Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Java


Index » educatie » » informatica » Java
7.


7.


Intefata ServletConfig

Aceasta interfata este folosita de un serviciu de retea pentru a transmite informatii de configurare unui servlet atunci cand este initializat. ServletConfig este transmis intr-un servlet in metoda init() si poate fi accesat in timpul unei cereri cu metoda getServletConfig().

1. Metode

Urmatoarele metode sunt definite de interfata ServletConfig:

String getInitParameter(String name) Metoda getInitParameter() returneaza parametrii de initializare specificati prin nume, ori altfel returneaza "null" daca parameter nu a fost configurat.

Parametrii de initializare pentru un servlet sunt toti specificati print-o pereche nume/valoare, ca de exemplu: logFilename=/var/run/servletLog. Pentru a accesa acest parametru, se va apela simplu getIniParameter("logFilename").Enumeration getInitParameterName() Aceasta metoda intoarce o "Enumeration" a numelor parametrilor de initializare. Daca servletul nu are parametrii de initializare, atuni se intoarce o enumeratie fara elemente.

ServletContext getServletContext() Aceasta metoda intoarce o descriere a contextului in care servletul ruleaza;

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate