Home - Rasfoiesc.com
Educatie Sanatate Inginerie Business Familie Hobby Legal
Idei bun pentru succesul afacerii tale.producerea de hrana, vegetala si animala, fibre, cultivarea plantelor, cresterea animalelor
Afaceri Agricultura Economie Management Marketing Protectia muncii
Transporturi

Asigurari


Index » business » » afaceri » Asigurari
Despre Aegon. Despre BT Aegon


Despre Aegon. Despre BT Aegon


Despre Aegon. Despre BT Aegon. Despre ce ne dorim sa realizam

Va ajuta sa aveti o imagine cat mai clara asupra a cine suntem noi, BT Aegon, si care este suportul administrativ si in vanzari pe care il oferim pentru dumneavoastra, forta de vanzari a BT Asigurari.

BT Asigurari este este o prezenta bine definita in Romania, are o buna retea de distributie iar AEGON vine in acest parteneriat cu o mare experienta internationala    in domeniul produselor de pensii.Motivul pentru care Aegon a ales sa vina in Romania este marele potential de piata al acesteia in domeniul pensiilor private si al asigurarilor de viata. Recenta aderare a Romaniei la UE, reforma pensiilor, aflata in curs de desfasurare, precum si cresterea economica solida a tarii, au constituit alte argumente pentru acest joint- venture.

Cine este Aegon?

Aegon N.V. este a doua mare companie de asigurari de viata din Olanda, cu o vechime de 160 ani pe piata asigurarilor si una dintre cele mai puternice companii de asigurari din lume. Are 368 miliarde euro active in administrare si peste 40 milioane de clienti in toata lumea. Valorile sale sunt: respect, calitate, transparenta.

AEGON este una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, are sediul central la Haga, in Olanda si are peste 29.000 de angajati in intreaga lume. Forta financiara a acestei companii este subliniata si de faptul ca este cotata la bursele din Amsterdam, Londra, New York si Tokyo, iar in anul 2006 veniturile companiei au fost de 3,39 miliarde de EUR.

In acelasi timp, valoarea activelor administrate de AEGON la 31 martie 2007 era de 368 miliarde de EUR, iar capitalizarea bursiera a companiei (valoarea de piata) era (la 31 martie) de 24,2 miliarde de EUR. 

Piata principala a AEGON sunt Statele Unite ale Americii, astfel in 2006, 71% din veniturile companiei au fost generate in SUA; urmate apoi de Olanda cu 21% si Marea Britanie cu 7%.

Daca ar fi sa ne uitam la distributia veniturilor AEGON derivate din tipurile de produse vandute, lucrurile stau dupa cum urmeaza: 41% din venituri sunt generate de asigurarile de viata; 21% de produsele de economisire si acumulare pentru pensie si 19% din venituri vin pensii si asset management (administrare active).

Cine suntem noi?

BT Aegon Fond de Pensii SA, este o societate de administrare a fondurilor de pensii administrate privat constituita prin parteneriatul Bancii Transilvania cu grupul international Aegon Olanda (www.aegon.com), devenind astfel membra a Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA.

Ce ne dorim?

Compania de administrare a pensiilor private BT Aegon tinteste sa devina unul dintre primii 5 jucatori din Romania cu o cota de piata semnificativa.

Misiunea noastra este sa ne implicam in viitorul a milioane de oameni construind siguranta financiara la pensionare. Suntem tineri, profesionisti si ne pasa. Oferim servicii trainice si ne asumam cu responsabilitate rolul social.

Valorile noastre sunt: angajament, transparenta, experienta, incredere generata de calitate.

De ce acum?

Reforma pensiilor, in special pilonul II, reprezinta un moment unic pentru Romania, pe care dorim sa-l fructificam la maxim. Astfel ca, posibilitatea de a intermedia vanzarea unui fond de pensii administrat privat clientilor din portofoliile dumneavoastra, va va aduce venituri corect corelate cu efortul fiecaruia dintre dumneavoastra.

Cine sunt principalii nostrii parteneri?

  • Forta de vanzari din cadrul Bancii Transilvania
  • Forta de vanzari a BT Asigurari
  • Brokeri activi pe piata pensiilor private

Important

Conform reglementarilor in vigoare (legea 411/2004 modificata de legea 23/2007) vanzarea efectiva a pensiilor private obligatorii se va realiza doar pe parcursul a 4 luni, intre august si noiembrie 2007.

Cum vom realiza acest parteneriat?

Astazi vom definitiva contractul de mandat (atat persoane fizice cat si persoane juridice). In contract va exista si clauza tehnica (comisioanele) si o anexa privind procedura de lucru (in care este explicitata foarte bine exact procedura de lucru pas cu pas). Probabil ca, agentii vor primi contractul doar in ziua cursului (el este unul standard) deoarece este un volum imens de pagini si e aproape imposibil sa le trimitem la fiecare dintre Dvs in timp util. Voi incerca ca maine sau Vineri sa va trimit contractul in format electronic pentru a-l putea studia putin

Este urgenta contactarea clientilor retail si stabilirea de intalniri cu clientii corporate si IMM, intalniri pentru care va vom acorda suportul necesar.

Noi, BT Aegon, ne vom ocupa de:

Training-ul dumneavoastra obligatoriu pentru a putea intermedia pensii private. Training-ul il vom incepe Luni si vom avea 15-20 de locatii in care vom face cursul. Incercam ca agentii sa nu fie obligati la a se deplasa la mai mult de 80-100 de km de orasul lor de resedinta. Ne gandim la o varianta comoda de training, prin materiale puse la dispozitie/ instruire 3-4 ore si testare( test grila cu 10 intrebari). Participantii vor primi fiecare un caiet de lucru (hand out) in care vor exista toate instrumentele de lucruaceasta va fi un ajutor pentru ei si incepand cu luna august.

Realizarea dosarelor pentru a fi acreditati ca si agenti de marketing la CSSPP. In acest sens va rog sa pregatiti pentru curs cate o copie dupa CIeste singurul lucru de care avem nevoie din partea agentilor. De celelalte aspecte ne ocupam noi.

Suportarea taxei de avizare pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Organizarea fortei de vanzari, colectarea si administrarea actelor de aderare intermediate de catre dumneavoastra, precum si servisarea post-vanzare a clientilor BT Aegon.

informarea electronica zilnica

forum cu intrebari si raspunsuri

OBIECTIV CLAR, STRATEGIE DEFINITA, REZULTATE DOAR IMPREUNA!

Politica de confidentialitate

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate