Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Outlook


Index » educatie » » informatica » Outlook
DELEGAREA SI TINEREA EVIDENTEI SARCINII


DELEGAREA SI TINEREA EVIDENTEI SARCINII


DELEGAREA SI TINEREA EVIDENTEI SARCINII

Cu Outlook utilizatorul are posibilitatea de a crea o sarcina care trebuie realizata, sa o atribuie altei persoane pentru a o indeplini si poate sa-i vada starea oricand, fara sa mai fie nevoie sa intrebe mereu persoana respectiva. Atribuire sarcinii unei persoane se face astfel:

1 Se deschide unealta Task cu sarcina creata.

2 Se executa clic pe pictograma Assign Task de pe bara de unelte. Se afiseaza o pagina ce trebuie completata. Dupa completare, va fi trimisa prin e-mail persoanei careia i se atribuie.

3 Se executa clic pe butonul To pentru a afisa caseta de dialog Task Recipient (Destinatarul sarcinii).

4 Se alege persoana careia i se atribuie sarcina si se executa clic pe butonul To.5 Se executa clic pe Ok. Acum se revine la unealta Task avand numele destinatarului in campul To.

6 Se valideaza casetele de validare etichetate Keep an Updated Copy of This Task on My Task List (pastreaza o copie actualizata a acestei sarcini pe linia mea de sarcini) si Send Me a Status Report When This Task Is Complete (Expediaza-mi un raport de stare la indeplinirea sarcinii).

7 Cand se termina, se executa clic pe Send. Se observa ca dupa ce se atribuie sarcina altei persoane, caracteristica utilizatorului de aducere aminte este dezactivata.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate