Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Calculatoare


Index » educatie » » informatica » Calculatoare
Sumator cu mai multe niveluri de omitere a transportului SBSk


Sumator cu mai multe niveluri de omitere a transportului SBSk


Sumator cu mai multe niveluri de omitere a transportului SBSk

Pentru obtinerea unor imbunatatiri ale timpului de operare, se poate aplica pt sumatorul CSkA obtinut, aceleasi principii de modificare pe care le-am folosit pt dezvoltarea sumatorului CSkA pornind de la sumatorul RCA. In felul acesta se obtine un sumator CSkA pe doua niveluri. In acest scop, blocurile skip se grupeaza in superblocuri (superblock), ce se prevad fiecare in parte cu logica CY-skip.

La nivelul unui superbloc va aparea un CY-out daca apare una din urmatoarele 3 conditii:

- Daca CY-in omite superblocul

- Daca CY-out al blocului M-2 din superbloc omite blocul M-1 al aceluiasi superbloc.- Este produs un CY -out la nivelul blocului M-1.

Cu toate ca performantele sumatoarelor CSkA nu sunt la fel de bune ca cele ale sumatoarelor deja discutate, s-a dovedit totusi destul de populara utilizarea lor in conjunctie cu alte tehnici de insumare. Acest fapt se datoreaza regularitatii mari a structurii lor care favorizeaza implementarea lor in tehnologie de integrare pe scara larga.Un sumator CSkA cu dimensiune de blocuri diferita nu este la fel de regular ca si structura, si deci s-ar putea sa nu fie la fel de potrivit pt anumite tehnologii de implementare.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate