Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Doar rabdarea si perseverenta in invatare aduce rezultate bune.stiinta, numere naturale, teoreme, multimi, calcule, ecuatii, sisteme
Biologie Chimie Didactica Fizica Geografie Informatica
Istorie Literatura Matematica Psihologie

Calculatoare


Index » educatie » » informatica » Calculatoare
Office XP - WORD, EXCEL POWER POINT, OUTLOOK, INTERNET


Office XP - WORD, EXCEL POWER POINT, OUTLOOK, INTERNET


Office XP - WORD, EXCEL POWER POINT, OUTLOOK, INTERNET

Office XP introduce cateva noi facilitati inovatoare, avand inclus suportul pentru recunoasterea comenzilor vocale si a dictarii, se pot introduce comenzi si sa se "tasteze" fara a se atinge tastatura.

Rularea aplicatiilor Office XP

Programul de instalare al Office-ului XP va adauga icoanele aplicatiilor Office XP in meniul Start, Programs din Windows. Se deschide meniul Start apoi meniul Programs si se apasa numele aplicatiei dorite.

Bara de scurtaturi si folosirea sa

Microsoft Office are inclusa propria bara de instrumente numita Shortcut bar care apare in partea dreapta a ecranului. Bara de scurtaturi contine butoane pentru creare de noi documente, mesaje si ideplinirea altor sarcini specifice Office-ului. Daca bara de instrumente nu apare, ea poate fi activata urmand calea: Start, Programs, Microsoft Office Tools, Microsoft Office Shortcut Bar.Salvarea, denumirea si deschiderea fisierelor

Pentru a se deschide un nou fisier se apasa butonul New sau se deschide meniul File si apoi New.

Pentru a se salva un document in Office se deschide meniul File     si se selecteaza Save. Daca documentul este salvat prima oara se va cere un nume si locul unde sa fie salvat.

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate