua de stiri prin cablu, emisiunea lui Ted Turner, urmarita in toata lumea, reveleaza acum acesti bani rozi si albastru. Ni se prezinta deja noii bani, ca sa ne obisnuim cu ideea.

Banii noi au fost deja tipariti si emisi in alte tari. Am bani din Japonia. Liderii oculti ai acestei natiuni sunt vazuti pe acesti bani de asemenea am bani din Australia. In coltul din stanga banii celor mai mute natiuniu au un patrat alb. Intr-o zi acest patrat va fi folosit spre a declara acesti bani ca bani internationali, globali. Stiu aceasta pentru ca ei insusi au declarat-o. Ar fi posibil ca intr-o zi acel careu sa fie folosit pentru portretul dictatorului mondial, despre care Biblia vorbeste ca este anticrist. Nu stim aceasta, dar timpul ne va revela acest lucru.

Am primit niste bani din Tailanda. Sunt albi cu bej si maron. In centrul acestor bani noi, este o linie magnetica pentru urmarirea in computer, la fel ca si firele magnetice di unii bani Japonezi. Linia magnetica de pe bani poate fi urmarita oriunde pe pamant prin supravegherea computerului din satelit. Poate spune orice tranzactie, poate arata cu exactitate unde te afli. Este fantastic, dar aceasta ceea ce au randuit ei.

Am in mana mea bani Australieni. Daca ti citit cartea lui Barry Smith "Avertizare si a doua avertizare", va veti aminti ca planul se desfasoara cu grija si este gata de a pune "semnul" pe mana dreapta sau pe fruntea fiecaruia in Australia. El are articole din ziar cu date documentate. Cam cu doi ani inainte el a aratat ca se va incepe sa se puna semnul pe mana sau pe frunte, vor fii mii si bani mii. Acesti bani tocmai mi-au cazut in mana cu cateva saptamani in urma. Pe fata este aratat un aborigen si sunt mii de puncte magnetice. Aceste puncte la fel ca si linia magnetica de pe banii Tailandezi pot arata exact unde te afli prin urmarirea satelitica. Pot spune cu exactitate cati bani ai asupra ta si ce tranzactie se face prin acei bani. Ofera totala supravegere a omenirii, pentru ca atunci can ai control asupra banilor, ai control asupra oamenilor si asupra miscarilor lor. Aceasta s-a implinit deja in Australia. In partea dreapta bagnotei se afla o holograma si ea inseamna ca banii nu se pot falsifica niciodata. Daca ti acesti bani in mana si privesti la holograma vezi imaginea unui om. Teixmarrs a intrebat."este aceasta holograma intr-o buna zi pentru cel pe care Biblia il numeste anticrist? Prin acesti bani un singur om poate avea supraveghere asupra tuturor popoarelor lumii. Se va putea oare aceasta intampla si in Statele Unite."

In 22 ianuarie 1991, Mihail Gorbaciov, dictatorul sovietic a facut aceasta miscare in Uniunea Sovietica. S-a facut o cerere din partea autoritatilor, peste noapte, ca toti banii sovietici sa fie predati. EL a emis un decret prin care a luat toti banii poporului rus. In "Martea neagra" el a anuntat ca oamenii au la dispozitie numai trei zile sa-si schimbe bancotele de 50 si 100 de ruble. Rusii nu au avut incredere in guvernul lor si nici in bancile lor astfel ca mii daca nu miliane di ei si-au ascuns banii in saltele. Gorbaciov, omul pe care liberarii si adeptii new age il numesc dragul lor, pe care il iubesc, am mai spus acestui popor captiv ca ei pot schimba doar 1.000 de ruble de persoana (cam 50 $). Economii de o viata au fost luate peste noapt. Documentatia pentru aceasta vine din "New York Times". Un corespondent de la acest ziar a vazut un om stand la rand intr-o coloana langa o banca. El tinea in sus un teanc urias de sute de ruble si striga:Acestea sunt gunoi, nu le poti schimba". Corespondentul raporta ca un numar de cetateni rusi suparati au inceput sa sparga usile si geamurile bancii, pentru ca li se furase in acest fel banii. Dar curand KGB-ul, a fosist sa puna capat tulburarilor.

Acestia sunt primi doi pasi ai Ordinului. Mai sunt doi pasi finali in planul lor. Ei au perfectionat deja harta gradata a planetei folosita de satelit pentru a arata exact locul in care te gasesti. Pasul urmator este un card de plastic avand in plus trei grupe de cate sase cifre si chiar in centru va fi numarul obscur, ascus care nu va fi vizibil ochiului. Dar acest numar ascuns in cod va fi acelasi cu numarul viitorului conducator, diavolul 666 in persoana. Valoarea numerica a numelui lui va fi 666 dupa cum arata Apocalipsa 13:18. Acesta este numale satanic al stravechiului Babilon. Prime trei cifre ale numarului fiecaruia care va primi semnul fiarei va fi 666.

Este o cale de scapare? DA. Biblia ne arata ca este o cale pentru tine si care prin sangele Domnului Isus cu care a platit mantuirea ta si a mea. Toti care vin la Credinta se pocaiesc de pacatul lor si il primesc pe Domnul Isus ca Mantuitorul lor, au un loc de siguranta si scapare sigura. Stii astazi daca numele este scris in Cartea Vietii Mielului? Apoc.13:8.

SOCIETATEA FARA BANI 666,SI SEMNALUL FIAREI

de Dwight Kinman

Exista un sistem economic international nou, un plan al elitei globale, sa dea fiecarui om pe pamant un numar format din 18 cifre si sa-l lege la gigantiucul computer al Europei care acual este numit "Fiara din Belgia". Cititi din nou Apocalipsa 13:16-18

Comunitatea de natiuni europene (imperiul roman reanviat) va uni 340.000.000.de oameni pana la 31 decembrie 1992 in statele unite ale Europei. Omul pe care Biblia il si numeste "Fiara"sau"anticrist" care va aparea ca lider al acestor natiuni, va avea un numar, si acest numar va fi 666. Prin acest numar el va controla vanzarea si cumpararea tuturor oamenilor planetei. Cat de aproape suntem de acest om si acest numar? Un bancher din Medford, Oregon mi-a scris o scrisoare in care spunea:"Toate credit cardurile se vor fuziuna intr-un singur card. Acest card va fi VISA si primele trei cifre care vor activa acest card final vor fi 666. Sunt infricosat".

El nu este credincios si de aceea ii este frica. El nu-L cunoaste pe Isus Cristos si agenda agenda care se gaseste in Cuvantul lui Dumnezeu. VA dati seama ca VISA este un cuvat format din cele trei limbi stavechi ale lumii si ca valoare numerica este 666? Aceasta a fost verificata de catre South West Church si de alti cercetatori.

VI sunt litere romane pentru numarul 6. In limba straveche babiloniana A era 6 iar S este echivalentul literei grecesti a carei valoare numericaeste 6. Asa ca VISA este 666. Este oare aceasta un accident ? Nu, ci este planuit

In Tacoma, Washington, un credincios s-a ridicat in fata audientei careia ii vorbeam si a spus:"Lucrez la o bransa a bancii First Interstate in Tacoma. In prezent lucram la un sistem nou de a pune codul 666 in fata fiecarui numar de cont al fiecarui client al bancii."

Larry Gosshoen este unul dintre oamenii de stiinta de varf in computere. Recent el a relevat ca daca ai un card de debit si il pui in orice masina bancara automata din lume, te va lega imediat la super-computerul Europei si un numar-cod de 3 cifre va activa masina. Numarul-cod este 666. Coincidenta ?

Banca First Interstate a emis un nou card auriu in Oregon. Este debit card. Am mers la o banca locala si am vorbit cu unul din expertii de acolo. El mi-a zis ca checking-ul va fi scos din uz, pentru ca nu va mai fi nevoie de bani sau de cecuri. In mod instantaneu transfera (pe cale electronica) fonduri din banca ta in banca magazinului unde faci cumparaturi. Este un card frumos, auriu si albastru. In coltul din dreapta sus este emblema pasarii phoenix stalucind in holograma. Pe card este scris cu litere mari VISA.

Aceasta mi-a amintit de articolul pe care l-am citit in revista britanica "Economistul", infatisand pasarea phoenix ridicandu-se din cenusa banilor lumii.

Tex Marrs de la Universitatea din Texas, ne spune ca legenda pasarii phoenix merge inapoi in Egiptul antic. Phoenixul reprezenta zeul fenician, Pfoenix. Si egiptenii si fenicienii spuneau ca paserea phoenix reprezinta zeul lor care s-a inaltat la cer ca lucifer. Seamana cu Lucifer din Isaia 14. Apoi Tex marris citeaza pe barbara Walker din "Enciclopedie feminina a miturilor si secretelor".

"Zeul reprezentat prin phoenix era sfantul rege ars si renascut. Cand un faraon murea si era ars, se presupunea ca sufletul lui eliberat di Flacari, in timp ce se inalta, lua forma de pasare-pasarea phoenix. Pentru egipteni pasarea era soimul horus, asociat indeaproape cu phoenix. Soimul horus este de asemenea pe ochiul a toate vazator a piramidei in istoria egipteana, si acest lucru este si pe bancnota noastra de un dolar.

Astfel, pasarea phoenix, Lucifer fiul diminetii, a fost ales ca si emblema. Sa fie o coincidenta? Nu. Este un plan bine stabilit.Deasupra inteligentei oamenilor, dumnezeul lumii acesteia ( Satan ), orchestreaza in spatele scenei scopul noilor bani, si pe acesti bani noi va fi insasi emblema lui Lucifer.

Dr Eldyman sef analist al comunitatii europene: Super computerul Europei este gata sa inceapa desemnarea unui numar de 18 cifre ,fiecarui om din intreaga lume.Patrick Fisher,unul dintre oamenii de stiinta eminenti in computere face parte din personalul Universitatii McGill din Montreal.El este un umil credinciosin in Domnul ISUS si cunoaste profetiile Bibliei .El dezvaluie ca:Fiecare cetatean din lume este in uriasul computer al Europei.Masinaria este gata sa inceapa desemnarea a cate unui numar de 18 cifre pentru fiecare om din lume.Vom mai vedea inca un pas intre momentul prezent si viitorul dictator mondial care va controla economia intregii planete.

Larry Plooard,cu castigatul lui merit de doctoratin medicina, este conducatorul unui grup de directori de televiziune si producatori de la Hollywood.Este un evidentiat conducator crestin in sudul Californiei,il cunoaste si il iubeste pe ISUS Hristos ca domn si mantuitor personal.El spune:Prietenul meu care este menager la Bank of America ,imi spune ca toti sefii de la birou de la aceasta banca au fost pusi in garda in cazul unei socetati fara bani lichizi,in care toate tranzactiile financiare vor fi transferate pe cale electronica prin computer.Sedunta lor de instiintare a acestor lucruri a inclus si referinta la uriasul computer din BELGIA care va aduna laolalta toate finantele lumii, si care este cunoscut drepr 'fiara".

Vreau sa impartasesc cu voi informatii primite de la Larry Gosshorn, omul care a atins varful stiintei in computere si inginerie robotica.Firma lui este "Robotics International".Acest om este un geniu si coopereaza cu programul mondial "Swift' (SOCIETY for Worldwide Interbanking Financial Telecumonication) pentru conectarea la computerul Europei a departamentului politiei si al sistemului financiar. El spune:

"Ca baietandru am alunecat intr-o grava rebeliune. Am vazut filmul "Diavolul si Daniel Webster" in care acest om isi daduse sufletul satanei in schimbul bogatiei si puterii lumii. Am decis ca voi face exact la fel. Am facut un contract cu satan sa-i dau sufletul meu in schimbul bogatiei si puterii acestei lumii, satan mi-a deschis atatea usi, dar aceste usi m-au dus la a da tot mai mult din sufletul meu lui satan, in schimbul bogatiei si puterii lumiii acesteia. In adolescenta a umblat cu familia numarul 2 in ierarhia mafiei. Pe la varsta de 30 de anii am implinit toate obiectivele pe cale mi le propusesem. Presedintele lui "Bank of America" era in grupul meu de colaburatori la "Robotix International".Mergeam la petrecere cu cei mai bogati si influetabili oameni din lume in acea vreme am aflat ca mama mea a devenit crestina si ca se roaga pentru mine. Intr-o seara am vazut filmul "Doua mii una", care prezenta infinitatea stelelor. M-am dus acasa, in curtea din fata si acolo am simtit puterea duhului sfant a lui Dumnezeu. Dumneaeu mi-a aratat culmile puterii mi-a zis:"Ce-ai face daca ai cuceri cel mai inalt varf al puterii pe pamant ?" M-am gandit ca tot ce mi-ar ramane de facut in viata ar fi sa trec in nemurire. Dintr-o data am simtit ca si cum cineva ar fi tras de sub mine castelul meu de cuburi. Si totul s-a faramitat. Apoi, dintr-o data, ziata a inceput sa se sparga sa se zdrobeasca si sa se faramiteze in jurul meu totul trecea prin fata ochilor mei. Am avut acest lucru pe care eu l-am numit "pristanul meu" sau "groapa mea de murdarii" sau "cloaca mea"si alte activitati demonice ale puterii erau acolo inauntru. Am tinut totdeauna capacul bine inchis deasupra nu puteam sa las. Am dat atat de mult din sufletul meu in schimbul acestei puteri. In seara aceea, capacul a sarit deoparte si a trebuit sa ma uit inauntru si vad toate lucrarile celui rau. Am strigat catre Dumnezeu "Slveaza-ma" si mi-am deschis inima. In urmatoarele douazeci de secunde am simtit ca mai degraba as dori sa mor de o grenada de mana decat sa fac ceea ce eram gata sa fac. Ar fi fost mult mai usor, pentru ca inima mea era atat de impietrita atat de condusa de satan dupa alte vro duazeci de secunde un fulger m-a lovit in drept in mijlocul inimii ce era ca un pepene. Inima mea s-a deschis ca un copac lovit de traznet. Am stiut ca am fost nascut din nou. Era un nou "P.O." un mestesug tehnic la computere "ce incepea in viata mea si care stiam ca va fi pentru eternitate. Am simtit toata greutatea "gropii de murdarii," cum se ridica dupa mine si-am simtit dragostea lui Dumnezeu in inima mea cum n-am simtit niciodata in viata mea. Domnul m-a condus in urmatoarele lumii, si ma invata si imi raspunde la orice intrebare ce o aveam. Apoi m-a condus la o biserica unde pastorul avea dragostea lui Isus in inima lui si dupa trei luni am fost botezat. In 1973 am primit un contract pentru organizatia bancara mondiala, care prevedea instalarea super-computerului european numit "Swift". Am inceput construirea acestui sistem in colaborare cu firma "Burrough". Intr-o zi, doi credinciosi au venit la biroul meu si mi-au spus: Nu stii ce faci? Nu stii ca participi la construirea sistemului care va fi cunoscut ca semnul fiarei? Ai de gand sa instalezi sistemul lui Satan ed a controla fiecare om de pe pamant numarul 666 si semnul fiarei?" Eu am raspuns ca nu am stiut ca fac acest lucru. Ei au plecat si eu am coborat in fabrica mea unde construiam aceste sisteme de computere. Umbland in coace si in colo am inceput sa ma rog si am zis:"doamne daca acest lucru nu ets ebun Tu trebuie a-mi spui. Nu vreu sa fac lucrul lui Satan". Domnul mi-a vorbit intr-un ton rasunator si iata ce mi-a spus in adancul inimii mele:"Acestea sunt profetiile Mele in Biblie si Eu pot sa le duc la indeplinire. Satan nu vrea ca ele sa se implineasca pentru ca el stie ca atunci cand aceste profetii se vor implinii, vremea lui este gata. Daca nu vei face tu aceste lucruri, pietrele le vor face, ca sa se implineasca profetiile Mele". Am spus atunci Domului ca nu inteleg ce-i cu semnul fiarei, si domnul mi-a vorbit din nou si mi-a zis:"Cartea Apocalipsei este o carte de stiinta. Ioan nici n-a inteles si nici n-a avut cuvinte ca sa descrie ce se va intampla in zilele din urma. Se poate intelege numai prin cunoasterea computerizarii moderne si a tehnicii stintifice. Am sa-ti descopar aceste lucruri daca ma vei cauta". Apoi Domnul mi-a vorbit din Apocalipsa 13 unde se spune despre acest semn al fiarei care de fapt este sistemul electronic de transfer al fonduri lor.

In 1977 am fost sa inauguram sistemul impreuna cu regele si printul belgiei si demnitari din toata lumea. Am invitat pe Chuck Smith din marea biserica din Costa Mesa, California, sa vina cu aparate foto, si voiam sa fotografiem intregul sistem din Luxemburg numit "fiara". Autoritatile nu au permis aceasta, dar Domnul a aranjat lucrurile ca totusi sa fie posibil. Stii cum? Intr-o zi toti s-au imbatat si noi din nou le-am facut cererea aceasta. Ne-au invitat in inima computerului Europei numit "fiara belgiei", trei nivele sub pamant, iar Chuck Smith a putut fotografia intrgul sistem de computere.

Apoi Domnul m-a luat din lumea aceea, noua lume ainteligentei artificiale, supergraficii si a roboticii.

"Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie si traia. I s-a dat putere sa dea putere icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti ce nu se vor inchina icoanei fiarei." Apoc.13:14-15

Duhul Sfant foloseste cuvantul grecesc "icoana" de patru ori in aceste doua versete. Cuvantul grecesc este "cicon", iar "icon" este cuvantul modern in limbaj de computere pentru imaginea generata de computer a unei persoane. Aceste " icons" sunt bine cunoscute in computerile "apple" si "macintosh". Aceasta imagine pe care o va fauri in zilele din urma si careia i se va da viata, va avea acel fel de viata caracterizat prin cuvantul grecesc "neuma". Acesta este cel mai ciudat cuvant folosit pentru viata in tot Noul Testament. Nu este viata eterna si nemuritoare ci este ceea ce se pare ca e viata, ceva asemanator cu stafia. Viata vesnica apartine lui Dumnezeu, dar aceasta forma de viala naluca sau atafie - se poate asemana cu viata artificiala. Larry Gosshorn contiunua:

"In noile programe "istete" veti avea imagini tridimensionale imaginea va veni din lumea "icon" a graficii computerizate. Ce inseamna aceasta? Ei pot aduce o imagine prin aparatul tau TV folosind grafice si holograme si sa plaseze o persoana in marime naturala in fata televizorului prin indoirea razelor de lumina. N-ai putea spune decat ca acea persoana este vie, doar daca vei pune mana in raza de lumina vei vedea care estre adevarul. " Un chip al fiarei" se va parea ca traieste cu o viata artificiala va avea o forma de viata-stafie tehnologia poate prinde viata.

In Daniel 12 Biblia spune ca in zilele din urma cunostinta va creste. Noi avem acum o inginerie bazata pe cunostinta. Aceste sisteme se vor baza pe cunostinte aceasta inseamna ca poti vorbi acestei cunostinte si-i poti pune intrebari. Expertii stocheaza cunostinta si in curand vei putea cumpara cunostinta in aceasta decada si va fi un produs ca oricare altul. Acum cunostinta se dubleaza la fiecare trei ani. A trebuit 2.000 de ani sa se dubleze o data 20 de ani sa se dubleze de doua ori, 10 ani sa se dubleze de 3 ori. Acum cunostinata lumii se dubleaza tot la 3 ani. Nu este vro cale prin care omenirea sa poata tine pasul cu o astfel de crestere a cunostintei. Asa ca se contruiesc sisteme de cunostinta. Vei putea cumpara acest produs pentru computerul tau de acasa si mai tarziu acest sistem de imagini va putea fi conectat astfel ca sa poti vorbi cu aceasta cunostinta. De aemeni vei putea lua legatura cu ea.

In Iacov 5 ni se spune ca sunt doua feluri de cunostinta, de intelepciune, intelepciunea care vine de sus si aceasta este intelepciunea lui Dumnezeu, si intelepciunea care vine de jos, aceasta fiind intelepciunea demonica. Lumea v-a cumpara intelepciune draceasca si va interactiona cu ea in aceasta lume e inalta tehnologie. Larry Gosshorn continua: " In luna Ianuarie a aparut un articol in "Wall Street Journal". In el se spune despre primul produs de pe piata si care se numeste "realitate artificiala". Itipui manusi si ochelari si te interferezi cu acest sistem, devii o parte din acest sistem. Imothi O' Leary spunea ca aceasta te ridica la inaltimii la care nici un drog nu te poate ridica exista si un sistem porno din care pofta emana atat de tare incat oamenii pot intra in actiune cu aceste imagini in activitati de pofta a trupului."

Pavel spune ca cei ce se inchina la idoli se inchina lui satan. In Apocalipsa Domnul dezvaluie ce vor face barbatii si femeile din ultimele zile si putem intelege mai bine ca niciodata.

"Ceilalti oameni care n-au fost ucisi de aceste urgii, nu s-au pocait de faptele mainilor lor, ca sa nu se inchine dracilor si idolilor de aur, de argint, de arama din piatra si de lemn, care nu pot nici sa vada, nici sa auda, nici sa umble. Si nu s-au pocait de uciderile lor, nici de vrajitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtisagurile lor."    Apoc.9:20-21.

Cuvantul grecesc pentru vrajitorii este "pnarmakeia" de unde noi am luat cuvantul farmacia pentru uzul de medicamente. Acum stim ca prin folosirea drogurilor si a "LSD"-urior oamenii pot evada intr-o calatorie si chiar contacta fiinte demonice. Stiinta de inalta tehnologie ne arata ceva ce domnul i-a dezvaluit lui Larry Gosshorn - Apocalipsa este cartea de stiinta a veacurilor data de Dumnezeu. Larry Gosshorn continua:

"Nu vor face decat sa impacheteze caile celui rau intr-o forma noua care va insela intreaga lume. Acesti ce conduc lumea nu realizeaza ca Dumnezeu a cunoscut neamurile lor inca de la intemeirea lumii. Mintile lor inselate au urzit planurile pe care omul le va folosi pentru salvarea a milioane de suflete".

El vrea sa spuna ca la vremea din urma anticrist va cere ca fiecare sa aiba un microcip computerizat, cu un angajament de inchinare la satan, si va cere ca acest microcip sa fie pus in mana dreapta sau pe fruntea tuturor oamenilor de pe pamant. Biblia ne spune ca multi il vor primi, adica toti acei a caror nume nu a fost in cartea vietii Mielului. Vor fi milioane de oameni nemantuiti. Dar ei vor sti prin intermediul video si audio casetelor care se produc acum, prin intermediul celor ce predica Cuvantul Domnului si a celor dragi care se roaga pentru ei, ca acest semn inseamna pierderea sufletului lor nemuritor.

In Apoc.7 ni se spune ca va fi un numar de oameni salvati chiar si in necazul cel mare, din orice neam si de orice Limba, acei ce isi vor spala hainele in sangele mielului. Ei vor sti ca a primit semnul inseamna a-si pierde sufletul, asa ca ei vor refuza semnul. Ei vor auzi Evanghelia predicata chiar de un inger. In Apoc.14 gasim ca un inger zbura prin mijlocul cerului si oamenii vor auzi Evanghelia. Milioane de oameni se vor intoarce la Domnul Isus, vor refuza semnul fiarei si vor fi rascumparati prin sangele Mielului. Biserica pe care Isus a cumparat-o cu sangele Lui la calvar nu va fi invinsa niciodata. Va fi o bioserica glorioasa fara pata si fara zbarcitura, spalata in sangele Mielului. Deestinul nostru este rapirea-sa fim luati in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh, si la sfarsitul necazului cel mare sa ne intoarcem cu Cel ce este Rege al Regilor si Domn al Domnilor. Vom domni cu El daca credem in El. Am sa va incurajez cu aceste trei lucruri:

Uita-te in jur "semnele vremii sunt pretutindeni".

Uita-te il launtrul tau"sa vezi daca totul este bine intre Domnul si Tine".

Uita-te in sus si ridica-ti capul ca mantuirea este aproape"Tit 2:11".

Cat de aproape suntem de acest semn al fiarei? In editia din 20 iulie 1985 a revistei "Below the skin", a aparut un articol intitulat "Noul computer mondial". "Noul computer R.S din Martinsburgh, West Virginia", opune articolul va contine un profil de fiecare cetatean atat de detaliat incat va ajuta computerul mondial sa supravegheze si sa controleze vanzarea si cumprarea fiecarui om pe pamant. In 7 noiembrie 1989 in emisiunea " Good morning America", Charles Gibson si Joan London au anuntat ca noul debit card este sosit, apoi au facut urmatoarea afirmatie: "Aceasta ne duce un pas mai aproape de societatea fara bani." Cat de aproape suntem ? Barry Smith, prin documentatiile culese timp de 27 de ani, spune ca Kissingher a venit in Australia in 1988 sa puna la punct planurile finale de a trece in intrgul sistem sub numarul 666. Semnul fiarei este gata sa fie pus pe fruntea sau pe mana dreapta afiecarui om din Australia si Noua Zeelanda. Planul liderilor globali prevede semnul pentru Australia candva in 1991 pentru Europa 1992, iar pentru America si Canada in 1993. Aceasta este acenga lor pe care o vor putea respecta si implinii numia daca Dumnezeu le va ingadui. Totul este in mana Lui si agenda Lui se va implini, nu a omului.

Un prieten al meu din Walla walla l-a intrebat recent pe Ralph Nader: "Este vre un numar sau semn planuit pentru frunte sau mana in societatea fara bani Ralph Nader a replicat imediat:"Da, si am vazut masinile pe care sunt gata sa le puna in functiune acesta".

Am fost nu demult in Tacoma, Washington, la Calvary Chapel, unde am vorbit despre semnul fiarei si 666. Un membru al bisericii a venit la mine mai tarziu si mi-a spus: "Am primit un cec de guvern si pe spatrele lui scria "nu elibera banii pentru acest cec decat daca este un semn pw mana dreapta sau pe fruntea solicitantului." Am mers la banca sa aflu ce e cu acest cec si mi s-a spus: "Vi s-a trimis din greseala. Acest cec nu trebuia inca emis." Prietenul meu a facut cateva copii si astfel am primit aceasta informatie.

De asemenea am un cec pe care o doamna mi la a dus langa Lebanon, Oregon un an in urma. Este un cec de 636 de dolari, emis de catre una din cele mai mari banci din America - Mellon Bank din Pittsburg, Pensilvenia. Am ramas fara glas cand am vazut pe marginea de jos a cecului mentiunea: "Casier, nu elibera banii pentru acest cec daca simbolul 666 nu apare alaturi de suma emisa." Am sunat la Mellon Bank si ni s-a spus ca acel sistem va fi inaugurat curand pe scara nationala. Am primit informatii ca guvernul federal in Los Alamos a facut transmitatoatre microtip si ca aceastea sunt gata pentru fruntea sau mana dreapta a cetateanului American. Sistemul este in stare de functionare in industria de coputerizare a animalelor de casa. "Info Pet Inc." Din Merin County California foloseste acest sistem. Ei impalteaza un microcip in fruntea unui animal si prin supraveghere satelitica si transmitator de marimea unui bob de orez, ii sput spune pozitia animalului cu aproximatie de 3 metri oriunde pe pamant. Au fost stabilite un milion de terminale (puncte de observatie). Viata unui Microcip sau transmitator este de o suta de ani (ati auzit cumva de o pisica sau de un caine care sa fi trait 100 de ani?).

Cat de aproape sunt de semnul fiarei si de 666? Super-bio-computerul va fi gata in 1992 dupa proiectul oamenilor de stiinta. El va fi capabil sa socoteasca un trilion de ecuatii pe secunda. Tehnologia este gata pentru faza in care un singur om, cu un computer gigant, printr-un microcip si o ormarire satelitica poate avea supravegherea a cinci bilioane(miliarde) de oameni pe pamant. Intr-o jumataete de milionime de secunda . Pana acolo am ajuns in momentul de fata.

Este oare o coincidenta ca simbolul comunitatii europene este 666 si ca simbolul comisiei trilaterale este 666, ori a bancii mondiale este 666? Este o coincidenta ca fiecare persoana din lumea industriei este acum in super-computerul Europei cu un numar de 18 cifre si ca primele trei cifre care activeaza acest numar oriunde in lume sunt totdeauna 666 ?

666 a fost numarul sacru in vechiul Babilon, numarul zeitei mama Istar: In Babilon si Egipt. Simbolul religiei new age este 666, religia care inghite lumea pe ne-pusa masa. Marilyn Ferguson a scris cartea "The Aguarian Conspiracy". Pe prima pagina drept motto este numarul 666 covenuri (locuri de inchinare ale adeptilor new age) rasar peste tot, atat in America dar si in toata lumea. Am aflat recent ca atunci cand se aduna in covenurile lor, new-age-rii se aseaza in trei grupuri de cate sase, exact ca in vechiul Babilon cand se inchinau zeitei Istar. Avem in fata ochilor religia anticrist.

Alice Bailey, fondatoarea modernei miscari new age, a spus ca cel ce accepta numarul 666-care reprezinta "shamballa", adica imparatia lui satan pe pamant, numarul 666 devenind partea integrala din spiritualitatea persoanei respective, acea persoana se transforma in dumnezeu, si prin reancarnare nu va muri niciodata. Aceasta este minciuna sarpelui din gradina Eden care a adus caderea omului acum 6.000 de ani, cand Satan a folosit gura sarpelui ca sa spuna "veti fi ca Dumnezeu". Aceasta este minciuna care a adus ingrozitoarea cadere a omului sia aadus miliarde de oamenii intr-o rebeliune impotriva lui Dumnezeu.

Apocalipsa 17 ne spune ca religia ultimelor zile va fi "Babilonul cel mare, mama tuturor curvelor si spurcaciunilor pamantului." Vedem Babilonul inapoi in viitor, ca zeita - mama a carui satanic era 666. Este numarul lui satan si de asemenea numarul fiarei care vine, anticrist. Biblia ne spune ca acel ce va accepta semnul fiarei devin propritatea lui Satan pentru totdeauna si nu este drum inapoi. El este pecetluit pentru veci pentru domnia intunericului isi va pierde sufletul nemuritor si va petrece o vesnicie in iazul cu foc. Omul este pus azi sa aleaga mai mult ca oricand, pentru ca acum avem televiziune si telecomunicatii care conecteaza instantaneu miliarde de oameni in toata lumea.

Costance Cumby, o stralucita avocata din Detroit a cercetat 10.000 de carti despre cultism si new age, si a scris cartea "Pericolele ascunse in Curcubeu." Ea spune:"Am vesti de netagaduit ca geniul din spatele sistemului computerizat ce este activat de catre numarul 666 a fost planuit de catre omul de stiinta new age Robert Jastro, directorul institutului "NASA Godd Ard Space". Ei pretind ca au primit instructiuni de la fiinte din spatiul eztraterestru. In mintea mea a trecut ca un fulgerm 1 Timotei 4:1, "dar Duhul spune lamurit ca in vremurile din urma unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracesti, " Am cercetat cuvantul folosit pentru inselatoare care inseamna fiinte strine, demoni. Ei asculta de finnte dracesti si prin sfatul acestora, oamenii de stiinta new age "noi vom construi sistemul 666", ascultati propriile lor cuvinte: "Noi vom schimba sistemul monetar vechi cu un sistem de schimb prin computer." Iata cuvintele cartii lor "initiativa planetara": "ca sa aducem miliarde de oameni ai pamnatului intr-un guvern unic mondial, noul sistem monetar il vom construi in jurul numarului esoteric 666 care este semnul nostru de ascultare si inchinare la forte de inteligenta".

David Spanler, puternicul conducator new age a initiativei planetare (care are cartierul general in Natiunile Unite ) a spus recent: "nimeni nu va intra in new age daca nu va avea initierea luciferica". Prin aceasta el vrea sa spuna ca nimeni nu va intra in new age daca nu va semna angajamentul de a se inchina lui Lucifer. Numarul de 18 cifre implantat in fruntea sau mana cuiva, impreuna cu iniutierea luciferica de a se inchina lui satan, este ceea ce Biblia numeste "semnul fiarei". Aceasta va fi falsficarea pecetii lui Dumnezeu de catre satan. Satan intotdeauna falsifica tot ce face omul nostru. Cand venim la cruce si suntem rascumparati prin sangele scup a lui Isus, suntem pecetluitii cu Duhul Sfant pentru ziua rascumpararii si devenim membrii miresei lui Cristos. Apoc.22:4 ne spune: "Ei vor vedea fata Lui, si numele Lui va fi pe fruntile lor". Dar satan are o pecete falsa si pe pecetea lui este semnul fiarei. Nu lasa pe nimeni sa puna vreodata un semn pe mana ta sau pe fruntea ta. Fruntea ta a fost desemnata si rezervata pentru gloria lui Dumnezeu. Toate aceste semne indica faptul ca traim in ultimele zile, inseamna ca Isus Vine curand si vine pentru ai Lui. Traim zilele din naintea necazului cel mare si omul a carui numar este 666 va fi revelat curand. Printr-un sistem gradual noi suntem condusi spre o societate fara bani. Suntem desensibilizati si acest lucru se va intampla sub ochii nostri, dar copiii Domnului incep sa se trezeasca la aceasta realitate mai mult ca oricand.

Atunci ce ar trebui sa facem la nivel personal pentru criza care este atat de aproape? Mai intai vreau sa mentionez fintele tale. In Psalmi citim ca "Dumnezeu este cel-ti da putere sa ajungi bogat." Toti banii vostri vin de la Domnul. Eu nu sunt un expert financiar, dar am aceces la cei mai experti oameni in finante care intrezaresc ce va fi. Unii sunt credinciosi altii nu. Intre ei sunt: Julian Snydre, Don McGulaney, Larry Abrams, Tex Marrs si altii. Toti ca unul spun: "suntem pe marginea celei mai dezastruase prabusiri a sistemului monetar mondial, din toate timpurile. "Julian Snyder a spus recent: "avem o intalnire cu un dictator mondial si aparitia lui poate fi foarte curand. El va veni la putere in urma prabusirii sistemului monetar mondial." Dupa cate stiu acest om nu cunoaste Apocalipsa sau profetiiile Bibliei. Iata cateva sfaturi pe care l-am cules de la experti, unele le veti putea accepta iar altele le puteti refuza.

1. Iesi din datorie. Fiecare expert financiar recomanda acest lucru ca prim pas. Biblia spune: Cel ce ia cu imprumut este robul celui ce da cu imprumut. In noul ordin mondial u vei vrea sa fii sluga celui ce da cu imprumut si sa primejduiesti viata familiei tale. Nu vreu sa va fac sa intrati in panica, dar cu rugaciune, inaintati spre eliminarea datoriilor si construirea treptata a unei rezerve de urgenta.

2. Eu cred ca trebuie sa avem o rezerva de 3-6 luni in nainte nu insemna sa fugim intr-o cabana sau intr-un loc inconjurat cu sarma ghinpata in munti sau pe coclauri si nici sa ne dezradacinam familiile dar in viitoarea criza as sfatui adunarea unui stoc de mancare care nu se strica, cum ar fi conservele, hrana uscata si apa. Multe familii fac acest lucru deja. Nu vreu sa sfatuiesc pentru o cumparare in panica, ci putin cate putin pus deoparte pentru avea cele necesare familiei in caz de urgenta.

3. Nu puneti banii in investiii riscante (depuneri, ipoteci, e.t.c).

4. Fiti prevazatori cand vi se spune: "Banii tai castiga doar 7% procente in banca prezenta, dar noi iti oferim 25% in economii si imprumuturi." Fiti atenti caci promisiunile grandioase sunt uneori neadevarate.

5. Aveti o economie de bani undeva afara din banca, unde poti avea acces instantaneu. Este foarte important oamenii pot sa rada dar este un pas discret si intelept. Donmc Gulvaney sfatuieste: "Aveti bani la voi, bacnote nu mai mari de 20 de dolari ." El spune ca in caz de o schimbare peste noapte, se poate intampla ca bacnotele de 50 de dolari si 100 de dolari sa nu fie acceptate.

6. Incepe sa renunti a incarca credit cardurile. Dr. Marry Stewart Relfe, sfatuieste ca din moment ce cardurile fina sunt VISA card-debit card, va fi o mare presiune asupra noastra daca intreaga structura financiara este construita in jurul unui card si apoi dintr-o data ni se cere sa avem acel numar sau semn pe frunte sau pe mana. Vom fi santajati in acest fel ca sa acceptam semnul, asa ca ar trebui cat sa poate sa incercam sa lichidam cardurile.

7. Din punct de vedere spiritual, ai nevoie sa fii singur ci numele tau este scris in cartea vietii Mielului. Aceasta intai de toate. Vino la cruce asa cum esti si pune-ti increderea in sangele pe care Isus l-a varsat la Calvar. Cand vii la cruce si te pocaiesti si cad il primesti pe Isus ca Mantuitor al tau, in acel moment esti spalat in sangele de la Calvar si devii copil al lui DUMNEZEU.

Avertizeaza pe cei dragi ai tai sa nu primeasca semnul pentru ca toti cei care il primesc vor fi pierduti pentru totdeauna. Mijloceste pentru cei dragi ai tai ca si ei sa fie mantuiti. Isus a spus: "Lucrati pana voi veni." Fa aceasta oriunde te aflii fa ceea ce DUMNEZEU ti-a spus sa faci.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate

Carti


Carti
Gramatica


termeni
contact

adauga