Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Finante banci


Index » business » » economie » Finante banci
CARDUL DE CREDIT INOVATIV PRIN CARE CLIENTII ISI POT TRANSFORMA CUPARATURILE IN ZBORURI ZILNICE TAROM


CARDUL DE CREDIT INOVATIV PRIN CARE CLIENTII ISI POT TRANSFORMA CUPARATURILE IN ZBORURI ZILNICE TAROM


CARDUL DE CREDIT INOVATIV PRIN CARE CLIENTII ISI POT TRANSFORMA CUPARATURILE IN ZBORURI ZILNICE TAROM

1 Scurta descriere a companiei TAROM

Compania TAROM - Transporturile Aeriene Romane - a fost infiintata la 18 septembrie 195 La cativa ani dupa lansare, TAROM opera deja catre aproape toate tarile europene. In 1966 TAROM a efectuat primul zbor peste Atlantic. Incepand cu anul 1974 a realizat primul zbor catre Sydney via Calcutta si a introdus zboruri regulate spre New York si Beijing.

In anul 1990, in vederea alinierii la criteriile de performanta ale economiei libere de piata, TAROM a dat startul unui nou program strategic. Competitia mondiala a reprezentat un real stimulent pentru TAROM, fapt ce a determinat alinierea serviciilor oferite de TAROM la nivelul standardelor internationale avand in vedere faptul ca unele din cele mai importante companii aeriene din lume operau deja zboruri spre Bucuresti.Compania TAROM este membra a urmatoarelor organizatii/organisme internationale ale aviatiei:

  • IATA (International Air Transport Association) - din 22.01993
  • MITA (Multilateral Interline Traffic Agreements/ Passengers and Cargo) - din 31.03.1994
  • AEA (Association of European Airlines) - din 01.07.2000
  • ICH (IATA Clearing House) - din 01.10.2006.
  • TAROM este certificat IOSA (IATA Operational Safety Audit) din luna martie 2007
  • IATA - ICSS (IATA Currency Clearance Service) - din luna mai 2006

TAROM a semnat intentia de Aderare la Alianta SkyTeam ca Membru Asociat. Ca parte a acestui proces, TAROM trebuie sa indeplineasca un set de cerinte prestabilite, in domenii cum ar fi operatiunile, tehnologiile si produsele, pentru a se asigura ca standardele serviciilor sale si performantele de functionare sunt conforme cu cele ale celorlalti membri SkyTeam.

O data aceste conditii indeplinite, TAROM va primi aprobarea oficiala a Consiliului de Administratie al SkyTeam, devenind cel de-al patrulea Membru Asociat al SkyTeam dupa Air Europa, Copa Airlines si Kenya Airways, care au aderat la Alianta in septembrie 2007.

Contractul a fost semnat miercuri, 07 mai 2008, in cadrul unei ceremonii desfasurata la Palatul Snagov, in prezenta Ministrului Transporturilor din Romania, Ludovic Orban, a Presedintelui si Directorului General al TAROM, Gheorghe Birla, si a Presedintelui si Directorului General al AIR FRANCE KLM, Jean-Cyril Spinetta.

'Programul nostru de Asociere ilustreaza strategia globala de retea a Aliantei. Acesta ne permite sa extindem si sa aprofundam oferta noastra pe pietele regionale stabile', a declarat Jean-Cyril Spinetta. 'SkyTeam priveste de mult timp compania TAROM ca partener cheie, pe masura ce alianta isi dezvolta ofertele din reteaua globala. Avand aeroportul principal in Bucuresti, aeroport deservit deja de unele companii membre ale SkyTeam, compania din Romania le va asigura pasagerilor SkyTeam accesul la 130 de zboruri zilnice suplimentare spre Europa de Est si Orientul Mijlociu'.

Pasagerii care zboara cu TAROM vor avea acces la toate beneficiile oferite de cele unsprezece companii membre ale SkyTeam si cele trei companii care sunt membri asociati in prezent.

Aceste beneficii includ programe coordonate de fidelizare a clientilor pe zborurile operate pe TAROM si un acces sporit la saloanele de asteptare din aeroporturi.

'Asocierea TAROM cu SkyTeam va reprezenta o etapa importanta in istoria companiei noastre', a declarat Gheorghe Birla. 'Privind spre viitor, aceasta asociere va fi un nou pas in dezvoltarea TAROM, deoarece stim ca aliantele au un impact mare asupra crearii de noi servicii pentru clienti'.

Programul de Asociere al SkyTeam se aplica transportatorilor care doresc sa profite de beneficiile oferite de o alianta importanta, fara a trebui sa indeplineasca in mod absolut necesar toate criteriile de conducere si organizare impuse companiilor membre cu drepturi depline.

Fiecare Membru Asociat are alocat un Membru deplin care sa actioneze in calitate de Sponsor al primului si sa il ajute in procesele de aderare si integrare, precum si sa-i reprezinte interesele in procesul de luare a deciziilor in fata celorlalti membri. TAROM va fi reprezentata in conducerea aliantei de Air France.

Programul de Asociere face parte din strategia SkyTeam de dezvoltare a unei retele globale menita sa furnizeze celor 428 de milioane de clienti anuali servicii mai bune.

Despre SkyTeam

SkyTeam este o alianta globala de companii aeriene care are in prezent 11 membri, si anume Aeroflot, Aeromexico, Air France, Alitalia, China Southern, Continental Airlines, Czech Airlines, Delta Air Lines, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air si Northwest Airlines, precum si trei Membri Asociati: Air Europa, Copa Airlines (Panama) si Kenya Airways. SkyTeam ofera celor 428 de milioane de pasageri anuali ai sai un sistem global de peste 16.400 zboruri zilnice catre 841 de destinatii din 162 de tari.

2 Functionarea cardului de credit inovativ

Bancpost, emitentul exclusiv in Romania al cardurilor de credit American Express si liderul pe piata locala a cardurilor de credit, anunta lansarea primelor carduri de credit in parteneriat cu compania aeriana TAROM.

TAROM American Express Classic si TAROM American Express Premium reprezinta primele carduri de credit in parteneriat cu o companie aeriana din Romania. Acestea sunt adresate nevoilor unui segment special al pietei cardurilor de credit, si anume persoanelor care calatoresc frecvent cu avionul. Ori de cate ori detinatorii acestor carduri le vor utiliza pentru plata unor cumparaturi sau pentru retragere de numerar prin bancomat, acestia vor castiga gratuit mile pentru fiecare leu cheltuit pe care ulterior le pot transforma in zboruri gratuite cu TAROM.

Noile carduri ofera multiple avantaje: un bonus la activare, o limita de creditare mare, asigurari medicale, preturi speciale la anumiti comercianti, asistenta de calatorie non-stop, protejarea cumparaturilor, acces in salonul de business, greutate sporita de bagaje gratuita si multe altele. In perioada de oferta promotionala, 15 noiembrie 2006 - 15 februarie 2007 milele acumulate se vor dubla.

"In aceste vremuri cand concurenta este foarte acerba, satisfacerea clientilor a devenit o mare provocare pentru TAROM si un obiectiv de o importanta vitala. Suntem foarte multumiti ca putem oferi clientilor nostri un produs competitiv, care sa le satisfaca nevoile. Acest parteneriat este primul de acest gen pe piata romaneasca si suntem foarte mandri de acest lucru. Pentru TAROM acesta este un pas inainte, facandu-si astfel intrarea pe piata financiara, alaturi de Bancpost."

Cardul de credit TAROM American Express Classic are o limita maxima de creditare de 30.000 RON, cu o perioada de gratie de pana la 55 zile.

Bonus de activare: 1.000 mile, cu posibilitatea dublarii bonusului in primele trei luni.

Bonus de utilizare: pentru fiecare 3 RON cheltuiti, detinatorul de card castiga 2 Smart Miles (la utilizarea cardului pentru cumparaturi, servicii sau retrageri numerar), sau 4 Smart Miles (la cumpararea biletelor de la TAROM).

Avantaje preferentiale: acces la toate avantajele American Express, inclusiv Centrul de Asistenta Internationala de 24 ore, 2200 agentii de turism in peste 130 tari, asigurare de calatorie si medicala.

Dobanda anuala: 26,9%.

Cardul de credit TAROM American Express Premium ofera o importanta libertate financiara, limita maxima de creditare fiind de 75.000 RON, cea mai mare de pe piata pana in prezent. Perioada de gratie de pana la 55 zile. In perioada de oferta 15 noiembrie 2006 - 15 februarie 2007 se acorda un bonus de activare, mile duble.

Acces gratuit la Salonul de Business din aeroportul Henri Coanda, doar pentru zborurile TAROM.

Inregistrare gratuita la clasa business chiar daca zborul este in clasa economy.

Exces de bagaje gratuit (5 kg pentru zborurile nationale si 10 kg pentru zborurile internationale).

Bonus de activare: 2.000 mile, cu posibilitatea dublarii bonusului in primele trei luni.

Bonus de utilizare: pentru fiecare 3 RON    cheltuiti, detinatorul de card castiga 3 Smart Miles (la utilizarea cardului pentru cumparaturi, servicii sau retrageri numerar), sau 5 Smart Miles (la cumpararea biletelor de la TAROM).

Avantaje preferentiale: acces exclusiv la toate avantajele American Express (inclusiv Centrul de Asistenta Internationala de 24 ore, 2200 agentii de turism in peste 130 tari, asigurare de calatorie si medicala), rambursare cheltuieli pentru zborurile intarziate sau bagaje pierdute, program unic de protectie a cumparaturilor, oferte American Express Selects, inregistrare la clasa business si multe altele.

Dobanda anuala: 24,9%.

Cardul de credit TAROM AMERICAN EXPRESS PREMIUM

De ce Premium?

Avantaje de calatoriePrincipala caracteristica a cardului si elementul care il diferentiaza de orice alt card de credit de pe piata romaneasca este faptul ca detinatorul de card acumuleaza 3 Smart Miles pentru fiecare 3 RON cheltuiti in tranzactiile sale zilnice cu acest card, fie pentru cumparaturi, fie pentru retragere de numerar. Pentru fiecare 3 RON cheltuiti direct la TAROM, detinatorul de card acumuleaza 5 Smart Miles. Milele pot fi transformate in zboruri gratuite cu TAROM. Detinatorii de carduri Premium beneficiaza de facilitati de calatorie la clasa Business si acces in salonul de business al aeroportului Henri Coanda cand calatoresc la clasa Economy. De asemenea, un alt avantaj de care se bucura detinatorii acestui tip de card se refera la excedent de bagaj gratuit de pana la 10 kg pentru zborurile internationale si 5 kg pentru zborurile nationale.

Libertate financiara

Limita de creditare este de pana la 75.000 RON, cea mai mare de pe piata. Prestigiul cardului American Express va oferi in mod automat detinatorilor recunoasterea statutului lor social si/sau financiar. Cardul este emis in RON si poate fi utilizat in Romania si in strainatate pentru cumparaturi precum si pentru retragere de numerar de la bancomat, plati prin posta, plati prin telefon si tranzactii pe Internet.

Securitate

Produsul cuprinde o mare varietate de servicii de calatorie asociate si asigurari, cum ar fi: asistenta medicala, legala, administrativa, asigurare in caz de accident, etc. De asemenea, fiind un card American Express, acesta beneficiaza de o facilitate unica pe piata din Romania: un sistem de protectie in caz de furt sau deteriorare accidentala, activ pe o perioada de 30 de zile.

AVANTAJELE CARDULUI TAROM AMERICAN EXPRESS PREMIUM

Libertate financiara

Limita mare: pana la 75.000 RON

Periada de gratie: pana la 55 zile

Flexibilitate financiara: detinatorul de card poate alege sa ramburseze dintr-odata sau pe o perioada care ii convine.

Suma minima de rambursat lunar

Retragere numerar prin cele peste 650.000 bancomate din intreaga lume.

Avantaje de calatorie

Pana in luna februarie, detinatorul de cadr acumuleaza un numar dublu de mile Smart Miles.

Acumuleaza 2 mile Smart Miles pentru diecare 3 RON cheltuiti la utilizarea cardului pentru cumparaturi, servicii sau retrageri numerar si acumuleaza 4 mile Smart Miles pentru fiecare 3 RON la cumpararea biletelor de la TAROM. Milele pot fi transformate in zboruri gratuite cu TAROM.

Castiga un bonus automat de 1000 Smart Miles la activarea cardului.

Acces la programele de calatorie American Express si la oferte exclusive.

2.200 birouri de turism in intreaga lume, cea mai larga retea din lume.

Asigurare medicala de calatorie si in caz de accidente.

Asigurare in caz de intarziere sau anulare a zborului.

Asigurare in caz de intarziere sau pierdere a bagajelor.

Asistenta internationala: asistenta juridica si administrativa, acces la centrul de asistenta non-stop, care ofera consultanta legata de vize precum si de cadrul juridic si serviciile medicale locale. Acest serviciu este realizat prin intermediul cunoscutului centru de deservire a clientilor pus la dispozitie 24/7 de catre American Express.

Securitate:

Protectia cumparaturilor: Bunurile achizitionate cu ajutorul cardului vor fi protejate in caz de furt sau deteriorare accidentalape o perioada de 30 de zile.

Avantaje cumparaturi:

Programul "Selects" in Romania, cu peste 200 locatii ale principalilor comercianti.

Programul "Selects" international in peste 40 de tari: pe durata calatoriei, detinatorii de card beneficiaza de discounturi si privilegii oferite de cele mai importante retele de magazine, restaurante si centre de recreere.

Service:

Centu international de asistenta dedicata 24/7

Caracteristici principale   

Introdus in Romania:    2006

Taxa anuala:    70 RON

Dobanda:    26,9%

Taxa de emitere:    40 RON

Taxa retragere numerar (la ATM-uri Bancpost): 2,5%, min 5 RON

Taxa retragere numerar (la alte ATM-uri): 3,5%, min 10 RON

Taxa plata comercianti:    0 RON

Taxa emitere card suplimentar: 0 RON

Taxa anuala card suplimentar:    0 RON

Nu se percep taxe pentru inlocuirea cardului, generarea unui nou cod PIN, eliberarea extraselor de cont lunare sau service.

Cardul de credit TAROM AMERICAN EXPRESS CLASSIC

De ce Classic?

Avantaje de calatorie

Principala caracteristica a cardului si elementul care il diferentiaza de orice alt card de credit de pe piata romanesasca este faptul ca detinatorul de card acumuleaza 2 Smart Miles pentru fiecare 3 RON cheltuiti in tranzactiile sale zilnice cu acest card, fie pentru cumparaturi, fie pentru retragere de numerar. Pentru fiecare 3 RON cheltuiti direct la TAROM, detinatorul de card acumuleaza 4 Smart Miles, deci dublul numarului de mile. Milele pot fi transformate in zboruri gratuite cu TAROM.

Avantaje la cumparaturi

Detinatorii de card pot beneficia de programul American Express "Selects", care ofera discounturi si privilegii la cele mai importante retele de magazine, restaurante, centre de recreere si de sanatate.

SecuritateAcest produs cuprinde o gama larga de servicii si asigurari exclusive asociate, cum ar fi: asistenta madicala, administrativa, asigurare in caz de accident, etc. De asemenea, fiind un card American Express, acesta beneficiaza de o facilitate unica pe piata din Romania: un sistem de protectie in caz de furt sau deteriorare accidentala, activ pe o perioada de 30 de zile.

Avantajele cardului TAROM American Express Classic

Libertate financiara:

Limita mare: pana la 30.000 RON.

Perioada de gratie: pana la 55 zile.

Flexibilitate financiara: detinatorul de card poate alege sa ramburseze dintr-odata sau pe o perioada care ii convine.

Suma minima de rambursat: 3%.

Retragere numerar prin cele peste 650.000 bancomate din intreaga lume.

Avantaje de calatorie:

Pana in luna februarie, detinatorul de card acumuleaza un numar dublu de mile Smart Miles. Acumuleaza 3 mile Smart Miles pentru fiecare 3 RON cheltuiti la utilizarea cardului pentru cumparaturi, servicii sau retrageri numerar si acumuleaza 5 mile Smart Miles pentru fiecare 3 RON la cumpararea biletelor de la TAROM. Milele pot fi transformate in zboruri gratuite cu TAROM.

Castiga un bonus automat de 2000 Smart Miles la activarea cardului.

Acces gratuit la Salonul de Business al aeroportului Henri Coanda, doar pentru zborurile TAROM.

Inregistrare gratuita la clasa business chiar daca zborul este in clasa economy.

Exces de bagaje gratuit (5 kg pentru zborurile nationale si 10 pentru zborurile internationale).

Rambursare cheltuieli pentru zborurile intarziate sau bagaje pierdute.

Rambursare avans in caz de anulare a zborului.

Acces la programele de calatorie si in caz de accidente.

Asistenta internationala: asistenta juridica si administrstiva, acces la centrul de asistenta non-stop, care ofera consultanta legata de vize precum si de cadrul juridic si de serviciile medicale locale. Acest serviciu este realizat prin intermediul cunoscutului centru de deservire a clientilor pus la dispozitie 24/7 de catre American Express.

Securitate:

Protectia cumparaturilor: Bunurile achizitionate cu ajutorul cardului vor fi protejate in caz de furt sau deteriorare accidentala pe o perioada de 30 de zile.

Avantaje cumparaturi:

Programul "Selects" in Romania, cu peste 200 locatii ale principalilor comercianti.

Programul "Selects" international in peste 40 de tari: pe durata calatoriei, detinatorii de card beneficiaza de discounturi si privilegii oferite de cele mai importante retele de magazine, restaurante si centre de recreere.

Service:

Centru international de asistenta dedicata 24/7

Caracteristici principale

Introdus in Romania:    2006

Taxa anuala:    480 RON

Dobanda:    24,9%

Taxa de emitere:    75 RON

Taxa retragere numerar (la ATM-uri Bancpost): 2,5%, min 5 RON

Taxa retragere numerar (la alte ATM-uri): 3,5%, min 10 RON

Taxa plata comercianti:    0 RON

Taxa emitere card suplimentar: 0 RON

Taxa anuala card suplimentar:    0 RON

Nu se percep taxe pentru inlocuirea cardului, generarea unui nou cod PIN, eliberarea extraselor de cont lunare sau service.

CAP. I

Prezentare Generala a cardului co-brand TAROM-AMEX

Aceste carduri sunt carduri de credit emise in lei, insa cu utilizare internationala, banca acordand o limita de credit (calculata in functie de veniturile nete ale solicitantului) cu dobanda competitiva (26,9% pentru cadrul Classic si 24,9% pentru cardul Premium);

Vor fi emise doua tipuri de carduri si anume unul denumit Clasic si altul denumit Premium (Anexa 1);

Corespunzator fiecarui tip de card, se stabileste un mod de acordare a milelor diferentiat pe tipul de cheltuieli efectuate de posesor, respectiv 2 si 4 mile pentru cardul Clasic si 3 si 5 mile pentru Premium. Asta inseamna ca pentru fiecare 3 RON cheltuiti la TAROM (s-a convenit ca valoarea de referinta pentru conversie sa fie 3 RON), posesorul primeste 4 mile pe cardul Clasic si 5 mile pe cardul Premium iar pentru cheltuieli efectuate la terti, 2 mile pe cardul Clasic si 3 mile pe cardul Premium;

Structura de beneficii acordate detinatorilor de carduri cuprinde urmatoarele elemente: un "welcome bonus" in mile acordat diferentiat pe tipuri de card, (1.000 mile pentru Clasic si 2.000 mile pentru Premium), structura de beneficii in mile mentionata mai sus, precum si asigurare medicala pe timpul calatoriei, asigurare impotriva furtului cardului, rambursarea cheltuielilor in cazul zborurilor intarziate sau a bagajelor pierdute, iar pentru cardul de tip Premium, in plus fata de de cele de mai sus si acces la Business Lounge in AIHCB (indiferent de tipul tarifului biletului achizitionat cu cardul Premium pentru pasagerul platitor cu acest tip de card), business class check-in, extra baggage allowance - 10 kg pentru cursele externe si 5 kg pentru cursele interne.

CAP. II

Acceptare pasager la imbarcare  1. In cazul platitorilor cu card AMEX

Pana la data de 31.05.2007 (cu exceptia zilelor de 24, 25, 31.12.2006) orice platitor al unui tarif ceasa Economic (RBD: S, Y) cu card American Express avand document de calatorie TAROM pe cursele operate de compania noastra, trebuie up-gradat in clasa Business, in limita locurilor disponibile. Este suficient ca pe documentul de calatorie sa fie mentionat, ca forma de plata, cardul AMEX.

In acest caz, agentul de check-in va transmite in aceeasi zi catre Biroul Smart Miles un mesaj SITA la BUHSMRO cu mentiunea UPGRADARE AMEX, mesaj care trebuie sa contina urmatoarele informatii:

motivul up-gradarii: UPGD DUE TO CCAX

numele pasagerului

cursa, data si clasa initiala (S sau Y)

cod FQTV. Daca pasagerul nu este membru Smart Miles, se va mentiona in mesaj, NOFQTV, iar acesta va fi intrebat daca doreste sa se inscrie in program si sa aplice pentru un card co-brandat TAROM/AMEX iar in caz afirmativ i se va oferi un formular comun de inscriere (model Anexa 4). In acest sens, toate punctele de vanzare TAROM precum si standurile de check-in ale Companiei noastre vor fi dotate cu formulare comune pentru emitere de card co-branded si inscrierea in programul TAROM Smart Miles. Formularele completate la punctele de check-in se vor preda Biroului Ticketing din aeroport.

  1. In cazul platitorilor cu card Co-branded TAROM/AMEX

In plus fata de facilitatea mentionata pa puncul A. (facilitate care se aplica in conditiile prevazute mai sus, tuturor detinatorilr de card AMEX, indiferent de tipul acestuia) in cazul in care pasagerul a achitat biletul de calatorie (indiferent daca acesta a fost emis in clasa business sau economic) cu card co-branded TAROM / AMEX - PREMIUM SI IL PREZINTA LA CHECK-IN, acesta (dupa verificarea de catre agentul de check-in a concordantei intre seria cardului si cea inscrisa in bilet) va beneficia si de:

business check-in,

acces la Business Lounge din aeroportul Henri Coanda

Extra Baggage allowance - 10 kg pe curse externe si 5 kg pe curse domestice.

La acordarea facilitatii "Extra Baggage Allowance", punctele ticketing aflate pe aeroporturi vor efectua urmatoarele operatiuni:

in situatia in care excedentul de bagaj este mai mare de 10 kg/5 kg:

o       i se va emite MCO/EBT pentru diferenta intre numarul de kilograme real al excedentului de bagaj inregistrat de catre agentul de check-in si numarul de kilograme free acordat. In rubrica "Remarks" se va inscrie 10kg/5 kg free allowance due to AX. La MCO/EBT se va anexa o copie xerox a cardului AX Premium.

in situatia in care excedentul de bagaj este mai mic de 10 kg/5 kg nu se va emite MCO/EBT.

CAP. III

Tranzactii la bordul aeronvelor in regim Duty Free

In vederea acceptarii cardurilor American Express ca forma de plata a bunurilor comercializate in regim Duty Free la bordul aeronavelor, fiecare aeronava va fi dotata, la plecare in cursa, cu imprintere si Credit Card Charge Form. La intoarcerea din cursa, imprinterele si Credit Card Charge Form neutilizate se vor preda la magazie, impreuna cu echipamentele POS si marfa returnata.

Avand in vedere fapul ca, momentan, tranzactiile pe carduri American Express se pot efectua doar manual, se vor accepta cu precadere cardurile co-brand TAROM/American Express astfel:

se verifica identitatea posesorului cardului prin compararea numelui embosat pe card cu numele de pe actul de identitate prezentat;

se intocmeste chitanta manuala (Anexa 2) prin imprimarea seriei cardului, a datei de expirare si a numelui posesorului de card pe chitanta cu ajutorul imprinterului; pe chitanta se va inscrie numarul bonului emis de casa de marcat (PALM) si valoarea produselor achizitionate. Mentionam ca tranzactiile se vor efectua doar pe EUR.

se solicita semnarea de catre posesor a chitantei de vanzare;

se verifica semnatura posesorului de card prin compararea semnaturii de pe chitanta cu semnatura de pe verso-ul cardului sau din actul de identitate prezentat;

se va da posesorului o copie, restul se anexeaza la Documentele de livrare;

Serviciul Duty Free va centraliza chitantele AX manuale si le va preda Serviciului Trezorerie in baza de borderou in vederea facturarii si inregistrarii contabile a tranzactiilor;

inregistrarea contabila se va face an baza chitantelor de vanzare dupa cum urmeaza:

413020000 (200651-cod client) = 4610400000

Serviciul Inflight TAROM va dota fiecare cursa operata de TAROM cu aeronave proprii, cu aplicatii comune TAROM/Bancpost, pliante, brosuri, flyere si cu alte materiale informative sau publicitare ale produsului;

fiecare echipaj TAROM va avea obigatia sa informeze pasagerii de existenta produsului de card co-brandat TAROM/AMEX si sa puna la dispozitia acestora de fiecare data cand li se solicita acest lucru aplicatiile comune si/sau materialele publicitare aferente;

formularele de inscriere Smart Miles (atat cele care se colecteaza in momentul de fata si care sunt emise de Biroul Smart Miles cat si aplicatiile comune TAROM/Bancpost) vor fi predate, impreuna cu documentele cursei, personalului Departamentului Operatiuni Sol care le va transmite catre Biroul Smart Miles.
Politica de confidentialitate

Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate