Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Powerpoint


Index » educatie » » informatica » Powerpoint
Colajele pentru auditoriu


Colajele pentru auditoriu


COLAJELE PENTRU AUDITORIU

Colajele pentru auditoriu (audience handouts) iti dau posibilitatea sa "arati" mai multe miniaturi de slide-uri pe o singura coala de hartie, practic sa faci o listare a prezentarii tale la scara foarte redusa. Persoanele din auditoriu pot face ulterior referinta la un slide sau altul folosind aceste miniaturi, avand posibilitatea precizarii numarului sau continutului slide-ului la care fac referire, fara a crea confuzii. Pentru realizarea acestor colaje urmeaza pasii:

n       In meniul View selecteaza Master.

n       Din submeniul aparut selecteaza Handout Master.

n       Adauga articolele pe care le doresti - text, antet si subsol de pagina care sa contina data si ora, numarul paginii sau altceva, ce doresti -.

n       Apasa butonul Close de pe bara Master.

n       In meniul File executa un clic pe Print.

n       In caseta Slides per page executa clic pe numarul de slide-uri care sa apara pe colaj.n       Daca ai optat pentru patru, sase sau noua slide-uri pe pagina executa un clic alegand Horizontal sau Vertical pentru a stabili ordinea in care sa apara acestea pe pagina.

n       Inchei apasand butonul OK.

Orientarea hartiei pe care se va face listarea o poti stabili si cu ajutorul optiunii Page Setup din meniul File. Daca ai parcurs acesti pasi pe ecran s-a deschis fereastra Page Setup care iti permite - in sectiunea Notes, handouts & outline - sa alegi orintarea hartiei: Portrait (pe vericala) sau Landscape (pe orizontala).

Nota:     Chiar daca respectivele slide-uri contin alte elemente, cum ar fi speaker notes, acestea nu vor apare pe colaje, in momentul listarii.Politica de confidentialitate

Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate