Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Outlook


Index » educatie » » informatica » Outlook
CE ESTE O SARCINA?


CE ESTE O SARCINA?


CE ESTE O SARCINA?

Caracteristica Task:

● Permite crearea si intretinerea listelor cu ceea ce are de facut utilizatorul si tinerea evidentei sarcinilor in functie de proiect, de persoanele implicate si de prioritati.

● Permite intretinerea listelor cu sarcini repetabile, care au loc fie la anumite date, fie la un anumit interval de timp dupa terminarea aparitiei precedente a sarcinii.

● Permite delegarea catre si gestionarea sarcinilor de catre alte persoane, in intervalele in care utilizatorul este prea ocupat pentru a le indeplini singur.● Accepta trasarea sarcinilor de catre alte persoane.

Bineinteles ca toate acestea nasc intrebarea: Ce este o sarcina? In mare, o sarcina este ceva care necesita actiunea cuiva. Intalnirea este o sarcina? Semantic, mai mult ca sigur. In Outlook insa, ele sunt lucruri diferite, dar nu exista nici un motiv ca o intalnire programata sa nu poata deveni o sarcina si viceversa. Chiar si intrarile in Journal corespund unui lucru pe care utilizatorul l-a facut.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate