la Informatica - Pagina web
Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Internet


Index » educatie » » informatica » Internet
Informatica - Pagina web


Informatica - Pagina web


 

Tema: Pagina web cu titlul:Am ales aceasta teme deoarece imi place foarte mult jcul acesta Word of Warcraft jucandu-l de aproximativ 2 ani.Am jucat de asemeni si pe original sip e pirate.Am ramas pe varianta de pirate nu din cauza banilor si facilitatilor pe care le ofera:poti ajunge GAME MASTER sau chia ADMIN.In ultima vreme.. sa spunem de 2 luni am renuntat la aceste funtii pe care le detineam din pricina BAC-ului.Nici o problema . imi voi relua acctivitatea dupa ce se termina si cu el.In continuare voi prezenta cateva argumente pentru tema aleasa.

2.Motivarea temei alese

2.1.Tema jocului

Tema acestui joc complex este foarte simpla:sa dovedesti ca esti cel mai bun.Notiunea de cel mai bun are 2 sensuri:

1)Sa fii doar inca un jucator fara scrupule ce profita de orice ocazie si de oricine doar pentru a ajunge in top.Dupa parerea mea acest tip de jucatori nu vor simti cu advarat magia jocuui.Vor ajunge sa fie urati de restul jucatorilor deoarece ei vor fi victime in tentativa lor de a ajunge pe primul loc.Nu vor mai fi chemati in instante deoarece cu cat ai iteme mai bune pe tine cu atat ai sanse mai mari sa omori un inamic.Aceste iteme se pot lua din misiuni,recompense la eventuri organizate de game master-i sau admin-i si drop.Dropul inseamana ceea ce primesti dupa omorarea unui moob ,elita sau boss.Moobul reprezinta orice creatura comuna din joc.Unele creaturi prezinta un dragon argintiu sau auriu la icoana.Cei cu dragon argintiu sunt moobi rari ce au un drop mult mai mare si mai variat.Cei cu dragon auriu reprezinta un tip de moobi mult mai puternici , cu speciale destructive si imunitate in fata unor vraji deae jucatorilor.Bossi se gasesc doar in instante avand cel mai bun drop din intrgul joc, dar de obicei acesti bossi nu pot fi batuti de un singur jucator fiind nevoie de la 2 la 30-40 de jucatori.Numarul de jucatori ce este necesar pentru rapunerea unui boss este direct proportional cu instanta in care se afla.Cele mai tari instate sunt:Zul Aman , Gruul`s Lair , Coifang Reservoir si Black Temple.In disperarea lor de a devenii cei mai buni se vor duce in fata sa ia ei cele mai bune iteme atragand dupa ei furia celorlanti jucatori ce alta data nui vor mai invita in alte instante.

2)De asemeni poti fi cel mai bun in adevaratul sens al cuvantului preferand in locul glorie prieteni.Cu cat ajuti mai mult cu atat te vei simti mai bine si mai apreciat pe acel server de WoW.In opinia mea acest lucru este cel mai important deoarece acest lucru atrage si alte lucruri bune dupa sine cum ar fi:

-respectul jucatorilor

-vei primi ajutor la orice oricand

-te vei simtii ca intr-o familie

-te vei distra grozav

Decizia e a ta , alegeti singur felul de a fi si nu uita

:::oricand iti poti schimba decizia::::.

2.2. Doua Variante

WoW este disponibil in 2 variante:

1) Varianta Originala in care serverul de wow este tinut de firma Blizzard.

2) Varianta Pirat in care serverul de wow este tinut de o persoana ce nu are nici o legatura cu firma Blizzard.

Varianta Originala

Pentru a putea juca wow in varianta originala trebuie facut abonament sau folosind cartele PREPAY. In medie ajunge intre 15 si 20 de euro plata pentru o luna dar va spun ca se merita.

Cea mai mare deosebire intre jocul pe original si cel pe servere pirat este numarul de jucatori on-line. Din experienta proprie va spun ca cel mai populat server este wow.anime.ro .Aici am gasit un numar impresionat de 1698 de jucatori on-line . Poate vi se pare aceasta cifra exagrat de mare dar e reala.Oricum, in comparatie cu varianta originala aceasta cifra este nesemnificativa.Pe un realm din US GLADIATORS am vazut peste 4500 de jucatori online.

Jocul pe original are ca si caracteristica 1x 1x 1x. Aceasta reprezinta rate-ul (rapiditatea) cu care faci level.Cu un asemenea rate dureaza 5 zile 22 ore 56 minute sa ajungi la level maxim adica level 70. Bineinteles acesta reprezinta recordul .In mod normal unui player ii sunt necesare aproximativ 8-9 zile daca se axeaza pe level si in jurul la 14-15 zile daca playerul doreste sa faca instante pentru iteme, sa-si mareasca skillul la professions (meserii).Daca playerul joaca wow pentru prima data durata de a ajunge la level 70 se mareste considerabil ajungand chiar la 25-26 de zile.Toate aceste durate nu reprezinta cate in cate zile ai deschis calculatorul si ai jucat wow.Spre exemplu o zi insemna 24 de ore petrecute jucand wow.Aceste 24 pot fi jucate in mod continuu sau pe parcursul a mai multor zile, saptamani sau chiar luni.

Cei de la BLIZZARD incearca sa stopeze pirateria facand updaturi zilnice. Va spun din exprienta proprie ca pentru a modifica patchul dat de el ,aproape saptamanal, este necesar timpul de 2-3 ore.Deci daca nu gasesc alta metoda mai inventiva si mai eficienta nu vor putea stopa niciodata pirateria.

Un alt atu al jocului pe original este stabilitatea serverului.Cat timp am jucat pe original o singura data mi sa intamplat sa cada serverul (adica sa fie off-line).De asemeni toate misiunile, vrajile si battlegroundurile functioneaza garantat.

Varianta Pirat

Cum si numele sugereaza acasta modalitate de joc este interzisa de cei de la BLIZZARD si de aceea este si gratuita.Daca luam sa analizam atenti acesta modalitate de joc vom observa atat avantaje cat si dezavantaje, raportate la jocul pe original.

Avantaje

-nu trebuie platit nimic.decat curentul consumat :P

-game masteri online care intotdeauna caute sa ajute jucatorul

-rateurile pot fi ridicate chiar pana la 250x 250x 250x asta semnificant ca dintro singura creatura omorata ai ajuns la levelul maxim 70.Aceste servere care adopta acest rate sunt renumite pentru EVENTURILE organizate de GM-i sau ADMIN-i.Aceste eventuri sunt caracterizate printr-un numar satisfacator de mare de jucatori care iau parte la el

-sunt servere pirat in care sa se vorbeasca orice limba nu ca pe original numai engleza

-eventuri saptamanale si chiar zilnice spre deosebire de origina unde se organizeaza un singur event pe luna

-posibilitatea de a ajunge GM sau chiar ADMINpe original nu vei avea niciodata aceasta sansa

Dezavantaje

-in primul sin primul rand cel mai mare dezavantaj asa cum am mai spus si mai sus ste numarul de playeri , mult mai mic decat pe oiginal

-exista probabilitatea ca unele misiuni si/sau vraji sa nu functioneze normal sau chiar sa nu functioneze deloc

-la multe servere pirat nu functioneaza battlegroundurile

Fiecare sa decida pentru el pentru ce varianta va opta.

2.3. Diversitate

Jocul dispune de o gama foarte vasta de lucruri ce pot fi facute de catre orice jucator.

La crearea unui caracter nou te izbsti de prima alegere ce trebuie facuta:ALLIANCE sau HORDE.

ALLIANCE HORDE

Human Orc

Dwarf Undead

Night Elf Tauren

Gnome Troll

Draenei Blood Elf

Apoi fiecare clasa e impartita de asemeni in clase:Paladin , Warrior , Rogue , Hunter , Shaman , Druid , Mage , Priest si Warlock.

Fiecare rasa ajunge la maxim 6 clase.Sunt spre exemplu si rase cu numai 4 clase:Tauren.

In joc gama de oportunitati se diversifica,poti face aproape orice doresti:

-sa-ti exprimi emotiile : sa planga, sa rada, sa suspine,sa sarute, sa danseze, sa dorma, sa indemne, sa indice etc.

-poti invata meserii : Mining, Jewelcrafting, Enginiring, Backsmiting, Skining, Letherworkih, Tailoring, Enchanting, Herbalism, Alchimy, Riding, Poison, Cooking, First Aid, Fishing.

-poti face misiuni cu prietenii

-poti alege ce vraji inveti

-poti alege cum iti pui Talent Points , in acest fel caracterul tau se deosebeste de celelante caractere

-poti comunica cu oricine netinandu-se cont ca nu e langa tine

-sa-ti faci o multime de prieteni

-sa mergi in instante cu toti pritenii tai

-caracterul tau poate sa manance, sa bea, sa doarma, sa calareasca cai sau creaturi mistice, sa fuga, sa danseze

-unele clase au si animal de companie HUNTER si WARLOCK.

2.4. PvP

PVP-ul reprezinta lupte intre jucatori-Player vs Player.Aceste lupte se pot petrece:

-in spatii bine delimitate numite arene.Astfel de arene sunt in Stranglethorn Valley si Terrok Forrest.Aici de obicei se petrec pvp event.Cea mai indicata pentru pvp event este Gurubaschi Arena deoarece este foarte mare oferind o lupta foarta frumoasa si spectaculoasa.

-de asemeni pvp se poate face intre un jucator de faction opus-alliance vs horde.De asemeni putem avea alliance vs alliance sau horde vs horde acest lucru facandu-se prin duel in care ambi participanti trebuie sa fie de acord.La cel cu faction opus nu e nevoie si nici indicat ca adversarul sa stie macar de prezenta ta.Cu cat il iei prin surprindere si intrun moment mai delicat cum ar fi dupa un combat cu un moob cand viata deja ii este redusa sansele de castig se maresc considerabil.

2.5.Eventurile

Exista mai multe tipuri de eventuri:

-PVP Event in care playerii ce doresc sa partcipe dau wisper GM-ului sau ADMIN-ului care ii va teleporta in arena.De obicei acest tip de event se desfasoara in Gurubaschi Arena din Strangleton Valley deoarece este foarte incapatoare si poate gazdui atat 1 vs 1 , 2 vs 2, 3 vs 3 cat si 5 vs 5.Bineinteles orice GM sau ADMIN stabileste singur numarul de jucatori ce pot fi intro echipa la fiecare event in parte.

-PVE Event in care summonul se face la fel.Aici echipele se fac de catre GM sau ADMIN deoarece el poate da invite in acelasi party atat la Alliance cat si la Horde facandu-se astfel mult mai interesant eventul.Dar, de obicei acest tip de event se face intre Alliance si Hoarda, avand in echipa ta membri de acelasi faction ca si tine.

-Find Me in care GM-ul sau ADMIN-ul se duce intr-un loc,da summon la toti cei care vor sa participe la event.Apoi spune la playeri o zona de cautare.Cel ce tine eventul se duce si se ascunde.Da startul la event.Cel care il gaseste primul va castiga eventul.De asemeni acest tip de event se poate juca si in echipa dar pentru a nu fi prea usor si sa se termine prea rapid se mareste si aria de cautare.

-Search and distroy in care un moob este ales ca tinta-npc de regula caruia i se scimba factionul la 5 pentru a putea fi atacat de oricine atat din alianta cat si de la hoarda.Primul care il gaseste si il omoara va castiga.Nu inseamna nimic daca il gassti dar nul poti sa-l omori.Va castiga ce care il va omori.

-Do u Know? in care se face un cerc in jurul GM-ului sau ADMIN-ului care pune intrebari de cultura generala din Warcraft si World of Warcraft.Castiga cel care raspunde la cele mai mute intrebari corecte.

-Through the DARK PORTAL in care un faction apara si un faction incearca sa cucereasca Dark Portal.Cei ce trebuie sa-l cucereasca trebuie sa intre toti prin el.Cand toti cei care au atacat au intrat cronometrul se opreste, si se schimba pozitiile.Cei care au aparat devin atacatori si invers.Factionul ce scoate cel mai bun timp va castiga.

2.6. Evoluarea caracterului

Evoluarea caracterului este munca anevoioasa si de lunga durata.Dar, trebuie privita cu foart multa seriozitate.In pincipal aceata se bazeaza pe indeplinirea cator mai multe misiuni luate de la NPC-uri.Acestia sunt moobi specifi care sunt pentru a ajuta playerii. O data cu terminarea unei misiuni trebuie de obicei sa te intorci la NPC-ul de la care ai luat-o;nu este obligatoriu acest lucru.Sunt multe misiuni la care se schimba sursa cu destinatia. De asemeni ,cand termini un quest(misiune) nu numai ca primesti experienta ci si reputatie.Aceasta ajuta la cumpararea unor item mai bune precum si a unor iteme speciale cum ar fi potiuni de mana, viata chei pentru descuierea modurilor HEROIC a unor instante, baguri si multe altele.

Fiecare jucator poate alege locurile in care isi va evolua caracterul.Intotdeauna trebuie cautat sa alegi locuril in care stii cum sa rezolvi rapid questurile pentru a face nivel cat mai rapid.Sau se poate alege une locuri pentru reward (recompense la terminarea unor questuri).

Chiar daca pare nesemnificativ acest lucru e important cu faci level-ul. Nu se poate compara niciodata un playeri care primeste level cu un player care munceste din greu pentru a ajunge la ace level. Facand level inveti din ce in ce mai bine sa-ti folosesti abilitatile specifice tipului tau de caracter, noi miscari si combinatii de spciale.

Cei mai avantajati pentru facerea de level dupa parerea mea este rasa: UNDEAD deoarce nu trebuie sa calatoreasca pe distant lungi pentru a trece de la o zona la alta.De asemeni o instanta de level mic cum este ShadowFang Keep este foarte aproape de ei si nu este nevoie decat de 3-4 playeri de level 25 minim pentru a fi facuta.

In concluzie acest lucru tebuie privit cu o seriozitate mare.Diferenta dintre un player care face level doar prin grindare (adica doar prin omorarea moobilor) si unul care face level prin intermediul questurilor este enorma.

Ajutor in Cresterea Caracterului

2.7. Cresterea Petului

Petul reprezinta tot ce este nevoie , daca este folosit bine , pentru ati arata suprematia in PVP. Pet pot avea doar clasele:Hunter si Walock.

Cel de la Hunter este foarte coplex bazandu-se pe loiaitate. El se ia prin imblanzire -Tame Beast- si procesul de 'domesticire' dureaza cam 2-3 levele.La inceput acesta isi va arata nemultumirea incercand chiar sa fuga.Cu cat este hranit mai bine cu atat petul se va atasa mai mult de tine.Odata cu cesterea lui in level va devenii mai aporiat si cantitatea de mancare administrata va scadea semnificativ.Fiecare tip de beast are o anumita dieta si nu accepta altfel de mancare. De asemeni cu crestrea in level petul hunterului va putea invata si el anumite speciale.Partea mai putin buna la hunter este aceea ca poate avea doar un singur pet. Daca va dori sal schimbe trebuie sa o ia de la inceput cu loialitatea.

Petul warlocului se poate invoca.Pentru acest lucru sunt necesare asa numitele -soul shard- obtinute prin castarea unei vraji numita -soul drain- pe un moob.Soul shard-ul se obtine doar daca Soul Drain este acivata atunci cand moobul moare.Partea buna la warlock este ca nu este necesara loialitatea petului acesta fiindu-ti loial mereu.De asemeni acest pet nici nu trebuie hranit. Warlock-ul poate oricand sa invoaca alt pet avand de ales intre Imp, Voidwalker,Succurbus,Fellhunter si Inferno. Pentru fiecare din acesta sunt necesare indeplinirea unor misiuni pentru a primi ca rasplata vraja prin care sa-l invoci.

Partea proasta la Hunter si la Warlock este aceea ca daca sunt prinsi fara pet sunt destul de vulnrabili.Asa ca cine va juca cu aceste 2 clase trebuie sa fie atenti in zonele de PVP.

2.8. Libertate de miscare

In wow este o libertate de miscare nemaintalnita in nici un alt joc.Aici poti sa face ce vrei , cand vrei.Singura limitare este trecerea in OUTLAND care se poate face doar dupa ce playerul care doreste acest lucru a ajuns macar la level 58.

In afara de aceasta orice player se poate duce oriunde in afara de instante deoarece acelea reprezinta locuri cu mobi foarte puternici si nu este permis accesul playerilor cu level prea mic.Acest lucru este luat ca o masura de siguranta ca sa nu se bata joc de instante.De exemplu la level 1 sa am pretentia sa ma duc in Scarlet Monastery.

De asemeni fiecare player este lasat sa aleaga locurile in care-si va evolua caracterul, ce meserii invata , ce vraji va invata.

De aceea mi se pare atat de fascinant acest joc .

2.9. Instante

Instatele reprezinta acele locuri speciale create pentru a face rost de iteme foarte puternice.O instanta de obicei nu se poate face singur dat prin prisma faptului ca moobi de aici nu se compara cu un moob obisnuit de acelasi level. In instante se gasesch cele mai bune surse de droop:BOSS-i. Acestia fiind foarte puternici si avand un arsenal de vraji foarte vast si puternic este nevoie de mai multi playeri pentru a reusi rapunerea lui.

O instanta se poate reface daca itemul pe care l-ai vrut n-a cazut.Acest lucru se face prin iesirea tuturor membrilor din instanta si refacerea party-ului.

Insa nu trebuie abuzat de acest lucru.La multe reseturi in acest gen se poate distruge instanta si moobi din interior so ia razna.Acest lucru se numeste BUG.Se poate intampla de exemplu ca un moob sa nu te mai atace.Daca il atacati si omorati se numeste BUG EXPLOIT.Daca un gm sau admin te descopera esti pasibil de un ban de cateva zile si la repetare poate chiar pemanent.GM-ul sau ADMIN-ul nu poate sa zica ca a auzit de la cineva sau ca a verificat in registre acest lucru.Singura metoda de a pedepsi un player pentru aceasta este sa-l prinda asupra faptului sau prin screen-shoturi date de alt player.

Instantele grele si cu iteme foarte bune incep cam de la level 60.Acestea sunt foarte greu de facut.In orice caz nimic nu se poate compara cu o instanta facuta alaturi de prieteni. In tot wow cel mai important este faptul ca te distrezi. Daca nu faci acest lucru inseamna ca nu simti magia jocului .deci chiar nu merita sa mai joci in continuare. Decat sa pierzi timpul mai bine te lasi de meserie;).

Lootul pe care il iei din instante este important . dar nu mai important ca prietnii asa ca.invata sa mai lasi si de la tine ca ai sa primesti alta data;).

2.10. Raiduri

Raidurile de obicei se fac pentru a intra in anumite instante si pentru asalturile facut asupra capitalelor celorlante factionuri.Raidul se formeaza dintr-un party prin alegrea uni optinuni numite -CONVERT TO RAID- . Acest asalt asupra celorlante capitale se poate organiza si fara ajutorului vreunui GM sau ADMIN ducand adesea la adevarate BATTLEGROUNDURI.

De obicei un raid se termina daca atacatorii au fost respinsi in tentativa lor de a cucerii orasul de cateva ori sau la controlul absolut asupra capitalei adverse.Aici iti poti dovedii utilitatea si cu cat arati ca ejti mai bun sau mai folositor cu atat vei fi cemat in cat mai multe instate. De asemeni acest lucru :raid: inseamna o distractie pe cinste atat pentru cei invingatori cat si pentru cei care au fost invinsi. In wow este ca-n viata. Nu intotdeauna castigi .oricum trebuie savurat momentul. Chiar daca piezi dar te-ai simtit bine, ai ras, ai avut parte de un timp grozav vei fi foarte multumit.

Daca inveti sa pierzi frumos,sa-ti feliciti oponentii vei fi mult mai multumit decat daca te apuci de injurat si sari cu reprosuri pe toti prietenii tai.

2.11.Socialiazare

Fara acest aspect te vei plictisi de moarte si vei renunta la a mai juca acest joc.Wow se bazeaza pe instante, raiduri.In acestea comunicarea este cheia spre victoie.Daca fiecare ar actiona de capul lui nu ar mai iesii nimic si sar abandona ideea de a mai face instant si raiduri.De asemenea ai nevoie de ajutor la questuri.Trebuie sa vorbesti frumos sa te comporti civilizat intr-un cuvant.Daca te vei comporta asa vei avea numai de castigat.In caz contrar vei pierde majoritatea prietenilor pana la revizuierea atitudinii.

De asemeni daca comunici cu alti playeri faci asa incat sa alungi plictiseala.Nu este indicat sa vorbesti despre wow , ci poti vorbi despe orice altceva in care aveti un punct comun: masini, jocuri, filme, muzica.

Nici nu vei simtii cum zboara tipul in acest fel;).Cine nu ma crede sa incerce si va afla cat de placut poate fi sa vorbeasca cu cineva.

Refugiul de lume

De asemeni wow poate reprezenta un loc in care sa te refugiezi cand ai probleme personale varsand-uti nervii ,intr-un mod in care sa nu superi pe nimeni, pe adversarii tai.

Dar nu trebuie uitat ca este doar un joc si ca ei nu sunt cu nimic vinovati pentru ceea ce ai patit tu. De aceea nu trebuie sa le adresam cuvinte ofensatorii.

Asta nu inseamna ca trebuie sa stam toata ziua sa stam in fata unui calculator si sa jcam wow deoarece ne vom da peste cap tot metabolismul. Trebuie sa-l jucam cu o anumita unitate de masura ce difera de la un player la altul.

NU ABUZATI DE WOW .

NU DEVENITI DEPENDENT DE EL

FII INDEPENDENT!!!

2.12. Dezvoltarea Intelectului

Wow-ul dezvolta intelectul.Pot spune asta fara nici o indoiala deoarece iti dezvolta atat abilitatile cat si puterea de a gasi

intr-un interval cat mai scurt de timp o solutie la nevoile jocului.

Intr-un PVP miscarile pe care le faci depinde foarte mult de miscarile adversarului.La fiecare miscare de-a lui trebuie sa gasesti si tu o miscare cu care sa fii peste el.Sa gasesti o solutie cat mai buna intr-un interval cat mai scurt de timp. Aceasta capacitate a intelectului nu se dezvolta de la primele PVP-uri pe care le faci.Ea se dezvolta treptat si oricand poate fi imbunatatita.Daca gasesti o cale prin care sa anihilezi toate miscarile adversarului nu ai cum sa pierzi.

De exemplu sa luam in discutie un PVP intre un rogue si un warlock.

Clasa numita rogue este foarte buna a atacurile surpriza.Ei detin o vraja numita STEALTH prin care se fac invizibili.Au speciale precum BLIND,SAP prin care isi imobilizeaza adversarul.

Warlockul este exact opus.Se bazeaza pe vraji care ii iau viata in mod continuu - Damage Over Time- ,asa numitele blesteme -Course-.

Un duel de al lor parcurge aproape clasic:

Rogue-ul va intra in stealth incercand sa ajunga cat mai aproape in spatele adversarului. Warlockul va incerca sa-l scoata din stealth printr-o vraja numita HELLFIRE ce e cast de 10 secunde cu o actiune radiara de 10 yarzi.Rogue-ul va activa o vaja instanta numita preparation , apoi inca una tot instanta numita Shadow Steep ce il va teleporta in spatele adversarului. Aici va da un sap pentru a-si imobiliza adversarul.Va ramane invizibil pentru a-si eface energia pierduta .Dupa ce va ajunge la maximul de energie va tece la atack printr-o vraja devastatoare numita AMBUSH. Va continua printr-o serie de 2 SINISTER STRIKE. Va ajtepta circa 4 secunde sa poate da KIDNEY SHOT ce va imobiliza oponentul pentru 8 secunde.Va continua sa dea cu armele si cu vraji precum SINISTER STRIKE. Apoi dupa ce warlockul iese din stun va da DEATH COILTH ce va face ca oponentul sa fuga ingrozit 3 secunde timp suficient sa casteze FEAR ce face acelasi lucru dar pentru o perioada mai lunga de timp : 20 secunde. Isi va arunca blestemele peste oponent si va mai da un fear. Din momentul acesta rogue-ul este victima sigura. Warlockul va casta SHADOW BOLT combinat cu fear pana la sfarsitul duelului.

De asemeni putem aduce in discutie un duel intre un SHAMAN si un PALADIN. Nu putem descrie desfasurarea unui astfel de meci avand o gama foarte vasta de miscari posibile depinzand foarte mult de oponent si de ce face acesta .

Am dus un duel in genul acesta, eu fiind paladinul contra unui shaman. Duelul a durat aproximativ 25 de minute. L-am castigat deoarece oponentul nu mai avea MANA necesara pentru vraji. Dar 25 de minute in care toata atentia mea era captivata de duel, in care am incercat sa contracarez fiecare miscare a adversarului au fost epuizante. Dupa o astfel de lupta vezi intr-o lumina si mai buna WoW.

--Everything is possible--

3. Indicatii pntru a face bani in joc

Aici voi prezenta cateva metode de a-ti mari suma pe care o ai in joc.

1. Questuri, questuri si iar questuri. nimic nu-ti aduce mai multi bani decat questurile.

2. Dati dischant pe recompensele si itemele pe care nu le mai doriti in loc sa le vindeti la un vendor.

3. Faceti-va ROGUE si buzunariti fiecare mob puteti, cu sansa de a primi epice pe care le puteti vinde cu 5000-6000 goldzi.

4. Cumparati iteme de a vendori si vindetile la AUCTION HOUSE.

5. Cautati oferte bune la AUCTION HOUSE si apoi vindeti itemele la un pret mai mare.

6. Vindeti portale spre marile orase in afara de Shattrath.

7. Mergeti in instante pentru a va mari skillul la ENCHANT.

8. Daca sunteti croitor nu uitati cat de rar este acest tip de iteme si vindetile ca atare.

9. Daca sunteti tank sau healer mergeti in instante doar daca sunteti platit.

10. Controlati AUCTION HOUSE.. cumparati toate itemele si revindetile la preturi mult mai mari.

11. Faceti rapid skill maxim la meserii si apoi vindeti produsele.

12. Facetiva creatori de bijuterii si vindeti gemuri pentru soketuri.

13. Porniti o guilda si apoi furati tot ce e in seiful ei.

14. Daca sunteti MAGE vindeti mancare si apa.

15. Faceti zilnic questuri pvp.

16. Duelativa cu altii pe bani.

17. Faceti alte caractere si cereti bani pentru invatarea specialelor.

18. Faceti-va alte caractere pe care sa pastrati banii daca stiti ca tentatia de a-i chetui e mare.

19. Cautati monstrii rari care au dropuri pe masura.

sper sa va ajute ;)

4. Profesii

-Alchemy

Sa devii maestru in alchimie (skill=375) trebuie sa inveti de la un trainer din OUTLAND.

Jucatorii de la HORDE trebuie sa caute pe unul dintre: Apothecary Antonivich (Thrallmar, Hellfire Peninsula), Lauranna Thar'well (Cenarion Refuge, Zangarmarsh), Zarevhi (Stormspire, Netherstorm) sau Lorokeem (Shattrath City).

Jucatorii de la Alliance trebuie sa caute pe unul dintre: Alchemist Gribble (Honor Hold, Hellfire Peninsula), Lauranna Thar'well (Cenarion Refuge, Zangarmarsh), Zarevhi (Stormspire, Netherstorm) sau Lorokeem (Shattrath City)

Transmutari:

Prin procesul de transmutare se intelege trecerea unor materiale din stare bruta in anumite potiuni. Acestea de obicei sunt date la schimb sau chiar vandute. Odata cu The Burning Crusade materialele pentru skill mare se numesc primals.

Specializari:

La skill mare , maestrii in alchimie trebuie sa aleaga un domeniu pe care sa se specializeze: Transmutari, Potiuni, si Elixire. Un expert in oricare din acest meserii va invata sa faca iteme noi si mult mai puternice. De exemplu un maestru in potiuni are sansa sa creeze mai multe potiuni la pretul uneia singure.

Pentru a devenii specialist , trebuie sa aveti macar level 68 si macar 345 skill in alchimie.

Pentru a devenii maestru in potiuni cautoti-o pe Lauranna Thar'well in Cenarion Refuge, Zangarmarsh.

Pentru a devenii maestru in elixire cautati-l pe Lorokeem in Shattrath City.

Pentru a devenii maestru in transmutari cautati-l pe Zarevhi in Stormspire, Netherstorm.

-Blacksmithing

Sunt traineri ascunsi prin toata harta care te pot invata multe formule noi.

Puteti de asemeni cumpara retete noi de la alti jucatori.

Exista si cateva misiuni la care iti dau ca si recompensa retete noi.

Fierarii pot deschide incuietori , meseria lor oferindu-le 'chei fantoma' care se potrivesc incuietorilor pe care ei incearca sa le deschida.

Un numar mare de retete cad la loot la membrii Twilight's Hammer in Silithus.

Fierarii pot creea atat arme cat si armuri necesare pentru facerea unor raiduri.

Fierarii pot crea rune cu care isi pot ascutii armele sau sa le adauge la scut pentru a marii rezistenta acestuia.

De asemeni pot creea baghete necesare celor care urmeaza ENCHANTING.

-Cooking

Prima data trebuie sa gasiti un NPC care sa va invete sa gatiti.

In orasele mari intrebati de traineri in cooking.De obicei acestia se gasesc pe langa focuri mari vizibile de la o distanta relativ mare dar sa mergeti la sigur mai bine intrebati o garda.

Odata ce ati devenit novice trebuie sa cumparati ingrediente si sa va apucati sa gatiti.

Foarte important este sa va asigurati ca ati invatat sa creati un foc de tabara oriunde.Tot ce este necesar sa aveti pentru a aprinde un foc de tabara este un chibrit si cateva lemne.

De asemeni puteti gati la focuri deja existente astfel faceti economie:)))

Pentru a devenii expert in a gati trebuie sa cumparati cartea de bucate a expertului ce poate fi gasita in Shadowprey Village in Desolace (Horde) si in Silverpine Refuge in Ashenvale (Alliance).

Sa deveniti experti trebui sa cumparati de asemeni o carte de gatit de la un maestru:Baxten Thrallmar din Hellfire Peninsula (Horde) si de la Gaston din Honor Hold (Alliance).

-Enchanting

Maestrii in enchant:

-HORDE:Felannia (Thrallmar, Hellfire Peninsula) , High Enchanter Bardolan (Shattrath City) , Asarnan (The Stormspire, Netherstorm).

-ALLIANCE:Johan Barnes (Honor Hold, Hellfire Peninsula) , High Enchanter Bardolan (Shattrath City) , Asarnan (The Stormspire, Netherstorm).

Cateva imagini pentru a sti la ce iteme sa dati dischant pentru a obtine ce va trebuie:

-Engineering

Maetru in Inginerie:

-HORDE:Mack Diver (Zabra'jin, Zangarmarsh), Zebig (Thrallmar, Hellfire Peninsula), sau Xyrol (Area 52, Netherstorm).

-Alliance:Lebowski (Honor Hold, Hellfire Peninsula), K. Lee Smallfry (Telredor, Zangarmarsh), or Xyrol (Area 52, Netherstorm).

Iteme introduse de Burning Crusade

-cateva headuri epice

-cateva retete de enchant pentru arme de tinta

-pentru purtatorii de leather: Rocket Boots Xtreme

-un belt cu care veti obtine invulnerabilitate pentru 10 sec

-un Distrugator Dimensional care va va teleporta in Area 52

-cateva torte ce scot fum pentru cateva minute , foarte utile in raiduri pentru delimitarea zonelor

-truse de stocat materiale

-noi bombe de toate formele si marimile

-masinarii ce pot extrage esente.

-First Aid

Informatii generale:

-primul ajutor este folosit ce mai adesea de casele care nu au heal in specia rogue si warrior.

-puneti-va bandajle in barele de actiune ca nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de ele.

-in BATTLEGROUNDURI sunt bandaje speciale de cumparatdar pot fi folosite doar acolo,

-bandajle redau viata mult mai rapid decat mancarea.

-bandajle pot fi folosite atat in afara cat si in combat.

-Fishing

-o meserie foart pofitabila deoarece poti vinde peste sau poti sa consumi chiar tu.

-foarte folositor daca esti HUNTER deoarece iti poti hranii animaul de companie cu ei.

-utila daca deja ai COOKING .. cateva ingrediente si mancarea este gata.

Bonusuri date de undita si de momeala:

-Herbalism

Cand culgi planta se pot intampla atat lucruri bune cat si ucruri rele:

-Mana Thistle care atunci cand este culeasa iti reda mana.

-Nightmare Vine care atunci cand este culeasa lasa un venin ce iti reduce viata.

br>

Skillul pentru a culege anumite plante:

-Jewelcrafting

Acestia pt creea o gama imensa de iteme de la lanturi,bratari,inele,trinkturi pana la headuri si chiar unle armuri.

Una dintre cele mai profitabile meserii deoarece aceste iteme create se vand foarte scump.

Are insa si un mare dezavantaj:materialele.Acestea se gasesc greu si skillul se face greu.

De asemeni pentru un singur item trebuiesc multe materiale si de aceea nu multi aleg aceasta mesrie.

Creatorii de bijuterii pot crea gmuri pentru soketuri ce de asemeni sunt aproape nepretuite.Toate itemele epice au soketuri ce trebuiesc completate.Deci nu veti duce lipsa de clienti.

-Letherworking

Meserie aleasa n special de clase precum HUNTER,ROGUE,DRUID deoarece poti ajunge sa creezi iteme fabuloase ce ajung sa rivalizele chia si cu unele epice.

Sillu nu se face foarte greu si deasemeni se gasesc muti citi pentru itmele create de dumneavoastra.

Aceasta meserie va obliga sa alegeti si SKINNING fiindu-va necesare nenumarate piei de animale pe care nu cred ca va convenii sa va consumati toate resursele de bani pe care le aveti sau chiar sa va imprumutati pentru a le cumpara cand puteti de asemeni sa le achizitionati chiar dumneavastra cu minim de efort.

-Mining

O meserie ce poate fi cobinata cu multe altele precum JEWELCRAFTING,ARMORSMITING,WEPONSMITING,HAMERSMITING etc.

In ciuda faptului ca este o meserie grea la care skillul nu se capata foarte usor aduce si multe avantaje.

Materialele de care nu ma aveti nevoie nu trebuie sa le vindeti la un vendor .. puteti lua cel puntin de 5-6 ori mai mult pe ele daca preferati sa le vindeti altor jucatori ce au nevoie.

Tot ce va trebuie in aceasta meserie este un tarnacop cu care sa sapati dupa minereuri si de asemeni sa nu uitat sa va activati optiunea de a vedea minele ca altfel sar putea sa treceti pe langa ele si nici sa nu le observatii.

-Skining

O meserie despre care deja am amintit mai sus.

La acesta skillul se face mult mai rapid decat a alte meserii.

TIP::puteti da skinning si pe humanizi,undead sau demon.Nu ceti obtine matriale pentru alte meserii dar va veti marii skillul la skinning.

-Tailoring

O meserie relativ usoara la care daca dispuneti de fonduri relativ medii 100g puteti ajunge in jumatate de ora la skill 150 din 375.

Aceasta se intampla atat pe servere pirat cat si p original.

Bagurile create de dumneavoastra de 16-18 slturi vor ajunge sa se vanda chia si cu 70-80 goldzi.

5. PvP-PvE

Daca vreti sa faceti PVP (si ma refer aici in special la arene) aveti nevoie de o setare a talentelor (o sa ii spunem in continuare 'spec' pentru simplitate) pentru PVP, ceea ce inseamna in principiu o combinatie cat mai echilibrata a talentelor specifice clasei (healing sau dps dupa caz) cu talente de 'survivability'. Pentru PVP nu veti merge cu specul de max. healing sau max. dps pentru ca in arene in primul rand trebuie sa traiesti pentru a putea face dmg. sau vindeca. Pentru PVP veti ignora complet talente gen threat reduction, +hit rating, insa acestea sunt esentiale pentru PVE, si aici ma refer in special la raiduri. Dupa cum se observa usor, toate itemele de PVP au resilience, un atribut absolut vital pentru arene, dar total inutil in raiduri. La fel se intampla cu enchanturile sau gemurile pe care le punem in iteme. Daca pentru PVP veti pune enchanturi si gemuri cu stamina si resilience indiferent de clasa pe care o jucati, pentru iteme de PVE situatia este cu totul diferita. Nu voi insista pe partea de PVP pe care fiecare din voi o face asa cum considera, nu te opreste nimeni sa intri in arene cu gear de PVE, doar ca sansele de a castiga sunt mai mici. Voi insista in schimb pe partea de PVE, pentru ca aici, felul cum ati setat talentele, specul pe care il aveti influenteaza cat de bine merge raidul si pe cei care sunt in raid cu voi. Pentru PVE si pentru ca un raid sa mearga bine, este aproape esential ca fiecare clasa sa isi faca cat mai bine treaba. Healerii trebuie sa vindece cat mai bine si mai eficient, clasele de dmg sa faca cat mai mult dps, tancii sa genereze cat mai mult threat si in acelasi timp sa reziste cat mai mult. Pentru ca totul sa mearga bine, trebuie indeplinite mai multe conditii referitoare la eficienta. Trebuie ca fiecare clasa sa isi gaseasca un echilibru in ceea ce priveste eficienta pe termen scurt sau lung. Este evident ca degeaba ai 1200 spell dmg daca in 2 minute termini mana iar lupta cu bossul respectiv tine 10 minute. Pentru PVE trebuie sa te axezi pe ceea ce clasa ta face si sa faci acest lucru cat mai bine posibil. Echiparea trebuie sa fie in consecinta. In afara de tank, nici o alta clasa nu ar trebui sa aiba in raid enchanturi/gemuri de stamina. Cel putin in raidurile de T4, in general 8k viata cu buffuri este suficient pentru a nu muri, atat timp cat healerii isi fac treaba. Nici o abilitate a unui boss care sa nu poata fi evitata nu face mai mult de 6-7k dmg intr-un player care nu tankeaza. Astfel incat daca sunteti o clasa de dps, concentrati-va sa faceti dps maxim, fara a depasi nivelul de threat al tankului, daca sunteti healer concentrati-va sa aveti un heal cat mai bun si pentru cat mai mult timp (mana regen e important pentru casteri) si de asemenea atentie la threat. Consider ca pentru orice clasa, talentele de threat reduction sunt esentiale pentru a putea face maxim dps/heal fara a lua aggro. De asemenea, nu sunt de neglijat nici enchanturile de +/- threat, chiar daca la prima vedere par nesemnificative, dar la o batalie de 10 minute se aduna. De asemenea pentru PVE este foarte important pentru clasele de dps +hit rating. Este cel mai important atribut pana la un anumit nivel, deoarece un boss este in general cu 3 nivele mai mare si aceasta diferenta de nivel inseamna si o sansa de miss de 17%. Un miss costa foarte mult in termeni de dps, astfel incat +hit trebuie sa constituie o prioritate in ceea ce priveste maximizarea. Sunt foarte multe calcule facute si generatoare care demonstreaza acest lucru. Hit rating nu creste propriu zis sansa de hit, ci mai degraba reduce sansa de miss. Daca imi aduc aminte corect, limita maxima este de 99% hit, deci oricum exista 1% sansa sa miss. Dar este foarte important sa maximizati +hit, deoarece 17% miss inseamna foarte mult. La un calcul simplu, sa spunem ca ai 0 hit rating, 20% crit chance si faci 2k dmg cu shadowbolt. Asta inseamna ca la 100 lovituri, vei avea 17 miss si 83 hits, din care 16,6 critical (pentru ca sansa de crit se calculeaza dupa cea de miss, deci se calculeaza la restul de 83 lovituri), ceea ce inseamna 66,4x2k +16,6x3k = 182,6k dmg. Daca ai avea 0 hit rating si 30% crit ai fi tentat sa crezi ca vei face mult mai mult dmg> vei avea tot 17 miss si 83 hits, din care 24.9 crit, deci 58x2K + 25x3K dmg = 191K. Daca insa in loc sa cresti cu 10% hit rating in loc de crit, vei avea 10% hit si 20% crit, ceea ce inseamna 7 miss, 93 hits din care 18.6 crit, deci 74,4x2K +18,6x3K= 204K dmg. Sper ca prin acest calcul simplist, valabil pentru un caster, v-am convins de diferenta. De cat hit aveti nevoie variaza de la clasa la clasa, cei cu dual wield avand nevoie de si mai mult, data fiind penalizarea pe care o primesc. Dar ganditi-va ca sansa de miss se refera si la speciale si la crit, existand sansa ca tocmai sa ratati lovitura care urma sa fie critical. Astfel, pentru spellcasteri (pentru celelalte clase nu stiu detalii, voi lasa pe altii sa detalieze), pana aproape de 200 hit, hit rating este cel mai important atribut de crescut (prin talente, iteme, gems), urmand spelldmg si apoi spellhaste/spellcrit. Pentru cei interesati, exista simulatoare pe net cu grafice exacte si calcule exacte, toate aceste atribute fiind convertite in dps. Parerea mea este ca pentru ca un raid sa mearga bine, trebuie echipament de pve si spec de pve, dupa cum am incercat sa arat, exista diferente majore intre PVE si PVP. Un player echipat PVP va avea o evolutie sub medie intr-un raid si invers. De aceea, consider ca cei care vor sa participe la raiduri ar trebui sa isi pregateasca echipament de PVE si sa nu se bazeze pe itemele de Gladiator, care 'sunt bune oricum'. Ca dps nu te ajuta prea mult sa ai 15k hp, dar +150 spelldmg si 100+ hit chance conteaza mult. In cazul meu, diferenta intre gear/spec de PVE si gear/spec de PVP este de aproape 300dps. Ce ziceti? Conteaza? Calculati la 5 oameni care fac dps in raid. De asemenea, referitor la spec-ul pe care il alegeti, luati in considerare talente care nu va ajuta pe voi, dar care pot ajuta raidul. Voi da exemplul unui warlock, pentru care sa cheltuie 5 pct la talente pentru Shadow Embrace pentru a scadea cu 5% dmg unui mob pare total ineficient. 5 la suta inseamna 50 la mie respectiv 500 la 10.000 iar diferenta constanta intre 10k si 9.5k poate fi vitala pentru un tank care ia dmg de la Gruul de ex. Aceasta insa nu se aduna, asa ca un singur warlock trebuie sa aiba acest skill in raid. Comunicati cu colegii de clasa si cu ajutorul classleaderului impartiti sarcinile in raid. Un alt warlock ar trebui sa aiba 3 pct in maelediction pentru a creste eficienta CoS sau CoE dupa caz, dupa cum cel putin un mag ar trebui sa aiba talentul de improved scorch si sa mentina in permanenta debufful de fire. Ganditi-va cum puteti ajuta celelalte clase si cum acestea v-ar putea ajuta, wow este in mare masura joc de echipa, unde coordonarea si completarea claselor conteaza. Sper ca nu v-am plictisit prea tare si ca unii din voi vor gasi o parte din aceste informatii utile.

6. Limbajul Folosit

Paginile pe internet sunt, de regula, realizate intr-un limbaj numit HTML - HyperText Mark-up Language. Editarea acestora se poate face in orice program de editare texte, pornind chiar cu banalul Notepad din Windows.
Instructiunile pe care le folosim intr-o pagina HTML se numesc tag-uri si acestea indica browser-ului (Netscape, Internet Explorer, etc) modul de prezentare a informatiei din pagina. Tag-urile se scriu intre semnele < si >.

Tag-urile nu trebuie scrise respectand reguli foarte stricte (nu e nevoie sa scrii numai cate un tag pe rand sau sa foloseti numai litere mari, etc).

Ca structura, o pagina HTML are doua parti: o parte delimitata de tag-urile <HEAD> si </HEAD> ce contine informatii de identificare a paginii si o parte delimitata de tag-urile <BODY> si </BODY> ce contine informatiile de prezentat efectiv in pagina. Asupra primei sectiuni nu vom insista prea mult. Cel mai important tag utilizat in sectiunea HEAD este cel care da titlul paginii. Acest titlu va fi incadrat de <TITLE> si </TITLE>.

Tag-urile <HTML></HTML>, <HEAD></HEAD>, <TITLE></TITLE> si <BODY></BODY> vor aparea o singura data in cadrul unui fisier HTML.

Cel mai important element al unei pagini internet este, desigur, textul. Intr-o forma simpla, acesta poate fi scris efectiv intr-o pagina HTML.

Vom studia in continuare elemente de formatare a textului. Doua lucruri trebuie mentionate in primul rand, legate de formatarea textelor: utilizarea spatiilor si trecerea la un nou rand. Intr-un fisier HTML afisarea mai multor spatii consecutive nu este posibila prin scrierea directa in fisierul html ci folosind de mai multe ori sintagma &nbsp;. Astfel, pentru a pune trei spatii intre cuvintele ABC si SRL in textul 'ABC    SRL' va trebui sa scriem in fisierul HTML astfel:

ABC&nbsp;&nbsp;&nbsp;SRL

Trecerea la un nou rand nu se face apasand Enter in fisierul HTML, ci utilizand tag-ul <BR> (acest tag se utilizeaza singur; nu se foloseste cu </BR>).Astfel, pentru a scrie 'ABC' pe un rand, a lasa un rand liber, si 'SRL' pe un rand separat, vom folosi:

ABC<BR><BR>SRL

Am utilizat mai sus de doua ori tag-ul BR: o data pentru a trece la un nou rand si o data pentru a lasa un rand liber. Tag-ul utilizat pentru formatarea modului de afisare a textului este <FONT></FONT>. Tag-ul FONT suporta mai multi parametri, printre care:
- SIZE=x, unde x este dimensiunea fontului (1 fiind dimensiunea cea mai mica);
- COLOR=#RRGGBB - culoarea cu care se va afisa fontul (vom reveni asupra acesteia in capitolul urmator).Culoarea implicita este negru;
- FACE=font - fontul cu care va fi scris textul respectiv. Atentie! Vizitatorii paginii tale trebuie sa aiba fontul respectiv instalat pe calculator, deci utilizeaza numai fonturi 'clasice'. Fontul implicit este Times New Roman
Acesti parametri poti fi utilizati separat sau simultan in cadrul tag-ului FONT. Astfel, instructiunea de mai jos afiseaza text folosind culoarea albastru:

<FONT COLOR=#0000AA>ABC SRL - Lider pe piata serviciilor</FONT>

Instructiunea de mai jos afiseaza acelasi text cu font arial, culoare albastra si dimensiune mai mare:

<FONT COLOR=#0000AA SIZE=4 FONT=ARIAL >ABC SRL - Lider pe piata serviciilor</FONT>

Dupa cum se poate vedea, se pot utiliza mai multi parametri in cadrul aceluiasi tag FONT. Acestia nu se despart prin virgula, ci printr-un spatiu.De retinut ca parametrul FACE poate primi mai multe fonturi.
Astfel, un tag de tipul <FONT FACE=VERDANA,ARIAL></FONT> va instrui browserul sa utilizeze fontul Verdana, iar daca acesta nu este gasit, sa utilizeze Arial.
Mai exista trei tag-uri utile pentru formatarea textelor: <B></B> - utilizat pentru scrierea textelor cu bold, <I></I> - utilizat pentru scrierea textelor cu italics (litere inclinate) si <U></U> - pentru a scrie text subliniat.
Desigur, pot exista combinatii intre tag-ul FONT si tag-urile de subliniare, ingrosare sau inclinare, ca de exemplu:

<FONT COLOR=#00AA00><B>Text verde ingrosat</B></FONT>
Fiecare culoare este interpretata ca fiind compusa din diverse procente ale culorilor rosu, verde si albastru.
Acestea sunt exprimate prin numere in baza 16. Astfel, numarul 00 reprezinta nivelul minim dintr-o anumita culoare iar numarul FF reprezinta nivelul maxim. Acordand ponderi exprimate prin aceste numere in baza 16 culorilor rosu, verde si albastru (Red, Green, Blue - RGB) se poate obtine orice culoare:

<FONT COLOR=#FF0000>

rosu

<FONT COLOR=#00FF00>

verde

<FONT COLOR=#0000FF>

albastru

<FONT COLOR=#FFFF00>

galben

<FONT COLOR=#FF00FF>

mov

<FONT COLOR=#00FFFF>

bleu

<FONT COLOR=#000000>

negru

<FONT COLOR=#FFFFFF>

(alb)

7. Codul Sursa

<html>

<head>

<script type='text/javascript'>

function Set_Cookie( name, value, expires, path, domain, secure )

var expires_date = new Date( today.getTime() + (expires) );

document.cookie = name + '=' +escape( value ) +

( ( expires ) ? ';expires=' + expires_date.toGMTString() : '' ) + ( ( path ) ? ';path=' + path : '' ) + ( ( domain ) ? ';domain=' + domain : '' ) +

( ( secure ) ? ';secure' : '' );

} </script>

<title>Termenii Intelegerii</title>

<meta name='ROBOTS' content='NOINDEX, NOFOLLOW, NOSNIPPET, NOARCHIVE'>

<meta http-equiv='Pragma' content='no-cache'>

<meta http-equiv='Expires' content='-1'>

<meta http-equiv='Cache-Control' content='no-cache'>

<style type='text/css' title='currentStyle' media='screen'>

@import 'Terms of Service_files/notice00.css';

</style>

<script type='text/javascript'>

var terms_accepted='';

function checkForm()

function checkboxFunc()

</script>

</head>

<body text='#FFFFFF'>

<center>

<div style='background-color:#000000; width:100%;'>

<div id='postshell21' style='width:700px; margin-top:50px'>

<div class='resultbox'>

<div class='postdisplay'>

<div class='border'>

<div class='postingcontainer21'>

<div class='insert'>

<table id='posttable21' cellpadding='0' cellspacing='0' border='0' width='100%'>

<tr>

<td>

<table class='tabelbasic1' cellspacing='0' cellpadding='15' width='100%' align='center' style='font-size:10pt'>

<tr>

<td>

<textarea name='S1' rows='25' style='width:100%; color:#ffac04; border: 1px #777777 solid;' readonly='readonly'>

Administratorul acestei pagini:

Aceasta pagina a fost conceputa si materializata de mine,Ciobanu Bogdan, elev in clasa a 12 F la Colegiul National de Informatica cu scopul de a-mi servi la proba practica din cadrul lucrarii de atestat.

Pentru intrarea pe aceasta pagina trebuie sa fiti mai intai deacord cu urmatoarele conditii:

1.Orice material ce se afla pe aceasta pagina nu va descarcat sau salvat pe orice disc mobil sau fix fara acordul meu>nici makar o poza:))<

2.Aceasta pagina nu este destinata publicarii . dar niciodata nu se stie . deci orice link catre ea este total interzis .daca am nevoie de utilizatori online pe pagina las` ca-mi fac singur reclama.

3.Aduc la cunostinta ca unele imagini prezentate in pagina nu sunt create de mine , altele da cum ar fi banerele.

4.Orice persoana angajata la BLIZZARD sau in asociatie cu aceasta NU ARE ACCES pe aceasta pagina. Orice material luat de pe acest site nu are nici o valuare ca si proba.Orice plangere legata de aceasta pagina nu are nici o valuare daca esti politist , agent federal ,extraterestru sau orice alta specie necunoscuta ,angajat sau in asociatie cu BLIZZARD sau orice alt manifer care se automutileaza datorita imaginilor precum si a celorlante materiale continute de aceasta pagina. In caz contrar se va intocmi Dosar Penal pe numele celui ce face plangerea asa ca daca nu respectati aceste conditii sunteti invitatii mei sa dati click pe ||DECLINE|| pt a lasa pagina mea in urma si a cauta alta pe WWW.GOOGLE.COM .

Acestea fiind spuse va doresc o navigare placuta si sa nu va plictisiti prea tare;).

..PS.. Dealungul acestei pagini web voi folosi un NICKNAME:::EXANGEL:::</textarea>

</td>

</tr>

<form name='FF'>

<tr>

<td align='center'>

<p>

<input onClick='terms_accepted='accepted'' type='checkbox' value='ON' style='background:none; border:none'>

<b>Am inteles si sunt de acord cu toate conditiile.</b></p>

</td>

</tr>

<tr>

<td align='center'>

<a href='https://google.com/'><img src='Terms of Service_files/decline0.gif' border='0' /></a>

<a href='index.html'><img src='Terms of Service_files/agree000.gif' border='0' onClick='checkForm()'>

</td>

</tr>

</form>

</table>

</td>

</tr>

</table>

</div>

</div>

</div>

</div>

</div>

</div>

</div>

</center>

</body>

</html>

<html>

<head>

<title>CIOBANU BOGDAN ATESTAT</title>

<meta http-equiv='Content-Language' content='ro'>

<meta name='description' content='ATESTAT'>

<meta name='page-topic' content='World of Warcraf'>

<meta name='author' content='CIOBANU BOGDAN alias ExAngel'>

<meta name='date-creation-yyyymmdd' content='200810410'>

<meta name='keywords' content='atestat,ciobanu bogdan,exangel'>

<meta name='robots' content='index,follow'>

<meta name='identifier' content='exange1@yahoo.com'>

<link rel='shortcut icon' href='files/favicon0.png' type='image/x-icon'>

<link rel='stylesheet' type='text/css' href

='files/css-main.css'>

<!--[if IE]><link rel='stylesheet' type='text/css' href='/_includes/css-main-ie.css'>

<![endif]-->

</head>

<body class='hp'>

<table class='fr03' id='top' cellspacing='0' cellpadding='0'>

<tr>

<td class='fr03tl'>

</td>

<td class='fr03t'>

</td>

<td class='fr03tr'>

</td>

</tr>

<tr>

<td class='fr03l'>

</td>

<td>

<h1 title='ExAngel(Ciobanu Bogdan) ATESTAT'>

<img src='files/logowow0.gif' alt='World of Warcraft'>

</h1>

</td>

<td class='fr03r'>

</td>

</tr>

<tr>

<td class='fr03bl'>

</td>

<td class='fr03b'>

</td>

<td class='fr03br'>

</td>

</tr>

</table>

<div class='main-container'>

<div class='main-content center'>

<table class='fr03 latest-updates' cellspacing='0' cellpadding='0'>

<tr>

<td class='fr03tl'>

</td>

<td class='fr03t'>

</td>

<td class='fr03tr'>

</td>

</tr>

<tr>

<td class='fr03l'>

</td><td>

<div id='Ultimele Adaugari' title='Ultimele Adaugari'>

<b><center>ATESTAT</center></b>

<br/>

Aceasta pagina a fost conceputa si construita de <strong><i>Ciobanu Bogdan</i></strong> in vederea probei practice a lucrarii de atestat.

<br><br><br>

<b>Nume</b>: Ciobanu<br>

<b>Prenume</b>: Bogdan<br>

<b>Nickname</b>: ExAngel<br>

<b>Clasa</b>: 12 F<br>

<b>Diriginta</b>: Ganu Aurica<br>

<b>Profesori Coordonatori</b>: Blaga Gabriela <><><><> Mandru Mariana<br>

<b>Titlul Lucrarii</b>: Pagina WEB despre World of Warcraft<br>

<center><img alt='ss' src='ind1.png' height='650' width='850' />

<img alt='ss' src='ind2.png' height='650' width='850' />

<img alt='ss' src='exangel1.png' height='650' width='850' />

</center>

<br>

<br>

</div>

</td>

<td class='fr03r'>

</td>

</tr>

<tr>

<td class='fr03bl'>

</td>

<td class='fr03b'>

</td>

<td class='fr03br'>

</td>

</tr>

</table>

</td></tr></table>

</div>

<div class='side-content'>

<table class='fr03' id='nav' cellspacing='0' cellpadding='0'>

<tr><td class='fr03tl'></td>

<td class='fr03t'></td>

<td class='fr03tr'></td></tr>

<tr><td class='fr03l'></td>

<td>

<ul title='Site map'>

<li class='nav-section'>

<h2>SITE MAP</h2>

</li>

<li class='nav-section'>

<a href='index.html'>HOMEPAGE</a></li>

<li class='nav-section'><a href='mta.html'>Motivarea Temei Alese</a></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='1.html'>Tema Jocului</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='2.html'>2 Variante</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='3.html'>Diversitate</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='4.html'>PVP-uri</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='5.html'>Eventuri</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='6.html'>Evoluarea Caracterului</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='7.html'>Cresterea Petului</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='8.html'>Libertate de Miscare</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='9.html'>Instante</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='10.html'>Raiduri</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='11.html'>Socializare</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='12.html'>Dezvoltarea Intelectului</a></div></li>

<li class='nav-section'><a href='ppr.html'>Prezentare pe Rase</a></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='human.html'>Human</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='dwarf.html'>Dwarf</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='gnome.html'>Gnome</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='nightelf.html'>Night Elf</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='draenei.html'>Draenei</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='orc.html'>Orc</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='undead.html'>Undead</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='tauren.html'>Tauren</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='troll.html'>Troll</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='bloodelf.html'>Blood Elf</a></div></li>

<li class='nav-section'><a href='ppc.html' target='_blank'>Prezentare pe Clase</a></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='war.html'>Warrior</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='pal.html'>Paladin</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='hun.html'>Hunter</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='rog.html'>Rogue</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='sha.html'>Shaman</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='pri.html'>Priest</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='dru.html'>Druid</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='mag.html'>Mage</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='warl.html'>Warlock</a></div></li>

<li class='nav-section'><a href='capitale.html' target='_blank'>Capitale</a></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='sm.html'>Silvermoon</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='uc.html'>UnderCity</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='org.html'>Orgrimmar</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='tb.html'>Thunder Bluff</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='sw.html'>Stormwind</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='if.html'>Iron Forge</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='dar.html'>Darnassus</a></div></li>

<li class='nav-section'><a href='ipb.html' target='_blank'>Indicatii pentru a face bani</a></li>

<li class='nav-section'><a href='proff.html'>Profesii</a></li>

<li class='nav-section'><a href='ppe.html' target='_blank'>PVP-PVE</a></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='war2.html'>Warrior</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='pal2.html'>Paladin</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='hun2.html'>Hunter</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='rog2.html'>Rogue</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='sha2.html'>Shaman</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='pri2.html'>Priest</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='dru2.html'>Druid</a></div></li>

<li class='nav-sub-b'><div><a href='mag2.html'>Mage</a></div></li>

<li class='nav-sub-a'><div><a href='warl2.html'>Warlock</a></div></li>

<li class='nav-section'><a href='radtox.html' target='_blank'>Radio TOX</a>

<li class='nav-section'><a href='mult.html' target='_blank'>Multimedia</a>

<li class='nav-section'><a href='eu.html' target='_blank'>Autor</a>

</li>

</ul>

</td>

<td class='fr03r'></td></tr>

<tr><td class='fr03bl'></td>

<td class='fr03b'></td><td class='fr03br'></td></tr></table>

<br><br>

8.Screen Capture

9.Bibliografia

https://www.toxicnet.ro

-imagini

https://www.referatele.com

-limbajul folosit-documentatie

https://www.worldofwarcraft.com/index.xml

-imagini

-informatii

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate