Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Outlook


Index » educatie » » informatica » Outlook
TRECERE IN REVISTA A CARACTERISTICILOR


TRECERE IN REVISTA A CARACTERISTICILOR


TRECERE IN REVISTA A CARACTERISTICILOR

Pe langa posibilitatea de a afisa calendarul, in diferite vizualizari unealta Calendar din Outlook ajuta si la tinerea evidentei timpului prin stabilirea intalnirilor, vacantelor si sedintelor. Calendar-ul poate realiza urmatoarele sarcini:

● Stabileste programari detaliate pentru orice ora din zi si din noapte. Aceste programari pot fi categorisite dupa criteriile pe care le stabileste utilizatorul (de exemplu sedinte de afaceri, evenimente familiale, etc.). In mod foarte simplu se poate seta Calendar-ul pentru a reaminti de iminenta unei programari prin intermediul unui mesaj afisat pe ecran sau chiar printr-un sunet de reamintire. Acest sunet poate fi unul importat sau unul inregistrat.

● Creeaza evenimente pentru intreaga zi. In mod similar programarii intalnirilor, planificarea evenimentelor se face foarte repede; pentru ele se aloca zile intregi si nu doar cateva ore dintr-o zi. Se poate chiar semnaliza daca utilizatorul poate fi gasit si daca data si ora intalnirilor sunt temporare sau pot fi modificate.

● Planifica sedinte - la birou sau pe Inernet - cu asociatii care folosesc Outlook. Meeting Planner poate cerceta calendarul fiecarei persoane pentru a stabili automat o ora de sedinta care sa fie convenabila tuturor si poate chiar sa anunte pe toata lumea care trebuie sa fie prezenta la sedinta.

● Stabileste repetarea intalnirilor, sedintelor si evenimentelor.

1. Lansarea Calendar-ului

Si Calendar-ul poate fi accesat in mai multe moduri. Principala cale este chiar din Outlook. Din alta parte a programului Outlook, se executa clic pe pictograma Calendar de pe bara Outlook sau pe dosarul Calendar din Folder List, in functie de vizualizarea care este afisata. Din meniu se alege View, Go To, Calendar.2. Turul Calendar-ului

Figura 31

Cand este afisat Calendar-ul, se vede ecranul prestabilit Calendar, prezentat in Figura 31. Calendar-ul, la fel ca toate celelalte unelte Outlook, are meniuri si bare de unelte dinamice. Pe masura ce situatia se schimba, se modifica si uneltele de pe barele de unelte si meniurile. Ceea ce este afisat este dictat de doua criterii: de modulul Outlook folosit si de vizualizarea in care se afla utilizatorul. Calendar-ul are incorporate sapte vizualizari - care se pot selecta din sageata de derulare Current View de pe bara de unelte Advanced - cu bare de unelte care variaza usor de la o vizualizare la alta. In Figura 31 Calendar-ul se afla in vizualizarea Day/Week/Month. In aceasta vizualizare prestabilita, Calendar-ul are trei panouri: Daily Appointment Calendar, vizualizarea Date Navigator a lunii curente si a celei urmatoare si Task Pad.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate